ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا میشه به کسی زنگ زد طوری که شماره نیفته

asextor1
12-04-2009, 21:13
سلام . میخواستم بدونم آیا میشه کاری کرد که وقتی به کسی زنگ میزنیم شمارمون نیفته ؟

Maziar_69
12-04-2009, 21:43
پریروز یه بنده خدایی زنگ زد شمارش 5-6 تا صفر بود.
نمیدونم کی بود. حرف نزد.
منم میخوام بدونم.

Maziar_69
12-04-2009, 21:55
پریروز یه بنده خدایی زنگ زد شمارش 5-6 تا صفر بود.
نمیدونم کی بود. حرف نزد.
منم میخوام بدونم.

pz6873
10-05-2009, 21:32
برنامه اس ام اس فارسی برای n72 میخوام.مرسی

Hadi King
10-05-2009, 23:49
برنامه اس ام اس فارسی برای n72 میخوام.مرسی
دوست عزیز اینجا جاش نیســــت تو این قسمـــت تایپک بزنید !!!:11:
برنامه های کاربردی موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...
موفق باشید!:40:

hadyjoon
21-05-2009, 12:15
با تلفن همراه که الان فک نکنم بشه.
قبلا میشد.یه شماره ای اول می گرفتی و بعدش شماره مورد نظرو میگرفتی.
اما با تلفن ثابت و دبیت کارت میشه .
حتما اون مزاحم هم با دبیت شماره تو گرفته.

NOKEA
25-05-2009, 10:28
منم مي خوام بدونم ميشه بدون افتادن شماره با كسي تماس گرفت :21:

MINIATURE
02-07-2009, 12:33
سلام . میخواستم بدونم آیا میشه کاری کرد که وقتی به کسی زنگ میزنیم شمارمون نیفته ؟

سلام..!!

بله می شه البته نه در خط های دولتی فقط در خط های ایرانسل..!!

همانطور که فقط در خط های همراه اول می شه اس ام اس بدون شماره داد ولی تو خط های ایرانسل نمی شه..!!

MINIATURE
03-07-2009, 12:01
سلام...!!!

***اینم طریقه ی زنگ زدن بدون افتادن شماره در گوشی های sony ericsson و در خط های ایرانسل:***

1: ابتدا وارد منوی گوشی شوید

2:سپس وارد setting یا تنظیمات و به قسمت calls یا تماس ها رفته و وارد گزینه ی( نمایش یا عدم نمایش ..یا

show or hide no) شوید و بر اساس نیاز خود یکی رو انتخاب کنید.

****طریقه ی اس ام اس دادن بدون شماره در گوشی های sony ericsson در خط های همراه اول:****

1:ابتدا وارد منوی گوشی شوید سپس به پیام ها یا masaging بروید

2:بعد به قسمت setting رفته و وارد text massage شوید

3:حالا وارد email geteway شوید و به new email getew. رفته و باید شماره وارد کنید ( شما باید شماره ی اون

شخصی که می خواید اس ام اس بدون شماره بفرستید رو وارد کنید)

3:به قسمت write new test massage رفته و پیام خود را تایپ کنید حالا اونجایی که همیشه شماره می دادین یا

گیرنده رو انتخواب می کردین یه گزینه ی جدید به اسم enter email address وارد آن شوید و هر متن یا شماره ای

که می خاهید تایپ کنید ( مثلا من برای یکی از دوستام یه پیام تایپ می کنم با email address سلام و اون

دوست من بجا اینکه شماره ی من رو گوشیش بیوفته email address که نوشتم یا همون سلام میوفته و اس ام

اس ای که تایپ کردم رو می تونه بدونه اینکه بفهمه من کیم بخونه ...!!!!:10::46:

اما یه نکته این طرفند رو بعضی گوشی های گیرنده کار نمی کنه

یعنی شماره شما رو گوشی گیرنده می افتد

MINIATURE
05-07-2009, 23:11
سلام...!!!

***اینم طریقه ی زنگ زدن بدون افتادن شماره در گوشی های sony ericsson و در خط های ایرانسل:***

2:سپس وارد setting یا تنظیمات و به قسمت calls یا تماس ها رفته و وارد گزینه ی( نمایش یا عدم نمایش ..یا

****طریقه ی اس ام اس دادن بدون شماره در گوشی های sony ericsson در خط های همراه اول:****

3:حالا وارد email geteway شوید و به new email getew. رفته و باید شماره وارد کنید ( شما باید شماره ی اون

3:به قسمت write new test massage رفته و پیام خود را تایپ کنید حالا اونجایی که همیشه شماره می دادین یا

گیرنده رو انتخواب می کردین یه گزینه ی جدید به اسم enter email address وارد آن شوید و هر متن یا شماره ای

که می خاهید تایپ کنید ( مثلا من برای یکی از دوستام یه پیام تایپ می کنم با email address سلام و اون

دوست من بجا اینکه شماره ی من رو گوشیش بیوفته email address که نوشتم یا همون سلام میوفته و اس ام

سلام..!!!

کسی با این ترفند به مشکل بر نخورده؟؟!!!؟؟

البته این ترفند ها رو گوشی های sony ericsson تست شده است ولی گوشی های دیگرو من تست نکردم اگه

تست کردم براتون همینجا پست می کنم...!!!

Mohandes_mansour
05-07-2009, 23:50
سلام...!!!

عزیزم کار نمیکنه!
اویال روی ایرانسل میشد شمارو رو مخفی کرد با همین راهی که گفتید،ولی الان میگه که همچین سرویسی فعال نیست....
برای مورد دوم هم دیگه عملی نیس...خیلی هم قدیمیه و کار نمیده...
ا
ه هم کار داد به راحتی باا برنامه ی my phone explorer شمارتون معلوم میشه:46:

MINIATURE
06-07-2009, 12:22
عزیزم کار نمیکنه!
اویال روی ایرانسل میشد شمارو رو مخفی کرد با همین راهی که گفتید،ولی الان میگه که همچین سرویسی فعال نیست....
برای مورد دوم هم دیگه عملی نیس...خیلی هم قدیمیه و کار نمیده...
ا
ه هم کار داد به راحتی باا برنامه ی my phone explorer شمارتون معلوم میشه:46:
سلام...!!!

اولی رو نمی دونم شاید الآن دیگه بستن...!!!

ولی دومی رو خودم چند روز پیش تست کردم هنوز کار می کرد ...!!!

شما منظورت اینه که اگه sms بدون شماره اومد می شه با my phone explorer فهمید کیه؟؟؟

amin-se
07-07-2009, 10:57
امکان نداره بتونین با تلفن همراه تماس بگیرین ولی شمارتون نیفته مگر اینکه سیستم یا سیمکارت به هر دلیلی اشکال پیدا کرده باشه که اونم امکانش خیلی خیلی خیلی خیلی ضعیفه !!
با این تنظیمات و ... وقت خودتون رو هدر میدین.

MINIATURE
07-07-2009, 19:06
امکان نداره بتونین با تلفن همراه تماس بگیرین ولی شمارتون نیفته مگر اینکه سیستم یا سیمکارت به هر دلیلی اشکال پیدا کرده باشه که اونم امکانش خیلی خیلی خیلی خیلی ضعیفه !!
با این تنظیمات و ... وقت خودتون رو هدر میدین.
سلام...!!!

دوست عزیز من این ترفند هارو تست کردم که گذاشتم...!!!

:11::11::40::40::11::11:

وگرنه نمی خوام که دروغ بگم...!!!:46:

Mohandes_mansour
09-07-2009, 03:28
سلام...!!!

اولی رو نمی دونم شاید الآن دیگه بستن...!!!

ولی دومی رو خودم چند روز پیش تست کردم هنوز کار می کرد ...!!!

شما منظورت اینه که اگه sms بدون شماره اومد می شه با my phone explorer فهمید کیه؟؟؟

آره میشه رو سونی اریکسون ها،شماره های نا معلومی کخ مسیج دادن رو پبدا کرد@:46:

amin-se
09-07-2009, 13:36
سلام...!!!

دوست عزیز من این ترفند هارو تست کردم که گذاشتم...!!!

:11::11::40::40::11::11:

وگرنه نمی خوام که دروغ بگم...!!!:46:

اون روش ارسال sms که عنوان کردین، انجام میشه ولی طرف اگه یکم وارد باشه شمارتو پیدا میکنه به راحتی هرچه تمامتر !!
روش شماره گیری هم که عنوان کردین دوست عزیز، به هیچ عنوان عملی نیست.
متشکرم !

Aqu-NELLY
14-07-2009, 06:01
اما با تلفن ثابت و دبیت کارت میشه .
حتما اون مزاحم هم با دبیت شماره تو گرفته

راستی این دبیت چیه ؟

neda_traveler
14-07-2009, 07:14
سلام...!!!

این روشی که دوستمون میگه عملیه من امتحان کردم

Ali.Soleymani
28-08-2009, 18:40
اون قسمت که مربوط به email geteway در گوشی های sony ericsson هستش رو من 3 سال پیش انجام میدادم با w800 اما فقط روی خود sony ericsson جواب میده یعنی اگه به یه nokia اس ام اس بده میفهمه...
تازه همون sony ericsson هم میشه فهمید:
اس ام اسی که توی inbox هستش رو به قسمت save messages منتقل کنید میره رو SIM بعدش SIM card رو روی یک گوشی نوکیا بزارید میشه فهمید شماره یارو چنده.

soheilarfaei
05-09-2009, 09:52
من امتحان کردم ...می گه خدمات در دسترس نیست ..یه راه حل دیگه بگید.

Farvadin
25-09-2009, 10:02
ظاهراً دبيت كارت توي استان تهران نداريم و فقط مال استانهاي ديگه هست (شايد سياست مخابرات اينه).
اگه كسي اطلاع دقيق تو اين مورد داره بگه.

H@mid-Vista
25-10-2009, 19:36
سلام..!!!

کسی با این ترفند به مشکل بر نخورده؟؟!!!؟؟

البته این ترفند ها رو گوشی های sony ericsson تست شده است ولی گوشی های دیگرو من تست نکردم اگه

تست کردم براتون همینجا پست می کنم...!!!

اگه ريپلاي reply كنه طرف شماره ات معلوم ميشه

a1000a
25-10-2009, 19:46
اصلا نمیشه
اس ام اس میشه
ولی زنگ اصلا

SAH-IE
27-10-2009, 21:33
این امکان توی گوشی ها طراحی شده!!!و قانونا میشه اونرو فعال کرد.ولی اپراتور باید این خدمات رو ساپورت کنه!!که متاسفانه یا خوشبختانه توی ایران این خدمات فعال نیست.

click_dez
05-11-2009, 07:31
اون قسمت که مربوط به email geteway در گوشی های sony ericsson هستش رو من 3 سال پیش انجام میدادم با w800 اما فقط روی خود sony ericsson جواب میده یعنی اگه به یه nokia اس ام اس بده میفهمه...
اصلا با خود سونی اریکسون هم فقط کافیه با my phone explorer گوشیت رو به سیستم وصل کنی. مثل یه اس ام اس عادی نشونش میده همراه با شماره طرف

ظاهراً دبيت كارت توي استان تهران نداريم و فقط مال استانهاي ديگه هست (شايد سياست مخابرات اينه).
اگه كسي اطلاع دقيق تو اين مورد داره بگه.
ما تو شهرستان هم بهش دسترسی نداریم
چند سال پیش بود ولی الان دیگه نیست
ضمنا اگه دبیت کارت هم داشته باشی طرف میتونه قانونا پیگیری کنه. چون اطلاعات تماسها رو شرکت دبیت حذف نمیکنه (حداقل تا یه مدتی)