مشاهده نسخه کامل
: تقلب در تراوین
ARASH119
14-04-2009, 14:24
سلام بچه ها می خواستم ببینم که کسی هک تراوین رو بلده یا اصلا راهی هست برای افزایش منابع ؟/
من که هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم:41:
پیشاپیش از دوستانی که کمک می کنن سپاس گذارم:10::40:
behzad74
15-04-2009, 19:35
اول برنامه کوچک Greasemonkey را نصب کنید که بعد از نصب در گوشه سمت راست پایین فایرفاکس عکس یک میمون دیده میشود که با کلیک بروی آن فعال یا غیر فعال میشود.
خوب اسکریپ ها را بعد از نصب این برنامه نصب کنید.
روش نصب: بر روی نصب در هر اسکریپت کلیک کنید تا نصب شود.
البته بگم که در هنگام نصب باید اون میمونتون فعال باشه
دانلود برنامه Greasemonkey ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کارش نشان دادن ساختمون هایی که منابع کافی برای ارتقاعش دارید و ایجاد میانبر و چیز های دیگه.
خوب البته دیگه بقیه رو نمیگم خودتون نصب کنید و ببینید.
نکته:حتما باید نرم افزار فایر فاکس روی کامپیوترتان نصب باشه
در قسمت manage user scripts دو قسمت داره که included pagegs و excluded pages هستن.
توی هرکدومشون باید چه آدرسی وارد کنم؟
ARASH119
16-04-2009, 11:49
بهزاد جان اینو دارم
یه چیز برای بالا بردن منابع می خوام
کس نیست بتونه جواب بده:24::jealous:
afshin1987
04-05-2009, 11:00
آقا من که هیچی نفهمیدم
اگه میشه درست توضیح بدید
من مدتها دنبال این چیزا بودم! خیلی تحقیق کردم و در نهایت چیز فوق العاده ای یافتم! :
.
.
.
.
.
هیچی !!! واقعاً هیچی ! هیچ کد تقلبی وجود نداره ، تنها اسکریپت هایی وجود دارن که بازی رو برات راحت تر می کنن ، مثل همین فرا تراویان 3 ، که یکی از بهترین هاست ، البته روبات هایی هم برای دانلود هست که می تونید ، بعد از اجرا بازی رو به اون بسپرید تا خودش به طور اتوماتیک حمله کنه یا سطح منابع رو ارتقا بده و ... باز هم تکرار می کنم ، هیچ کد تقلبی برای زیاد کردن منابع وجود نداره ، بهتره سطح منابع رو بالا ببرین!
اگه قرار بود بازی رو هک بکنن ، کسی نمیومد راحت اینجا آموزشش رو بزاره.که اصلا همچین چیزی نمیشه.اگر هم میشد بازی تا الان ترکیده بود.
vahidhageyan
15-05-2009, 14:17
اگه قرار بود بازی رو هک بکنن ، کسی نمیومد راحت اینجا آموزشش رو بزاره.که اصلا همچین چیزی نمیشه.اگر هم میشد بازی تا الان ترکیده بود.
دوست عزیزم بچه ها رو ناامید نکن! من خودم تروجان نویسم و در زمینه هک سایت زیاد مهارت ندارم ولی دوست من مهارت های کافی رو در این زمینه دارد!
اگر هکرها این پیام رو ببینند متوجه میشن که خیلی راحت تر از اونچیزی که فکرشو بکنی تراوین هک میشه ورود به سایتش که یه بچه هم میتونه بره و هکرهای کلاه سربزش بدرد لای جرز میخوره :27:
ورود به سایت کار آسونیه ولی برای تغییر در سایت باید باگ در آن یافت بشه و یا درش ایجاد بشه که حول محور 6 الی 7 ساعتی الافی داره!
اگر بازیکنی از تراوین در اینجا بیاید بنده را میشناسه من همونیم که یه مشت ملت رو اوس کردم و صفحه یاهو رو طراحی کردیم! هههههه!:46: واینم بهن ثابت شد منگل در بازی زیاده و من kingjiker رو هک کردم برای خودم ولی آقا اشکان شناسایی کرد و اونو پس گرفت میتونید از kingjoker سوال کنید! هههه! البته شاید بهتون فحش بده چون هنوز اعصابش خورده!
به هرحال این کارو جهت سرگرمی کردم که یه ذره بخندم ولی اگر بخواهیم وارد عمل بشیم خیلی راحت یکی الی دو روزه تراوین رو به نفع خودمون هک میکنیم! البته دفعه قبل اگر اشکان نمیفهمید به منگولی اونم پی میبردیم که فهمید دست بر قضا ولی نتونست من رو شناسایی کنه! بروبچ شدنش میشه و دوروز بیشتر کار نداره حیف اگر ایمیلمو بدم میفهمید اکانتم چیه و برام دردسر میشه پس فقط اینو بدونید تراوین قدرت حفاظتی مانند دات کام رو نداره!:5:
البته در تراوین استفاده از ربات و اسکریپت جرمه و جریمه سختی هم داره ... خیلی سخت
تام کت واسه همین پر پر شد ....
باید بگم محشره من که خیلی حال کردم
یه روش هست
باید سایتو هک کنید D:
شکوفایی مغز رو حال کردین؟؟ ((=
pospop123
02-06-2009, 12:03
راحت ترین کاری که خودم میکنم اینه که اونو با نرم افزار هک میکنم و بعد همه منابعشو به خودم میفرستم و بعد هم اونو حذف میکنم . تا حالا هم کسی نفهمیده !:21:
behzad74
06-06-2009, 22:02
بهزاد جان اینو دارم
آقا این نرم افزاری که شما میگی وجود نداره
و به وجود نخواهد آمد!
behzad74
06-06-2009, 22:08
بهزاد جان اینو دارم
آقا این نرم افزاری که شما میگی وجود نداره و به وجود نخواهد آمد!
samineh.m
08-06-2009, 13:34
سلام
منظور شما از بازي تراوين ، بازي سايت travian.irهستش يا اين كه اصلا يه بازي به اسم تراوين وجود داره ؟!
وجود داره. البته من ازش استفاده نکردم. ولی بچه هایی که استفاده کردن = بن
Arash_Fifa
12-06-2009, 16:59
اینم یک سایت که می توانید با استفاده از این وقتی شما به مسافرت میروید ربات کار های شما را انجام می دهد .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یک سایت رو می شناسم که میشه باهاش سطح منابع رو به سطح 20 رساند و 200 طلا به خود اضافه کرد اگر دیدم کار کرد برای شما دوستان عزیز آدرس سایت رو می گذارم
سلام
منظور شما از بازي تراوين ، بازي سايت travian.irهستش يا اين كه اصلا يه بازي به اسم تراوين وجود داره ؟!
آره همونه!!
اینم یک سایت که می توانید با استفاده از این وقتی شما به مسافرت میروید ربات کار های شما را انجام می دهد .
دوستان من یک سایت رو می شناسم که میشه باهاش سطح منابع رو به سطح 20 رساند و 200 طلا به خود اضافه کرد اگر دیدم کار کرد برای شما دوستان عزیز آدرس سایت رو می گذارم
اقا تو را به جدت بزار ما هم استفاده كنيم!
mahdi bg
21-06-2009, 14:59
سلام
اول برنامه کوچک Greasemonkey را نصب کنید که بعد از نصب در گوشه سمت راست پایین فایرفاکس عکس یک میمون دیده میشود که با کلیک بروی آن فعال یا غیر فعال میشود.
خوب اسکریپ ها را بعد از نصب این برنامه نصب کنید.
روش نصب: بر روی نصب در هر اسکریپت کلیک کنید تا نصب شود.
البته بگم که در هنگام نصب باید اون میمونتون فعال باشه
دانلود برنامه Greasemonkey ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اسکریپت دیگه توی سرور یک جواب نمیده
باید چکار کنم
اسکریپت جدید دیگه ای هست؟
king-ali
28-06-2009, 19:21
be hich vag nemishe too teravian taghalob kard
اگه از برنامه ip hide pluintum استفاده کنم مولتی هانتر از مولتی اکنت بو نمی بره
يك سوال اگه يك ساختمان مثل اقامتگاه ساختيم بعد پشيمون شديم چجوري ميشه خرابش كرد.و بجاش قصر ساخت.
يك سوال اگه يك ساختمان مثل اقامتگاه ساختيم بعد پشيمون شديم چجوري ميشه خرابش كرد.و بجاش قصر ساخت.
آره میشه فقط کافیه ساختمان اصلی رو به سطح 10 یا 11 برسونی.
