مشاهده نسخه کامل
: ضبط آهنگهاي بازي NFS pro
FOURTH RETURN
10-04-2009, 23:28
سلام ميخوام آهنگهاي بازي NFS pro رو بصورت mp3 يا فرمنهاي قابل پخش در بيارم ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:8:
FOURTH RETURN
11-04-2009, 22:17
ميشه يا نه؟
FOURTH RETURN
16-04-2009, 23:49
ميبينمک کسي جواب نوده....
FOURTH RETURN
18-04-2009, 23:14
چرا کسي جواب نميده؟
با نرم افزار Sound forge میتونین ضبط کنین که یه تنظیماتی رو باید انجام بدین بعد میرین تو بازی آهنگا رو پخش میکنین این با همون کیفیت ضبط میکنه.
هر موقع نرم افزار رو تهیه کردین بگین تا یه آموزش بدم.
foad_2005
19-04-2009, 07:26
با jetaudio هم نیشه کل خروجی کارت صدا رو ضبط کرد
بی باک بی بال
19-04-2009, 07:26
میشه ادرس یه سایتو بدین دانلودش کنم
Sound forge 9 برای دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نسخه جدید این نرم افزار است.
با jetaudio هم نیشه کل خروجی کارت صدا رو ضبط کرد
من با jet امتحان نکردم ولی همینی که دادم خوب کار میکنه.
FOURTH RETURN
26-04-2009, 00:04
اگه با jetaudio ميشه روش رو توضيح بديد.
ممنون
بی باک بی بال
26-04-2009, 07:05
هر موقع نرم افزار رو تهیه کردین بگین تا یه آموزش بدم.
گرفتم
ج
اگه با jetaudio ميشه روش رو توضيح بديد.
ممنون
گفتم من با jetaudio بلد نیستم.اگه دوستان دیگه یاد داشته باشن دریق نمیکنن.
=============
خب یه آموزش کوچولو واسه Sound Forge رو میزارم:(با این کار میتونین صدای خیلی از بازی ها رو ضبط کنین)
1.کنترل صدا کامپیوتر رو با کنید.(Volume Control)در: Accessories -> Entertainment
2.خب حالا که بازش کردین برید(Volume Control) به Properties برید.
3.حالا Recording رو انتخاب کنید و Stereo Mix رو تیک بزنید و Ok کنید.
4.حالا باید Stereo Mix رو انتخاب کنین و Volume ش رو به 2 خط یا 3 خط بیارید.(چون ممکنه صدا خیلی بلند ضبط بشه در Sound Forge)
5.حالا دکمه Record و بزنید.(یا Ctrl + R رو بزنید).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.این پنجره که در زیر می بینید در این هم Record رو انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.حالا هم برید تو بازی این صداها رو ضبط میکنه.
8.بعد هم که پخش آهنگاتون تمام شد دکمه Stop رو بزنید و پنجره بالا رو Close کنید.
توجه: موقعی که میخواین آهنگای بازی رو ضبط کنین تو بازی فقط همون صدای بازی رو باز بزارید.
=======
اگه مشکلی بود در خدمتیم.
موفق باشید.:11:
FOURTH RETURN
26-04-2009, 11:51
[quote=R.P.G;3724533]گفتم من با jetaudio بلد نیستم.اگه دوستان دیگه یاد داشته باشن دریق نمیکنن.
=============
دوستاني که بلدن سريعا جواب بدن
من با آهنگاي پرواستريت خيلي حال ميکنم برا ماشين خيلي خوبه يه سيستم خفن هم ببندي حالشو ببري:8::31:
Persian_Gun's
26-04-2009, 15:17
سلام به تمامی دوستان عزیز...
میخوام واستون آموزش ظبط صدا با برنامه ی Jet Audio رو بگم....
