ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بایوس

vahid-k20
15-04-2009, 14:05
با سلام
من به تازگی یه ماربورد msi k9av2 گرفتم بعضی مواقع که سیستم رو روشن میکنم یه نوشه قرمز رنگ روصفحه میاد که میگه تنظیماتی که برای اورکلاک انجام دادین قابل بول نیست(failed) و بایوس به تنظیمات اولیه برگردونده میشه در حالی که من اصلا به تنظیمات بایوس ذست نزدم من بایوس رو load defult کردم و بایوس ر و آپدیت هم کردم اما این مشکل همچنان وجود داره لطفا برای حل این مشکل کمک کنید

vahid-k20
21-04-2009, 16:39
از اساتید کسی نیست برای حل این مشکل کمک کنه:41:
یه مشکل جدید هم که سیستم پیدا کرده اینه که بعضی مواقع یه بوق ممتد و سه بوق کوتاه میکشه
و تا وقتی رم رو در نیارم ودباره جا نزنم سیستم بالا نمیاد و دوباره بعد بالا اومدن همون ارور قرمز رو نشون میده
خواهشا برای حل این مشکل کمک کنید وگرنه باید سیستم رو به قیمت مفت رد کنم بره

ehsankalak
21-04-2009, 18:18
سلام دوست عزيز
احتمالا مادربرد شما مشکلش با آپديت firmware بايوس و ... حل نميشه و سخت افزاريه پس بهتره ببريش گارانتي الکي خودتم اذيت نکني ( منم يه مين داشتم که بعد از هر ريست تنظيمات بايوسش ديفالت ميشد و يه سري مشکلات مشابه که با آپديت بايوس هم حل نشد ! آخرشم بردم گارانتي معلوم شد مشکل از چيپست مين بود!)

vahid-k20
21-04-2009, 22:48
این مشکل مادربرد طوریکه که ممکنه برای سه چهار روز اصلا load efault نشه اما ممکنه تو یه روز چند بار این مشکل پیش بیادبا این وجود به نظر شما بازم این مشکل سخت افزاریه؟در ضمن من از یه پاور 500 وات unreal استفاده میکنم آیا این مشکل میتونه از پاور باشه یا نه؟