ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمت هارد

Azizi87
12-04-2009, 18:30
با سلام
در مرحله ای از نصب ویندوز xp اگر سیستم ما قبلا پارتیشن بندی شده باشه(و فرمت هارد fat باشه)و حالا بخواهیم به فرمتntfs تغییر دهیم.آیا محتویات هارد از بین میرود؟

sin2x=2sinxcosx
12-04-2009, 23:34
صد در صد . تغيير فايل سيستم بدون از دست رفتن اطلاعات امکان پذير نيست .

nw_nk
13-04-2009, 00:09
... تغيير فايل سيستم بدون از دست رفتن اطلاعات امکان پذير نيست .

البته فقط در اون مرحله.

با سلام
در مرحله ای از نصب ویندوز xp اگر سیستم ما قبلا پارتیشن بندی شده باشه(و فرمت هارد fat باشه)و حالا بخواهیم به فرمتntfs تغییر دهیم.آیا محتویات هارد از بین میرود؟

سلام. اکثر برنامه های کاربردی مدیریت پارتیشن تبدیل سیستم های فایل مثل FAT32 و NTFS رو بدون از دست رفتم اطلاعات انجام میدن. اگر ویندوزی هم نباشه می تونید از CD و DVD های Bootable که حاوی این برنامه ها هستند استفاده کنید.

pars20
13-04-2009, 03:22
با سلام
وقتی ویندوز رو تو درایو dنصب میکنم و میخوام داریو cکه ویندوز قدیمی توش هست رو فرمت کنم یه پیام میده که ویندوز نمی تونه دارو رو فرمت کنه .ایا راهی برای فرمت کردنش هست؟ممنون

djsystem
14-04-2009, 08:47
میشه از ویندوز تو درایو d بیای بالا و format کنی اگه نشد فایلهای c رو دستی پاک کنی و بعد format کنی

Hossein bandarie
14-04-2009, 11:46
با سلام

فقط درايوي كه فرمت ميشه . بقيه درايوها دست نخورده باقي مي مونه . بعد از داخل ويندوز بدون نرم افزار با فرمان زير ميشه فرمت رو عوض كرد كه اطلاعات از بين نره . ( ولي احتمال از دست رفتن اطلاعات رو بايد داد )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جاي e اسم درايو مورد نظر رو بايد داد .
موفق باشيد .

Azizi87
29-04-2009, 16:29
با تشکر از تمامی دوستان.