مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای استفاده از هارد موازی با هارد اصلی
nanotech
08-04-2009, 20:53
یک هارد ساتای 80 گیگی به عنوان هارد اصلی دارم و استفاده می کنم. یک هارد قدیمی 20 گیگا بایتی هم دارم که می خواهم از آن برای بک آپ گرفتن از اطلاعات مهم استفاده کنم. یک روشی که به نظر می رسد عملی باشد استفاده از کابل تبدیل هارد به یو اس پی است اما این روش کمی گران است در حدود 20000 تومان. سوال اول: آیا این روش عملی است. سوال دوم: آیا روش ارزان تر یا بهتری وجود دارد؟ اگر این روش ها مشکلاتی هم دارند لطفا راهنمایی کنید.
یک هارد ساتای 80 گیگی به عنوان هارد اصلی دارم و استفاده می کنم. یک هارد قدیمی 20 گیگا بایتی هم دارم که می خواهم از آن برای بک آپ گرفتن از اطلاعات مهم استفاده کنم. یک روشی که به نظر می رسد عملی باشد استفاده از کابل تبدیل هارد به یو اس پی است اما این روش کمی گران است در حدود 20000 تومان. سوال اول: آیا این روش عملی است. سوال دوم: آیا روش ارزان تر یا بهتری وجود دارد؟ اگر این روش ها مشکلاتی هم دارند لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز
روشی که شما قصد استفاده از اون رو دارید کاملا عملی هستش اما به نظر من هم یک هارد 20 گیگابایتی ارزش این رو نداره که براش هزینه کنید ، هرچند این هارد ها امروزه نایاب شدند و خیلی ارزش پیدا کردند:46:
هارد 20 شما ata هتسش یا sata ؟
nanotech
09-04-2009, 18:51
sata که نیست احتمالا ata است!!
دوست عزیز
راهکار تبدیل هارد شما به USB وسیله ی زیر است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هارد شما ساتا باشه میتونید از هارد در خارج از کیس به وسیله همچین وسیله ای استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بتونید همچین قطعه ای رو پیدا کنید میتونید از IDE بصورت اکسترنال استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] main.jpg
موفق باشید:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.