ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : smss.exe , jeefo ببینید

B U L U T
04-04-2009, 23:26
نمی دونم چکار کنم همه چیز رووی ویندوز ریختم بهم ولی پاک نشد هزار تا اموزش و ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed774
05-04-2009, 02:09
smss.exe اولي كه حجمش 388 kb هست ماله سيستم عامله ولي دومي ويروس هست كه به لينك زير برو و برنامه رو دان كن ببين مشكلت حل ميشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

B U L U T
05-04-2009, 13:35
smss.exe اولي كه حجمش 388 kb هست ماله سيستم عامله ولي دومي ويروس هست كه به لينك زير برو و برنامه رو دان كن ببين مشكلت حل ميشه
نشد
پاک نشد
÷

saeed774
05-04-2009, 13:55
نشد
پاک نشد
÷

ميشه يكم از كارهايي كه اين ويروس تو ويندوز انجام داده توضيح بدي تا دوستان و من بتونيم كمك كنيم
اون برنامه اي هم كه picher_s عزيز زحمت نوشتنشو كشيدن خيلي خوب جواب ميده ولي احتمالا شما ويروس هاي ديگه اي هم تو سيستم دارين.

B U L U T
05-04-2009, 14:36
ميشه يكم از كارهايي كه اين ويروس تو ويندوز انجام داده توضيح بدي تا دوستان و من بتونيم كمك كنيم
اون برنامه اي هم كه picher_s عزيز زحمت نوشتنشو كشيدن خيلي خوب جواب ميده ولي احتمالا شما ويروس هاي ديگه اي هم تو سيستم دارين.
نه ممنون پاک شد
بعد از این که برنامه رو اجرا کردم تونش نوشت logn off
من logn off کردم پاک نشد ریستارت کردم امدم بعد با panda gp 2009 اسکن کردم و پیداش کردم پاکش کرد
الان پاک پاکم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته پاندا توی ریساکل مشکل ویروس داد که دستی پاک کردم الان دریو ها مشکل میدن که با فورمت دارم درستشون میکنم

B U L U T
05-04-2009, 18:39
باز هم سلام چند تا svchost باید داشته باشیم من 6 تا دارم