PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه يك پيغام خصوصي بدهم

vertigo123
06-04-2009, 21:07
سلام ..بنده يك عضو تازه هستم بنابراين يك سري محدوديت ها دارم ولي چيزي كه هست در انجمن متفرقه يك تاپيك كه برايم خيلي مفيد بود ديدم(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) ولي گويي تاپيك غير فعال است و نميتوان پاسخي ارسال كرد؛ پس سراغ ايجادكنندۀ تاپيك رفتم ولي راههاي ارتباطي ايشان موفق نبود: آيدي ياهوي ايشان پاسخ نميدهد و در پیغام بازدید کنندگان سوالم را مطرح كردم كه آنهم چند روزه در انتظار تایید و عدم نمایش به عموم ميباشد.. از آنجا كه موضوع برايم خيلي مهم است و نميتوانم با ايجادكنندۀ تاپيك(tekno2006) ارتباط برقرار كنم از شما راهنمايي و كمك ميخواستم..
قبلااز كمكتان سپاسگزارم.

omid2020-com
06-04-2009, 22:17
سلام ..بنده يك عضو تازه هستم بنابراين يك سري محدوديت ها دارم ولي چيزي كه هست در انجمن متفرقه يك تاپيك كه برايم خيلي مفيد بود ديدم(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) ولي گويي تاپيك غير فعال است و نميتوان پاسخي ارسال كرد؛ پس سراغ ايجادكنندۀ تاپيك رفتم ولي راههاي ارتباطي ايشان موفق نبود: آيدي ياهوي ايشان پاسخ نميدهد و در پیغام بازدید کنندگان سوالم را مطرح كردم كه آنهم چند روزه در انتظار تایید و عدم نمایش به عموم ميباشد.. از آنجا كه موضوع برايم خيلي مهم است و نميتوانم با ايجادكنندۀ تاپيك(tekno2006) ارتباط برقرار كنم از شما راهنمايي و كمك ميخواستم..
قبلااز كمكتان سپاسگزارم.
نمی دونم چرا فرستادن پیغام خصوصی برای ایشون غیر فعاله
در هر صورت وقتی شما براشون پیغام در پروفایلشون گذاشتید ایشون هر وقت وارد p30 بشن متوجه پیغام شما میشن آخرین فعالیت ایشون برای 04-04-2009 هستش یعنی 2 روز پیش
شاید خودشون دوست ندارن جواب بدن

vertigo123
07-04-2009, 13:24
سپاس از راهنماييتان.

PRI
13-04-2009, 18:14
سلام من تازه عضو شدم درباره این وب کمکم کنید مممممممممممممممنووووووووو ووووووووننننننننننننننننن ننن

vertigo123
17-04-2009, 00:43
دوست عزيز چه كمكي لازم داري ؟ سوالت چيه؟

ninja3000sh
17-04-2009, 11:58
سلام من تازه عضو شدم درباره این وب کمکم کنید مممممممممممممممنووووووووو ووووووووننننننننننننننننن ننن
دوست عزیز برای اموزش کار کردن با قسمتهای مختلف رجوع کنید به:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید