bi namo neshan
07-04-2009, 14:07
سلام بچه ها. من یه عضو تازه واردم . ممنون میشم اگه اطلاعاتی که در مورد لپ تاپ های Alienware دارید ، در اختیارم بذارید. چون من هرچی سرچ کردم سایت فارسی که به طور تخصصی نقد و ببرسی کرده باشه لپ تاپ های این برند رو ، پیدا نکردم . امیدوارم که شما وارد باشین .
میدونم که تو ایران گیر نمیاد ولی خب من میخوام بدم از امریکا واسم بیارن ؛ به نظر شما این کار و بکنم؟
اینجا گارانتی نداره، مشکلی پیش بیاد واسم به نظرتون؟
اینقد سرتر هست از مدلای موجود تو ایران که به ریسکش بی ارزه؟
واسه کارای سخت گرافیکی و برنامه نویسی میخوامش
این سایت اصلیشه، 3 مدل 17 اینچ تو سایت هست با قیمتش به دلار؛ میشه بگید به نظرشما کدوم بیشتر ارزش داره و کدوم و بگیرم؟ اینم لینک سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر نظرات دوستان کارشناس هستم. راستی اینم بگید که چه جوری همه میگم این مارک خیلی قیمتاش بالاس ؛ ولی قیمتایی که تو سایتشه خیلی هم بالا نیست ؟مثلا1399 دلار یعنی فوقش یک میلیون و چهار صد هزار . با این پول که یه سونی معمولی هم نمیشه خرید . پس چرا میگن alienware گرونه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
میدونم که تو ایران گیر نمیاد ولی خب من میخوام بدم از امریکا واسم بیارن ؛ به نظر شما این کار و بکنم؟
اینجا گارانتی نداره، مشکلی پیش بیاد واسم به نظرتون؟
اینقد سرتر هست از مدلای موجود تو ایران که به ریسکش بی ارزه؟
واسه کارای سخت گرافیکی و برنامه نویسی میخوامش
این سایت اصلیشه، 3 مدل 17 اینچ تو سایت هست با قیمتش به دلار؛ میشه بگید به نظرشما کدوم بیشتر ارزش داره و کدوم و بگیرم؟ اینم لینک سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر نظرات دوستان کارشناس هستم. راستی اینم بگید که چه جوری همه میگم این مارک خیلی قیمتاش بالاس ؛ ولی قیمتایی که تو سایتشه خیلی هم بالا نیست ؟مثلا1399 دلار یعنی فوقش یک میلیون و چهار صد هزار . با این پول که یه سونی معمولی هم نمیشه خرید . پس چرا میگن alienware گرونه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید