PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه هارد دیسک هایی که بصورت RAID هستند را Format کنیم؟

raham1364753
12-04-2009, 08:29
با سلام
من 4 هارد دارم که جمعا 600GB ظرفیت دارند.اطلاعات بنده در رابطه با قابلیت RAID بسیار کم است.حال می خواهم این هارد دیسک ها را فرمت کنم.از آنجا که مجموعه انها تنها یک درایو بنام c است،لذا نمی توانم آنرا فرمت کنم.من روش دیگری را نیز امتحان کردم به این صورت که تک تک هارد خا را روی یک سیستم دیگر فرمت کردم(الیته quick format) ولی باز هم زمینیکه آنها Raid کردم بازهم ویندوز روی هاردم وجود داست و در واقع گویا فرمت نشده بود.من می خواهم این هارد ها را فرمت کنم.لطفا بنده را راهنمایی کنید.

vioman
13-04-2009, 04:38
با سلام
من 4 هارد دارم که جمعا 600gb ظرفیت دارند.اطلاعات بنده در رابطه با قابلیت raid بسیار کم است.حال می خواهم این هارد دیسک ها را فرمت کنم.از آنجا که مجموعه انها تنها یک درایو بنام c است،لذا نمی توانم آنرا فرمت کنم.من روش دیگری را نیز امتحان کردم به این صورت که تک تک هارد خا را روی یک سیستم دیگر فرمت کردم(الیته quick format) ولی باز هم زمینیکه آنها raid کردم بازهم ویندوز روی هاردم وجود داست و در واقع گویا فرمت نشده بود.من می خواهم این هارد ها را فرمت کنم.لطفا بنده را راهنمایی کنید.

دوست عزیز
شما چه ریدی انجام دادید؟
بصورت سخت افزاری این کار رو انجام دادید یا نرم افزاری؟

raham1364753
13-04-2009, 07:52
دوست عزیز
شما چه ریدی انجام دادید؟

ممنون از بابت پیگیریتون!
raid ما بصورت سخت افزاریه. در واقع ما یک دستگاه سرور که در واقع یه جور appliance هستش داریم.که توش 4تا هارد بصورت raid شده قرار گرفته.حالا من می خواهم کلا این هارد ها رو فرمت کنم.چطوری نمی دونم؟ CD ویندوز رو هم که میزارم برای نصب تا قبلش فرمت کتن.میگه هارد نداری.گیج شدم!!!

دوست عزیز
شما چه ریدی انجام دادید؟

سخت افزاری.appliance هستش.

سخت افزای هستش.جون یک دستگاهه .در واقع یک appliance هستش.