ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ليستي از داغترين آلبوم هاي ارديبهشت ماه

eblis_boy1386
14-04-2009, 20:36
لیست آلبوم هایی که به طور قطعی اردیبهشت ماه پخش خواهند شد.

علی اصحابی:
آلبوم تو راست میگی
پخش توسط موسسه ایران گام
تعداد ترک ها:
1-فراری(تو راست میگی)
) 2-ولنتاین )
3-منو ببخش
4-غریبه
5-باور محال(عاشق شدم)
6-مسافر
7-خجالتی
8-قهر و آشتی (6&8)
9-ریمیکس
10-فراری(ریمیکس)
11-مسافر (بی کلام(

آلبوم فرهاد جواهر کلام با نام بازی در نیار
1- بازی در نیار
2-بی تو دنیا رو نمی خوام
3-چیکار کنم
4-هر چی میشه بذار بشه
5-چرا نگفتی
6- میدونم میدونی
7فکر کن یه روز نباشی
8-دیگه باورم شده
9-دلشوره
10-قد دنیا دوست دارم
11-آخه مگه چیزی ازت کم میشه
-12انگاری نه انگار
13-خودش میدونه و خدا
14-فقط خودم و خودت(ریمیکس)

آلبوم جدید مجتبی کبیری با نام نیم نگاه در اواخر اردیبهشت ما(احتمال میره که به اواسط خرداد هم بره)

آلبوم سیروان خسروی با نام ساعت نه توسط ایران گام اواسط اردیبهشت.

آلبوم حمید احدی:
متاسفانه حمید عزیز برای اخذ مجوز آلبومش زحمت های زیادی رو متحمل شد ولی به دلایلی موفق به دریافت مجوز نشد و بر این شد که آلبوم به صورت غیر مجاز (زیر زمینی ) پخش بشه.
نکته ای که باید گفته بشه آلبوم جدید نسبت به آلبوم اول بسیار قوی تر شده. به طوری که یکی از بهترین آلبوم های امسال رو خواهیم شنید

نام آلبوم : گلایه
تعداد ترک ها :
1- گلایه
2- آسمون
3- دنیا
4- گریه نکن
5- منو به کی فروختی
6- اشکه مسافر
7- چشم های خیسم
8- رد پا
کاری مشترک از: داریوش شهبازی و حمید احدی

و اما خبری از بنیامین بهادری:
طبق درخواست های زیادی که کرده بودید در مورد آلبوم بنیامین بهادری باید بگیم که هنوز زمان پخش این البوم به صورت رسمی اعلام نشده بنابراين پخش آلبوم در ارديبهشت ماه بعيد به نظر مي رسد . منتظر خبرهاي بعدي ما باشيد

sAeEd_kHaAn
22-04-2009, 17:54
خداکنه همشون سر موقه بیان بیرون هم آلبوم علی اصحابی نام تو راست میگی محشره هم آلبوم 88 بنیامین و هم ساعت 9 سیروان سه تا آلبوم از سه تا بزرگ موسیقی ایران که قطعا از شنیدنشون لزت خواهیم برد
عکس آلبوم ها رو چند تا forum گزاشتم یه باره دیگه اینجام میزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

neverhood66
22-04-2009, 20:01
البوم سیروان فردا پس فردا میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایران گام : البوم جدید سیروان با نام " ساعت 9 " در این هفته و در روز های اول یا دوم اردیبهشت منتشر خواهد شد.

eblis_boy1386
22-04-2009, 20:58
البوم سیروان فردا پس فردا میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوش حال شدم ولي شخصا از اين خواننده خوشم نمياد نميدونم چرا!

sAeEd_kHaAn
23-04-2009, 08:09
البوم ساعت 9 قطعا موفق خواهد بود مطمعن باشید ولی اگه من بخوام به این 3تا البوم رای بدم اول البوم علی اصحابی رو انتخاب می کنم مطمعن باشید بازار و میترکونه بعد البم 88 بنیامین و سوم البوم ساعت 9 ولی در کل هر سه تا البوم به نوبه خودشون محشرند منتظر باشید

eblis_boy1386
23-04-2009, 10:12
البوم ساعت 9 قطعا موفق خواهد بود مطمعن باشید ولی اگه من بخوام به این 3تا البوم رای بدم اول البوم علی اصحابی رو انتخاب می کنم مطمعن باشید بازار و میترکونه بعد البم 88 بنیامین و سوم البوم ساعت 9 ولی در کل هر سه تا البوم به نوبه خودشون محشرند منتظر باشید

نقل قول از دوستمون محمدمعين
البوم بنيامين بعد از 3سال داره مياد كه شامل20-30تراكه

ولي بنيامين ميتونست بكنه 10ترك ولي بيش تر روش كنه

neverhood66
23-04-2009, 10:26
البوم بنيامين بعد از 3سال داره مياد كه شامل20-30تراكه

ولي بنيامين ميتونست بكنه 10ترك ولي بيش تر روش كنه
کاملا موافقم
به نظر من بنیامین خوب کار نکرد باید 10 ترکش میکرد از این دمو معلومه که تمام کارا در یه سطح هستن اگه کارها داخل دمو fade in & out نمی شدن بعضیاشونو اصلا نمیشد از هم تشخیصشون داد به نظر من نمیتونه نسبت به البوم قبلی موفق تر باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با شناخت قبلی که از کار سیروان دارم میدونم میترکونه هیچکدوم از اهنگاش شبیه هم نیستن از دموش هم کاملا معلومه که چقدر روش کار کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیروان با اینالبوم شناخته میشه و با البوم بعدیش میاد تو برترین خواننده های کشور همونطور که اان بهترین تنظیم کننده ی کشور هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sAeEd_kHaAn
23-04-2009, 19:56
ببخشید دوست عزیز کی گفته سیروان بهترین تنظیم کننده ایرانه ؟ تا اونجا که من میدونم بهروز صفاریان بهترین آهنگ ساز و تنظیم کننده ایرانه در ضمن به نظر من آلبوم بنیامین از سیروان قشنگتره اینو مشه از گوش کردن دموی هر دو البوم فهمید اما موندم چرا میگید تراک های بنیامین شبیه همن دوست عزیز یه بار دیگه دموی البومو با دقت گوش کن

Molibden
23-04-2009, 20:18
خوش حال شدم ولي شخصا از اين خواننده خوشم نمياد نميدونم چرا!

این بنیامین من نفهمیدم اخرش کیه!؟!؟!
تو پسترش یکیه، تو تلویزیون یکی دیگه ، تو لیبل سی دی یه شکل دیگس ...

Molibden
23-04-2009, 20:19
همونطور که اان بهترین تنظیم کننده ی کشور هستش
+++++++++++++++++++++++++

resident_evil
23-04-2009, 20:24
ايول سيروان خسروي دوست ميداريم !!! تو خيال كردي بري دلم برات تنگ ميشه :دي
بنيامين & علي اصحابي هم خوب بيدن ...
بقيه رو نميشناسم :دي

eblis_boy1386
24-04-2009, 01:00
ايول سيروان خسروي دوست ميداريم !!! تو خيال كردي بري دلم برات تنگ ميشه :دي
بنيامين & علي اصحابي هم خوب بيدن ...
بقيه رو نميشناسم :دي

محسن يگانه . چاوشي . فرهاد جواهر کلام

eblis_boy1386
24-04-2009, 01:03
ببخشید دوست عزیز کی گفته سیروان بهترین تنظیم کننده ایرانه ؟ تا اونجا که من میدونم بهروز صفاریان بهترین آهنگ ساز و تنظیم کننده ایرانه در ضمن به نظر من آلبوم بنیامین از سیروان قشنگتره اینو مشه از گوش کردن دموی هر دو البوم فهمید اما موندم چرا میگید تراک های بنیامین شبیه همن دوست عزیز یه بار دیگه دموی البومو با دقت گوش کن

دوست عزيز . بهترين تنظيم كننده خيلي سخته انتخاب كرد! و كاملا هم دلبخواهي ميباشد.| من هم با سيروان خسروي كارش درسته| از وحيد رحمتي هم خوشم مياد

Doctor.Freeman
24-04-2009, 05:59
T2 & GEM & IRAN MUSIC سیروان خسروی رو به عنوان یکی از 2 - 3 تنظیم کننده یرتر ایران معرفی کرده .... :31:
منابع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ایران موزیک . تپش و جم هم که همه بلدن ...

sAeEd_kHaAn
24-04-2009, 09:21
درسته که سلیقه است امام اینو فقط من نمیگم همه میدونن بهترین تنظیم کننده و آهنگساز ایران بهروز صفاریان هست شک نکن

neverhood66
24-04-2009, 09:47
من اینو با توجه به نظر سنجی سایت هایی متل بیر و... گزاشته بودن گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين تنظيم كننده از نظر شما ؟!
بهروز صفاريان 21.97% (636)
سيروان خسروي 31.19% (903)
فواد حجازي 4.46% (129)
الياس شيرزاد 24.77% (717)
نيما وارسته 0.62% (18)
بهنام ابطحي 2.18% (63)
آرش قنادي 7th 3.42% (99)
پدرام كشتكار 2.97% (86)
سروش طباطبائي 2.14% (62)
ميلاد ترابي 4.35% (126)
پيام شمس 1.93% (56)
شهاب اكبري 2.56% (74)

sAeEd_kHaAn
29-04-2009, 10:47
آلبوم بنیامین ریلیز شد

Maziar_69
29-04-2009, 13:58
آلبوم سیروان هم اومده...

mehdi_360
29-04-2009, 17:06
بچه ها البوم محسن یگانه کی قراره بیاد؟
البوم سروان خسروی هم که مالی نبود ...
بنیامین هم که دیگه نگو....

Alireza.M67
30-04-2009, 11:46
بچه ها البوم محسن یگانه کی قراره بیاد؟
البوم سروان خسروی هم که مالی نبود ...
بنیامین هم که دیگه نگو....

محسن آلبومش آخر تابستون میاد (بی صبرلنه منتظریم)
آلبوم بنیامین هم خیلی بد نبود .
حداقل 4 ، 5 تا آهنگ قشنگ داشت .

sAeEd_kHaAn
30-04-2009, 12:25
آلبوم بنیامین خیلی هم قشنگه حداقل نصف تراک هاش عالی هستن
در مورد آلبوم سیروان هم بگم تراک ساعت 9 و اون روزا خیلی محشر شده بقیه تراک ها در حد این 2تا نیستن
البته اینا نظر منه و سلیقه ایه ولی این یکی دو روز واقعا با این آهنگ های خوشکل از بنیامین و sir-1 زندگی کردم و ازشون لذت بردم . این نظر کسیه که در روز حداقل 12-10 ساعت موزیک گوش میده و یه پا کارشناس شده ( خودمو گفتم )
در مورد تنظیم و شعر دوتا آلبوم هم بگم هر دو علی هستن هم sir-1 جزو تنظیم کننده های number 1 کشوره هم بنیامین
مشتاقانه منتظر آلبوم علی اصحابی هستم که مطمعن باشید خیلی علی خواهد بود

mehdi_360
30-04-2009, 12:53
من البوم سیروان فقط از آهنگ اره خوشم اومد نمیدونم چرا از بقیش خوشم نیومد (شاید درست گوش ندادم)!!!
اهنگ عاشقی با تو البوم بنیامین به نظرم بهتر از بقیه بود...من فقط اینو تو گوشیم سیو کردم بقیشون رو پاک کردم!!!!

EHHASSATNI
02-05-2009, 19:35
من کلا دوس دارم از هنرمندان داخلی همایت شه به خاطر همینم سعی میکنم اورجینال بگیرم مثل فیلم و اهنگ ایرانی
بنیامین رو همه جا داره ولی سیروان رو ندارن
شما از کجا گرفتین؟

eblis_boy1386
03-05-2009, 00:39
من کلا دوس دارم از هنرمندان داخلی همایت شه به خاطر همینم سعی میکنم اورجینال بگیرم مثل فیلم و اهنگ ایرانی
بنیامین رو همه جا داره ولی سیروان رو ندارن
شما از کجا گرفتین؟
سيروان خسروي هالا در تمام مراكز پخش ميشه