ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل حیاتی --- هنگام روشن شدن سیستم !!

hamidbn
10-04-2009, 10:27
سلام بر همه دوستان
من کارت --- مدل SkyStar 2.8 دارم
مشکل من اینست در هنگام روشن شدن سیستم از حالت های Standby و Hibernate کارت به حالت مشکل دار در »ی آید و باید دوباره نصب شود
البته بگم وقتی سیستم را ReStart کنم مشکل ندارد
و اینکه در ویندوز های Vista و XP و بر روی دو مادربرد مجزا این را تست کردم و همین مشکل را داشت
فکر می کنید از خود کارت است ؟؟؟

تصویر زیر نمایی از Device Manager به هنگام روشن شدن و پیش آمدن مشکل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

raz72592
10-04-2009, 15:50
دنبا کارتTv خوب میگردم کسی پیشنهادی نداره؟
بنظرتون کپچر یا تی وی

p0w3rfu7
10-05-2009, 16:56
سلام دوستان چند تا سوال دارم
1. اصلا کارتی وجود دارد که فقط مختص دانلود آفلاین باشد اگر نه کارتی را معرفی که سرعت دانلود آفلاین بالا باشد ولی گرفتن کانال ها زیاد مهم نیست ( اصلا مهم نیست ).اگر دانلود آفلاین از منابع سیستم استفاده می کند پس کارتی را معرفی کنید که دکودر سخت افزاری داشته باشد.
2. آیا این اینترنت آفلاین جهانی است یا بسته به کارت در محدوده ی خاصی است؟
3. بعضی ها میگن اینترنت آفلیان مشکلاتی دادر مثل دی سی شده یا برخی مشکلات دیگر آیا این درست است و آیا راهی برای حل این مشکل وجود دارد
ممنون میشم اگه جوابمو بدید

farshad9
12-05-2009, 03:45
سلام بر همه دوستان
من کارت --- مدل SkyStar 2.8 دارم
مشکل من اینست در هنگام روشن شدن سیستم از حالت های Standby و Hibernate کارت به حالت مشکل دار در »ی آید و باید دوباره نصب شود
البته بگم وقتی سیستم را ReStart کنم مشکل ندارد
و اینکه در ویندوز های Vista و XP و بر روی دو مادربرد مجزا این را تست کردم و همین مشکل را داشت
فکر می کنید از خود کارت است ؟؟؟

تصویر زیر نمایی از Device Manager به هنگام روشن شدن و پیش آمدن مشکل

از Device Manager روی قطعه مورد نظر راست کلیک کنید و Propertis رو انتخاب کنید توی پنجره بعد از تب Power Management تیک ...Allow the Computer رو بردارید طبق تصویر و Okکنید

syamak790
12-05-2009, 07:31
1. اصلا کارتی وجود دارد که فقط مختص دانلود آفلاین باشد اگر نه کارتی را معرفی که سرعت دانلود آفلاین بالا باشد ولی گرفتن کانال ها زیاد مهم نیست ( اصلا مهم نیست ).اگر دانلود آفلاین از منابع سیستم استفاده می کند پس کارتی را معرفی کنید که دکودر سخت افزاری داشته باشد.
3. بعضی ها میگن اینترنت آفلیان مشکلاتی دادر مثل دی سی شده یا برخی مشکلات دیگر آیا این درست است و آیا راهی برای حل این مشکل وجود دارد

سلام
راجب اولی نمیدونم دقیق
اما کلا کارتهای تکنیست برای آفلاین مناسبه
سرعت دانلود ربطی به کارت نداره
سرعت دانلود به شخصی که دانلود می کنه بستگی داره که چه اکانتی استفاده میکنه
و جهت آفلاین که چه اکانتهایی روی آن فروخته میشه

اینترنت آفلاین به منطقه ایی که ماهواره پوشش میده داره
مثلا ماهواه w3 تو تصویر زیر این مناطق جغرافیایی رو پوشش میده

پس کسی که تو این منطقه باشه اگه کسی از اینترنت ماهواره ایی استفاده کنه میتونی از فایلهای طرف استفاده کنی

بله اگه دیش درست تنظیم نشده باشه و برنامه آفلاینتون مناسب نباشه موجب دیسکانکتی و خراب شدن فایل میشه
که البته قابل ترمیم هست

hvlmm
21-05-2009, 11:47
آقا من یه مشکل دارم اینه که من ویندوز seven نصب کردم وبرای نصب --- تو نصب ارور میده که ورژن OS ویندوزم مو باید عوض کنم
چی کار باید بکنم ؟
ویندوز ام عوض کردم دوباره نصب کردم بازم همین ارورو میده ؟

farshad9
22-05-2009, 04:43
آقا من یه مشکل دارم اینه که من ویندوز seven نصب کردم وبرای نصب --- تو نصب ارور میده که ورژن OS ویندوزم مو باید عوض کنم
چی کار باید بکنم ؟
ویندوز ام عوض کردم دوباره نصب کردم بازم همین ارورو میده ؟
اگه قبلا درایوری نصب کردید رو پاک کنید وارد قسمت Device Manager بشید روی کارت دی وی بی راست کلیک و propertiies رو انتخاب کنید باقی مراحل به صورت زیر
در پنجره ایی که باز میشه تب Driver سپس Update Driver رو کلیک کنید - پنجره بعد= Brows My Computer For Driver Software سپس ... Let Me Pick From a list Of رو انتخاب کنید --->> Show All Device --->> پنجره بعد Have Disk رو کلیک کنید و دکمه Brows رو کلیک کنید برید توی پوشه درایور کارت و وارد پوشه BDA بشید و فایل SkyNetBDA رو انتخاب کنید و ok کنید و از 2 گزینه ای که برای انتخاب دارید PCI رو اتخاب کنید و Next رو بزنید در صورتی که اخطاری از طرف ویندوز دریافت شد توجه نکنید و درایور رو به صورت کامل نصب کنید
یه مقداری طولانی هست ولی اگه به ترتیب انجام بدید مشکلی پیش نمیاد
با این روش کارت به صورت BDA نصب میشه که نیاز به اشتریم ریدر BDA دارید - این روش رو روی SS 2.8 تست کردم و کاملا جواب داده

m654
22-05-2009, 07:51

سلام

سابق پسوند خاصی(؟) فقط اطلاعات میگرفت.

بسته به گیرندگی کارت و پهنای بشقاب، گیرندگی، بعضی محدوده های کور هم قابل دریافت است.

الآن نمی دونم با این اغتشاشات این طور هست یا نه.

bozonghare
03-06-2009, 00:32
بهترین راه و ارزانترین راه اینه که کارت رو روی یک کامپیوتر دیگه ابتدا تست بفرمایید اگر آنجا هم خراب بود به کارت شک کنید وگرنه به سیستم خودتون!