ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : **((کمک-کمک!!واید تو دل منو بردی اما...!))**

zoorg2
13-04-2009, 17:29
سلام بر همه

آقاما اولش میخواستیم مانیتور معمولی بگیریم ولی دیدم در آینده از رده خارجه.خواهش میکنم کسانی که واید دارند این شبهات رو از دل ما پاک کنند:

1-من در جاهایی خوندم برای رفع مشکل کشیدگی تصویر باید مثلا رزولیشن رو روی 900*1440 در ستینگ از روی دسکتاپ تنظیم کرد(مثلا برای مدل w1952tq -lg).من فکر کنم این بالاترین رزولیشن انتخابی در این تنظیمات است و اگر درست بگم تصویر در ریزترین حالت خوداست.مثلا برای مانیتورهای معمولی با رزولیشن 1024*1280 ،تنظیم روی این مقدار باعث ریز شدن تصویر می شود پس تکلیف ریز شدن تصویر در مانیتور واید در این حالت چیست و اگه رزولیشن کمتر از این مقدار یا متفاوت با اون انتخاب کنیم تصویر کشیده میشه یا نه؟(مثلا برای مدل w1952 tq از lg تنظیم رزولیشن روی 900*1440)

2-اگه بخوام با یکی از دستگاههای tvbox مانیتور واید رو به تلویزیون تبدیل کنم ،وتلویزیون ایران رو تماشاکنم(در حالت سیستم خاموش و فقط مانیتور روشن)از لحاظ نامنطبق بودن ratio تصاویر تلویزیون داخلی وکشیده شدن تصویر مشکلس پیش میاد یا نه؟

3-مدلهای واید برای ""وب گردی"" چه مزایا و معایبی دارن

باتشکر از کسایی که جواب میدن:20:

Stream
13-04-2009, 20:22
1-من در جاهایی خوندم برای رفع مشکل کشیدگی تصویر باید مثلا رزولیشن رو روی 900*1440 در ستینگ از روی دسکتاپ تنظیم کرد(مثلا برای مدل w1952tq -lg).من فکر کنم این بالاترین رزولیشن انتخابی در این تنظیمات است و اگر درست بگم تصویر در ریزترین حالت خوداست.مثلا برای مانیتورهای معمولی با رزولیشن 1024*1280 ،تنظیم روی این مقدار باعث ریز شدن تصویر می شود پس تکلیف ریز شدن تصویر در مانیتور واید در این حالت چیست و اگه رزولیشن کمتر از این مقدار یا متفاوت با اون انتخاب کنیم تصویر کشیده میشه یا نه؟(مثلا برای مدل w1952 tq از lg تنظیم رزولیشن روی 900*1440)

برای رفع مشکل کشیدگی تصویر باید رزولوشن رو روی رزولوشن Native مانیتور (اکثرا 1440x900 برای 19 اینچ های وارد) تنظیم کرد. این مسئله ربطی به واید بودن و نبودن نداره و برای همه مانیتورهای LCD مثل همه.

در هر مانیتور LCD ای اگه رزولوشن رو روی رزولوشن Native تنظیم نکنید مشکل کشیده شدن تصویر رو خواهید داشت. اگه هم تنظیم کنید مشکلی نخواهید داشت و ارتباطی به واید بودن و نبودن نداره.

2-اگه بخوام با یکی از دستگاههای tvbox مانیتور واید رو به تلویزیون تبدیل کنم ،وتلویزیون ایران رو تماشاکنم(در حالت سیستم خاموش و فقط مانیتور روشن)از لحاظ نامنطبق بودن ratio تصاویر تلویزیون داخلی وکشیده شدن تصویر مشکلس پیش میاد یا نه؟

تلویزیون ایران 4:3 هست و مانیتورهای LCD معمولی 5:4 و وارد ها 16:10 یا 16:9 . برای دیدن تصاویر تلویزیون مشکل کشیدگی تصویر در همه مانیتورها و تلویزیون های LCD وجود داره. البته بعد از همه گیر شدن ----T میشه انتظار داشت Aspect Ratio تلویزیون هم به 16:9 تغییر پیدا کنه.

3-مدلهای واید برای ""وب گردی"" چه مزایا و معایبی دارن

هیچ عیبی ندارند. مزایاشون هم اینه که دیگه در هیچ صفحه ای نیازی به Scroll کردن به چپ و راست ندارید و در بعضی مواقع حتی می تونید دو صفحه رو کنار هم باز کنید. اگه دقت کنید همه لپ تاپ ها (Business, Multimedia, Gaming, ...) الان با مانیتور واید عرضه میشن.

zoorg2
14-04-2009, 08:41
جناب stream بی نهایت ممنون

نقل قول:
رای رفع مشکل کشیدگی تصویر باید رزولوشن رو روی رزولوشن Native مانیتور (اکثرا 1440x900 برای 19 اینچ های وارد) تنظیم کرد. این مسئله ربطی به واید بودن و نبودن نداره و برای همه مانیتورهای LCD مثل همه.

در هر مانیتور LCD ای اگه رزولوشن رو روی رزولوشن Native تنظیم نکنید مشکل کشیده شدن تصویر رو خواهید داشت. اگه هم تنظیم کنید مشکلی نخواهید داشت و ارتباطی به واید بودن و نبودن نداره.

سوال:

من متوجه نمی شم این تنظیم رزولیشن روی ناتیو در کجا بایذ انجام بشه؟ روی دسکتاپ؟کنترل پنل یا روی مانیتور؟

اگه ممکنه بگید چون من همش این مساله رو با تنظیم رزولیشن از روی منوی پراپرتی دسکتاپ اشتباه می گیرم.

Stream
14-04-2009, 11:49
من متوجه نمی شم این تنظیم رزولیشن روی ناتیو در کجا بایذ انجام بشه؟ روی دسکتاپ؟کنترل پنل یا روی مانیتور؟

اگه ممکنه بگید چون من همش این مساله رو با تنظیم رزولیشن از روی منوی پراپرتی دسکتاپ اشتباه می گیرم.

دقیقا همونه که خودتون گفتید. باید رزولوشن مانیتور که در مشخصاتش اومده رو در همون منوی Properties دسکتاپ تنظیم کنید.