PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رایانه خاموش نمی شود

SANBOR
14-04-2009, 08:26
سلام دوستان
من ویندوز Xp دارم بعد حدود دوسه ساعت که باهاش کار میکنم وقتی میخواهم خاموشش کنم وقتی دکمه Shut down را میزنم کامپیوتر هنگ میکند و من باید ریاستارت کنم و بعد کامپیوتر را خاموش کنم
ولی در عرض 20 الی 30 دقیقه این کار را میکنم ولی کامپیوتر هنگ نمی کند

SANBOR
15-04-2009, 09:39
چرا جواب نمی دید

s2010
15-04-2009, 10:36
حل مشكل طولاني شدن خاموش شدن ويندوز

شايد براي شما هم پيش آمده باشد كه براي shutdown شدن ويندوز دقايقي طولاني چشم به نوشته windows is shutting down… دوخته باشيد و شايد هم گاهي كه كم حوصله بوده ايد دكمه پاور را با تمام قوا فشار داده و خاموشي فيزيكي را به شات دان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ترجيح داده باشيد اين اتفاق در سيستمهاي زيادي روزانه تكرار مي شود دليل آن هم برنامه هايي است كه بعد از بسته شدن حافظه استفاده شده را به طور صحيح بازگرداني نمي كنند مثلا هنگام باز كردن يك كليد در رجيستري آن را نمي بندند
مايكروسافت براي حل اين مشكل برنامه رايگان User Profile Hive Cleanup Service را ارائه داد بعد از دريافت اين برنامه و نصب آن يك سرويس به نام User Profile Hive Cleanup در سرويسهاي ويندوز اضافه مي شود ( در run عبارت services.msc را بنويسيد)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سرويس با پيگيري برنامه ها در هنگام خاتمه يافتنشان منابع مورد استفاده را آزاد مي سازد با اين آزاد سازي هنگام ارسال فرمان شات دان يا لاگ آف و غيره دستورشما در عرض چند ثانيه انجام خواهد شد.
براي Windows 2000; Windows Server 2003; Windows XP
اين سرويس را از سايت مايكروسافت دانلود كنيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

king emperor
15-04-2009, 16:05
اگه با روش بالا درست نشد تنها روش عوض کردن ویندوز

Ghaioom
15-04-2009, 16:14
اگه با روش بالا درست نشد تنها روش عوض کردن ویندوز
و تعمیر ویندوز :31:
اگه یه چک دیسک بکنید و یه دیفراگمنت شاید درست بشه. :46::10:

SANBOR
21-04-2009, 06:50
خوب دوستان دست شما درد نکنه
ولی درست نشد راستی میشه یه آموزش بدید که من چطوری درایو ویندوز رو ریپیر کنم

picher_s
21-04-2009, 07:37
سلام
از برنامه زیر استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسوردش 1 هست.
برای تعمیر :
stratu->Run->sfc /scannow
موفق باشید.

SANBOR
21-04-2009, 14:20
آموزش از طریق boot نمیدی

SANBOR
22-04-2009, 06:15
میشه زودتر جواب بدین

Ghaioom
22-04-2009, 16:47
آموزش از طریق boot نمیدی
سلام
برای ریپیر یا تعمیر ویندوز شما سی دی رو بوت میکنی و بعد از اینکه بوت شد در اولین مرحله هم پایین نوشته ریپیر اونو نباید بزنی. اون واسه یه چیز دیگست که خودمم نمیدونم.
تو مرحله های 2 ، 3 ، یا ، 4 هست (درست یادم نیست) که شما ویندوزی که قبلاً نصب کرده بودی رو انتخاب میکنی و دکمه ی r رو برای ریپیر میزنی.

موفق باشید.

nw_nk
22-04-2009, 19:15
سلام
برای ریپیر یا تعمیر ویندوز شما سی دی رو بوت میکنی و بعد از اینکه بوت شد
1- در اولین مرحله هم پایین نوشته ریپیر اونو نباید بزنی. اون واسه یه چیز دیگست که خودمم نمیدونم.
2- تو مرحله های 2 ، 3 ، یا ، 4 هست (درست یادم نیست) که شما ویندوزی که قبلاً نصب کرده بودی رو انتخاب میکنی و دکمه ی r رو برای ریپیر میزنی.

موفق باشید.

سلام.

1- اون Recovery Console است که با فشردن کلید R در همون ابتدای نصب XP واردش می شید. قابلیته که از ویندوز 2000 شروع شد و بصورت Command Line هست. یعنی شما با وارد کردن دستورات می تونید تغییراتی سیستمی رو انجام بدید. مهمتری کاربردش هم مدیریته هنگامی که خود قالب گرافیکی ویندوز نمیتونه بالا بیاد. استفاده و تغییر فایل های سیستمی, فعال یا غیر فعال کردن سرویس ها و قطعه ها, ترمیم بوت, ایجاد و فرمت پارتیشن ها هم از جمله امکاناتی هست که فراهم میکنه.

استفاده رایجش برای اغلب کاربران دستور bootcfg /rebuild هست که ویندوز های XP رو سیستم رو شناسایی می کنه و Boot رو براتون درست میکنه.

2- بعد از متن توافق که F8 می زنید اگر ویندوز XP رو سیستم شما شناسایی بشه خودش نشون میده و از شما می خواد که Repair اش کنید. اگر ESC رو بزنید نادیده گرفته میشه.

موفق باشید.

SANBOR
23-04-2009, 14:01
سلام دوست قديمي من nw_nk

من چند ماهي نديدمت که پستي بزني

لطفا ميشه بيشتر توضيح بدي اگر اموزش کلي داري بزار تا دانلود کنيم