مشاهده نسخه کامل
: بوت هارد بر روی سیستمی دیگر
سلام
من یک هارد دارم که سالمه سالمه فقط به خاطر اینکه مادبوردم رفته گارانتی فعلا نمیتونم باهاش بوت کنم !
وقتی به سیستم دیگه میزنم تو لود ویندوز ریست میشه ! قطعات هم متفاوته !
یکی از دوستان گفت برم تو Safe Mode ولی نشد برم توش بعد از لود فایل ها که در حالت عادی باید بره نمیره و سیستم ریست میشه !
اصلا راهی نیست که سیستم رو بوت کنم با اون هارد دیگه !؟ :(
چند تا چیز مهم رو میخوام از توی یک برنامه بردارم !
سلام! بالاخره رفت گارانتی؟!
من که فکر نمیکنم! چون هارد خودت درایور های سیستم قبیل نصبه .....
از Safe Mode هم که نرم افزار ها اجرا نمیشن!
حالا برنامرو بگو شاید بشه کاری کرد!
Hossein Adeli
04-04-2009, 17:54
تنها راهی که به نظر من میرسه repair کردن ویندوز است چون ویندوز یه قطعات دیگه رو شناخته و با اون قطعات سیستم اولیه فرق داره و برای اینکه کار کنه باید قطعات سخت افزاری دوباره نصب بشه
برای این کار باید از همون CD که قبلا نصب کردی این بار باید ریپیر کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این صفحه r رو بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این صفحه هم r رو بزن تا ویندوز تعمیر بشه:10:
windows vista هستم !
از تو سیف مود خوب میتونم درایور ها رو پاک کنم تا بیاد ! مشکلی نیست ! مشکل اینه که سیستم ریست میشه و تو سیف مود نمیره !
این روشی که گفتید برای ویستا ممکنه جواب بده ؟!
golyasto
12-04-2009, 13:54
اگه بخوايم دو تا هارد رو مثلا ide باشن با دو تا سيستم عامل مختلف مثلا يکي ويندوز با شه ديگري لينوکس اطلاعاتشون رو جابجا کنيم اين امکان وجود داره؟؟؟
يه سوال ذيگه هارد من ide .وقتي اومدم ويندوز 2006 رو نصب کردم همراه با فارسي کردن بود بعد از اينکه نصب شد يهو ريسيت کرد ديگه هم بالا نيومد. حالا چکار کنم. بعد اومدم ويندوز 2003 نصب کردم اما نصب نشد حدود 5بار اين کار روکردم اما جواب نداد .بعد بردم يه شرکت کامپيوتري گفت من نميتونم کاري کنم چن تا ئويندوز روي هم نصب شده بايد هارد رو بوت کنم ولي من اينونميخوام جون تمام اطلاعات پاک ميشه هيچ راهي نيست.ميشه اطلاعات رو برگردونم
ممنونم
:41::37::37:
becareful
12-04-2009, 14:48
اره .ویستا رو repair کن.startup file ها رو درست کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.