ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت نرم افزار برای موبایل

sam & snake
12-04-2009, 22:48
سلام دوستان من یک سوال داشتم.
چطوری می تونیم نرم افزارهای مالتی مدیایی
که با فلش برای کامیپوتر طراحی می کنیم رو
ببریم توی موبایل یا برای موبایل با فلش طراحی کنیم؟!

2- نرم افزار فلش لایت همین کار رو می کنه؟

3- اندازه های صفحه ی نرم افزار رو باید چطوری طراحی کنیم؟!

4- بعد این نرم افزار رو همه ی موبایل ها می گیرند یا موبایل های ویندوز دار یا سیمبیان؟!

دوستان من سوال هام خیلی مهمه . ممنون میشم جوابشون رو سریع بدید.

hamed9
12-04-2009, 22:58
خوب دوست عزیز این یه نرم افزار درست حسابی نمی سه اما شما می تونید برای مثال یه چیزی درست کنی که گوشی هایی که فلش پلیر دارند می تونند اون رو پخش کنند .البته من در حد اماتور هستم در این زمینه.
موفق باشید.
hamed

lion_sun
13-04-2009, 01:33
Adobe Device Central

توسعه دهنده : Adobe Systems ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سيستم عامل: Mac OS X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Microsoft Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اخرین انتشار : CS4 (2.0.0.0) / 2008-09-23
تاليف وسایل موبایل

Adobe Device Central یک نرم افزار کامپیوتری است که توسط شرکت Adobe Systems طراحی و انتشار پیدا کرده است . این نرم افزار ی قسمتی از پروژه Adobe Creative Suite (CS) می باشد .

هدف از توزیع این نرم افزار کامل کردن قسمت های Creative Suite و ارتباط انها با هم و وسایل موبایل برای ارائه به افراد حرفه ای ، کاربران عادی ، طراحان وب و توسعه دهندگان امکانات موبایل می باشد. این نرم افزار راحت ترین روش برای دست یابی به یک محیط ازمایشی برای تست محتویات ویدئویی ، صفحات وب ، bitmap و ‌فلش که قابل دست یابی از طریق تمامی ویرایش های Creative Suite می باشد است.

Device Central برای طراحی ، اماده سازی و کد نویسی یک برنامه ی جامع و قابل اطمینان است ، که به ما این امکان را می دهد که چگونه صفحات و محتویات گرافیکی خود را در تلفن های همراه مختلف با Resolution
color depth , ، محدودیت حافظه و دیگر مشخصات دیگر و مختلف نمایش دهیم.

این ساده ترین و کاراترین نرم افزار در رده ی mobile authoring است که به توسعه دهندگان امکان می دهد که محتوای طراحی خود را روی دسکتاپ ببینند و قبل از بارگذاری نهایی روی موبایل ، آن را تست کنند.
کتابخانه ی نماییه ی موبایل ها در Device Central هر سه ماه یک بار به روز رسانی می شود.

lion_sun
13-04-2009, 01:33
نکات و ویژگی های کار با Adobe Device Central cs4
سازگاری با کل مجموعه ی : Creative Suite
شبیه سازی کل اکوسیستم موبایل های مختلف :
فهم برنامه نسبت به XML , Script :‌
شیفت کردن بین نرم افزاری:
ضاهری جدید در cs4:
کنترل عملکرد hub(Head Up Botton روی موبایل های مختلف :
دریافت بروز رسانی Device های جدید و اطلاعات انان :
پویا بودن نرم افزار (Dynamic ) :
هرچه میخواهید مراحل را به عقب بازگردانید !
نمایش طراحی های استفاده شده در :
کارامد کردن کل مجموعه CS4 برای ارتباط با موبایل :

lion_sun
13-04-2009, 01:34
ضمنا اینارو خودم واست تایپکردم (از مقاله ای که تو دانشگاه ارائه دادم)

lion_sun
13-04-2009, 01:35
اگه گیر کردی خبرم کن

sam & snake
13-04-2009, 13:40
سلام

حامد جان ممنون.

lion_sun ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ممنون

اطلاعاتت کامل بود.فقط اموزشی برای استفاده از این نرم افزار سراغ نداری؟!

چند تا سوال دیگه هم دارم:

1- فایل های swf رو میشه از طریق گوشی پخش کرد؟!

2- در گوشی هایی که صفحه ی لمسی دارند و فرمت Swf رو پخش می کنند
موس برنامه همون قلم نوری یا دست طرف میشه ؟! یعنی ما توی فلش برای
ساخت بعضی قسمت ها میگیم وقتی موس مثلا فلان شد بهمان بشه توی موبایلی
که لمسیه خودش موس رو به قلم نوری تبدیل می کنه؟!

3- برای این که برنامه ای بسازیم که در همه ی گوشی ها و در همه ی اسکرین
ها خودش را با اسکرین گوشی سازگار بکنه باید چی کار کرد؟!اصلا چنین کار میشه یا
باید برای هر اسکرین یک برنامه ساخت؟!

arjmand200
13-04-2009, 18:57
فایل فلشی که میخوای تو موبایل استفاده کنی به چه as نوشتی 1 یا دو زبان اکشن اسکریپت 3 که اصلا تو موبایل ساپورت نمیشه در ضمن اگه اکشن اون فایل از حدودی که برای فلش لایت هستش بگذره تو فلش لیت سه پخش نمیشه در کل به این ترتیب که :
فلش لایت 1 : اکشن اسکریپت 1 با محدودیت
فلش لایت 2 : همان فلش لایت 1 با کمی اضافات
فلش لایت 3 : اکشن اسکریپت 1 به طور کامل و اکشن اسکریپت 2 با کمی محدودیت
برای استفاده از فلش لایت 3 باید با فلش CS3 و َAdobe Device Centeral کامپایل کنی اگه هم گوشیت جدید باشه از سری سیمبیان 9.2 به بالا باشه باید پکیجهای جدید رو از ادوبی دانلود کنی
اگه بازم مشکلی داشتی بپرس دوستان هستن منم احتمالا باشم !

شلغم نپخته
13-04-2009, 20:21
سلام به همه دوستان

برادر عزیز arjmand200 جان
با فلش CS4 میشه as3 کار کنی تو فلش لایت 3. البته ویرایش های جدیدش. خودش داره.

MOJTABA_OLAMA
13-04-2009, 21:58
سلام
با تشکر فراوان خیلی مورد استفاده قرار گرفت

MOJTABA_OLAMA
13-04-2009, 21:59
سلام
با تشکر فراوان خیلی مورد استفاده قرار گرفت

lion_sun
14-04-2009, 00:22
عزیزم اگه از برنامه ای که گفتم استفاده کنی همه چیز دستت میاد.(Adobe Device Central cs4)
جواب سوالات :
فایل های swf رو میشه از طریق گوشی پخش کرد.حتی واسه گوشی های لمسی کارت میشه.

برای این که برنامه ای بسازیم که در همه ی گوشی ها و در همه ی اسکرین
ها خودش را با اسکرین گوشی سازگار بکنه باید چیکار کنیم؟

برای رزولوشن اسکرینها نمیشه کاری کرد البته تا اونجا که من میدونم مثلا باید مشخص کنی که رزولوشن فلشت 320*240 باشه

برا اسکریپتها هم میتونی از فلش CS4 و قسمت Flash Mobile استفاده کنی.
و تمام مبایل ها هم اسکریپت 1.0 رو ساپرت میکنن.

اینم یه عکس از محیط کاریش فکر کنم کاملا گویاست ، ولی بازم سوال داشتی در خدمتم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شلغم نپخته
14-04-2009, 00:43
دوست عزیز lion_sun کی گفته فلش نمیتونه خودش رو با صفحه سازگار کنه؟
خیلی خوبم میشه ...
میتونی یه برنامه بسازی که در همه ابعاد پخش بشه با سازگاری تمام.

arjmand200
14-04-2009, 10:01
دوست عزیز اینکه بخوای یه برنامه بنویسی که با تمام رزولیشنهای گوشی خودشو مچ کنه یه چیز بی مفهومی چونی رزولیشن هر گوشی متفاوته
در مورد اینکه میتونی به CS4 واسه فلش لایت 3 برنامه بنویسی بله میشه اصلا فلش لایت 3 بطور یک پکیج در داخل مجموعه فلش CS4 عرضه شده به این معنی که فلش CS3 خودش وقتی که نصب میشه فلش لایت 3 رو ساپورت نمیکنه و باید اپدیتی رو از ادبی بگیری و روش نصب کنی تا بتونی از فلش لایت 3 استفاده کنی
طرز کار هم به این ترتیبه که وقتی فلش CS4 یا فلش CS3 رو باز میکنی در startpage نوع پرونده رو flash mobile انتخاب کنی بعد از اینکه اونو انتخاب کردی device Centeral باز میشه ود اونجا باید مدل گوشی که بخوای روش برنامه بنویسی رو انتخاب بکنی و نوع برنامه حالا standalone ، screansaver ، و غیره وقتی که اون رو انتخاب کردی device centeral تو فلش پرونده اونه انتخاب رو باز میکنه حالا بهد از اینکه برنامه یا کدها رو نوشتی وقتی که میخوای اونو تست کنی دیگه تو خود فلش تست نمیشه و توی device centeral تست میشه الته حالا برای اینکه چه طوری برنامه بنویسی ز حوصله این انجمن و این تاپیک بالاتره و به نظرم هیچ مرجع کاملی ، کاملتر از خود فلش نیست الته یه کتابی نسبتا سطح بالا از طرف اتشارات friendofed منتشر شده که به نظرم دیگه هیچ مرجع کاملی نمیتونی پیدا کنی اینم لینک اون کتاب :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arjmand200
14-04-2009, 10:05
البته یادم رفت که بگم ادبی هنوز ورژنی از فلش لایت که بخواد as3 رو ساپورت کنه نداده چون as3 از avm2 استفاده میکنه و فلش لایت 3 از avm1

sam & snake
14-04-2009, 13:38
برای رزولوشن اسکرینها نمیشه کاری کرد البته تا اونجا که من میدونم مثلا باید مشخص کنی که رزولوشن فلشت 320*240 باشه

برا اسکریپتها هم میتونی از فلش CS4 و قسمت Flash Mobile استفاده کنی.
و تمام مبایل ها هم اسکریپت 1.0 رو ساپرت میکنن.

اینم یه عکس از محیط کاریش فکر کنم کاملا گویاست ، ولی بازم سوال داشتی در خدمتم.

سلام ممنون دوست من.
توی محیط برنامه تصویر گوشی های موبایل هم داره؟!!
بعد من از فلش Cs4 استفاه می کنم باید چیکار کنم به گوشی ها سازگار بشه؟!(از نظر همین اکشن اسکریپت و
فلش لایت)

وست عزیز اینکه بخوای یه برنامه بنویسی که با تمام رزولیشنهای گوشی خودشو مچ کنه یه چیز بی مفهومی چونی رزولیشن هر گوشی متفاوته
در مورد اینکه میتونی به CS4 واسه فلش لایت 3 برنامه بنویسی بله میشه اصلا فلش لایت 3 بطور یک پکیج در داخل مجموعه فلش CS4 عرضه شده به این معنی که فلش CS3 خودش وقتی که نصب میشه فلش لایت 3 رو ساپورت نمیکنه و باید اپدیتی رو از ادبی بگیری و روش نصب کنی تا بتونی از فلش لایت 3 استفاده کنی
طرز کار هم به این ترتیبه که وقتی فلش CS4 یا فلش CS3 رو باز میکنی در startpage نوع پرونده رو flash mobile انتخاب کنی بعد از اینکه اونو انتخاب کردی device Centeral باز میشه ود اونجا باید مدل گوشی که بخوای روش برنامه بنویسی رو انتخاب بکنی و نوع برنامه حالا standalone ، screansaver ، و غیره وقتی که اون رو انتخاب کردی device centeral تو فلش پرونده اونه انتخاب رو باز میکنه حالا بهد از اینکه برنامه یا کدها رو نوشتی وقتی که میخوای اونو تست کنی دیگه تو خود فلش تست نمیشه و توی device centeral تست میشه الته حالا برای اینکه چه طوری برنامه بنویسی ز حوصله این انجمن و این تاپیک بالاتره و به نظرم هیچ مرجع کاملی ، کاملتر از خود فلش نیست الته یه کتابی نسبتا سطح بالا از طرف اتشارات friendofed منتشر شده که به نظرم دیگه هیچ مرجع کاملی نمیتونی پیدا کنی اینم لینک اون کتاب :

سلام از اطلاعات مفیدت ممنون من این کارهایی که شما گفتید رو انجام دادم.در لیست گزینه ها که screansaver و ... داره
برای نرم افزار باید کدوم رو انتخاب کنی؟!
بعد تست کردنش کجای برنامه هست؟

=----------------
یعنی به این ترتیب با فلش میشه هم بازی و هم برنامه های مختلفی برای تمام گوشی هایی که swf ساپورت می کنند
نوشت که نیاز به نصب و دنگ و فنگ های برنامه های دیگه و ... نداره.

یک سوال دیگه این که در جایی که باید برنامه نویسی رو انتخاب می کنید می تونیم به جای اینکه از اکشن اسکریپت استفاده کنیم از برنامه نویسی جاوا و .. کمک بگیریم؟!که نسخه ی جدید هم بخونه ؟!

در مورد این که میگید فلش لایت 3 و اکشن اسکریپت 3 روی موبایل ها اجرا نمیشه هم توضیح بدید.
با تشکر

lion_sun
15-04-2009, 00:49
توی محیط برنامه تصویر گوشی های موبایل هم داره؟!!

اره تو بخش library سمت چپ برنامه مشخصه همه ی گوشی ها هستن