مشاهده نسخه کامل
: بین اسکنر canon lide 25 و lide 90 کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
من میخوام اسکنر بگیرم اونجور که اینجا متوجه شدم canon به نسبت بهتر هست من برای اسکن متن مدارک و عکس خانوادگی میخام
نمیخوام زیاد هزینه کنم با خرید lide 25 چه چیزهایی رو از دست میدم ؟
یا نه همون lide 90 رو بگیرم
لطفا دلیل رو بفرمایید؟
اول تشکر از همه دوستانی که پاسخ ندادن :41:
من lide 200 رو گرفتم و کاملا ازانتخابم راضی هستم (پس از یک روز و اسکن 100 متن و عکس و ... )
مدل lide 90 کمی قدیمی شده و به جای اون lide 100 ,lide 200 اومده و اختلاف قیمت کمی داره با مدل های قدیمی
قیمت من 87/1/16 تهران 2 ت قیمت ها بالاتر از چیزی بود که من فکر میکردم (که البته مهم نبود )
lide 90 79
lide 100 80
lide 200 82
با توجه به قیمت به نظرم این انتخاب خوبی هست شاید بگید lide 25 هم خوبه ولی برای کسی که دنبال سرعت بیشتر هست(اسکن یه کتاب 600 صفحه ای ) این مدل با توجه به قیمت مناسب تر هست 14sec VS 28 sec
از این بالاتر در ای برند canon 4400f هست که فقط نوع سنسورش تفاوت داره CCD و اسلاید اسکن داره که به درد من نمیخورد و قیمت 103 ت اصلا مناسب نبود
من بیشتر مطالب در مورد مقایسه رو تا اونجا که میتونستم مطالعه کردم و این مدل رو انتخاب کردم
اما مزایایی که این مدل داره سرعت خیلی بالاترش نسبت به دو مدل قبلی هست 14 ثانیه برای a4 300dpi
که برای من بسیار مفید هست
اسکن 4800*4800
برای من سرعت اهمیت داشت و از خریدم راضی هستم
من با توجه به اطلاعات خودم خرید کردم شما هم حتما تحقیق کنید
پیامم برای تبلیغ و اینکه جنسی که من خریدم بهتره نبود فقط خواستم به بقیه دوستانی که خرید میکنند کمک کرده باشم
اینجا هم میتوننین مقایسه ای بین این دو مدل ببینین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.