PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل هنگ كردن مرورگر به هنگام بارگذاري سايت

SaadiShirazi
11-04-2009, 08:51
درود بر دوستان جاني

چندي است مشغول طراحي و كار بر روي وب سايت يكي از انجمن هاي علمي كشور هستم(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
سيستم مورد استفاده جوملا نسخه 1.5.8
قالب مورد استفاده LandScape سايت BonusThemes.com

متاسفانه در هنگام بارگذاري اين سايت در IE 6 مرورگر هنگ مي كنه و كاربر بايد End Task كنه. با فايرفاكس و Opera مشكلي نداره و با IE 7‌ نيز با كمي دردسر سايت باز ميشه (واقعا درود بر ميكروسافت با اين مرورگر ساختنش!). باور كنيد هر ماژولي كه به ذهنم مي رسيد غير فعال كردم اما انگار همچنان با IE 6 مشكل داره.
كسي از دوستان پيشنهادي داره؟
علت رو چه مي دونيد؟
آيا ماژول يا كامپوننت خاصي وجود داره كه مرورگر كاربر رو چك كنه و در صورت استفاه از مرورگر خاصي برايش صفحه يا پيامي نمايش داده بشه؟

در صفحه اول و ساير صفحات نيز كامپوننت و ماژول هاي مربوط CB و يكي دو تا از Gavick Pro استفاده كردم (كه فعلا هم غير فعال شده اند).

با سپاس

eblis_boy1386
12-04-2009, 01:09
درود بر دوستان جاني

چندي است مشغول طراحي و كار بر روي وب سايت يكي از انجمن هاي علمي كشور هستم(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
سيستم مورد استفاده جوملا نسخه 1.5.8
قالب مورد استفاده LandScape سايت BonusThemes.com

متاسفانه در هنگام بارگذاري اين سايت در IE 6 مرورگر هنگ مي كنه و كاربر بايد End Task كنه. با فايرفاكس و Opera مشكلي نداره و با IE 7‌ نيز با كمي دردسر سايت باز ميشه (واقعا درود بر ميكروسافت با اين مرورگر ساختنش!). باور كنيد هر ماژولي كه به ذهنم مي رسيد غير فعال كردم اما انگار همچنان با IE 6 مشكل داره.
كسي از دوستان پيشنهادي داره؟
علت رو چه مي دونيد؟
آيا ماژول يا كامپوننت خاصي وجود داره كه مرورگر كاربر رو چك كنه و در صورت استفاه از مرورگر خاصي برايش صفحه يا پيامي نمايش داده بشه؟

در صفحه اول و ساير صفحات نيز كامپوننت و ماژول هاي مربوط CB و يكي دو تا از Gavick Pro استفاده كردم (كه فعلا هم غير فعال شده اند).

با سپاس

اين انجمن بحث درمورد سيستم هاي مديريت محتوا ميباشد.. نه مشكل Internet Browser

100:8:درصد قالب شما سازگار با Ie6 نميباشد.. من با فايرفاكس چك كردم مشكلي نداشت