PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست سورس

taha_nadri
09-04-2009, 00:28
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم در پی سی ورلد
یه در خواستی داشتم من برای یاد گیری بانک اطلاعاتی اسکیول نیاز به یه سورس یا آموزش دارم که چطور میشه تکس باکس های موجود در یه فایل php رو به یک پایگاه اسکیول ارتباط داد و بعد آیا میشه در داخل بانک از اطلاعت وارد شده در یک صفحه که از قبل طراحی شده پرینت گرفت و یا روی صفحه ای نمایش داد
با تشکر و سپاس

MAXXX
09-04-2009, 13:52
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم در پی سی ورلد
یه در خواستی داشتم من برای یاد گیری بانک اطلاعاتی اسکیول نیاز به یه سورس یا آموزش دارم که چطور میشه تکس باکس های موجود در یه فایل php رو به یک پایگاه اسکیول ارتباط داد و بعد آیا میشه در داخل بانک از اطلاعت وارد شده در یک صفحه که از قبل طراحی شده پرینت گرفت و یا روی صفحه ای نمایش داد
با تشکر و سپاس
اینطوری وصل میشن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال دومت هم بله میشه

taha_nadri
09-04-2009, 14:25
اینطوری وصل میشن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال دومت هم بله میشه
ممنون از شما دوست عزیز
ممنون میشم برام بیشتر توضیح بدین
یا یه مثالی یا نمونه ایی برام قرار بدین

MAXXX
09-04-2009, 17:21
والله مثال که همین خودش مثاله !! دیگه چیشو مثال بزنم
شما با همین چند خط میتونید صفحه php رو وصل کنید به دیتا بیس البته اون قسمت هایه قرمز رنگ رو باید متناسب با هاست و دیتابیس خودتون تغییر بدید البته اونم همش مشخصه $hostname که معمولا همون localhost هست
$database که نام بانک اطلاعاتی که میخای بهش وصل بشین
$username هم نام کاربری هست که بااون میتونید وارد بانک اطلاعاتتون بشید
پسورد هم اختیاری هستش
شما این 3-4 تا خط رو برایه برنامه مشخص میکنید که چی ها هستن
و در خط آخر بهن برنامه میگین با این اطلاعاتی که بهت دادیم وصل بشو به دیتا بیس مصل اینه که آدرس و نام یه فروشگاه رو بدی به یه نفر بعد بگی حالا برو پیداش کن
$link = mysql_pconnect($hostname_link, $username_link, $password_link) or trigger_error(mysql_error(),e_user_error);

در کل هدفتون رو اگه بگین راحت تر میشه راهنمایی تون کرد میخاین وب طراحی کنید؟