مشاهده نسخه کامل
: كارت tv?
maghzae-motefaker
05-04-2009, 22:17
سلام
من يه سوال دارم
ما شبكه هاي سيما رو اون 8 عدد كانال رو ميگم از طريق ماهواره ميگيريم كه كيفيتي خيلي خوبي داره
حالا من اگه بخوام اين شبكه ها رو توي كامپيوتر هم ببينم بايد چيكار كنم با كارت tv ميشه؟
سلام
من يه سوال دارم
ما شبكه هاي سيما رو اون 8 عدد كانال رو ميگم از طريق ماهواره ميگيريم كه كيفيتي خيلي خوبي داره
حالا من اگه بخوام اين شبكه ها رو توي كامپيوتر هم ببينم بايد چيكار كنم با كارت tv ميشه؟
دوست عزیز
اگر بخواهید مستقیم بصورت دیجیتال شبکه هارو دریافت کنید باید از کارت های دیجیتال استفاده کنید و اگر تصمیم به دریافت آنالوگ شبکه ها داشته باشید باید از کارتهای آنالوگ استفاده کنید.
maghzae-motefaker
06-04-2009, 14:20
دوست عزیز
اگر بخواهید مستقیم بصورت دیجیتال شبکه هارو دریافت کنید باید از کارت های دیجیتال استفاده کنید و اگر تصمیم به دریافت آنالوگ شبکه ها داشته باشید باید از کارتهای آنالوگ استفاده کنید.
ميشه بيشتر توضيح ؟
اين كارت هاي ديجيتال و آنالوگ چي هست؟
قيمتشون چنده؟
ميشه بيشتر توضيح ؟
اين كارت هاي ديجيتال و آنالوگ چي هست؟
قيمتشون چنده؟
دوست عزیز
سیستم های ارسال و دریافت شبکه ها 2 حالت داره
یا دیجیتاله یا آنالوگ ، در حال حاضر سیستم های صدا و سیمای ایران آنالوگ هستند .
شما برای دریافت شکبه های سیما میتونید از کارتهای آنالوگ استفاده کنید.
سیستم دیجیتال تا چند سال آینده در ایران راه اندازی میشه اما هنوز آنالوگه و باید از کارتهایی استفاده کنید که سیستمشون آنالوگه.
بعضی از کارتها هم اصطلاحا Hybrid هستند ، یعنی هم آنالوگ هستند هم دیجیتال.
siavash1359
01-05-2009, 21:29
باید یک کارت --- بخرید و از پشت رسیورتون(خروجی ----- فعلی تون) یک کابل به کارت --- وصل کنین بعد میتونین کانالها رو در کامپیوتر ببینین و ضبط هم داشته باشین ضمنا کارت dvbبرای اینترنت آنلاین پر سرعت که باید اکانتش رو بخرید و یا آفلاین (که با آفلاین میتونین شبی 10 گیگ تا 50 گیگ فیلم و MP3 و .... رو به صورت آفلاین (مجانی*) دریافت کنی اگه سوالی داشتی برای خریدش بگو تا راهنماییت کنم قیمتش هم حدود 750000 ریال هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.