PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل insert در بانک اطلاعاتی Access

persianmahdi
12-04-2009, 11:39
سلام

من یه بانک اطلاعاتی با Access نوشتم و ارتباط اون را هم با C#.net برقرار کردم

و دستور زیر را برای دکمه insert نوشتم

اما وقتی اطلاعات را وارد می کنم و دکمه insert را می زنم برنامه توی قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم اخطار می ده

مشکل کار کجاست . در صورتی که همین کدنویسی را برای پایگاه داده sql انجام دادم و بدون مشکلی انجام شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرسی :)

mahdi7610
13-04-2009, 22:18
سلام

به خاطر این که کلمه id جزء کلمه های رزرو شده برای برنامه هست و به همین دلیل اجازه ثبت اطلاعات را نمی ده .

باید اسم این فیلد را تغییر بدید .

موفق باشید .

shalineh
14-04-2009, 15:40
به خاطر این که کلمه id جزء کلمه های رزرو شده برای برنامه هست و به همین دلیل اجازه ثبت اطلاعات را نمی ده .
این درست! اما:
ID جزء کلمات رزرو شده نیست. این دوست عزیز احتمالا فیلد ID رو بصورت Auto Number تعریف کرده اند و نباید در هنگام وارد کردن داده ها مقدار دهی شود وگرنه بنگ بنگ... :31:
اصلاح کد بصورت زیر:

persianmahdi
18-04-2009, 22:35
سلام

هیچ کدوم از روشها کار نکرد .

کلمه id را تغییر دادم درست نشد .

کد پست 3 را هم که استفاده کردم جواب نداد . به خاطر این که اصلا id و name هر دو text تعریف شدن .

ممنون

shalineh
19-04-2009, 13:48
میشه متن Error رو اینجا قرار بدی؟

MTPROG
27-04-2009, 08:40
مقدار فیلد AutoNumber رو میشه با دستور Insert تغییر داد من این کار و کردم جواب داد
شاید مشکل از Connection باشه بهتره اینجوری بنویسی

برای متن دستور من از روش زیر استفاده میکنم

shalineh
27-04-2009, 19:56
مقدار فیلد autonumber رو میشه با دستور insert تغییر داد من این کار و کردم جواب داد

امکان نداره. :18: مطمئنی؟

MTPROG
28-04-2009, 08:22
چرا امکان نداره امتحان کن

وقتی نمی تونی فیلد AutoNumber رو عوض کنی که اون جدول رو تا Access یا sql باز کرده باشی و بخوای تو بصورت دستی اون رو عوض کنی

ولی وقتی از دستور Insert , Update استفاده می کنی این محدودیت وجود نداره
مثلا من توی موقعیتی قرار گرفتم که باید فیلد AutoNumber از قبل مشخص می بود و من اعداد 1-5-8-11 رو وارد کردم و بدون هیچ مشکلی ثبت شد