PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبکه کردن لپ تاپ با کامپیوتر!

akbar_syberia
07-04-2009, 07:54
سلام

من کامپیوترم adsl داره تازه لپ تاپ گرفتم و میخوام با شبکه کردن هر دوش رو به اینترنت وصل کنم !
لطفا بفرمایید چه چیزایی لازمه و چیکار باید بکنم ؟

در ضمن لپ تاپم همه جور شبکه و وایرلس پشتیبانی میکنه
ممنون

sam4390
08-04-2009, 11:27
سلام دوست عزیز.

شما اول باید مشخص کنید که چجور شبکه ای میخواید راه اندازی کنید (با سیم یا بدون سیم)...

اگه با سیم بخواید که خیلی راحته و با یه تنظیم کوچیک مشکلتون حل میشه، ولی اگه از سیستم بدون سیم میخواید استفاده کنید یکم پیچیده میشه...

لطفاً جوابتون رو برام بنویسید تا تنظیمات و وسایل مورد نیازتون رو براتون بنویسم...

با آرزوی شادی و موفقیت برای شما...

akbar_syberia
09-04-2009, 08:22
ممنون دوست خوبم

با سیم دو متری مشکلم حل میشه !
البه بدون سیم هم توضیح بدین ممنون میشم ولی فعلا نظرم رو با سیم هستش

sam4390
09-04-2009, 09:16
بله، با سیم دو متری هم میشه! :20:
شرطش اینه که برای ارتباط بین 2 کامپیوتر بدون استفاده از سوییچ باید نوع این کابل شما "کراس باشه".

باز اینجا یه سوال بوجود میاد که ارتباط بین مودمتون با کلاینت از طریق USBیه یا کابل شبکه!

اگه USB باشه دیگه اون کلاینتی که میخواید به عنوان سرور ازش استفاده کنید نیاز به 2 کارت شبکه نداره و فقط بر روی کانکشن مودمتون کلیک راست میکنید و از گزینه Properties روی تب Advanced میرید، توی این تب قسمتی هست به نام Internet Connection Sharing که باید تیک بزنیدش، با این کار این کانکشن رو به اشتراک میذارید.

حالا نوبت میرسه به برقراری LAN؛ شما باید برید تو Peroperties کارت شبکه کامپیوتری که سرور قرارش دادید و مودم روش نصبه، تو تب General گزینه ای هست به نام (Internet Protocol (TCP/IP، واردش میشید و اعدادی که من براتون نوشتم رو به ترتیب واردش میکنید:

IP Address: 192.168.0.1
Subnet mask: 255.255.255.0

حالا میری سراغ کلاینت 2 و تو قسمتی که در بالا گفتم تنظیمات زیر رو انجتم میدی:

IP Address: 192.168.0.2
Subnet mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.0.1

کار دیگه تمومه و میتونی استفاده کنی...

باز کاری بود ما در خدمتیم...