ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تایپ فارسی در notepad

seyyed agh
06-04-2009, 13:57
با سلام میخواستم بدونم باید چکار کنم تا بتونم توی notepad فارسی بنویسم اخه من از notepad به عنوان یه ویرایشگر برای نوشتن html استفاده میکنم مثلا وقتی میخوام کد زیر رو بنویسم و اونو سیو کنم به جای علی علامت سوال میاد(؟؟؟) و فارسی رو سیو نمیکنه و میگه باید encodeبشه علی

seyyed agh
06-04-2009, 14:06
title علی title

seyyed agh
06-04-2009, 14:13
سوال اخر هم اینکه صفحات استاتیک و داینامیک توی طراحی صفحات وب یعنی چیتفاوت این دو چیهکدومش بهترهمیشه مفصل توضیح بدید .

MAXXX
06-04-2009, 15:54
وقتی میخای صفحه رو سیو کنی یه قسمت نوشته encoding تغییرش بده رو utf 8

beautifulmind_i
04-05-2009, 22:48
صفحات استاتیک دقبقا مثل یک کاتالوگ هستن ، یعنی سایت شما تنها مجموعه ای از عکس ها و نوشته هاست که به کاربر نمایش داده می شود .
ولی در یک سایت داینامیک می توانید از کاربر ورودی دریافت کنید و به متناسب با خواسته او به او پاسخ دهید .

مسلما سایت های داینامیک بهتر هستند چون به شما قدرت مانور بیشتری برای تغییر سایت می دهند .
اگر اطلاعات کامل تری خواستی میتونی در گوگل سرچ کنی .
موفق باشی

DaRiOuShJh
05-05-2009, 13:38
وقتی میخای صفحه رو سیو کنی یه قسمت نوشته encoding تغییرش بده رو utf 8

این راه حل سیو سند های فارسی

صفحات استاتیک دقبقا مثل یک کاتالوگ هستن ، یعنی سایت شما تنها مجموعه ای از عکس ها و نوشته هاست که به کاربر نمایش داده می شود .
ولی در یک سایت داینامیک می توانید از کاربر ورودی دریافت کنید و به متناسب با خواسته او به او پاسخ دهید .

مسلما سایت های داینامیک بهتر هستند چون به شما قدرت مانور بیشتری برای تغییر سایت می دهند .
اگر اطلاعات کامل تری خواستی میتونی در گوگل سرچ کنی .
موفق باشی

قبلا ها یه تاپیک برای این موضوع ایجاد کرده بودم
در هر صورت:

هر کدوم سایت های استاتیک و داینامیک کاربردهای خودشون رو دارن ومطلقا نمیشه گفت برتری دارن نسبت به هم

سایت استاتیک فقط از زبونهای client side استفاده میکنند و مطالب ثابتی دارند یعنی همونهایی که موقعه طراحی شون توشون گزاشتید

سایت های داینامیک پویا هستند و علاوه بر ویژگی ها های استاتیک از زبون های server side و معمولا اتصال به database استفاده میکنند

انجمن ها، وبلاگ ها و تعداده زیادی از سایت ها داینامیک هستند

beautifulmind_i
09-05-2009, 13:26
این راه حل سیو سند های فارسی

قبلا ها یه تاپیک برای این موضوع ایجاد کرده بودم
در هر صورت:

هر کدوم سایت های استاتیک و داینامیک کاربردهای خودشون رو دارن ومطلقا نمیشه گفت برتری دارن نسبت به هم

سایت استاتیک فقط از زبونهای client side استفاده میکنند و مطالب ثابتی دارند یعنی همونهایی که موقعه طراحی شون توشون گزاشتید

سایت های داینامیک پویا هستند و علاوه بر ویژگی ها های استاتیک از زبون های server side و معمولا اتصال به database استفاده میکنند

انجمن ها، وبلاگ ها و تعداده زیادی از سایت ها داینامیک هستند

البته server-side یا Client-side بودن یک وب سایت ارتباطی به استاتیک و یا داینامیک بودن آن ندارد .
به عنوان مثال Javascript یک زبان برنامه نویسی client-side و interactive(تعاملی) می باشد و مطمئنا سایتی که بتواند با کاربر تعامل برقرار کرده و به اعمال او پاسخ دهد دیگر استاتیک نیست و داینامیک محسوب می شود.
ولی می توان گفت در سایت های داینامیک حتما باید از زبان های برنامه نویسی تحت وب (client-side یا server-side) استفاده نمود .