freeways88
08-04-2009, 16:06
سلام به همه ی اساتید بزرگ.
توجه
منظور من تبلیغات در اینجا نیست
. توجه
مشکل من با قرار دادن جاوا اسکریپ های تبلیغاتی داخل کادر هست.
من نمی تونم اسکریپت رو بر روی سیستم 40sotoon.net در قسمت "" بلوک "" قرار بدم
لطفا کمک کنید.:10:
مثال
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تگ هایی که با <div style=" شروع شدند بنر ها هستند.
برای مثال اسکریپ تبلیغاتی جاوا
<script type="text/javascript" src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"></script><script type="text/javascript">logo('freeways88');</script>
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"Content-Language" content="fa">
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
لطفا هر چه سریع تر کمک کنید ممنون.:11:
توجه
منظور من تبلیغات در اینجا نیست
. توجه
مشکل من با قرار دادن جاوا اسکریپ های تبلیغاتی داخل کادر هست.
من نمی تونم اسکریپت رو بر روی سیستم 40sotoon.net در قسمت "" بلوک "" قرار بدم
لطفا کمک کنید.:10:
مثال
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تگ هایی که با <div style=" شروع شدند بنر ها هستند.
برای مثال اسکریپ تبلیغاتی جاوا
<script type="text/javascript" src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"></script><script type="text/javascript">logo('freeways88');</script>
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"Content-Language" content="fa">
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
لطفا هر چه سریع تر کمک کنید ممنون.:11: