ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Nokia 5130 XpressMusic

mili_k
12-04-2009, 23:45
نوکیا 5130 از جدیدترین مدل های معرفی شده توسط نوکیا است که در نوامبر 2008 معرفی و به تازگی به بازار ایران راه پیدا کرده؛ ساپورت کارت حافظه 8 گیگابایتی و قیمت مناسب (طبق گزارش موبنا 135000 تومان در بازار ایران) از ویژگی های قابل اشاره ی این مدل به شمار میرود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باتری استاندارد این مدل (Li-Ion (BL-5C و ابعاد صفحه نمایش آن 240x320 pixels, 2.0 inches و از نوع TFT است.
سایر اطلاعات را از آدرس زیر مشاهده کنید

REGISTERED USER
13-04-2009, 00:06
طراحی اسپرت هست ولی خوشگل نیست

mili_k
13-04-2009, 00:25
طراحی اسپرت هست ولی خوشگل نیست

خوشگله که؟!...
فقط طراحی صفحه کلیدش میتونست اینقدر ساده نباشه به نظرم تنها ایرادش تو طراحی همینه

REGISTERED USER
13-04-2009, 00:27
قیمت که خوبه ... S40 هست سیستم عاملش ؟

mili_k
13-04-2009, 01:07
قیمت که خوبه ... S40 هست سیستم عاملش ؟
بله نرم افزار سری 40

s d h a
03-10-2009, 14:21
سلام

وقتی کابل 5130 رو به کامپیوتر میزنم یک پنجره نصب میاد ومدام جستجو میکنه هر گزینه ای رو هم میزنی عمل نمیکنه چرا راحت نمیشناسه؟

mili_k
09-10-2009, 18:43
سلام

وقتی کابل 5130 رو به کامپیوتر میزنم یک پنجره نصب میاد ومدام جستجو میکنه هر گزینه ای رو هم میزنی عمل نمیکنه چرا راحت نمیشناسه؟

شما نرم افزار موبایل که توی سی دی هست رو نصب کردی ؟

s d h a
10-10-2009, 07:56
توی کارتن گوشی سی دی نرم افزاری نیست.

وقتی کابل رو میزنی سه تا گزینه میاد که با گزینه آخر فقط به اطلاعات مموری دست پیدا میکنم و حافظه خود گوشی دیده نمیشه.

mr-secret
01-04-2010, 19:58
دوستان ببخشيد من هر كاري ميكنم نميتونم با اين گوشي به اينترنت ايرانسل صل بشم.تنظيماتش رو توي ايرانسل موجود نست بايد دستي انجام بددم دستي هم هزار جور انجام دادم ولي نشده .كسي تا حاتلا باهاش وصل شده؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

DISTUR
21-04-2010, 12:32
سلام ايا گوشي 5130 رو خودش ليست سياه داره براي جلوگيري از تماس هاي مزااحمين اگه ميشه لطف كنيد مسيرشو هم فارسي هم اينگليسي بگيد من هر چي گشتم پيداش نكردم با تشكر
اگه ميشه مسير تنظيمات gprsبراي ايرانسل رو هم فارسيش رو اموزشش رو بزاريد منظورم مسير فاسيش هست مثلا بگيد منو>تنظيمات كلا كامل توضيح بديد مختصر و مفيد :20:

jimmy666
24-04-2010, 10:32
يكي از ايراداي بزرگي كه اين گوشي داره اينه كه ميزان نور صفحه نمايش قابل تنظيم نيست (درست مثل 6300 )

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------

سلام ايا گوشي 5130 رو خودش ليست سياه داره براي جلوگيري از تماس هاي مزااحمين اگه ميشه لطف كنيد مسيرشو هم فارسي هم اينگليسي بگيد من هر چي گشتم پيداش نكردم با تشكر

:41: متاسفانه نداره !

mahdi1360
24-05-2010, 19:17
با سلام
این گوشی چطور فارسی میشه آخه تو لیست زبان فارسی نداره البته میخام با آپدیت فارسیش کنم اما چطور :41:

mahdi1360
26-05-2010, 20:26
با سلام
این گوشی چطور فارسی میشه آخه تو لیست زبان فارسی نداره البته میخام با آپدیت فارسیش کنم اما چطور :41:

آخ چه تیپیک شلوغیه اینجا این پستم گم شده بود به زور تونستم پیداش کنم :18:
در واقع همون پروداکت کد فارسی این گوشی رو میخام کسی نداره :19:

amir_70
29-05-2010, 20:31
دوستان درخواست فارسی ساز برای این گوشی دارم

البته یه جورایی به دلم افتاده که کسی جواب نمیده ولی به یاد اون ضرب المثل معروف که میگه : (در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه یه خورده گرگ و میش میشه هوا ) افتادم و گفتم هی یه چیزی میگیم شاید به جوابی رسیدیم

خواهشآ اگه فارسی ساز براش هست که یه مرمتی کنید و به ما هم بدید که ثواب داره(شایدم صواب داره) و اگه هم نداره بگید نداره که الاف(شایدم علاف) نشیم

total_overdose
29-05-2010, 20:54
دوستان درخواست فارسی ساز برای این گوشی دارم

البته یه جورایی به دلم افتاده که کسی جواب نمیده ولی به یاد اون ضرب المثل معروف که میگه : (در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه یه خورده گرگ و میش میشه هوا ) افتادم و گفتم هی یه چیزی میگیم شاید به جوابی رسیدیم

خواهشآ اگه فارسی ساز براش هست که یه مرمتی کنید و به ما هم بدید که ثواب داره(شایدم صواب داره) و اگه هم نداره بگید نداره که الاف(شایدم علاف) نشیم
سلام دوست عزیز
این گوشی از سری 40 گوشیهای نوکیا هست.
متعسفانه فارسی کردنش از طریق نرم افزار امکان پذیر نیست.
بهترین راه اینه که فریم ور گوشیتون رو به فریم وری که قابلیت نوشتن زبان فارسی داشته باشه تغییر بدین.

اینم فریم ور 5130 با ساپورت فارسی ورژن 7.91

برای اطلاع بیشتر از نحوه آپدیت و ... به اینجا مراجع کن:46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AghaMoez
16-08-2010, 14:48
سلام
من چندتا نوم افزار براوزر جاوا مثل google chrome و opera رو توی گوشی 5130 اجرا می کنم اما موقع باز کردن یک صفحه ارور connection failed میده . البته وقتی از براوزر خود گوشی استفاده می کنم هیچ مشکلی نداره و صفحه ها رو باز می کنه.
راهنمایی کنید.
:10:

AghaMoez
17-08-2010, 14:10
یکی جواب بده

مشکل 2تا شد
وقتی pc suite رو نصب میکنم و بعد موبایلو به کامپیوتر وصل می کنم ارور میده که گوشی به سیستم وصل نیست
چکار کنم؟

aydin_eb7777
17-08-2010, 16:35
سلام
من چندتا نوم افزار براوزر جاوا مثل google chrome و opera رو توی گوشی 5130 اجرا می کنم اما موقع باز کردن یک صفحه ارور connection failed میده . البته وقتی از براوزر خود گوشی استفاده می کنم هیچ مشکلی نداره و صفحه ها رو باز می کنه.
راهنمایی کنید.
:10:
----------------------
مشکل تمام این ناسازگاریها اکثرا به خاطر پورت تنظیمات GPRS است که می گم چی کار کنید
برید به آدزس زیر
Meno=>Settings=>connectivity=>Destinations=>Internet
و داخل تنظیم GPRS ایرانسل بشید و بعد Options را زده Advanced Settings را انتخاب کنید و Proxy port number را از 9201 به 8080 که HTTP هست تغییر بدید
بعد از این با مشکل Connection error روبرو نمی شید و اگر در برنامه دیگه ای غیر از بروزر گوشی مثل Opera mini مشکل دارید باید تو تنظیمات همون برنامه دنبال Protocol بگردید و اگر Socks بود به Http تعییر بدبد
موفق باشید

AghaMoez
31-08-2010, 18:06
----------------------
مشکل تمام این ناسازگاریها اکثرا به خاطر پورت تنظیمات GPRS است که می گم چی کار کنید
برید به آدزس زیر
Meno=>Settings=>connectivity=>Destinations=>Internet
و داخل تنظیم GPRS ایرانسل بشید و بعد Options را زده Advanced Settings را انتخاب کنید و Proxy port number را از 9201 به 8080 که HTTP هست تغییر بدید
بعد از این با مشکل Connection error روبرو نمی شید و اگر در برنامه دیگه ای غیر از بروزر گوشی مثل Opera mini مشکل دارید باید تو تنظیمات همون برنامه دنبال Protocol بگردید و اگر Socks بود به Http تعییر بدبد
موفق باشید

این مسیری رو که گفتی تو گوشی 5130 نیست
تا اینجا هست Meno=>Settings=>connectivity=>
چکار کنم؟

aydin_eb7777
31-08-2010, 18:50
این مسیری رو که گفتی تو گوشی 5130 نیست
تا اینجا هست Meno=>Settings=>connectivity=>
چکار کنم؟
والا مال گوشی شما را نمی دونم من به صورت کلی گفتم و شما باید تو همون قسمت کانکشن یا اکسس پوینت دنبال تنظیمات Irancell-GPRS باشی و تغییری که گفتم را روش انجام بدی
موفق باشی

h4w1d
31-08-2010, 20:56
سلام
گوشیم فایلای 3gp. mp4 پخش نمیکنه....
یعنی فقط صدا میاد و تصویر نداره......

مشکلش چیه؟؟؟؟؟

از بچه ها کسی فلش کردن این گوشی و بلده ؟ اگه کسی هست آموزش + نرم افزار و بزاره........

راستی تنظیمات gprs اشم تو ایرانسل اضافه شد..........
برا من که با opra مشکل داره و فقط میتونم از برنامه های چت استفاده کنم.....

aydin_eb7777
31-08-2010, 21:42
سلام
گوشیم فایلای 3gp. mp4 پخش نمیکنه....
یعنی فقط صدا میاد و تصویر نداره......

مشکلش چیه؟؟؟؟؟

از بچه ها کسی فلش کردن این گوشی و بلده ؟ اگه کسی هست آموزش + نرم افزار و بزاره........

راستی تنظیمات gprs اشم تو ایرانسل اضافه شد..........
برا من که با opra مشکل داره و فقط میتونم از برنامه های چت استفاده کنم.....
----------------
مشکل بیت ریته شما توسط برنامه Total Video Converter فیلم را تبدیل کن مخصوص گوشیت تا پخش بشه
موفق باشی

miladfar
31-08-2010, 23:43
سلام
آیا راهی است که برنامه هایی که حجمشون بیشتر از 1mb روی این گوشی نصب کرد.

h4w1d
02-09-2010, 18:09
من security code گوشی و یادم رفته.......
چیکار باید کنم؟؟

aydin_eb7777
02-09-2010, 20:07
من security code گوشی و یادم رفته.......
چیکار باید کنم؟؟
--------------------
با برنامه NSS می ونی پیداش کنی

hes25
12-10-2010, 01:51
دوستان سلام منم با این گوشی برای استفاده از آن به عنوان مودم مشکل دارم من زیاد از گوشی سر در نمیارم فقط در حد تماس گرفتن کارهایی که تا الان بلد بودم وانجام دادم
را نصب کردم و خوشبختانه مودم را شناختpc suite 7.1

در سایت همراه اول ثبت نام کردم وبعد از اتمام گفتند که منتظر پیامک باشید ولی چون من گوشیم شارژش تموم شده بود نمی دونم که پیامشون رسید یا نه بعد فردا که دوباره خواستم ثبت نام کنم میگه این شماره قبلا جی پی آر اس اون فعال شده منم الان تنظیم دستی اونو بلد نیستم لااقل در این مورد برای اینترنت یه چیزایی هم در مورد پین کد میگفت که من نمی دونم چیه اصلا بعد به صورت آزمایشی هم که وصل شدم پیغام خطای
failed stable network میاد

یکی از دوستان رو آزمایش کردیم خیلی خوب جواب داد6300اما گوشی ایرانسل نوکیا
حالا سوالم اینه که این گوشی اصلا به اینترنت وصل میشه یا نه؟
اون بدرد میخوره یا نه؟gprsسیم کارت همراه اول
کسی در اینجا تنظیمات این گوشی رو بلده؟
لطفا مراحل کار رو یکی یکی بگید که ما بیسوادا یاد بگیریم
با تشکر از همه دوستان

aydin_eb7777
12-10-2010, 10:37
دوستان سلام منم با این گوشی برای استفاده از آن به عنوان مودم مشکل دارم من زیاد از گوشی سر در نمیارم فقط در حد تماس گرفتن کارهایی که تا الان بلد بودم وانجام دادم

را نصب کردم و خوشبختانه مودم را شناختpc suite 7.1
در سایت همراه اول ثبت نام کردم وبعد از اتمام گفتند که منتظر پیامک باشید ولی چون من گوشیم شارژش تموم شده بود نمی دونم که پیامشون رسید یا نه بعد فردا که دوباره خواستم ثبت نام کنم میگه این شماره قبلا جی پی آر اس اون فعال شده منم الان تنظیم دستی اونو بلد نیستم لااقل در این مورد برای اینترنت یه چیزایی هم در مورد پین کد میگفت که من نمی دونم چیه اصلا بعد به صورت آزمایشی هم که وصل شدم پیغام خطای
failed stable network میاد
یکی از دوستان رو آزمایش کردیم خیلی خوب جواب داد6300اما گوشی ایرانسل نوکیا
حالا سوالم اینه که این گوشی اصلا به اینترنت وصل میشه یا نه؟
اون بدرد میخوره یا نه؟gprsسیم کارت همراه اول
کسی در اینجا تنظیمات این گوشی رو بلده؟
لطفا مراحل کار رو یکی یکی بگید که ما بیسوادا یاد بگیریم
با تشکر از همه دوستان

این فیلم را دانلود کن و ببین

موفق باشی

nilson
14-11-2010, 21:05
یه سوال دارم
در قسمت پیام کوتاه چطوری میشه تنظیم کرد که پیام ها در مموری ذخیره بشه ؟
هر چی میگردم پیدا نمیشه لطفا کمک کنید

aydin_eb7777
15-11-2010, 10:59
یه سوال دارم
در قسمت پیام کوتاه چطوری میشه تنظیم کرد که پیام ها در مموری ذخیره بشه ؟
هر چی میگردم پیدا نمیشه لطفا کمک کنید
---------------
برو به قسمت زیر:
Meno=>Messaging=>Options=>Settings=>Other=>Memory in use
در این قسمت می تونی مشخص کنی که اس ام اس داخل فون مموری باشه یا مموری کارت
موفق باشی

nilson
16-11-2010, 00:36
---------------
برو به قسمت زیر:
Meno=>Messaging=>Options=>Settings=>Other=>Memory in use
در این قسمت می تونی مشخص کنی که اس ام اس داخل فون مموری باشه یا مموری کارت
موفق باشی

مشکلم همینه که این گوشی تنظیم مموریش مثل مدل گوشی قدیمیم نیست ، اون قدیمیه دقیقا همینجوری بود ولی این اینجوری نیست! :41:
امکان داره نشه اصلا تنظیمش کرد ؟!

matr!x_2008
01-12-2010, 19:48
سلام.من يه گوشي 5130 نوکيا خريدم.سي دي درايور نداره! نرم افزار pc suite مناسب اين گوشي رو ميخوام.در ضمن با اين کد *140*3*6# هر چي ميزنم تنظيمات GPRS نمياد! تنظيمات دستي اينترنت واسه 5130 چطوريه؟

matr!x_2008
01-12-2010, 23:34
aydin_eb7777 عزیز سوال رو تو تاپیکی که گفتی مطرح کردم.منتظره جوابم:46:

aydin_eb7777
02-12-2010, 09:47
سلام.من يه گوشي 5130 نوکيا خريدم.سي دي درايور نداره! نرم افزار pc suite مناسب اين گوشي رو ميخوام.در ضمن با اين کد *140*3*6# هر چي ميزنم تنظيمات GPRS نمياد! تنظيمات دستي اينترنت واسه 5130 چطوريه؟
-----------------------------
بله جدیدا دیگه سی دی درایور داخل بسته گوشی قرار نمی دن شما می تونی Nokia PC Suite را از لینک زیر دانلود کنی

اما از نظر من بهتره از Nokia OVI Suite استفاده کنی که لینک دانلودش را هم برات قرار می دم

برای تنظیم دستی هم می تونی فیلم آموزشی من را از لینک زیر دانلود کنی ببینی و فقط یادت باشه به جای پورت 9201 که در فیلم زدم از پورت 8080 استفاده کنی
Irancell

IR-MCI

موفق باشی

matr!x_2008
02-12-2010, 16:11
-----------------------------
بله جدیدا دیگه سی دی درایور داخل بسته گوشی قرار نمی دن شما می تونی Nokia PC Suite را از لینک زیر دانلود کنی

اما از نظر من بهتره از Nokia OVI Suite استفاده کنی که لینک دانلودش را هم برات قرار می دم

برای تنظیم دستی هم می تونی فیلم آموزشی من را از لینک زیر دانلود کنی ببینی و فقط یادت باشه به جای پورت 9201 که در فیلم زدم از پورت 8080 استفاده کنی
Irancell

IR-MCI

موفق باشی

مرسی دوست عزیز.فقط فیلم اموزشی خرابه انگار! چند بار دانلودش کردم ولی فرمتش html هست! میشه یه جا دیگه اپ کنی؟:40:

aydin_eb7777
02-12-2010, 21:25
مرسی دوست عزیز.فقط فیلم اموزشی خرابه انگار! چند بار دانلودش کردم ولی فرمتش html هست! میشه یه جا دیگه اپ کنی؟:40:
لینکها را درست کردم از لینکهای جدید استفاده کن
Irancell

IR-MCI

موفق باشی

davidjoker
03-12-2010, 14:06
سلام دوستان. من توی عوض کردن تم مشکل دارم. هر وقت می خوام تم رو عوض کنم مینویسه: باز کردن مقدور نیست، مضمون از بین رفته است. چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :44: :9:

davidjoker
05-12-2010, 19:40
سلام دوستان. من توی عوض کردن تم مشکل دارم. هر وقت می خوام تم رو عوض کنم مینویسه: باز کردن مقدور نیست، مضمون از بین رفته است. چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :44: :9:

دوستان کسی بلد نیست؟

aydin_eb7777
05-12-2010, 23:30
دوستان کسی بلد نیست؟
تمی که عوض می کنی اورجینال خود گوشی بوده؟؟!! یا اینکه نصبش کردی؟
اگر اورجینال بوده که با مستر ریست مشکل رفع می شه
اما اگر نصبی بوده حتما بعضی از فایلهای تم پاک شده که این مشکل اکثرا به دلیل این اتفاق می افته که تم را در جایی غیر از حافظه فون مموری نصب کرده باشی و در این صورت با اولین وصل شدن گوشی به کامپیوتر ظاهر گوشی قاطی می شه و ممکنه تم از بین بره
پس تم را دوباره نصب کن اما یادت باشه حتما در حافظه فون مموری نصب کنی
موفق باشی

davidjoker
06-12-2010, 11:00
تمی که عوض می کنی اورجینال خود گوشی بوده؟؟!! یا اینکه نصبش کردی؟
اگر اورجینال بوده که با مستر ریست مشکل رفع می شه
اما اگر نصبی بوده حتما بعضی از فایلهای تم پاک شده که این مشکل اکثرا به دلیل این اتفاق می افته که تم را در جایی غیر از حافظه فون مموری نصب کرده باشی و در این صورت با اولین وصل شدن گوشی به کامپیوتر ظاهر گوشی قاطی می شه و ممکنه تم از بین بره
پس تم را دوباره نصب کن اما یادت باشه حتما در حافظه فون مموری نصب کنی
موفق باشی

دوست عزیز تشکر. امروز صبح خودم مستر ریست کردم درست شد. پست شما رو تازه اومدم دیدم که دقیقا کاری رو انجام دادم که شما گفتی.

Punisher_2008
06-12-2010, 17:32
با سلام دوستان میشه دقیقا بگین چه طور میشه gprs این گوشی رو تنظیم کرد

aydin_eb7777
06-12-2010, 18:16
با سلام دوستان میشه دقیقا بگین چه طور میشه gprs این گوشی رو تنظیم کرد
فیلم زیر برای تنظیم دستی ایرانسل هستش فقط یادت باشه از پورت 8080 به جای پورت 9201 استفاده کنی
Irancell

موفق باشی

master assassin
01-02-2011, 17:51
سلام گوشی من 5130 است و با mini oprea خودش به اینترنت وصل نمی شه چی کار کنم؟

setare_67
06-04-2011, 13:27
سلام
وای من خسته شدم از بس از همه پرسیدم و هیچ کس بلد نبود
گوشی من نوکیا 5130 هستش تنظیمات جی پی ار اس را دریافت کردم با خط همراه اول
حالا به هیچ طریقی کانکت نمیشه
ارور میده با هر نرم افزاری هم که بخوام امتحان کنم باز کانکت نمیشه این فیلمها که گذاشتین هم باز نمیشه برای من لطفا راهنمایی کنید

ok118
21-04-2011, 20:28
سلام دوستان لطف میکنید به این سوال جواب بدید :40::40::40::40::40:

1) آیا میشه برنامه و بازی را روی کارت حافظه ذخیره کرد و از روی کارت حافظه برنامه را اجرا کرد ؟

2) حداکثر حجم یک برنامه جاوا که نصب می کنیم چقدر میتواند باشد ؟ مثلا برنامه جاوای 3 مگ را اجرا میکند ؟

3) حجم کل برنامه هایی که میتوان روی کارت حافظه داشت محدودیتی ندارد ؟ مثلا من روی کارت حافظه گوشی نوکیای خودم با اینکه جاوا است حدود 85 مگ برنامه و بازی دارم و همه هم از روی کارت حافظه اجرا می شوند

با تشکر :11::11::11::11::11::11:

mdmehry
02-05-2011, 16:25
این گوشی روش دیکشنری نصب میشه؟

mili_k
02-05-2011, 17:04
این گوشی روش دیکشنری نصب میشه؟

آره، دیکشنری های جاوا روی این گوشی نصب میشن.

behrooz.shie
19-05-2011, 00:20
سلام دوستان لطف میکنید به این سوال جواب بدید :40::40::40::40::40:

1) آیا میشه برنامه و بازی را روی کارت حافظه ذخیره کرد و از روی کارت حافظه برنامه را اجرا کرد ؟

2) حداکثر حجم یک برنامه جاوا که نصب می کنیم چقدر میتواند باشد ؟ مثلا برنامه جاوای 3 مگ را اجرا میکند ؟

3) حجم کل برنامه هایی که میتوان روی کارت حافظه داشت محدودیتی ندارد ؟ مثلا من روی کارت حافظه گوشی نوکیای خودم با اینکه جاوا است حدود 85 مگ برنامه و بازی دارم و همه هم از روی کارت حافظه اجرا می شوند

با تشکر :11::11::11::11::11::11:
جاوایه دیگه :31: البته خیلی قدیمیه !
من گوشی جاوا داشتم با مموری 512 فکر کنم نسف مموریم برنامه نصب شده بود !

love20me
11-07-2011, 10:03
عرض سلام دارم خدمت تمامی کابرهای عزیز من تازه عضو شدم یه گشتی توی سایت زدم فکر کردم که جای مطرح کردن سوالم اینجا باشه تصیم گرفتم بزنم پست دیگه
اول بگم که هیچ کس تا حالا نفهمیده مشکل گوشی من چیه حالا میگم ببینید شما میتونید کمک کنید
گوشی من نوکیا 5130 هستش خط هم همراه اول
تنظیمات همراه اول را با هزار دردسر دریافت کردم ولی باز گوشی کانکت نمیشه
خود گوشی مرورگرش opera هستش با اون که کانکت نمیشه وقتی که ادرس را وارد میکنم میخوام کانکت بشم مینویسه ارتباط برقرا نشد با استفاده از مرورگر دسکتاپ بروید یا برای تنظیمات اینترنتی به ارائه دهنه سرویس خود تماس بگیرید این از این
نرم افزار uc browser هم نصب کردم با این هم کانکت نمیشه با این نرم افزار بخوام کانکت بشم ارور میده که ایا دسترسی به اینترنت مجاز است این برنامه یک ارائه دهنده مطمئن نیست

حالا من موندم و این گوشی و نمیدونم هم چکار کنم
هر کی مشکل منو حل کنه شاهکار کرده خدایی
لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه دریغ نکنه ممنون

sara_program
19-07-2011, 21:11
سلام دوستان.
گوشی من 5130 هستش. تنظیمات gprs نصب کردم. برنامه pc suite را هم نصب کردم. اما پیغام !!no modem found می ده.
خواهشا راهنمایی کنید.

aydin_eb7777
21-07-2011, 16:50
سلام دوستان.
گوشی من 5130 هستش. تنظیمات gprs نصب کردم. برنامه pc suite را هم نصب کردم. اما پیغام !!no modem found می ده.
خواهشا راهنمایی کنید.
--------------
مطمئن باش که درایوری که با PC Suite نصب شده قدیمی بوده و گوشیت به درستی نصب نمی شه
از ورژن جدید Nokia OVI Suite استفاده کن
موفق باشی

befermatooo
14-08-2011, 07:52
سلام .

یکی از دوستام این گوشی رو داره .

من میخوام کانکشن هایی که دریافت میکنم رو حذف کنم اما جایی برای تغییرشون نداره !

منظورم رو می فهمین چیه ؟ همون نقطه دستیابی هست . حدود 15 نقطه دست یابی GPRS توش هست که میخوام حذفشون کنم اما حذف نداره توشون !

چرا ؟

*M!L4D*
14-08-2011, 11:14
سلام .

یکی از دوستام این گوشی رو داره .

من میخوام کانکشن هایی که دریافت میکنم رو حذف کنم اما جایی برای تغییرشون نداره !

منظورم رو می فهمین چیه ؟ همون نقطه دستیابی هست . حدود 15 نقطه دست یابی GPRS توش هست که میخوام حذفشون کنم اما حذف نداره توشون !

چرا ؟

دقیق نمی دونم کجاس
ولی تو Setting > Connection یا همچین چیزی دنبالش بگرد
اسم اون قسمت هم باید Destination یا Acces Point باشه !

befermatooo
15-08-2011, 07:59
دقیق نمی دونم کجاس
ولی تو Setting > Connection یا همچین چیزی دنبالش بگرد
اسم اون قسمت هم باید Destination یا Acces Point باشه !

هست اما دیلیت نداره که پاکش کنم .

mosisms
30-05-2012, 18:01
سلام
يه سوال داشتم
من يه گوشي 5130 دارم
ميخوام فايلاي بك آپ اي رو كه توي گوشي يا با پي سي سويت مي گيرم توي گوشي ديگه اي اجرا كنم
مثلا پيامكا رو به گوشي ديگه اي انتقال بدم يا اصلا اجراش كنم و توي رايانه بتونم پيامكا رو بخونم
راهي داره؟؟؟

aydin_eb7777
30-05-2012, 19:46
سلام
يه سوال داشتم
من يه گوشي 5130 دارم
ميخوام فايلاي بك آپ اي رو كه توي گوشي يا با پي سي سويت مي گيرم توي گوشي ديگه اي اجرا كنم
مثلا پيامكا رو به گوشي ديگه اي انتقال بدم يا اصلا اجراش كنم و توي رايانه بتونم پيامكا رو بخونم
راهي داره؟؟؟
سلام دوست عزیز
بکاپی که با گوشی میگیری رو میشه با برنامه Noki داخل کامپیوتر باز کنی و ببینی و برای استفاده در گوشی با مدل متفاوت فکر کنم برنامه جانبی موجود باشه که دقیقا اسمش یادم نیست ولی مطمئنم شدنیه چون قبلا بکاپ یک گوشی N95 رو به 5800 انتقال دادم
برای استفاده از بکاپی که در کامپیوتر و با برنامه نوکیا سوئیت گرفته شده مشکلی نداری و با همون پی سی سوئیت می تونی اس ام اسها و مخاطبان رو به یک گوشی دیگه منتقل کنی
موفق باشی

DJ.Mamal
31-05-2012, 10:11
سلام دوست عزیز
بکاپی که با گوشی میگیری رو میشه با برنامه Noki داخل کامپیوتر باز کنی و ببینی و برای استفاده در گوشی با مدل متفاوت فکر کنم برنامه جانبی موجود باشه که دقیقا اسمش یادم نیست ولی مطمئنم شدنیه چون قبلا بکاپ یک گوشی N95 رو به 5800 انتقال دادم
برای استفاده از بکاپی که در کامپیوتر و با برنامه نوکیا سوئیت گرفته شده مشکلی نداری و با همون پی سی سوئیت می تونی اس ام اسها و مخاطبان رو به یک گوشی دیگه منتقل کنی
موفق باشی
آیدین جان بعید میدونم بشه به مدل دیگه انتقال داد...مگر بشه به داخل فایل بک آپ دسترسی داشت

سلام
يه سوال داشتم
من يه گوشي 5130 دارم
راهي داره؟؟؟
دوست عزیز به هر 5130 میتونی بک آپتو منتقل کنی..فقط به محتوی بک آپت دسترسی داخل کامپیوتر نداری

aydin_eb7777
31-05-2012, 16:08
آیدین جان بعید میدونم بشه به مدل دیگه انتقال داد...مگر بشه به داخل فایل بک آپ دسترسی داشت

محمد جان میشه
بکاپی که با نوکیا سوئیت گرفته شده باشه رو میشه با پی سی سوئیت به یک مدل دیگه ای از نوکیا انتقال داد
محتوای داخل بکاپ رو هم که گفتم میشه با برنامه noki-v1.0 داخل کامپیوتر مشاهده کرد و از قسمتهای مختلفش هم کپی تهیه کرد
اما بکاپی که با گوشی گرفته شده باشه رو باید با یک برنامه جانبی که روی گوشی نصب میشه به یک گوشی دیگه انتقال داد که اسم اون برنامه خاطرم نیست:31: