مشاهده نسخه کامل
: Creative ZEN X-Fi یا Sony NWZ-S739
poria_mc
08-04-2009, 21:47
دوستان سلام!
دیدم این دوتا Mp3پلایر حساب نمیشن گفتم یه تاپیک جدید براشون بزنم!
از بین اینها کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ من اصلا فایل های تصویری نگاه نمیکنم و فقط موزیک گوش میدم اونم اکثرا با کیفیت 256 و 320 واسه همین کیفیت صدای دستگاه خیلی برام مهمه! البته هم کیفیت داشته باشه و هم بلندی صدا!
دستگاه فعلیم هم سونی S200 هستش که یه پلیر سبکه ولی کیفیتش خیلی خوبه! هر چند که بلندیش چنگی به دل نمیزنه!واسه همینه که میخوام عوضش کنم!
ممنون:11:
میدونی سلیقه ایه صداهاشون...
صدای x-fi خیلی جذاب و شفافه. رنگ نمیده به صدا (که این خیلی عالیه). اهنگ ازش خوش ساخت به گوش می رسه. بلندیشو نمیدونم امتحانش نکردم. وایفای داشتنشم که عالیه اگه استفاده داشته باشی.
صدای پلیر سونی هم گوش کردم می تونم بگم عالیـــــــــه!
البته خیلی راحت متوجه فرق کیفیت صداشون نمیشی...بنظرم تفاوتشون زیاد نیست ولی من x-fi پیشنهاد می کنم. بنظرم خوش صداتر بود.
iphone3g
09-04-2009, 00:21
منم x-fi رو تو مغازه امتحان کردم صداش در حد عالیه و در کل حرفای JayR رو تصدیق می کنم.
بلندیشم خیلی خوبه کلا فکر کنم بیست و خورده ای درجه داشت که من داشتم با درجه 7 یا 8 گوش میدادم. با iPod خودم برای همین صدا باید درجه رو از نصف هم بیشتر کنم.
اگه دنبال بلندی صدا و کیفیت واقعا عالی میگردی یه سری به مدلای cowon هم بزن از نظر کیفیت و به خصوص بلندی صدا جزو انتخاب های اوله
poria_mc
09-04-2009, 13:04
منم x-fi رو تو مغازه امتحان کردم صداش در حد عالیه و در کل حرفای JayR رو تصدیق می کنم.
بلندیشم خیلی خوبه کلا فکر کنم بیست و خورده ای درجه داشت که من داشتم با درجه 7 یا 8 گوش میدادم. با iPod خودم برای همین صدا باید درجه رو از نصف هم بیشتر کنم.
تو کدوم مغازه امتحان کردید؟ یه سر برای تست برم!
با توجه به این که نمیخوام اصلا صدای بیرون رو داشته باشم فکر میکنم سونی انتخاب بهتری باشه چون نویز کنسلینگ داره!البته cowon نداشتم ببینم چجوریه!
paranoid_android
09-04-2009, 21:05
با توجه به این که نمیخوام اصلا صدای بیرون رو داشته باشم فکر میکنم سونی انتخاب بهتری باشه چون نویز کنسلینگ داره!البته cowon نداشتم ببینم چجوریه!
خب بعدا میتونید یه earphone بخرید براش، این که مشکلی نداره.
کلا سری Zen و Zen X-Fi رو بنده هم تایید میکنم، چه از نظر کیفیت ساخت، چه کیفیت صدا و چه دوام و کیفیت تصویر در سطح بالایی قرار دارن.
کووان ولی انتخاب بهتری به نظر میرسه، مدل I7 رو انتخاب خوبی میدونم. 16 گیگش دور و بر 180 تومنه. البته فقط تجربیات شخصی بود! موفق باشین.
x-fi همراهش earphone از نوع in-ear مدل EP-830 هستش که خب نویز ایزولیتینگه
poria_mc
09-04-2009, 21:58
x-fi همراهش earphone از نوع in-ear مدل EP-830 هستش که خب نویز ایزولیتینگه
ایزولیتینگ نمیخوام! خودم یه Ex90 دارم نویز کنسلینگ میخوام! یه چیزی تو مایه های Nc22 که البته این سونیه رو خودش داره!
آهان...
راستی چرا نویز کنسلینگ؟
poria_mc
09-04-2009, 22:05
آهان...
راستی چرا نویز کنسلینگ؟
برای اینکه اکثرا تو ماشین یا اتوبوس آهنگ گوش میدم نمیخوام صدای ضبط ماشین یا... بیاد تو!:31:
iphone3g
09-04-2009, 22:10
من قبلا می خواستم برا یه بنده خدایی پلیر بخرم که خودش نظرش روی D2 یا x-fi بود منم اینجا مطرح کردم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرش به این نتیجه رسیدم که D2 بهتره ...حالا دقیقا یادم نیست کدوم مغازه بود ولی بعضی از مغازه ها بعضی جنس اشونو برای امتحان می زارن مخصوصا مغازه های بزرگ و نمایندگی ها ....
این جا هم چون مقایسه بین سونی و x-fi بود من با توجه به تجربم نظرم رو در مورد x-fi گفتم.من خودم cowon نداشتم ولی یکی برای دوستم گرفتم که همه خصوصیاتش عالیه مخصوصا صدا ...
فقط تنها عیبش از نظر من براوزرشه که در مقایسه با کرتیو و iPod خیلی پایین تره و تاچ بودنش هم یه جوریه یعنی من باهاش زیاد حال نکردم (اگرچه خیلی کم باهاش کار کردم)
برای اینکه اکثرا تو ماشین یا اتوبوس آهنگ گوش میدم نمیخوام صدای ضبط ماشین یا... بیاد تو!:31:
خب ازولیتینگ هم همینکارو می کنه... منظورت اینکه می خوای مثلا نویز کنسلینگم تجربه کنی یا برتری بینشون حس کردی؟
فقط تنها عیبش از نظر من براوزرشه که در مقایسه با کرتیو و iPod خیلی پایین تره و تاچ بودنش هم یه جوریه یعنی من باهاش زیاد حال نکردم (اگرچه خیلی کم باهاش کار کردم)
دقیقاً تنها مشکل من با D2 همینه ... با اینترفیس و سیستم لمسی اش حال نکردم ... هرچند نسل اول تاچ کمپانی بوده و با اون حساب بسیار عالیه ، اما خب ... کاملاً سلیقه ایه البته...
آهان...
راستی چرا نویز کنسلینگ؟
خب بازم isolating همین کار رو می کنه و حتی شاید بهتر از canceling ... در نظر بگیر که canceling ها باتری هم می خوان و ضمناً واسه رسیدن به کیفیت خوبشون باید خیلی پول خرج کنی ... بنابراین یه راه حل با همون کیفیت/با هزینه کمتر/تنوع بیشتر نسبت به canceling محسوب میشن ...
من هنوز کووون رو امتحان نکردم . کريتيو که صداي عالي داره. واسه تنوع بايد يه دونه کوون بخرم
کيفتشو تست کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.