ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به یک cms

cdcenter
10-04-2009, 22:27
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و کاربران و مدیران نازنین سایت پی سی ورلد .

بنده برای راه اندازی یک سایت آموزشی یک سیستم مدیریت سایت میخواستم .در بین سیستم های اوپن سورس چیزی که به نظرم جالب بیاد پیدا نکردم . اکثرا ظاهری تکراری و خسته کننده دارند . البته جوملا و مامبو خوب بودن که اونم کسی پیدا نکردم واسم قالب درست حسابی درست کنه . بگذریم .

من یک سیستم مدیریت میخواستم که امکاناتش در حد نیوک باشه اما ظاهری متفاوت و زیبا داشته باشه .

رایگان که فکر نمیکنم پیدا بشه . پولی با قیمت مناسب کسی سراغ داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

البته قیمت مناسب باشه .. نه 300 تومن :18:

با هم تشکر دارم از دوستان .

tabriz-info
11-04-2009, 16:44
مسلما با هزینه قالب دلخواه برای نیوک میشه طراحی کرد

JoomlArt
11-04-2009, 21:17
سلام

توصیه ی من همان جوملا و یا مامبو هست.

از نظر قالب هم یه سرچ ساده در گوگل کارتون رو راه میندازه.

یا علی

eblis_boy1386
11-04-2009, 22:16
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و کاربران و مدیران نازنین سایت پی سی ورلد .

بنده برای راه اندازی یک سایت آموزشی یک سیستم مدیریت سایت میخواستم .در بین سیستم های اوپن سورس چیزی که به نظرم جالب بیاد پیدا نکردم . اکثرا ظاهری تکراری و خسته کننده دارند . البته جوملا و مامبو خوب بودن که اونم کسی پیدا نکردم واسم قالب درست حسابی درست کنه . بگذریم .

من یک سیستم مدیریت میخواستم که امکاناتش در حد نیوک باشه اما ظاهری متفاوت و زیبا داشته باشه .

رایگان که فکر نمیکنم پیدا بشه . پولی با قیمت مناسب کسی سراغ داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

البته قیمت مناسب باشه .. نه 300 تومن :18:

با هم تشکر دارم از دوستان .

دوست عزيز اگه سايت نمونه اي داريد ميتونيد بديد تا طراحي كنم!