با سلام
از دوستان تقاضا دارم اگر مطلبی در این مورد دارن قرار بدن به ویژ زمانی که قراره وارد بازار بشه چون من میخوام سیستم بگیرم و موندم تا بیاد
با تشکر
m3hrshad_xxx@yahoo.com
09-04-2009, 21:03
بر اساس سرچ جديد ترين مدل مادربرد ها ! نشان مي دهد كه اين سيستم وجود ندارد : منظورم Usb 3 است
بي جهت منتظريد .
اگر مي خواهيد سيستم توپ ببنديد اين مادر بورد رو بهتون پيشنهاد مي كنم :
XFX nForce 780i 3-Way SLI Motherboard
XFX nForce 780i 3-Way SLI Motherboard - NVIDIA nForce 780i, Socket 775, ATX, Audio, PCI Express 2.0, Dual Gigabit LAN, S/PDIF, USB 2.0, Firewire, Serial ATA, RAID
XFX nForce 780i 3-Way SLI Motherboard
If you’ve got the urge for spectacular graphics and prolific power, we’ve got the perfect motherboard to satisfy your craving – the XFX MB-N780-ISH9 nForce 780i SLI Socket LGA775 motherboard. To say that this high-octane platform has been created to deliver the best SLI-driven graphics performance is an understatement. In fact, the XFX nForce 780 SLI offers 3-way SLI graphics interface , and it’s ready for SLI memory! Based on the NVIDIA 780i MCP chipset, this Vista-ready mainboard works flawlessly with the new Intel Penryn 45nm, Core 2 Extreme, Core 2 Duo, Core 2 Quad, and Pentium processors up to 1333MHz FSB and supports dual-channel 240-pin DDR2 533/667/800 memory up to 8GB, PCI-E 2.0, PCI-E x16/x1, SATA2, USB 2.0, IEEE 1394, Gigabit LAN, and NVIDIA MediaShield Storage. Satisfy your deepest desires for incomparable SLI graphics performance, order the new XFX MB-N780-ISH9 nForce 780i SLI Socket LGA775 motherboard today! See it – hear it – feel it – with XFX.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
منيع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
از دوستان تقاضا دارم اگر مطلبی در این مورد دارن قرار بدن به ویژ زمانی که قراره وارد بازار بشه چون من میخوام سیستم بگیرم و موندم تا بیاد
با تشکر
دوست عزیز
هیچ وقت کارتون رو منتظر ورود تکنولوژی های جدید نگذارید ، اللخصوص وقتی در ایران هستید!:13:
مطمئن باشید حدود یک سالی به ورود usb 3.0 مونده ، این تاریخ برای عرضه ی رسمیه و تا برسه به ایران و قیمت های کذایی شکسته بشه چند سالی طول میکشه ، فوقش وقتی که اومد کارت pci اون رو میگیرید:20:
موفق باشید:11:
mostafa1364f6
09-05-2009, 06:13
الان پشت بعضي مادر بردها پورت ساتا ديده ميشه من خودم چند سال پيش يك اي سوزش رو بستم از كجا معلوم اصلا usb منقرض نشه
الان پشت بعضي مادر بردها پورت ساتا ديده ميشه من خودم چند سال پيش يك اي سوزش رو بستم از كجا معلوم اصلا usb منقرض نشه
دوست عزیز
انقراض در همچین مواردی تقریبا دور از انتظاره
بیش از نیمی از دستگاه های موجود از پورت های سریالی مثل USB استفاده میکنند و کلا انتقال دیتا به صورت سریال یک استاندارد ثبت شده هستش.
پورت E-Sata که در پنل پشت مادربورد های جدید دیده میشه فقط مربوط به انتقال اطلاعات به دستگاه های ذخیره سازی مثل هارد های اکسترنال هستش:20:
موفق باشید:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.