مشاهده نسخه کامل
: چطور ميشه چندتا عکس رو با هم horizantal کرد؟
سلام..
مثلاً 10 تا عکس داريم که ميخواهيم همه اين عکس ها به حالت horizantal در بيان بعد سيوشون کرد..
تکی تکی خيلی وقت ميبره..آيا راهی هست؟
huti_421
15-04-2009, 15:44
بله ، یه اکشن بساز رو هر کدوم که خواستی اعمال کن
به نقل از سعید ( همکار ) :
شما بايد ابتدا پالت اكشن رو فراخوني كنيد. براي اينكار به منوي window > actions بريد يا كليد هاي ميانبر alt+f9 رو فشار بده. سپس در قسمت پايين اين پنجره روي دكمه create new action كليك كن و يه اسم و كليد ميانبر براش تعريف كن.
حالا اكشن در حالت ضبط قرار داره و هركاري كه انجام بدي در اون ذخيره ميشه، فقط بايد اين كار ها رو با دقت انجام بدي تا اختلالي پيش نياد.
كارت كه تموم شد رو گزينه stop كليك كن ، حالا يه اكشن داري كه با زدن كليد هاي مربوط اون كار ها و عمليات رو انجام ميده!
( سعید پستت مال سال 2007 اِ :دی )
Saeed kmss-D
15-04-2009, 15:58
سلام...
دوست عزیز،
شما میتونی برای اینکار اکشن تعریف کنی. ( اگه خیلی با اکشن ها آشنایی نداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
اکشنی که شما باید بسازی، باید تصویر رو Horizontal کنه و سپس کار رو ذخیره ( یا روی سند اصلی، و یا جدید ) کنه.
بعد از اینکه اکشن آماده شد و درست هم عمل کرد، ( ینی تغییر عکس+سیو+بستن) شما میتونی دونه دونه تصاویرت رو تو فتوشاپ باز کنی و با اجرای اون اکشن ، اونا رو تغییر بدی.
اما اینم یه کم وقت گیره که بخوای عکس های رو خودت باز کنی و اکشن رو روشون اجرا کنی.
فتوشاپ میتوه این کارو خودش انجام بده.
به این ترتیب که از منوی File و زیرمنوی Automate گزینه Batch رو انتخاب کن.
در پنجره باز شده، ابتدا اکشن مورد نظر رو انتخاب، سپس فولدری که عکس ها اونجا قرار داده رو هم مشخص کن. ( یه سری تنظیمات اضافی داره که خودت میتونی امتحانشون کنی)
سوالی بود بپرس.
موفق باشی♥♥♥
بسيار ممنون از پاسخگويی..اونوقت اينارو با چه پسوندی ذخيره ميکنه؟ يعنی اگه من با jpg ذخيره کنم اونم با فرمت jpg ذخيره ميکنه؟؟
بعد از اين که گفتی + بستن منظورتون اين بود که کامل فوتوشاپ رو ببندم دوباره بازی کنم؟
Saeed kmss-D
15-04-2009, 18:58
سلام...
درسته،
شما با هر فرمتی ذخیره کنی، بقیه هم تایع اون خواهند بود.
و اما در مورد بستن،
خیر، شما فقط باید سند مربوط به عکس رو ببندید، تا وقتی اکشن رو روی تصاویر دیگه اجرا کردی، فتوشاپ پس از اتمام کار عکس ها رو ببنده.
البته شما میتونی یه کار دیگه بکنی که من تو پست قبل توضیح ندادم.
چون قسمت Batch خودش یه بخشی داره که میتونی تنظیم کنی که عکس ویرایش شده رو خودش یه جایی ذخیره کنه.
یعنی اگه این بخش رو فعال کنی، احتیاجی نیست بستن سند رو در اکشن ضبط کنی.
به تصویر زیر دقت کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که مشخص کردم، با فعال کردن بخش Destination شما میتونی همون کاری که قرار بود تو اکشن ضبط کنی رو انجام بدی.
سوالی بود بپرس.
موفق باشی♥♥♥
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.