PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار های 3d که انجام دادیم رو میشه فروخت ؟

mard_khasteh
05-04-2009, 18:55
سلام، می خواستم بدونم کار های 3d که انجام دادیم رو میشه فروخت ؟ کجا میشه این کار رو کرد ؟

خریدار زیاد داره ؟ البته می دونم به نوع کار بستگی داره! اما می خواستم یه سرس اطلاعات در این مورد بهم

بدین، و اینکه چه کارهایی بیشتر خریدار داره ؟ (مثلا مدل سازی ماشین ؟)

SSS_HHH_OOO
05-04-2009, 19:11
تو ایران که بعید میدونم
ولی تو سایتای خارجی میشه
البته اونجا هم همچین طرفداری نداره...
این سایت یه نمونه اشه :
3dexport.com

mard_khasteh
05-04-2009, 20:13
تو ایران که بعید میدونم
ولی تو سایتای خارجی میشه
البته اونجا هم همچین طرفداری نداره...
این سایت یه نمونه اشه :
3dexport.com

بله درسته، اتفاقا" من هم همین سایت مد نظرم هست! من رو یه مدل کامیون بنز دارم کار می کنم

به نظر شما اگه واسه فروش بذارمش کسی می خره ؟ :41: شما تا حالا کار هاتون رو فروختید ؟

می خوام ببینم مدل سازی اتومبیل کاری هست که بتونم از لحاظ فروش تو سایت های خارجی روش حساب باز کنم ؟

این عکسشه، که هنوز خیلی از جزییات رو نداره و گوشه هاش و خیلی از جزییاتش هنوز chamfer نشده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

the_god_of_3dsmax
05-04-2009, 21:35
مشكل اصلي اينه كه بانك ايران با جهان كار نمي كنه و ايران اينوره خطه بقيه اون ور خط براي اين راهي داري ؟

hadi665
05-04-2009, 21:39
منم برای فروش کارام توی سایت های خارجی اقدام کرده بودم که مدل رو برای مدیر سایت میل کردم که ایشون برام جواب فرستادن که مدل میتونه بین مدل های قابل فروش قرار بگیره اما با بانک های ایران نمیتونند کار کنند برای همین مدل رو قبول نکرد

mard_khasteh
05-04-2009, 22:17
منم برای فروش کارام توی سایت های خارجی اقدام کرده بودم که مدل رو برای مدیر سایت میل کردم که ایشون برام جواب فرستادن که مدل میتونه بین مدل های قابل فروش قرار بگیره اما با بانک های ایران نمیتونند کار کنند برای همین مدل رو قبول نکرد

مشكل اصلي اينه كه بانك ايران با جهان كار نمي كنه و ايران اينوره خطه بقيه اون ور خط براي اين راهي داري ؟

وای ی ی ی ... لعنت به این شانس... چقدر روش حساب باز کرده بودم :41:

خر ما از بچه گی دم نداشت

می دونید اگه چند تا مدل توپ رو واسه فروش می ذاشتیم ، چه پولی می شد در آورد ؟! :41:

لعنت به این شانس، تازه می خواستم برم ببینم چطوری باید حساب باز کنم !! :2:

pmjaberi
05-04-2009, 23:17
نه زياد هم اينطور نيست که بشه پول خيلی خوبی از مدل خالی به جيب زد.
شما برای پول خوب بايد پروژه حرفه اي بگيری و انجام بدی و يا مدلينگ های سفارشی

A'khz
06-04-2009, 12:39
خوب اگه بانک ایران نداره که مشکلی نیست :)
یه paypal باز کنید پول که زیاد شد به یکی که مسترکارت یا .. داره بگین براتون نقدش کنه :31:

pmjaberi
06-04-2009, 12:45
خوب اگه بانک ایران نداره که مشکلی نیست :)
یه paypal باز کنید پول که زیاد شد به یکی که مسترکارت یا .. داره بگین براتون نقدش کنه :31:

باز کردن اکانت paypal که verify باشه به اين سادگی هم نيست. کسی بخواد باز کنه اول بايد همون کارت مستر يا ويزا داشته باشه.

hosienmax100
06-04-2009, 22:53
ولی این کار که سودی نداره به اون صورت //

شما میتونید دنباله کار تو یه شرکت باشید مثلا تو کار تبلیغات .و.////

در واقع اگه مدلساز خوبی باشی و مسلط به المنت های 3d کار برات ردیف میشه ..

این بستگی به شهرتون هم داره که teh هستی /./ اوضاع کاریش بد نیست که

موفق باشی

mard_khasteh
06-04-2009, 23:08
سلام دوستان تشکر از جواب های همگیتون.....

یکی از بهترین حساب های اینترنتی که 3dexport باهاش کار می کنه و حساب خوبی هم هست و فعلا یه جورایی با ایران رابطه داره ، حساب webMoney هستش.....

حق با شماست، راه واسه پول در آوردن زیاده، متاسفانه من علاقه کاری اصلی ام برنامه نویسی بوده و مطمئنا" از دوستان 3d کارمون خیلی عقب تر ام ، فقط واسه عشق رفتم دنبال مدلسازی ماشین

به هر حال پیشنهاد می کنم از حساب webMaster استفاده کنید، پولتون تو حساب جمع میشه، واسه تبدیل کردنش به پول هم بدبختی زیاده (به قول دوستان با ceredit card ) ولی به هر حال از هیچی بهتره..

mard_khasteh
07-04-2009, 14:34
میخوام چیزی نشونتون بدم که سکته کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من این رو تازه دیدم ، اصلاا باورم نمیشه.......... یعنی دارم درست می بینم ؟؟؟؟؟؟؟ :41::41::41:

شما هم می بینید ؟!!! این باور نکردنیه......................

این ماشین قرمزه.......

دوج چارجر دایتونا 69 :18::18::18::18::18::18::18::18:

ازدوست عزیزمون می خوام آدرس اون اوراقی رو بهم بده که یه روز با یه دوربین 8 مگا پیکسل برم ونجا از این

هیولای مدفون شده عکس بگیرم... من 1 عمره دنبال زیارت یه چارجر 69 تو تهران ام، ولی الان دارم یه دایتونا رو

می بینم :18::18::18:

شما باور می کنید ؟؟؟؟ :41: این ماشین چرا اینجا خوابیده الان ؟!!!!!!!!!! :41::41::41:

من بسیار بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم، از امروز به بعد پاتوق من : پارکینگ ماشین اوراقی.... :13:

omid_3dsmax9
07-04-2009, 22:03
متاسفانه من از ماشینا فقط پیکان و بنز رو می شناسم!
نه ه ه!! چند وقته با پراید و پژو هم آشنا شدم!! :20:

Benygh
07-04-2009, 22:59
تهیه یک حساب Paypal کار سختی نیست !
من هم اکانت های زیادی با Paypal دوستان خریداری کردم ! اگر واقعا بخواهید میشه جور کرد ! اصلا شرکتهایی هستند که با پورسانت کمی اینکار رو انجام میدند !

SSS_HHH_OOO
07-04-2009, 23:11
من این رو تازه دیدم ، اصلاا باورم نمیشه.......... یعنی دارم درست می بینم ؟؟؟؟؟؟؟ :41::41::41:

شما هم می بینید ؟!!! این باور نکردنیه......................

این ماشین قرمزه.......

دوج چارجر دایتونا 69 :18::18::18::18::18::18::18::18:

ازدوست عزیزمون می خوام آدرس اون اوراقی رو بهم بده که یه روز با یه دوربین 8 مگا پیکسل برم ونجا از این

هیولای مدفون شده عکس بگیرم... من 1 عمره دنبال زیارت یه چارجر 69 تو تهران ام، ولی الان دارم یه دایتونا رو

می بینم :18::18::18:

شما باور می کنید ؟؟؟؟ :41: این ماشین چرا اینجا خوابیده الان ؟!!!!!!!!!! :41::41::41:

من بسیار بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم، از امروز به بعد پاتوق من : پارکینگ ماشین اوراقی.... :13:

خوب رفیق این چه ربطی به اینجا داره؟؟؟من که نفهمیدم
تو انجمن اتومبیل میتونی بحث کنی دربارش...

mard_khasteh
08-04-2009, 01:12
خوب رفیق این چه ربطی به اینجا داره؟؟؟من که نفهمیدم
تو انجمن اتومبیل میتونی بحث کنی دربارش...

دوست من، من واقعا شرمنده ام، انقدر جو گیر شدم که اشتباهی جواب دادم :41: به هر حال شرمنده :41: