مشاهده نسخه کامل
: یه mp3 player تا سقف 120 تومن پی پیشنهاد میکنین؟
darkangel85
14-04-2009, 19:31
من یه mp3 یا mp4 یا کلا اینجور دستگاه ها واسه پخش موزیک (و ترجیحا تماشای ویدئو) میخواستم ، چی پیشنهاد میکنین؟!!!
من یه mp3 یا mp4 یا کلا اینجور دستگاه ها واسه پخش موزیک (و ترجیحا تماشای ویدئو) میخواستم ، چی پیشنهاد میکنین؟!!!
creative zen ... از نظر کیفیت صدا و تصویر کیفیت بسیار خوبی داره و ضمنا قیمت مناسبی داره که با بودجه شما میشه حافظه مناسبش رو هم تهیه کرد ...
ar.behnam
14-04-2009, 23:12
آیا اشتباه نیست پول به خاطر چنین چیزی بدهید؟ به نظر من گوشیتون رو آپگرید کنید یا اگه خوره چنین چیزایی هستید بودجه رو زیاد کنید یه چیزی مثل ps2 بخر
ps2 چه ربــــطی داشت دوست من!؟ رو کدوم گوشی با حولوحوش این قیمت میشه ویدیو راضی کننده دید؟ اصلا می خوای کلا کمپانیای این چیزای پرتابل کاسه کوزرو ببندن جمع کنن برن؟
ar.behnam
14-04-2009, 23:39
ps2 چه ربــــطی داشت دوست من!؟ رو کدوم گوشی با حولوحوش این قیمت میشه ویدیو راضی کننده دید؟ اصلا می خوای کلا کمپانیای این چیزای پرتابل کاسه کوزرو ببندن جمع کنن برن؟
چرا میزنی ؟!:دی
گفتم گوشیتو آپدیت کن نگفتم بخر که !
خوب ps2 همه ی این کارا رو میکنه دیگه عزیزم !شاید اسمشو اشتباه گفتم ... منظورم play station 2 نیستا !!!!! منظورم این دستی هاست
ar.behnam
14-04-2009, 23:48
منظورم این بود :دی
اسمش چیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهمیدم
psp
این هم توضیحات !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقصیر خودته دیگه! :biggrin:
darkangel85
15-04-2009, 01:59
creative zen ... از نظر کیفیت صدا و تصویر کیفیت بسیار خوبی داره و ضمنا قیمت مناسبی داره که با بودجه شما میشه حافظه مناسبش رو هم تهیه کرد ...
خوب این که creative zen مدلای مختلف نداره؟!!!! میشه بیشتر در موردش توضیح بدین؟ با عکس ، ممنون
m2m2m2m2m2
15-04-2009, 04:08
چیز خوبیه
Creative Zen-V-Pluse-4gb 95000 t
فکر کنم منظور سیمور این مدل بود
منظورم این بود :دی
اسمش چیه؟!
فهمیدم
psp
این هم توضیحات !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدم که هميشه نمي تونه يه چيزه به اين گندگي بزاره تو جيبش . بيشتر واسه پسر بچه هاست دوست من
ar.behnam
23-04-2009, 13:42
خیلی سخت میگیری .. قرار نیست توی جیبت بگذاری توی کیف خودش گل کمر بند آاوریزون میشه !
خیلی سخت میگیری .. قرار نیست توی جیبت بگذاری توی کیف خودش گل کمر بند آاوریزون میشه !
البته من که اينکار نمي کنم :) ولي خب هرکس يه جور دوست داره. ولي خب با اون قسمت که از نظر مالتي مديا دستگاه کامليه موافقم
ar.behnam
23-04-2009, 21:41
اگه دانشجویی و یا دانشجو میخوای بشی حتما تو لیست خرید بگذارش ...
اگه دانشجویی و یا دانشجو میخوای بشی حتما تو لیست خرید بگذارش ...
واسه بيرون بردنش به سن من زياد جور در نمي ياد :)قبلا داشتم ولي فروختم. حالا بازم دنبال يکيش هستم که مبادله کنم يا بخرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.