ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال پزشکي از علاقمندان به مغز واعصاب

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-04-2009, 00:18
با عرضِ سلام و وقت به خیر و خسته نباشید به همهء دوستانِ عزیز

:20:
یه سوال پزشکي دارم . اگر کسی از دوستانِ گرامی جواب رو میدونه ، ممنون میشم پاسخش رو بگه .

سوال :
آیا انسان تا به امروز موفق به پیوند کاملِ مغز شده ؟

طبق آخرين اطلاعاتي که من دارم ، یه دکترِ جراحِ غربی سالها پیش موفق شد مغزهای دو گوریل رو با هم عوض کنه . البته هر دو کاملاً فلج بودند و فقط پلکهاشون حرکت میکرد .

آیا کسی موفق شده تا به امروز پا رو از این فراتر بذاره و مغزِ انسان یا حیوانی رو به بدنِ همنوعش منتقل کنه ( با پیوندِ کاملِ عصبهايِ مغز به نخاع ؟

:23:
ممنون میشم از لطفتون
اگر سایتی هم در این مورد سراغ دارین لطف کنین اعلام کنین

با تشکر از همگی

AAKOJ
21-04-2009, 19:40
با عرضِ سلام و وقت به خیر و خسته نباشید به همهء دوستانِ عزیز

یه سوال پزشکي دارم . اگر کسی از دوستانِ گرامی جواب رو میدونه ، ممنون میشم پاسخش رو بگه .

سوال :
آیا انسان تا به امروز موفق به پیوند کاملِ مغز شده ؟

طبق آخرين اطلاعاتي که من دارم ، یه دکترِ جراحِ غربی سالها پیش موفق شد مغزهای دو گوریل رو با هم عوض کنه . البته هر دو کاملاً فلج بودند و فقط پلکهاشون حرکت میکرد .

آیا کسی موفق شده تا به امروز پا رو از این فراتر بذاره و مغزِ انسان یا حیوانی رو به بدنِ همنوعش منتقل کنه ( با پیوندِ کاملِ عصبهايِ مغز به نخاع ؟

:23:
ممنون میشم از لطفتون
اگر سایتی هم در این مورد سراغ دارین لطف کنین اعلام کنین

با تشکر از همگی

سلام دوست عزيز
در مورد سوال اول شما بايد بگم كه تا به حال بشريت هرگز موفق به پيوند مغز انسان نشده است . تغير مفهوم مرگ ، معين كردن وجود حيات با باز آوري مغز ، پيچيده بودن ارتباط بين مغز و فكر و از همه مهمتر مشكلات تكنيكي در پيوند مغز مانع بحث در مورد پيوند مغز در انسان مي شود .
پيوند مغز در واقع به به انتخاب بافت مغزي ويژه براي كاشتن در فرد مورد نظر و توجه به بر قراري ارتباطات عصبي مغز بعد از پيوند است .
اگر چه تا به حال روش درماني براي پيوند مورد قبول قرار نگرفته است اما بعضي از مراكز عمليات اجرايي موقتي را بر روي بيماران كه انجام مي دهند كه شرايط بحراني دارند . (مثلا بيماران الزايمر و پاركينسون )

با توجه به اين نكات دوست عزيز بايد توجه كنيد كه پيوند مغز(Brain Transplantation) و يا نخاع كار شدني است اما نياز به گذشت زمان دارد . اما امروزه هوش و امكانات بشري خارج از ان است كه بتواند چنين امري را انجام دهد .

اينم يه سايت كه شايد به دردت خورد . موفق باشين

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید