ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یکی به دادم برسه

moshaveran
12-04-2009, 08:08
سلام دوستان؛ من یه مشکل دارم که حدود یه هفته است وقتما گرفته، اگه کسی راه حلش رو میدونه ممنون می شم کمکم کنه.
می خوام از فرمم تو vb6 پرینت بگیرم بصورت landscape ، دستور باز شدن print show بهش میدم ولی با اعمال تغییرات داخل این پنجره هیچ کاری نمی کنه. چه دستوری و کجا باید بهش اضافه کنم؟؟؟؟؟؟؟ :42:

salad
14-04-2009, 15:57
سلام دوستان؛ من یه مشکل دارم که حدود یه هفته است وقتما گرفته، اگه کسی راه حلش رو میدونه ممنون می شم کمکم کنه.
می خوام از فرمم تو vb6 پرینت بگیرم بصورت landscape ، دستور باز شدن print show بهش میدم ولی با اعمال تغییرات داخل این پنجره هیچ کاری نمی کنه. چه دستوری و کجا باید بهش اضافه کنم؟؟؟؟؟؟؟ :42:

سلام دوست عزیز اگر شما از توابع api استفاده کنید به نتیجه میرسید اما فکر کنم یه دستوری بود که از فرامین خود vb6 بود که از فرم پرینت میگرفت حالا میگردم پیدا کردم برایتان مبنویسم

samiblog
14-04-2009, 16:48
از این تابع استفاده کن می تونی این تابع حالت کاغذ رو برات درست میکنه مثلا landscape یا بر عکس
Public Declare Function Escape Lib "gdi32" Alias "Escape" (
ByVal hdc As Long, ByVal nEscape As Long, ByVal nCount As Long, _
ByVal lpInData As String, lpOutData As Any) As Long

Sub Command1_Click ()
Const PORTRAIT = 1
Const LANDSCAPE = 2
Const GETSETPAPERORIENT = 30
Dim Orient As OrientStructure
Printer.Print ""
Orient.Orientation = LANDSCAPE
x% = Escape(Printer.hDC, GETSETPAPERORIENT, Len(Orient) _
, "", Null)
Print x%
End Sub

moshaveran
15-04-2009, 07:42
سلام دوست عزیز اگر شما از توابع api استفاده کنید به نتیجه میرسید اما فکر کنم یه دستوری بود که از فرامین خود vb6 بود که از فرم پرینت میگرفت حالا میگردم پیدا کردم برایتان مبنویسم

واقعاً ممنون