ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای نوشتن سر فصل آموزشی فتوشاپ

ramshad
14-04-2009, 17:46
سلام. من می خوام فتوشاپ رو در یک آموزشگاه درس بدم برای یک دوره 15-20 ساعته از مبتدی تا پیشرفته. الان می خوام سر فصل آموزشی بنویسم. رفقای فتوشاپ کار پیشنهادشون چیه؟ روی هر مبحث چقدر وقت بگذارم؟ منتظر استفاده از تجربه تون هستم!

Mohammadali.
14-04-2009, 18:19
سلام

دقیق نمیتونم ساعت بگم اما تجربه اش رو دارم مهم ترین چیز ابزارها هستند فراموش نکنید که ما نمیتونیم به کسی خلاقیت رو یاد بدیم فقط میتونیم بهش بگیم چطور از خلاقیتی که داره استفاده کنه و به همین خاطر مهم ترین چیز شناختن ابزارها است.
البته متاسفانه الان بیشتر افراد روان شناسی رنگ ها رو بلد نیستند و یکهو می پرند روی فتوشاپ و این رو درک نمی کنند که فتوشاپ فقط یک ابزار هست به نظر من کامل ترین گرافیست کسی میشه که رنگشناسی و فتوشاپ رو با هم بلد باشه.
روان شناسی رنگ ها بسیار بحث طولانی بهمراه داره و این که هر رنگی در کجا در اکثر مواقع چه تاثیری رو بر مخاطب میزاره.

تشکر.

ramshad
14-04-2009, 20:58
سلام. ممنون. یک چیز یادم رفت بپرسم! از آموزشگاه ساعتی چند بگیرم؟! کسی تجربه تدریس فتوشاپ در آموزشگاه رو داشته راهنماییم کنه؟ ساعتی 6 تومن کمه؛ معمولیه یا زیاده؟ طول دوره بیش تر از 20 ساعت نمیشه. مفاهیم پیشرفته تر فتوشاپ مثل ماسک ها و مسیرها رو هم آموزش میدم. دو سه جلسه آخر رو هم رتوش کار می کنم.

Mohammadali.
14-04-2009, 22:02
از آموزشگاه ساعتی چند بگیرم؟
آموزشگاه ها درسته که به تازگی مدرک رسمی میدن ولی از اونجایی که معمولا حالت خصوصی دارند قیمت ها شون هم پایه و اساس خاصی نداره مگر اینکه زیر نظر مستقیم آموزش و پرورش باشه که معمولا نیست. پولش هم بستگی به شما داره و رئیس آموزشگاه.

ساعتی 6 تومن کمه؛ معمولیه یا زیاده؟
زیاد نیست. بستگی به تعداد دانش آموز داره هر چه کمتر باشن براشون بیشتر می افته یعنی بینشون تقسیم میشه.

مفاهیم پیشرفته تر فتوشاپ مثل ماسک ها و مسیرها رو هم آموزش میدم. دو سه جلسه آخر رو هم رتوش کار می کنم.
موفق باشید.

hamed9
14-04-2009, 22:46
اگه اطلاعات دقیق می خوای من فردا میرم اموزش کده بههت خبر میدم اما یه چیزی اگه بخوای استاندارد کار کنی کلا باید استاندارد کنی هم پولی رو که می گیری هم درسی که میدی....اما اگه ازاده که.....
موفق باشی.
hamed

huti_421
14-04-2009, 23:22
من که یه مدت کوتاه رفتم دوره ( 2-3 سال پیش ) ازم 30 تومن فک کنم گرفتن ، چن بارم به عنوان مهمان و بیشتر برای اینکه ببینم سطح کاریشون چطوریه یه سرکی به آموزش گاها زدم

خودم اگه بخوام به کسی یاد بدم ( 4-5 مورد تا حالا از پایه پیش اومده ) با ابزار های انتخاب شروع کردم و به تدریج به سمت پایین اومدم

البته روز اول رفتم بهشون Fliter > liquify رو نشون دادم که سر گردم بشن و از فتوشاپ خوششون بیاد

کم کم رفتم سراغ منو ها خصوصا مانور بیشتر رو با منوی Edit و Image و Select ... یکی دو جلسه بحث سر مباحث تئوری مثل استاندارد های چاپ و توضیح در مورد رنگ ها و مود های عکس و .. گذشت

یکی دو جلسه صرف کار با Mask و Action ها و اضافه کردن Plug ins و Brush و اینا شد و قائله رو ختم به خیر کردم

اونجایی که من رفتم ، دورش حدود 1 ماه بود هفته ای 2 جلسه :دی ... تنها کاری که وقتی اومدم از اونجا بیرون بلد بودم مربع و دایره کشیدن بود ، خودم کار کردم تا یاد گرفتم بیشتر :دی

در مورد قیمت ها هم متغیره ، بسته به محل زندگی ، وضعیت مالی متقاضیا و ... هست ولی باید تعرفه ای هم که دولت مشخص کرده رعایت کنی و ...

javadershadi
21-05-2009, 06:31
سلام
اگربراي عكاسان وكسانيكه آتليه دارند مي خواهي بگويد تاراهنمايي كنم 4 ساعته آموزش كامل فتوشاپ را بدهيد
بنده مدرس عكاسي -تصوير برداري ومدير موسسه دنافيلم درتهران مي باشم
اگراطلاعات بيشترمي خواهيد تماس بگيريدjavadershadi@yahoo.com