PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از بین رفتن همه ی آیکون ها !!

Diff
10-04-2009, 13:09
یه بازی داشتم install میکردم یه اررور داد گزینه ignore زدم . بعد از اینکه نصب شد تمام برنامه ها به هم ریخت شکلاشون . آیکون ها همه از بین رفتن . بازی رو uninstall کردم ولی فرقی نکرد . کامپیوتر هم اومدم خاموش کنم نوار استارت رو که زدم بعد turn off اصلا نمیشه . اینم عکس تغییری که ایجاد شده . خواهش میکنم سریع جوابم رو بدید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Diff
10-04-2009, 17:30
یه مشکل دیگه هم الان پیدا کردم . وقتی روی درایو ها دابل کلیک میکنم این شکل میاد

ولی با کلیک راست و زدن open درایو باز میشه

MichaelQwerty
10-04-2009, 17:41
بازی به احتمال زیاد آلوده به ویروس بود
از یه آنتی ویروس جدید و آپدیت شده استفاده کنید

Diff
10-04-2009, 17:51
آنتی ویروسم eset smart هستش هر روزم آپدیت میشه . کامپیوتر رو اسکن کردم ویروس نداشت

mahdi7610
10-04-2009, 18:47
سلام

اگه سیستم ریستور کنید احتمالا مشکلتون حل بشه . به شرطی که سیستم ریستورتون فعال بوده باشه .

ابتدا سیستم ریستور همه درایوهاتون به غیر درایو ویندوز را غیر فعال کنید . بعد از روش زیر استفاده کنید .

به مسیر زیر برید و برنامه System Restore را اجرا کنید و سپس از پنجره باز شده گزینه اول را انتخاب کنید و سپس از صفحه بعد یک تاریخ را انتخاب کنید .( تاریخی که سیستم شما اون موقع درست بود . یعنی قبل از نصب اون بازی ) سپس next بزنید و منتظر بمونید تا ویندوز شما به تاریخی برگرده که مشکل وجود نداشت .

Start Menu\Programs\Accessories\System Tools

-----------------------------
برای حل مشکل دومتون بارها پاسخ داده ام .

باز شدن درایوها با دابل کلیک در یک پنجره جدید یا باز شدن پنجره search

برای حل این مشکل ابتدا باید مطمئن شوید تیک گزینه Open Each Folder In Its Own Window زده شده است . برای این کار به مسیر زیر بروید .

Tools >> Folder Options و سپس تب General

حال اگر مشکل از این قسمت نبود از روشهای زیر استفاده کنید .

روش اول :
ابتدا به منوی start رفته و گزینه run را بزنید و سپس عبارت regsvr32 /i shell32.dll را در ان کپی کنید و سپس کلید اینتر را بزنید .

روش دوم :
به منوی start رفته و گزینه Run را بزنید و سپس عبارت regedit را تایپ کنید تا وارد محیط رجیستری شوید .
به هر دو مسیر زیر بروید
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell
و
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell
در پنل سمت راست ، مقادیر پیش فرض عبارات بالا رو پیدا کنید. سپس روی انها دابل کلیک کرده و در قسمت Value data عبارت none را قرار دهید و سپس روی دکمه Ok رو کلیک کنید.

روش سوم :
به منوی start رفته و روی run کلیک کنید و عبارت زیر را داخل ان کپی کرده و کلید اینتر را فشار دهید .
کد:
reg add hkcr\drive\shell /ve /d none /f

Diff
10-04-2009, 19:58
چطوری این کارو انجام بدم : ابتدا سیستم ریستور همه درایوهاتون به غیر درایو ویندوز را غیر فعال کنید

روی my computer کلیک میکنم تو properties نداره system restore رو .

D^D
10-04-2009, 20:03
چطوری این کارو انجام بدم : ابتدا سیستم ریستور همه درایوهاتون به غیر درایو ویندوز را غیر فعال کنید

روی my computer کلیک میکنم تو properties نداره system restore رو .

شما از قبل Backup گرفتی ؟

Diff
10-04-2009, 20:09
شما از قبل backup گرفتی ؟

خیر نگرفتم :41:

picher_s
11-04-2009, 08:30
سلام.
شما ابتدا با
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رجيستريتون رو تعمير سپس از روش Mahdi7610 استفاده كنيد.
من جاي شما بودم يه تشكر از Mahdi7610 ميكرم.
موفق باشيد.

Diff
11-04-2009, 09:48
ممنون . کارایی که برای " باز شدن درایوها با دابل کلیک در یک پنجره جدید یا باز شدن پنجره search
گفتید انجام دادم ، پنجره سرچ دیگه نمیاد ولی توی پنجره جدید باز میشند .

PICHER_S عزیز ، درمورد رفتار دیگران زود قضاوت نکنید . همه به قدری ممنون ایشون هستند برای تاپیکها و پاسخهای خوبشون .