مشاهده نسخه کامل
: برای استفاده از محصولات امنیتی کدام روش رو میپسندید، کرک یا سریال ؟
omid-p30
06-04-2009, 12:59
در نظرسنجی شرکت کنید و نظراتتون رو هم ارسال کنید.
هدف هم فقط آگاه شدن از نقطه نظرات همدیگر در این زمینه هست و صرفا نتیجه نظرسنجی نمیتونه
بیانگر مساله مستدل خاصی باشه.
لطفا به کلی بودن عنوان تاپیک دقت کنید ، میتونید حین نظر دادن محصولاتی رو که استفاده میکنید مثال
بزنید ولی سوالات در مورد محصول خاصی رو در تاپیک خودش بپرسید.
سعی میکنم از محصولات رایگان استفاده کنم اگه نه سریال رو میپسندم...
saeed774
06-04-2009, 14:24
من از نود 32 استفاده ميكنم و تا حالا نشده از كرك براي آپديت استفاده كرده باشم اگه سريال مدت دار بوده ازش استفاده كردم اگه نبوده بطرف كسپر رفتم كه key راحتر ميشه براش پيدا كرد به نظر من نسخه هاي كرك شده اگر چه در ظاهر مشكلي نداشته باشن ولي مطمئنا خالي از ايراد نيست و همين كه هرروز تو فكر از كار افتادن كرك باشي خودش مايه مكافاته .
سلام
من ترجیح میدم از سریال استفاده کنم چون مطمئن تره.
omid-p30
07-04-2009, 15:40
من از کاسپراسکای استفاده میکنم و حتی اگر جبرییل هم بیاد کرکی رو از نظر نداشتن مشکل تایید کنه باز هم دوست دارم همون محصولی رو داشته باشم که از خود سایتش دانلود نکردم بدون هیچ دستکاری.
DaRiOuShJh
07-04-2009, 16:22
دوستان این تاپیک یه مقدار مشکل داره
خوب serial و crack هر کدوم یه جاهایی کاربرد دارن
serial معمولا برای محصولاتی هست که برای فعال شدن یه کد مرکب از حرف و عدد لازم دارن که برنامه های کوچیک رو در بر میگیره
ولی crack معمولا برنامه ها و یا جایگرین های چند فایل مختلف ویرایش شده هست
که ممکنه خودش برنامه باشه انجام بده یا اینکه دستی فایل ها کپی بشه
یه جورایی مورد serial رو هم در بر میگیره و معمولا کرک ها در کنار ویرایش فایل های اصلی ممکنه serial رو هم قرار بدن
به تعریف ساده تر serial فقط یه text هست ولی کرک ها معمولا یک یا مجموعه ای از چند فایل اجرایی هستند
omid-p30
07-04-2009, 17:50
منظور از کرک و سریال همون چیزیه که در انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی کاربرد رایج داره. از اسم تاپیک ها گرفته تا تموم پست ها.
یعنی یا اینکه نسخه اصلی و دست نخورده رو دانلود کرد بعد از سریال های اوها که در نت متشر میشه استفاده کرد و یا اینکه از هر نوع کرک سریالی یا زمانی و ... استفاده کرد.
DaRiOuShJh
07-04-2009, 18:10
هممممممممممم
فقط پس همین برنامه ها منظوره
در هر حال خوب اگر با یه کپی/پیست حل شه موضوع که به مراتب سریال بهتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.