مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل کوچولوتویc++
mahsa1469
09-04-2009, 10:38
سلام من می خوام یه برنامکه بنویسم اما نمی دونم چه طور باید
include <iostream.h
رو برای برنامه تعریف کنم
برنامه رو نوشتم ولی هیچ کدوم رو نمی شناسه می گه
onable to find مثلاiostream.h
تو رو خدا زود جوابم رو بدین خیلی لازمش دارم!!!
hobab1987
09-04-2009, 14:11
قبل از تابع اصلي main()
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو نوشتي نميشناسه؟
sin2x=2sinxcosx
09-04-2009, 18:54
شما احتمالا از کامپايلر ++Turbo C استفاده نمي کنين ؟ چون آخه تو اون کامپايلر مشکل پيدا کردن محل هدر فايل ها تو هارد وجود داره .
.h رو ننویسید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بجاش اینم امتحان کن:
اینم باید توی برنامت باشه:
mahsa1469
10-04-2009, 09:33
از بابت همکاریتون خیلی ممنونم اون مشکل رو برطرف کردم اما نمی دونم چرا بعد از این که تمام مشکلات برطرف شد و دیگه اروری نمی ده می نویسه نمی تونه فایل رو پیدا و اجرا کنه این رو چه جوری برطرف کنم؟
bahram-e-goor
10-04-2009, 13:53
f5 یا ctrl+ f5 رو که بزنی اجرا میکنه واز دغعات بعد با f7 یا ctr+f7 کامپایل میکنه البته ویزوال استودیو
mahsa1469
10-04-2009, 14:33
f5 یا ctrl+ f5 رو که بزنی اجرا میکنه واز دغعات بعد با f7 یا ctr+f7 کامپایل میکنه البته ویزوال استودیو
باز هم نشد؟؟
ciscogig
10-04-2009, 21:02
شما از اینتزنت برنامه ی Dev C++ رو دانلود کن ....
sin2x=2sinxcosx
11-04-2009, 12:51
از بابت همکاریتون خیلی ممنونم اون مشکل رو برطرف کردم اما نمی دونم چرا بعد از این که تمام مشکلات برطرف شد و دیگه اروری نمی ده می نویسه نمی تونه فایل رو پیدا و اجرا کنه این رو چه جوری برطرف کنم؟
مي تونين متن دقيق انگليسيشو بذارين ؟ آخه کدوم فايلو نمي تونه پيدا کنه ؟ :41:
کمپایلرت هرچی که هست ادرس فایل های include رو نمیدونه.
اگه از turbo c++ 3 استفاده میکنی برو به options و قسمت Directories
و اگه از بورلند استفاده میکنی برو به Options و قسمت Project Optons و بعد Directories
در قسمت دایرکتوری ها باید فیلد مخصوص فایل های include رو با ادرس پوشه اون فایل ها پر کنی
پوشه include ها در پوشه اصلی برنامه قرار داره . یه سر برو اونجا تا ببینیش.
mahsa1469
18-04-2009, 10:12
از راهنمایی همتون متشکرم برنامه رو دوباره ریختم توی کامپیوتر برام جواب دا د فقط یه سوال دیگه داشتم این برنامه تحت ویندوزش باچه فرقی داره؟؟؟
از راهنمایی همتون متشکرم برنامه رو دوباره ریختم توی کامپیوتر برام جواب دا د فقط یه سوال دیگه داشتم این برنامه تحت ویندوزش باچه فرقی داره؟؟؟
فرق اصلی اش توی پلتفرمشه که بعضی از توابع که تحت dos اجرا میشن توی win32 کار نمیکنن و حتی بلعکس.
mahsa1469
21-04-2009, 16:59
اگه من با برنامه ای غیر ویندوز برنامه ای رو بفرستم برای کسی که برنامه اش تحت ویندوزه براش اجرا می شه؟؟
اگه من با برنامه ای غیر ویندوز برنامه ای رو بفرستم برای کسی که برنامه اش تحت ویندوزه براش اجرا می شه؟؟
اگه سورسش رو بفرستی اجرا می شه اگه نشد هم کافیه فقط یه تغییراتی توی فایل های کتابخونه ایش بده.اگهexe رو می فرستی که دلیلی نداره اجرا نشه.باید اجرا شه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.