ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرای برنامه .net روی Poket-PC

bad_boy_2007
14-04-2009, 21:33
سلام دوستان
نمیدونم این بحث مربوط به اینجا میشه یا انجمن موبایل ، ولی فکر کنم ارتباطش به اینجا بیشتره !!!
میخوام بدونم از بچه های اینجا کسی هست که برنامه واسه Poket-Pc نوشته باشه و روش نصب کرده باشه ؟؟
منظورم تو شبیه ساز .net نیست روی گوشی.
من .net 2.0 رو روی گوشیم نصب کردم و برنامه ام رو هم تحت دات نت 2 کامپایل کردم و زمانی که رو گوشیم اجرا کردم میگه compact FrameWork ورژن بالاتر رو باید نصب کنم ولی هرچی تو نت سرچ کردم فایل قابل نصب روی گوشی رو پیدا نکردم و نهایتا به این رسیدم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که ظاهرا cf3.5 برای برنامه نویسی است که قابل نصب روی گوشی نیست و باید یا با ActiveSync 4.0 برنامه رو روی کوشی منتقل کنم یا فایل Cab فریم ورک رو روی گوشیم نصب کنم ولی هرچی گشتم فایل Cab برای cf3.5 رو پیدا نکردم !
حالا باید چیکار کنم ؟
CF2 رو گوشیم نصبه ولی برنامه ای رو که با CF2 کامپایل کردم رو باز نمیکنه ، کسی VS2005 داره یه برنامه آزمایشی بزاره تست کنم ؟؟؟

bad_boy_2007
14-04-2009, 22:54

دات نت فریم ورک 3.5 رو هم گرفتم و نصب کردم ولی باز هم برنامه ام اجرا نمیشه و در شروع میگه که باید فریم ورک ورژن بالاتر رو نصب کنم !!!
ولی آخه مگه فریم ورک بالاتر از 3.5 هم هست !!!
و ثانیا برنامه من تحت فریم ورک 2 کامپایل شده !

bad_boy_2007
15-04-2009, 23:24
یعنی واقعا کسی نمیدونه !!!!؟؟؟

bad_boy_2007
23-04-2009, 19:01
این هم راهش واسه دوستایی که مشکل منو دارن
اولا که دو نوع برنامه جهت نصب روی پاکت PC وجود داره :
-برنامه های با پسوند Cab که مستقیما با انتقال به روی کوشی قابل نصب هستند
-برنامه های با پسوند Exe که باید پس از نصب گوشی و اتصال اون توسط کابل USB و راه اندازی نرم افزار مربوطه (در ویندوز XP - Vista - 2000 نرم افزار ActivSync قابل دانلود از سایت مایکروسافت) ، در کامپیوتر نصب و سپس به گوشی منتقل میشن

CF 3.5 از جمله نرم افزارهایی هست که بصورت Exe تهیه شده و باید توسط کامپیوتر به گوشی منتقل بشه و امکان نصب اون به صورت مستقیم روی گوشی نیست جهت دانلود به لینک زیر رجوع کنید :

راهنمای سنکرون کردن گوشی و سیستم :

So, you want to install software on your Windows Mobile Pocket PC? Thanks to ActiveSync, it's a snap (click here for Windows Mobile smartphone instructions).

Before we begin, it's important to understand that there are two types of Pocket PC installation files: (1) those which must be run and installed from your Windows PC (usually .EXE files), and (2) those which must be transferred to your Pocket PC before they can be installed (usually .CAB files).

For installation instructions, select which type of file you have to install:

Install from PC (EXE) Install from Pocket PC (CAB)