مشاهده نسخه کامل
: بهترین مودم پلاسadsl 2
Cyberlife
09-04-2009, 23:03
:40: خیلی ببخشید که این مشکل رو در اینجا مطرح میکنم ، راستش وقتی به تاپیک خرید مودم adsl رفتم و 2500 تا پست
رو دیدم پشیمان شدم و یک پیشنهاد به نظرم اومد و اونم اینه که مدیران انجمن و کاربران فعال و همکاران انجمن در
انتهای هر تاپیک با کمک کاربران دیگر به عنوان مثال برای همین قسمت خرید مودم adsl یک لیستی از بهترین
مودمهای adsl به همراه رنج قیمت اونها درج کنند تا کاربران با سردرگمی مواجه نشوند و همین طور در مورد سایر
قسمت های این انجمن هم به این شکل در انتهای هر تاپیک یک جمع بندی کلی از موضوع داشته باشیم . :40:
حالا سوال من اینه : من میخوام یک مودم adsl 2 با بودجه 50 الی 60 تومن بگیرم ، بهترین مارکی که میتونم بگیرم چیه و نکته دیگه اینکه تنظیم اون هم راحت باشه :46:
Cyberlife
18-04-2009, 09:50
کسی نبود به من کمک کنه ، من میخوام یک مودم Adsl 2 بگیریم بهترین مارک توی رنج قیمت 25 تا 50 هزار تومن چیه و تنظیمات اون هم راحت باشه .
iraniran2
18-04-2009, 18:01
به نظر من tplink td-8811 قيمتش هم 30 تومنه
Cyberlife
18-04-2009, 18:20
به نظر من tplink td-8811 قيمتش هم 30 تومنه
ممنون دوست عزیز این از اولیش ، خوب کسی نظر دیگه ای نداره :40:
:40: خیلی ببخشید که این مشکل رو در اینجا مطرح میکنم ، راستش وقتی به تاپیک خرید مودم adsl رفتم و 2500 تا پست
رو دیدم پشیمان شدم و یک پیشنهاد به نظرم اومد و اونم اینه که مدیران انجمن و کاربران فعال و همکاران انجمن در
انتهای هر تاپیک با کمک کاربران دیگر به عنوان مثال برای همین قسمت خرید مودم adsl یک لیستی از بهترین
مودمهای adsl به همراه رنج قیمت اونها درج کنند تا کاربران با سردرگمی مواجه نشوند و همین طور در مورد سایر
قسمت های این انجمن هم به این شکل در انتهای هر تاپیک یک جمع بندی کلی از موضوع داشته باشیم . :40:
حالا سوال من اینه : من میخوام یک مودم adsl 2 با بودجه 50 الی 60 تومن بگیرم ، بهترین مارکی که میتونم بگیرم چیه و نکته دیگه اینکه تنظیم اون هم راحت باشه :46:
کسی نبود به من کمک کنه ، من میخوام یک مودم adsl 2 بگیریم بهترین مارک توی رنج قیمت 25 تا 50 هزار تومن چیه و تنظیمات اون هم راحت باشه .
دوست عزیز
تعداد براند ها و مدل هایی که این براند ها دارند اینقدر زیاده که نمیشه دست گذاشت روی یک گزینه
شما باید شرایط خودتون رو طوری مطرح کنید که بازه ی انتخاب تنگ تر بشه و محصولات خاصی رو در بر بگیره.
مثلا عنوان کردن تعداد پورت ها ، اینتفریس دستگاه ، سازگاری با اینترنت پرووایدر شما و ....
موفق باشید:11:
Cyberlife
20-04-2009, 14:46
دوست عزیز
تعداد براند ها و مدل هایی که این براند ها دارند اینقدر زیاده که نمیشه دست گذاشت روی یک گزینه
شما باید شرایط خودتون رو طوری مطرح کنید که بازه ی انتخاب تنگ تر بشه و محصولات خاصی رو در بر بگیره.
مثلا عنوان کردن تعداد پورت ها ، اینتفریس دستگاه ، سازگاری با اینترنت پرووایدر شما و ....
ببخشید من منظورتون از تعداد پورتها ، اینترفیس و بقیه چیزهایی که گفتید رو نفهمیدم ، من اولین بارمه که میخوام مودمه adsl بخرم
J U N I P E R
20-04-2009, 15:21
تعداد پورت هرچی بیشتر باشه قیمت مودم بالاتره
اگر شما فقط میخوای با یه دستگاه کانکت بشی نیازی نیست مودمی بخری که 4تا پورت برای اتصال همزمان داره و تک پورته میگیری که ارزونتر هم باشه.
Cyberlife
20-04-2009, 21:24
تعداد پورت هرچی بیشتر باشه قیمت مودم بالاتره
اگر شما فقط میخوای با یه دستگاه کانکت بشی نیازی نیست مودمی بخری که 4تا پورت برای اتصال همزمان داره و تک پورته میگیری که ارزونتر هم باشه.
