مشاهده نسخه کامل
: درخواست اهنگ
anahita2002_anahita2002
16-04-2009, 20:15
سلام
من يه سايت در باره هنر مينياتور طراحي كردم و ميخواهم روي اون اهنگ اضافه كنم اما كلي اهنگ قديمي تست كردم اما هيچ كدوم به دلم نميشينه شما اگه جاي من بوديد چه پيشنهادي داشتيد براي اهنگ
لطفا اسم اهنگهاي پيشنهاديتون رو بگيد
با تشكر
anahita2002_anahita2002
17-04-2009, 18:10
سلام من منتظرم
اینو باید بخش موسقی برسید چون هیچ ربطی به طراحی وب نداره
eblis_boy1386
17-04-2009, 21:44
سلام
من يه سايت در باره هنر مينياتور طراحي كردم و ميخواهم روي اون اهنگ اضافه كنم اما كلي اهنگ قديمي تست كردم اما هيچ كدوم به دلم نميشينه شما اگه جاي من بوديد چه پيشنهادي داشتيد براي اهنگ
لطفا اسم اهنگهاي پيشنهاديتون رو بگيد
با تشكر
دوست عزيز خوب از تاپيك معموله كه درخواست موسيقي.
لطفا در تاپيك خود درخواست موسيقي درخواست بديد
bijan.sh.ka
21-07-2012, 16:14
سلام دوستان من ميخواستم بدونم اين آهنگ را كي خونده متن آهنگ اين است گريه نكن عزيزم ، رسم زمونه اينه عاشقا تنها ميمونن تلخه ولي همينه اين آهنگ در بازي gta San Andreas كه فارسي شده بود قرار دارد ولي من هر كاري كردم پيداش نكدم اگر كسي ميدونه لطف كنه و درخواست دوم اينه كه ، آهنگ هايي تو اين مايه ها ميخواستم ، اگر فقط لطف كنيد اسم خواننده همرا با اسم آهنگ را براي من لطف كنيد متشكر ميباشم
m.m.m5651
21-07-2012, 16:53
ای بابا شما هم که درخواسته آهنگ دادید! اینجا محل تاپیک های طراحی وب هست نه موزیک دوست عزیز!
تازه با چه زحمتی هم این تاپیک رو گیر اوردید و خلاف مقررات تاپیک قدیمی رو آپدیت کردید :دی :18:
تازه با چه زحمتی هم این تاپیک رو گیر اوردید و خلاف مقررات تاپیک قدیمی رو آپدیت کردید
به نظرم این یه اشکال تو قوانین انجمنه. یه جا می گن سرچ کنید و تاپیک بیخود نزنید یه جا هم می گن زیرخاکی بالا نیارید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.