ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درباره ی Plug-In

omid_3dsmax9
15-04-2009, 17:35
سلام دوستان.
من تا به حال از هیچ پلاگ اینی استفاده نکردم. از موتور رندر وی ری هم استفاده نکردم. چون که نظرم اینه که اول خود امکانات پیش فرض مکس رو تا یه جائی یاد بگیرم بعد برم سراغ پلاگ این. حالا قبل از این که برم سراغشون می خوام یه سری اطلاعات کلی در موردشون بدونم. مثلا این که چه تاثیرات مثبت و منفی ای روی سرعت برنامه و اصلا خود برنامه و در نهایت خروجی کار داره.. جزئیات نصبشون رو هم از ابتدا می خوام بدونم.
اگر منبع خارجی ای هم معرفی کنید که خیلی خوبه..

ممنون.

SSS_HHH_OOO
15-04-2009, 18:17
خوب پلاگینا اجرای برنامه رو کند میکنن یکم
فکر کنم تنها اثر منفیشونه
بقیه اثراتشون همه مثبته
البته در مورد پلاگینای درست و حسابی مثل همین وی ری میگم
کار رو همیشه راحت میکنن
یا یه مواقعی جلوه هایی رو برات ایجاد میکنن که مکس نمیتونه
مثلا مکس آتش داره ولی با fume fx میشه آتشی ساخت که واقعا یه مواقعی از واقعیت نمیشه تشخیصش داد...
کلا چیزای خوبین..

omid_3dsmax9
15-04-2009, 18:27
ممنون.
مثلا در مورد همین پلاگ اینی که گفتین آیا FumeFX 1.0 for Max9x32 با ورجن های 32 بیت بالاتر هم اجرا میشه؟

دوستان اگر منابعی جهت نصب و معرفی پلاگ این (به به طور عمومی) دارند معرفی کنید لطفا.

/.,mnb
15-04-2009, 21:48
مثلا در مورد همین پلاگ اینی که گفتین آیا FumeFX 1.0 for Max9x32 با ورجن های 32 بیت بالاتر هم اجرا میشه؟
در مورد FumeFX دقيقا امتحان نكردم ولي اكثرا نه و فقط روي ورژن خودش اجرار ميشه.

دوستان اگر منابعی جهت نصب و معرفی پلاگ این (به به طور عمومی) دارند معرفی کنید لطفا.
خب اكثرا آسونه بايد شاخه ي مكس رو مشخص كنيد و يا فايل dll يا dlo رو توي شاخه ي مكس بخش plug-ins كپي كنيد و اگه نشناخت توي مكس (نبايد هنگام ورود به مكس ارور بده) Customize ==> Plug-in Manager واردش كنيد كه البته اگه پلاگن درست نصب شده باشه نيازي به اين كار نيست.
شما مي تونيد مشكلتون رو مطرح كنيد.

SSS_HHH_OOO
15-04-2009, 22:13
خوب معرفی پلاگین که تو بخش پلاگین انجمن هست...
اونجا توضیح هم داده شده...

omid_3dsmax9
15-04-2009, 23:22
ممنون. نه، فعلا نمی خوام نصبش کنم. اگر موقع نصب یا اجرا با مشکل یا سوالی مواجه شدم از تجاربتون استفاده می کنم.
چشم دوست عزیز به بخش plug-in می رم.