البته ببخشید که یکم دیر اومدم.:20:چون این تاپیک رو ندیده بودم والان بصورت کاملا" اتفاقی دیدمش.:27:
خب حالا بریم به سراغ آموزش که بسار ساده است:
قبل از هرکاری اول بازی ای که از آهنگاش خوشتون اومده رو اجرا کنید و به قسمت Track List برید...(منظورم همون قسمتی هست که در تنظیمات بازی میشه آهنگهای بازی رو گوش داد و یا کارای دیگه...).
بعد از اینکار از کلید های ترکیبی Alt+Tab استفاده کنید تا به محیطه ویندوز برگردید.....
خب حالا برنامه ی jet audio رو اجرا کنید و Ctrl+T رو فشار دهید...
حالا در صفحه ی باز شده به قسمت Source بروید و تیکه Wave Out Mix رو بزنید...
قبل از زدن کلید Start میتونید فرمتی که میخواید jet audio واستون ضبط کنه رو در قسمت Target مشخص کنید....
بعد از اینکه تنظیماتو انجام دادید بر روی Start کلیک کیند و بلافاصله به محیطه بازی برگردید....
حالا هر صدایی که از بازی پخش شود در jet audio ظبط میشود...
و نکته ی آخر اینکه وقتی آهنگه مورده نظرتون به پایان رسید به محیطه ویندوز بازگردید و بر روی Stop کلیک کنید...
نتیجه ی کارتون رو میتوانید در My Documents ببینید...
اگر سوالی بود در خدمتم...
بدورد.:11:
سلام به تمامی دوستان عزیز...
میخوام واستون آموزش ظبط صدا با برنامه ی Jet Audio رو بگم....
البته ببخشید که یکم دیر اومدم.:20:چون این تاپیک رو ندیده بودم والان بصورت کاملا" اتفاقی دیدمش.:27:
خب حالا بریم به سراغ آموزش که بسار ساده است:
قبل از هرکاری اول بازی ای که از آهنگاش خوشتون اومده رو اجرا کنید و به قسمت Track List برید...(منظورم همون قسمتی هست که در تنظیمات بازی میشه آهنگهای بازی رو گوش داد و یا کارای دیگه...).
بعد از اینکار از کلید های ترکیبی Alt+Tab استفاده کنید تا به محیطه ویندوز برگردید.....
خب حالا برنامه ی jet audio رو اجرا کنید و Ctrl+T رو فشار دهید...
حالا در صفحه ی باز شده به قسمت Source بروید و تیکه Wave Out Mix رو بزنید...
قبل از زدن کلید Start میتونید فرمتی که میخواید jet audio واستون ضبط کنه رو در قسمت Target مشخص کنید....
بعد از اینکه تنظیماتو انجام دادید بر روی Start کلیک کیند و بلافاصله به محیطه بازی برگردید....
حالا هر صدایی که از بازی پخش شود در jet audio ظبط میشود...
و نکته ی آخر اینکه وقتی آهنگه مورده نظرتون به پایان رسید به محیطه ویندوز بازگردید و بر روی Stop کلیک کنید...
نتیجه ی کارتون رو میتوانید در My Documents ببینید...
اگر سوالی بود در خدمتم...
بدورد.:11:
دستتون درد نکنه.
ولی بگم که با Jet نمیشه اون صدایی رو که ضبط کردیم ادیت کنیم و ممکنه وسطش خیلی کارا (صدا)بیاد.
بازم ممنون.
Persian_Gun's
26-04-2009, 15:48
دستتون درد نکنه.
ولی بگم که با Jet نمیشه اون صدایی رو که ضبط کردیم ادیت کنیم و ممکنه وسطش خیلی کارا (صدا)بیاد.
بازم ممنون.
خواهش میکنم.:11:
اگه منظورتون صدای منوی بازی ها هست میشه Off کردشون...
بدرود.:11:
بی باک بی بال
27-04-2009, 19:08
ممنونم خوب بود نیشه جور دیگه اهنگ ها رو باز کرد خارج از بازی
FOURTH RETURN
01-05-2009, 21:37
دستتون درد نکنه.
ولی بگم که با jet نمیشه اون صدایی رو که ضبط کردیم ادیت کنیم و ممکنه وسطش خیلی کارا (صدا)بیاد.
