ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال کامپیوتر(XP) به لپ تاپ (Vista)?

amanofnoname
16-04-2009, 19:52
سلام

میخوام برای انتقال داده کامپیوترمو که ویندوز ایکسپی روش نصبه به لپ تاپم که ویستا روش نصبه وصل کنم.

چه راههایی وجود داره؟

چه کابلهایی باید بخرم؟

چه تنظیماتی باید انجام بدم؟

ممنون

vioman
17-04-2009, 05:30
سلام

میخوام برای انتقال داده کامپیوترمو که ویندوز ایکسپی روش نصبه به لپ تاپم که ویستا روش نصبه وصل کنم.

چه راههایی وجود داره؟

چه کابلهایی باید بخرم؟

چه تنظیماتی باید انجام بدم؟

ممنون

دوست عزیز
شما برای این کار چند راه دارید
اول اینکه با یک کابل کراس سیستون رو شبکه کنید.

دوم اینکه از طریف نرم افزرای انتقال و اینترفیس هایی مثل 1394 اطلاعات رو مبادله کنید.

و سوم اینکه از یک واسط مثل هارد برای این کار استفاده کنید.

البته اگر هر 2 سیستم کارت شبکه (آنبورد یا PCI ) داشته باشند ، راحت ترین کار شبکه کردنه

یک کابل شبکه کراس (Client to Client) به طول مورد نیاز تهیه کنید و به سیستم ها وصل کنید.
درایور کارت ها رو نصب کنید و تنظیمات IP رو روی حالت Automatic قرار بدید:20:

به همین سادگی:11:

amanofnoname
17-04-2009, 11:34
دوست عزیز
شما برای این کار چند راه دارید
اول اینکه با یک کابل کراس سیستون رو شبکه کنید.

دوم اینکه از طریف نرم افزرای انتقال و اینترفیس هایی مثل 1394 اطلاعات رو مبادله کنید.

و سوم اینکه از یک واسط مثل هارد برای این کار استفاده کنید.

البته اگر هر 2 سیستم کارت شبکه (آنبورد یا pci ) داشته باشند ، راحت ترین کار شبکه کردنه

یک کابل شبکه کراس (client to client) به طول مورد نیاز تهیه کنید و به سیستم ها وصل کنید.
درایور کارت ها رو نصب کنید و تنظیمات ip رو روی حالت automatic قرار بدید:20:

به همین سادگی:11:

خیلی ممنون

درایور کارت ها یعنی چی؟ یعنی درایور کارت شبکه؟ مگه به طور پیشفرض نصب نیست؟ اگه نصب نباشه درایورها کجا پیدا میشه؟ تو همین دیویدی های ویندوزه؟

من با لن به اینترنت پرسرعت وصل میشم. از همین کابل نمیشه استفاده کرد؟ یعنی اون سر کابل که به مودم وصل میشه در بیارم بزنم به لپ تاپ؟

saint_somy
17-04-2009, 12:07
به یه برنامه مثل SiSoftware Sandra Pro میتونی مدل کارت شبکه تو پیدا کنی از اینترنت درایورش رو بگیری
اگه رو لپتاپت ویندوز اورجینال نصبه کارت شبکه اش هم نصبه
رو PC هم باید CD درایور مادربردت رو کامل نصب کنی خصوصه قسمت LAN

amanofnoname
17-04-2009, 22:48
با این سوالم هم اگه جواب بدین ممنون میشم:

من با لن به اینترنت پرسرعت وصل میشم. از همین کابل نمیشه استفاده کرد؟ یعنی اون سر کابل که به مودم وصل میشه در بیارم بزنم به لپ تاپ؟