ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم من چرا اینقدر كند می شه؟

مرتضی nvcd
06-04-2009, 23:25
سلام دوستان ...

راستش مدت 6 ماهه سیستم به یه دردی دچار شده ... هیچ انتی ویروسی هم نتونسته كاری برام بكنه ...

یا چیزی پیدا كنه ... فقط تنها راهش برای من این وبد كه ویندوز عوض كنم ... تا یه مدت خوبه ...

بعد دوباره شروع می شه و باز روز از نو روزی از نو ...

نشانه های ویروسی ! :

1.كند شدن سیستم به شدت ! ( خصوصا وقتی موسیقی گوش می دم ... اگه برنامه ای مثل فتوشاپ باز باشه ... صدا بریده بریده می شه )

2. صدایی از هارد میاد كه به نظر میاد صدای رفت و برگشت هد باشه

3. وقتی صدای هارد بیاد ... ویندوز بالا نمیاد و می گه disk error بعد هم می خواد ریستارت كنه ..

نمی دونم چجوری بفهمم ویروس چیه ... یا مشكل از كجاست ...

هیچ چیز مشكوكی هم پیدا نمی شه ... انتی ویروسی هم چیزی پیدا نكرده ..

می شه راهنماییم كنید ... چجوری اصلا باید پیداش كنم ؟

rsh
06-04-2009, 23:39
سلامت هارد دیسک رو از نظر بدسکتور چک کردی؟

MichaelQwerty
07-04-2009, 13:34
درسته به احتمال زیاد هارد بدسکتوری افتاده

مرتضی nvcd
07-04-2009, 13:54
اره كاملا چك كردم ... با tune up هم انجام دادم ... ولی چیزی پیدا نشد

مرتضی nvcd
07-04-2009, 21:15
من یه تاپیك اشتباهی تو انجمن دیگه زدم كه یكی از دوستان این فایل ها رو ویروس گفتن :

ویروس csrss.exe هم داریم ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

csrss.exe, winlogon.exe, smss.exe

برای چند تا از دوستانم همچین ویروسی افتاده ... فكر نمی كردم برای منم هست ...

این فایل ها هم دقیقا تو task maneger من هستن ... اگه این كم شدن سرعت از اینا باشه چیكار باید كرد؟

avecina.ir
07-04-2009, 21:40
سلامم..
من یه تاپیك اشتباهی تو انجمن دیگه زدم كه یكی از دوستان این فایل ها رو ویروس گفتن :

ویروس csrss.exe هم داریم ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

csrss.exe, winlogon.exe, smss.exe

برای چند تا از دوستانم همچین ویروسی افتاده ... فكر نمی كردم برای منم هست ...

این فایل ها هم دقیقا تو task maneger من هستن ... اگه این كم شدن سرعت از اینا باشه چیكار باید كرد؟
نه دوست جان
اين process بخودي خود كه ويروس نيستش جزو پروسسهاي سيستميه و Client Server Runtime Process هستش.....اينجور موارد يه سرچي در مايكروسافت يا نت بزن.....:46:

مرتضی nvcd
07-04-2009, 23:04
نرم افزاری وجود داره كه بشه باهاش دقیق تر هارد رو چك كرد و احتمال بد سكتور رو مطمئن شد ؟