PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كارت tv microsim صدا ندارد

alirezagohari
05-04-2009, 08:14
من يك كارت tv microsim n tv8000 دارم از وقتي كه مادربردم عوض كردم صدا ندارد

vioman
05-04-2009, 23:42
من يك كارت tv microsim n tv8000 دارم از وقتي كه مادربردم عوض كردم صدا ندارد

دوست عزیز
شما باید خروجی صدا رو از کارت tv به ورودی مادربورد وصل کنید.

alirezagohari
06-04-2009, 11:12
اين كار را كردم
فكر كنم مشكل از كارت صدا است
دوتا فايل داخل سي دي كارت صدا است كه مربوط به ساپورت هاي كارت صدا است نمي دانم چطور نصب شون كنم طريقه نصبشون داخل يك فايل textهست كه البته مشخص نيست كه چطوري نصب شودبصورت زير است اگر مي توني برام به زبان فارسي ترجمه اش كن

The source code copy from [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). ver:A1.8
Linux Source Code for ALC audio codec
Installation:
This Source Code is from [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
For driver installation, please follow below steps.
Step 1. Unzip source code
tar xfvj alcsound.tar.bz2
Step 2. Turn on sound support (soundcore module)
Step 3. Complied source code
a. ./Configure
b. make install
c. ./snddevices
Step 4. Edit your /etc/modules.conf or conf.modules depending on the Distribution
(Please refer to the attached modules.conf)
Step 5. reboot your machine
Note: 1. The most detail information, can refer the INSTALL file in the alcsound.tar.bz2.
2. Kernel Version must be 2.2.14 or later.
3. All mixer channels are muted by default. You must use a native
or OSS mixer program to unmute appropriate channels.
4. If can not compile the source code, try to rename the /usr/src/linux-2.x -> /usr/src/linux.
5. The driver added to support the SPDIF functoin.

کفتر باز
16-05-2009, 11:25
سلام این متن که میگی راهنمایی برای صدای لینوکس است ولی تو اگر خروجی tv رو به ورودی کارت صدا نصب کنی درست میشه که عموما یه سوکت 3یا4 پین است بعد از تنظیمات tv ورودی مورد نظر رو انتخاب کن امیدوارم درست شه