PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست مشورت در مورد انتخاب خط 0935 یا 0919 برای کارت ویزیت ?!؟

DaRiOuShJh
04-04-2009, 14:57
دوستان من میخوام کارت ویزیتم رو بدم برای چاپ
فقط گیره شمارشم

خودم 912 دارم ولی نمیخوام برای کار ازش استفاده کنم

بیشترا گفتن 919 بهتره چون آنتن دهیه بهتری داره

شما چی میگید؟

راستی از کجا باید بخرم اینا رو؟ باید برم محضر به نام بزنم؟

Masоud
04-04-2009, 15:00
سلام
همونی که بیشترا گفتن !

iman_s
04-04-2009, 23:24
اگه میخوای زنگ خور باشه 919 خیلی بهتره.چون آنتن دهیش هم بیشتره.
ولی اگه بخوای تماس بگیری که ایرانسل نسبت به اعتباری همراه اول به صرفه تره و از همه به صرفه تر 912 هست که خودت داری.
نظر من روی 919 هست ولی ایرانسل یک برتری داره که شماره رندش بهتر گیر میاد تا همراه اول(هر چند که من چند تا شماره توپولش رو دارم)
برای سند نیازی به محضر نیست.ایرانسل که با تماس با شماره 120 ثبت نام میشه و در آخر هم یک برگ کپی شناسنامه براشو.ن فکس میکنی یا میری یک امور مشترکین و ثبت نام میکنی.
919 هم اگه سند خام باشه با یک برگ کپی شناسنامه و یک برگ کپی کارت ملی میری یک دفتر امور مشترکین و سیمکارتت رو فعال/ثبت نام میکنی.اگر هم قبلا به نام کسی سند خورده باشه باید کپی شناسنامه طرف هم با خودت ببری.

DaRiOuShJh
06-04-2009, 21:15
جلل الخالق!

بابا چه خبره

919 شده 40 تومن!!!

iman_s
10-04-2009, 00:58
کجا شده 40 تومن؟!!!
بیا خودم بهت میدم زیر قیمت بازار.

الان تو بازار آزاد 25-26 تومنه.شماره رند هم طبعا گرونتره و حتی تا 80 -90 تومن هم میرسه.البته خیلی رند.

یه خبرهایی هم هست که احتمالا سیمکارت ایرانسل هم میخواد دوباره گرون بشه و شاید دوباره بشه 10 تومن.

Dreamy Girl
10-04-2009, 09:16
سلام
به نظر من همراه اول خیلی کلاسش بالاتره !

amirsaeed
11-04-2009, 16:54
اولا عزیز من کلاس و این حرف ها رو ول کن این چیزا واسه شما نون نمیشه ....

ثانیا اگه واقعا کیفیت برات مهمه و تو تهران هستی تالیا بگیر که مطمئن باش تو کیفیت از بقیه سره ... اما اگه میخوای غیر از تهران هم جواب بده ایرانسل بهتره اولا با هفت هزار تومن میتونی دو تا سیم کارت بگیری همه جا هم گیر میاد حتی اگه نخوای ثبت نام کنی هم به صورت یک طرفه میشه از سیمت استفاده کنی اگر بخوای زنگ هم بزنی و یه سیم کارت هدیه بگیری راحت با 120 ثبت نام میکنی .... الان من خودم خیلی از شرکت های بزرگ رو میبینم که تو کارت ویزیتشون شماره ایرانسل دارن ....

اما یه قابلیت مهم که ایرانسل داره آهنگ پیشوازه که دقیقا مثل یه سیستم منشی تلفنی هست یعنی شما با انتخاب یه آهنگ خاص به عنوان آهنگ پیشواز میتونید یه تاثیر روانیه خوب روی مشتری هات بذاری ... مخصوصا که اگه یه آهنگ ملایم باشه .... خیی تاثیر داره قبول کن .....

بعدش شما از طریق ویترین ایرانسل و با همون شماره ایرانسل میتونی به راحتی خبر های مهم شرکتت رو به اطلاع مشتری ها برسونی فقط یه فایل درست میکنی با شماره های مشتری ها ................یا حتی تبریک به مناسبت یه زمان خاص//

در ضمن اگه بتونی با 140 تماس بگیری و پیغام گیر ایرانسل یا شماره ای دریافت نشده رو فعال کنی البته یکیش ... خیلی تو مواقعی که نمیخوای جواب بدی به دادت میرسه .....

K A R I M I
11-04-2009, 17:16
سلام
به نظر من همراه اول خیلی کلاسش بالاتره !
تکبیر !! :دی
داریوش اگر زیاد میری ولایت همون 919 رو بگیر ولی اگه تو همین تهران زیاد بالا پایین میری ایرانسل حرف اول رو میزنه ...

iman_s
12-04-2009, 00:29
البته اگه میخوای زیاد در دسترس نباشی ایرانسل بهترینه :دی

bermoda_khatar69
12-04-2009, 10:50
سلام
به نظر من بستگی به کارت داره اگر میخوای همیشه در دسترس باشی بهتره که از 919 استفاده کنی ولی اگر برات خیلی مهم نیست که همیشه در دسترس نباشی ایرانسل بهترینه ولی در اخر من حرف دوستمانamirsaeed رو تاید میکنم که نباید به فکر کلاسش باشی و باید بیشتر به فکر انتن دهی و خدماتش باشی

DaRiOuShJh
14-04-2009, 16:26
هی هی هی
دوستان ممنون از همگی

جاتون خالی یه 919 گرفتم برای کارت به علت های کلس بودنش!!! نسبت به ایران ول!

از طرفی رفتم ولایت دیدم ایرانسل هم اومده اونجا دانشجوها هم دارن خودشون رو خفه میکنن!

کی به کیه
یه ایرانسل هم میگیریم!

ehsant1986
15-04-2009, 19:46
سلام
919 خيلي بهتره.از جهت آنتن دهي خيلي خوب و از جهت هزينه ها از 912 مقداري گرون تر.در كل 919 از ايرانسل بهتره.الان هم 919 قيمت ثبت نامي 22600 تومان هست.يك برگ كپي شناسنامه+22600 مراجعه به دفتر خدمات ارتباطي و دادن فيش بعد شما فيش را پرداخت ميكني بعد برميگردي فيش پرداختي را تحويل دفتر ميدي و با زدن فيش در سيستم يك شماره به شما اختصاص داده ميشه.