ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمايي براي اتصال كامپيوتر به تلويزيون

dolati
11-04-2009, 11:25
سلام به همه دوستان
كارت گرافيك من Gforce 9400 است در ضمن پشت كيس خروجي s-video دارم كابل هاي مربوطه رو هم خريداري كرده ام فقط تنظيمات مربوط به كارت گرافيك رو بلد نيستم از دوستان مي خوام كه خيلي دقيق منو راهنمايي كنن.

RPS_09
26-04-2009, 10:18
سلام عزیز جان این که کاری نداره که اول باید مطمئن بشی کارت گرافیکت نصبه یعنی وقتی از منوی پروپرتیس ستینگ باز می کنی...حتما چیب گرافیکتو سیستم عاملت بشناسه که اگر گرافیکت اون باشه می نویسه Display Or Vga "Geforce 9400
بعد این که مطمئن شدی که نصب فقط به قسمت Advaned همون منو برو یه قسمت داره که نوشته TV تو بعضی سیستم عامل هثل ویستا اگه نصب باشه...تنظیماتش اتوماتیک انجام می شه

desperanish
15-05-2009, 15:16
دوستان من کارت HDTV دارم و میخوام برنامه های TV رو ضبط کنم میشه یا باید چیزی بخرم یا نرم افزاری نصب کنم؟ ممنون.

RPS_09
17-05-2009, 09:22
دوستان من کارت HDTV دارم و میخوام برنامه های TV رو ضبط کنم میشه یا باید چیزی بخرم یا نرم افزاری نصب کنم؟ ممنون.

خب اول یه ذره دقیق تر توضیح می دادی تا راحت تر راهنماییت کنم...به هرحال اگه با کیفیت Hd می خوای به شرطی که تلویزیونتون هم Hd باشه هزینش فقط یه کابل Hdmi هست که بیررون راحت گیر می یاد...خب اینو که میدونی برای ظبط حتما باید Capture داشته باشی...یعنی با کارت گرافیکی که فقط خروجی Hd داره نمی تونی ظبط کنی این خروجی فقط برای اینه که...وصل بشه به نمایشگرهای Hd...مثل این Lcd های سامسونگ که دیگه تو هر خونه ای پیدا می شه...ولی در مورد کایلش...اکثر جاهایی که صوت وتصویری هستن گیرت می یاد....