آره من یک پورته میخوام باشه ، نیازی ندارم 4 تا پورت داشته باشه ، خوب این یکی که حل شد حالا بریم سراغ بعدی که دوستمون گفت اینترفیس ، حالا درباره اینترفیس بیشتر بگید :46:
آره من یک پورته میخوام باشه ، نیازی ندارم 4 تا پورت داشته باشه ، خوب این یکی که حل شد حالا بریم سراغ بعدی که دوستمون گفت اینترفیس ، حالا درباره اینترفیس بیشتر بگید :46:
دوست عزیز
ابتدا باید معذرت خواهی کنم بابت پاس نداشتن زبان :10:
اینترفیس به معنی رابط یا میانجی هستش
مخلص کلام یعنی اینکه مودم ها میتونند از طریق پورت های گوناگون به سیستم متصل بشن
پورت های USB و اترنت Lan از متداول ترین رابط های مورد استفاده در مودم های امروزی هستش:20:
البته زیاد فرقی نداره ، درسته که روی کاغذ و در حالت تئوریک تفاوت سرعت دارند اما در ایران با توجه به کیفیت خطوط این تفاوت زیاد فاحش نیست.(معمولا از LAN استفاده میکنند:46:)
Cyberlife
21-04-2009, 12:52
خوب پورت که شد Lan بعد اینترفیس یا رابط میانجی هم که فهمیدم چی هست ، حالا سازگاری با پروایدر ، مگه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت ADSL دستگاهاشون باهم فرق داره
اقا این adsl 2 حکمتش چیه؟
یه سوال دیگه این حکمت فیبر نوری و اینها هم بگین ممنون میشم
------------
راستی مادر بورد من که lan نداره میشه از usb اون استفاده کرد
Cyberlife
21-04-2009, 14:09
اقا این adsl 2 حکمتش چیه؟
بابا حالا ما بلد نیستیم یه چیزی ، ولی Am2 جان شما که خودت استادی
بابا حالا ما بلد نیستیم یه چیزی ، ولی am2 جان شما که خودت استادی
اخه منم اگه بلد بودم که نمیپرسیدم
--------
راستی یه سوال کلی من یه مودم میخوام برای adsl که یه سیستم بهش وصل میشه برای سرعت 128 و همچنین مادربوردم lan نداره..فقط usb داره...به نظرتون چه مدلی بخرم..اون ارائه دهنده اینترنت میگفت یه نوع مودم هست حدود 60 تومن که خودشون میان میذارن!!! مدلش رو ازش نپرسیدم..ایا برای این کار من این نوع مودم مناسبه یا مودم ارزونتری هم که برای من مناسب باشه هست..این مدل ایسوز 602 چیه؟یا این d-link ها...
becareful
22-04-2009, 19:20
اخه منم اگه بلد بودم که نمیپرسیدم
--------
راستی یه سوال کلی من یه مودم میخوام برای adsl که یه سیستم بهش وصل میشه برای سرعت 128 و همچنین مادربوردم lan نداره..فقط usb داره...به نظرتون چه مدلی بخرم..اون ارائه دهنده اینترنت میگفت یه نوع مودم هست حدود 60 تومن که خودشون میان میذارن!!! مدلش رو ازش نپرسیدم..ایا برای این کار من این نوع مودم مناسبه یا مودم ارزونتری هم که برای من مناسب باشه هست..این مدل ایسوز 602 چیه؟یا این d-link ها...
هیچ وقت از شرکت ارائه دهنده اینترنتتون مودم تهیه نکنین:
1.به دلیل قیمت بالاتر
2.برند های متفرقه مودم رو میخرن طوری که ارزان پاشون در بیاد.
هیچ وقت از شرکت ارائه دهنده اینترنتتون مودم تهیه نکنین:
1.به دلیل قیمت بالاتر
2.برند های متفرقه مودم رو میخرن طوری که ارزان پاشون در بیاد.
ممنونن از کمکتون...به نظر شما چه مارکی رو بخرم بهتره...من برای وصل شدن یه سیستم به اینترنت میخوام..قیمتش رو هم بگین ممنون میشم
Cyberlife
26-04-2009, 11:06
ببخشید من اشتباه کردم برای پورت مودم هم usb میخوام داشته باشه و هم lan حالا بریم سراغ بقیه مطلب
ببخشید من اشتباه کردم برای پورت مودم هم usb میخوام داشته باشه و هم lan حالا بریم سراغ بقیه مطلب
دوست عزیز
مودم های ساده ی تک پورت خیلی پیچیدگی خاصی ندارند و شما برای انتخاب کار سختی پیش رو ندارید.
میتونید سری به این تاپیک بزنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به احتمال زیاد میتونید خیلی راحت انتخاب خودتون رو انجام بدین:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.