بازم ممنون.
:13:چرا نميشه اديتشون کنيم؟ با نرم افزار ديگه اي هم نميشه قسمتي از صدا رو حذف کنيم؟
راستي کيفيت صدايي که با اين روش ضبط ميشه مثل کيفيت صدا در بازي هست يا نه؟
:13:چرا نميشه اديتشون کنيم؟ با نرم افزار ديگه اي هم نميشه قسمتي از صدا رو حذف کنيم؟
راستي کيفيت صدايي که با اين روش ضبط ميشه مثل کيفيت صدا در بازي هست يا نه؟
Jetaudio واسه پخش آهنگه (یه مدیا پلیر هست).
ولی Sound Forge یه نرم افزار مخصوص برای تنظیم آهنگها و ادیتشون هست.(با این میتونین قسمتی از صدا رو که دوست دارین حذف کنین).
اگه با Sound Forge ضبط کنین و آهنگ ضبط شده رو با کیفیت بالا Export یا Save کنین(معمولا کیفیت 320 و 256 بهترین کیفیت ها هست) ، بله همون کیفیت رو که تو بازی داره.
FOURTH RETURN
02-05-2009, 22:55
sound forge 9 برای دانلود :
این نسخه جدید این نرم افزار است.
اين که 71 مگابايته با ديال آپ ميدوني چند قرن طول ميکشه دانلودش :27:کاشکي ديال آپش هم ديال آپ بود و سرعتش هم 56 اما در عمل سرعتش 12 الي 30 هست:41:
پس بيخيال اين بشيم بريم سراغه جت خودمون که داريمش....:41:
دوست عزیز
بگم که Sound track های بازی در اینترنت موجود هست. و حداکثر با حجم حول و حوش 100 مگابایت باید قابل دانلود باشه.
ضمن اینکه من خودم این کاری که شما می خواهید بکنید رو با Most Wanted و Underground 2 کردم ، باید بگم کار بسیار وقت گیری هستش باید ترک به ترک جدا کنید توی فایل جدا بریزید ID آهنگ رو مشخص کنید ، خواستید Album Cover ها رو دانلود کنید. به هر حال هر نرم افزار Wave Editor که دستتون بهش میرسه (لازم نیست ّForge یا Audible باشه) کار شما رو راه می اندازه . برای ضبط هم Jet Audio واقعا خوبه. (گرچه غالب همون Wave Editor ها هم این قابلیت رو دارن)
بله حیف.
ولی امکانات Sound Forge بیشتر بود و راحت تر میتونستی ویرایش کنی.
تو بازار هست(100%)مطمئن باش. نرم افزار معروفیه.
موفق باشید.
دوست عزیز
بگم که Sound track های بازی در اینترنت موجود هست. و حداکثر با حجم حول و حوش 100 مگابایت باید قابل دانلود باشه.
ضمن اینکه من خودم این کاری که شما می خواهید بکنید رو با Most Wanted و Underground 2 کردم ، باید بگم کار بسیار وقت گیری هستش باید ترک به ترک جدا کنید توی فایل جدا بریزید ID آهنگ رو مشخص کنید ، خواستید Album Cover ها رو دانلود کنید. به هر حال هر نرم افزار Wave Editor که دستتون بهش میرسه (لازم نیست ّForge یا Audible باشه) کار شما رو راه می اندازه . برای ضبط هم Jet Audio واقعا خوبه. (گرچه غالب همون Wave Editor ها هم این قابلیت رو دارن)
کار وقت گیری نیست.
من خودم با روشی که آموزش دادم راحت ضبطشون کردم.(مخصوصا Under Ground و هم Most Wanted )
توی بازی باید بریم توی قسمت option بعد هم یه قسمتی بود که دقیق یادم نیست اسمشو ، ولی یه جایی بود که می تونستیم آهنگ ها رو پخش کنیم و بعد هم اون Sound Forge ضبط میکرد ، با همون کیفیت.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.