Xx Hossein xX
03-07-2009, 20:09
..........................................
Moh3en_DDD
03-07-2009, 22:19
سلام
بازی Travian از سال 2004 تا حالا بوده و اگه می خواست هک بشه یا تقلب توش بشه تو همین 5 سال پکیده بود ...
hassan_magic2000
04-07-2009, 00:07
سلام
بازی Travian از سال 2004 تا حالا بوده و اگه می خواست هک بشه یا تقلب توش بشه تو همین 5 سال پکیده بود ...
اره درسته
بعد هم اینا حتما یه تیم امنیتی فوق العاده دارن که همیشه در حال قوی تر کردن و بستن راه های نفوذ هستن
فکر نکنم به همین راحتی ها باشه:27:
ostooreh
04-07-2009, 06:18
واسه افزایش منابعیه راه حل داشتم که جلوشو گرفتن(ولی خیییییلیییی باحال بود)
تا حدود 2هفته پیش تراوین به هیچ پسوردی گیر نمیداد ما هم توی لیست شروع میکردیم به زدن یوزر طرف پسش هم 123456
خب از این راه کلی نون خوردیم ولی یهو جلوی این پسوردها رو گرفتن :(
(ضمیر جمع تو جمله هام منظور من و دوستام بود)
الانم اگه یه روبات بسازن که یه سری یوزر بهش بدی با یه سری پسورد خاص میشه اکانت کش رفت
persian_Eragon
05-07-2009, 15:05
این برنامه بدرد این کار میخوره نه تنها هک تراوین بلکه جاسوسی از دهکده طرف بدون داشتن جاسوس جاسوسی میکنه بدون محدودیت زمانی
Farnaz_naz
05-07-2009, 15:45
واقعا که ... این بازی واسه همه ی دنیا وجود داره و بیشتر از همه ماییم که دنبال تقلبیم !!! واقعا که !
amir_rahmani
05-07-2009, 20:15
امکان هک=0 درصد
زور نزنید
V A H í D
05-07-2009, 20:23
باید به سرورش دسترسی داشته باشی غیر از این ممکن نیست !
persian_Eragon
06-07-2009, 09:09
جاسوس تراوین
لینک درست شد
persian_Eragon
06-07-2009, 09:10
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین برنامه بدرد این کار میخوره نه تنها هک تراوین بلکه جاسوسی از دهکده طرف بدون داشتن جاسوس جاسوسی میکنه بدون محدودیت زمانی
دستت درد نکنه اما قربونت برم، لینکش خرابه که!
خوب دوست عزيز ولي اين كار نكرد
بسيار هم مشكوك ميزنه كه خودش يه تروجان باشه
هيچ نوع ستينگي هم نداره
خود دانيد ولي مراقب باشيد
Vahidking.75
09-07-2009, 20:59
بچه این عکس رو نگاه کنید بعد قضاوت کنید تراوین رو میشه هک کرد یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر هیست که من دیروز ثبت نام کردم و روی سرور 3 هستم .
اگه میخواین بگم چطوری اینکار رو کردم
بگین که بگم
Hossein Adeli
09-07-2009, 21:23
بگین که بگم
فقط میتونم بگم خیلی با حالی! :دی
بچه این عکس رو نگاه کنید بعد قضاوت کنید تراوین رو میشه هک کرد یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر هیست که من دیروز ثبت نام کردم و روی سرور 3 هستم .
اگه میخواین بگم چطوری اینکار رو کردم
بگین که بگم
ممنون میشم اگه بگی قضیه از چه قراره!
Vahidking.75
10-07-2009, 07:54
این هک نیست اما تا حدی مرتبطه:23:
برای این شروع :
1- اولین کار اینه که از فایرفاکس استفاده کنید البته با اپرا هم میشه
2- به سایت فایرفاکس و قسمت افزونه ها برید
3- افزونه ی greasemonkey را جستجو کنید یا به این لینک بروید :
4- این افزونه را نصب کنید .
5- بعد از نصب فایرفاکس را ریستارت کنید
6- عکس میمون در گوشه ی سمت راست و پائین فایرفاکس اضافه خواهد شد
7- به این سایت بروید : userscripts.org
8- در قسمت جستجو travian را وارد کنید تا اسکریپتها را برایتان باز کند اسکریپت دلخواه را انتخاب کرده و بر روی install کلیک کنید
9- بر روی آیکون greasemonkey کلیک کنید و اسکریپت را فعال کنید
اون عکسی هم که نشونتون دادم بعد از نصب اسکریپت Travian3 Beyond - ML&CN اطفاق افتاد .
برای دانلود اسکریپت Travian3 Beyond - ML&CN به لینک زیر برید :
و بعد روی نصب (instal) کلیک کنید .
اگه مطلب مفید بود لطفا تشکر بزنید .
ممنون
hamvtanid
10-07-2009, 22:29
اقا جون هركسي رو كه دست داريد يكي يه راهي پيدا بكنه كه توي سرور 3 كار بده رفتم زير حمله اونم شديد داغونم كردن
تو رو خدا هركاري بگيد براتون ميكنم فقط يه راهي براي تقلب پيدا كنيد حتي حاظرم بهتون پول بدم فقط راهش رو پيدا كنيد
البته بالاي 10 هزار تومن نه
amin 2010
12-07-2009, 22:34
و خداوند افرید chatroom به نام تقلب در تراوین.اخه این چه تاپیکیه
هر دو سه روز یکی میاد می گه بدبخت شدم کمکم کنید.یکی می گه یه راهی یاد گرفتم نمی گم بسوزین.یکی می گه 100 تومن می دم یکی می گه 10 تومن مگه بچه های p30world گدای این پولن؟؟؟؟!!کاش اینم به سرنوشت اون یکی تاپیک دچار بشه.
گزارش تخلف داده شد بلکه این تاپیک پاک بشه
این تاپیک هیچ ربطی به هک بازی نداره
اصلا هک شدنی نیست به این راحتیا
چند تا اسکریپت داره که اونم جاش تو تاپیک خود بازیه تو بخش آنلاین
اونا هم رمز حساب نمیشن
pejman_view
17-07-2009, 17:18
اقايون و خانم ها همه ميدونن سايتي نيست كه هك نشه اسن آيه قرانه كه انسان ناقصه وچيزي كه نقص داشته باشه باگ خواهد داشت اين درسته كه گروه امنيت تراوين بالاست ولي ار سازمان امنيت آمريكا كه بالاتر نيست كه هر 1 سالي يك بار هك ميشه لطفا خواهش ميكنم كه تايپيك خلاف ادب نگذازيد رويه صحبتم امين2010 ميباشد
کلا بازی های آنلاین و تحت شبکه ؛ هرچقدر هم کوچیک باشن ؛ درصد هک شدنشون در حد اپسیلون هست ! ( خیلی خیلی کم )
تراوین هم که جای خوب دارد . . .
amin 2010
18-07-2009, 23:29
اقايون و خانم ها همه ميدونن سايتي نيست كه هك نشه اسن آيه قرانه كه انسان ناقصه وچيزي كه نقص داشته باشه باگ خواهد داشت اين درسته كه گروه امنيت تراوين بالاست ولي ار سازمان امنيت آمريكا كه بالاتر نيست كه هر 1 سالي يك بار هك ميشه
اقایون و خانوم ها کسانی که سازمان امنیت امریکا رو هک می کنن هکر های بسیار حرفه ای و بهترین های جهان هستن اما کسانی که این بازی رو هک می کنن چنین افرادی نیستند و هکر های ساده ای هستن که طرفدار بازی ان.اگر فرد حرفه ای هم تا حالا تراوین رو هک کرده در کمتر از یک هفته جلوی این تقلب گرفته شده.
خواهش ميكنم كه تايپيك خلاف ادب نگذازيد رويه صحبتم امين2010 ميباشد
واضح تر توضیح بده نمی فهمم چی می گی؟؟؟؟؟؟؟
لطفا این تاپیکو ببندین بسیار ممنون.
Animators
19-07-2009, 02:21
چیز جالبیه.... ما که فعلا سر تراوین الافیم....باید یکی دو روز به حال خودش رها کنیم تا منابع بره بالا...بعد شروع می کنبم به ساخت و پاخت....اینطوری صبر هم می فهمیم چیه....ولی من کلا از کد تقلب نفرت دارم....چون گند می زنه به بازی.
hamvtanid
20-07-2009, 02:13
معزرت خوب من چیکار بکنم دهنم رو اسفالت کردن
hamvtanid
20-07-2009, 02:31
اقای vahi20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من این برنامه های که شما گفتید رو گرفتم فعلاً هم فعال هست حالا چطوری باید بهاش کار کرد یعنی چه قدرتی بهت میده چی رو میبر بالا خلاصه چه قدرتی میده لطف بکن یه اموزش سطحی بده ببینیم چیکار میکنه این
hamvtanid
20-07-2009, 02:35
دست درد نکنه خسته هم نباشی مهربون ولی یه چیزی من این چیزای که گفتی رو ردیف کردم حالا چطوری بهاش کار میکنن اگه میشه یه اموزش سطحی بگو تا بدونم چطوری باید بهاش بازی کرد
BLACK-BLACK
20-07-2009, 06:53
دوست عزیزم بچه ها رو ناامید نکن! من خودم تروجان نویسم و در زمینه هک سایت زیاد مهارت ندارم ولی دوست من مهارت های کافی رو در این زمینه دارد!
اگر هکرها این پیام رو ببینند متوجه میشن که خیلی راحت تر از اونچیزی که فکرشو بکنی تراوین هک میشه ورود به سایتش که یه بچه هم میتونه بره و هکرهای کلاه سربزش بدرد لای جرز میخوره
ورود به سایت کار آسونیه ولی برای تغییر در سایت باید باگ در آن یافت بشه و یا درش ایجاد بشه که حول محور 6 الی 7 ساعتی الافی داره!
اگر بازیکنی از تراوین در اینجا بیاید بنده را میشناسه من همونیم که یه مشت ملت رو اوس کردم و صفحه یاهو رو طراحی کردیم! هههههه! واینم بهن ثابت شد منگل در بازی زیاده و من kingjiker رو هک کردم برای خودم ولی آقا اشکان شناسایی کرد و اونو پس گرفت میتونید از kingjoker سوال کنید! هههه! البته شاید بهتون فحش بده چون هنوز اعصابش خورده!
به هرحال این کارو جهت سرگرمی کردم که یه ذره بخندم ولی اگر بخواهیم وارد عمل بشیم خیلی راحت یکی الی دو روزه تراوین رو به نفع خودمون هک میکنیم! البته دفعه قبل اگر اشکان نمیفهمید به منگولی اونم پی میبردیم که فهمید دست بر قضا ولی نتونست من رو شناسایی کنه! بروبچ شدنش میشه و دوروز بیشتر کار نداره حیف اگر ایمیلمو بدم میفهمید اکانتم چیه و برام دردسر میشه پس فقط اینو بدونید تراوین قدرت حفاظتی مانند دات کام رو نداره!
این که نا امیدی نیست بیان حقیقته مطمئن باش مسئولای یه همچین سایتی که تقریبا تو همهجای دنیا سرور داره مثل شلغم ننشستن که شما بری سایتشونو به این راحتی که میگی هک کنی صد درصد یه اقدامات پیشگیرانه دارن اگه غیر این باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه.
چیز جالبیه.... ما که فعلا سر تراوین الافیم....باید یکی دو روز به حال خودش رها کنیم تا منابع بره بالا...بعد شروع می کنبم به ساخت و پاخت....اینطوری صبر هم می فهمیم چیه....ولی من کلا از کد تقلب نفرت دارم....چون گند می زنه به بازی.
دقیقا درسته
بهترین راه حل استفاده از اکانت پولی تراوین هستش.الانم تراوین به هرکس که زودتر یه درخت بسازه یکسال اکانت رایگان plus میده پس بجنبید دست بکار شید!
تاپیکم قفل کنید شده محل خودنمایی بعضی ادمای بی ظرفیت.
Moh3en_DDD
21-07-2009, 21:34
سلام
همونطوری که قبلا هم گفتم این بازی از سال 2004 تا حالا بوده و مطمئنا یه تیم خیلی قوی برنامه نویس پشتش هستند که کسانی هم مثل روسی ها نتونند اختلالی توش ایجاد کنند چه برسه به ما (!)
یکی از مزیت های بازی های آنلاین تحت مرورگر اینکه تا یه باگی توش پیدا میشه برخلاف بازی های آنلاین غیر تحت وبی ، سریعا اصلاح میشه ...
وقت خودتون را هدر ندید ... !
--------------------------------------------------
قفل !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.