مشاهده نسخه کامل
: Virtua Tennis 2009
smallfrank
17-08-2009, 12:08
کسی بلد نیست UNDERArm serve و Drop Shot بزنه.؟
Spaniuly
17-08-2009, 12:21
سلام به اساتید.
من این بازی رو روی ویستا که نصب کردم! موقع اجرا میگه که مشکلی داره و باز نمیشه!
چی کار کنم!؟
( منظورم problme report هست توی ویستا!)
در صورتی که روی xp این مورد رو نداشته.
تا حالا روی ویستا امتحان نکردم ولی روی XP SP3 اصل بدون مشکل هست البته بدون مشکل که نه کم مشکل. من یکی که از خیرش گذشتم در واقع ترسیدم به میمنت این بازی کارت گرافیک یکی از دوستان سوخت باورش هم راحته چون موقع بازی اون صفحه آبی زیاد ظاهر میشد برای خودمم واسه همین بیخیالش شدم
majid_cat
17-08-2009, 21:52
منم همینا رو می خوام.کسی بلد نیست؟
سلام به اساتید.
من این بازی رو روی ویستا که نصب کردم! موقع اجرا میگه که مشکلی داره و باز نمیشه!
چی کار کنم!؟
( منظورم problme report هست توی ویستا!)
در صورتی که روی xp این مورد رو نداشته.
دوست عزیز من توی ویستا نصب کردم و به راحتی هم اجرا می شه.بر خلاف دوستان که می گن تو XP هنگ می کنه تو ویستا به ندرت هنگ می کنه.(برای من فقط 3 بار هنگ کرده و با یه Alt+Ctrl+Delete مشکل حل شده)
تا حالا روی ویستا امتحان نکردم ولی روی XP SP3 اصل بدون مشکل هست البته بدون مشکل که نه کم مشکل. من یکی که از خیرش گذشتم در واقع ترسیدم به میمنت این بازی کارت گرافیک یکی از دوستان سوخت باورش هم راحته چون موقع بازی اون صفحه آبی زیاد ظاهر میشد برای خودمم واسه همین بیخیالش شدم
برای من هم صفحه مرگ زیاد اومد. حالا دیگه بیخیال شدم. البته فکر کنم هاردم مشکل پیدا کرده بدسکتور میندازه.
smallfrank
18-08-2009, 08:11
من که والا تا به حال حتی یک مشکل هم نداشتم.هیچ کرکی هم دانلود نکردم.فقط کرک خود DVD رو کپی کردم.خیلی راحت بازی بالا میاد بدون هیچ کرش و یا صفحه آبی.
Ali.Mirzaie
18-08-2009, 12:45
دوست عزیز من توی ویستا نصب کردم و به راحتی هم اجرا می شه.بر خلاف دوستان که می گن تو XP هنگ می کنه تو ویستا به ندرت هنگ می کنه.(برای من فقط 3 بار هنگ کرده و با یه Alt+Ctrl+Delete مشکل حل شده)[/quote]
من هم توی XP sp3 هیچ گونه مشکلی نداشتم حتی هنگ؛
ولی توی ویستا اصلاً اجرا نمیشه!
MOHAMMAD2010
18-08-2009, 12:52
دوستان بعد مدت ها امروز این بازی رو گرفتم
گفتم حتما نمیوتونم بازیش کنم با توجه به مشکلاتی که شما گفته بودین
بازی رو نصب کردم و بعد همون کرکی که تو خود dvd بود رو کپی کردم
خیلی راحت اجرا شد و حدود نیم ساعتی هم بازی کردم
خیلی خوشم اومد ( چون اولین باره که تنیس بازی میکنم : دی )
بازی هم خیلی نرم و روون اجرا شد ( ویستا sp1 دارم )
خلاصه خیلی خوشم اومد
فقط یه سوال برام پیش اومد
من با کیبورد بازی میکنم
میخواستم بببینم این بازی در واقع 3 تا کلید مهم داره ؟ ( C . X . X )
فرقشون چیه ؟
چه جوری باید همون اول که میخوام بازی رو شروع کنم محکم به توپ بزنم ؟ ( این یارو خیلی شل میزنه )
کلا یه راهنمایی میخواستم که هر کی با کیبورد بازی میکنه بهم بگه
مرسی
در ضمن یه چی هم بگم بد نیست
این که بعضی ها گفته این بازی باعث شده صفحه آبی زیاد بیاد یا چه میدونم کارت گرافیک بسوزه !
میخواستم بگم این حرفا اصلا درست نیست
این دوستان به احتمال خیی زیاد یا ویندوز یا کرک یا سیستمشون مشکل داره که باعث میشه صفحه آبی بیاد
چون یه بازی نمیتونه کار خاصی کنه
فقط میتونه خیلی سنگین باشه که باعث بشه سیستم این مشکل براش پیش بیاد
که فک نکنم از بازی هایی مثل gta IV و امثال اون بازی سنگین تری ساخته شده باشه
اینو گفتم که بگم که یه بازی هیچ وقت نمیتونه مشکلی رو برای یه سیستم به وجود بیاره
و واقعا خنده داره که بگیم این بازی کارت گرافیک رو سوزونده
چون اگه این بازی بسوزونه بازی های دیگه هستند که اونو ذوب میکنن : دی
موفق باشین
Spaniuly
18-08-2009, 13:21
دوستان بعد مدت ها امروز این بازی رو گرفتم
گفتم حتما نمیوتونم بازیش کنم با توجه به مشکلاتی که شما گفته بودین
بازی رو نصب کردم و بعد همون کرکی که تو خود dvd بود رو کپی کردم
خیلی راحت اجرا شد و حدود نیم ساعتی هم بازی کردم
خیلی خوشم اومد ( چون اولین باره که تنیس بازی میکنم : دی )
بازی هم خیلی نرم و روون اجرا شد ( ویستا sp1 دارم )
خلاصه خیلی خوشم اومد
فقط یه سوال برام پیش اومد
من با کیبورد بازی میکنم
میخواستم بببینم این بازی در واقع 3 تا کلید مهم داره ؟ ( C . X . X )
فرقشون چیه ؟
چه جوری باید همون اول که میخوام بازی رو شروع کنم محکم به توپ بزنم ؟ ( این یارو خیلی شل میزنه )
کلا یه راهنمایی میخواستم که هر کی با کیبورد بازی میکنه بهم بگه
مرسی
در ضمن یه چی هم بگم بد نیست
این که بعضی ها گفته این بازی باعث شده صفحه آبی زیاد بیاد یا چه میدونم کارت گرافیک بسوزه !
میخواستم بگم این حرفا اصلا درست نیست
این دوستان به احتمال خیی زیاد یا ویندوز یا کرک یا سیستمشون مشکل داره که باعث میشه صفحه آبی بیاد
چون یه بازی نمیتونه کار خاصی کنه
فقط میتونه خیلی سنگین باشه که باعث بشه سیستم این مشکل براش پیش بیاد
که فک نکنم از بازی هایی مثل gta IV و امثال اون بازی سنگین تری ساخته شده باشه
اینو گفتم که بگم که یه بازی هیچ وقت نمیتونه مشکلی رو برای یه سیستم به وجود بیاره
و واقعا خنده داره که بگیم این بازی کارت گرافیک رو سوزونده
چون اگه این بازی بسوزونه بازی های دیگه هستند که اونو ذوب میکنن : دی
موفق باشین
یکمی بازی کن برو جلو به حرف ما که صبح تا شب می نشستیم و این بازی رو انجام می دادیم می رسی:46:
MOHAMMAD2010
18-08-2009, 21:21
یکمی بازی کن برو جلو به حرف ما که صبح تا شب می نشستیم و این بازی رو انجام می دادیم می رسی:46:
چشم :46:
ولی مطمئن باش یه بازی هیچ وقت نمیتونه باعث بشه کارت گرافیک بسوزه ( مگه اینکه خود اون کارت مشکل داشته باشه )
راستی اگه جواب اون سوالم بدی ممنون میشم
majid_cat
18-08-2009, 22:08
آره 3 تا داره. به زبان ساده می گم:
دکمه ی C که ضربات بلند می زنه تا توپ رو از روی سر حریف(اگه جلو اومده باشه) رد کنه.دکمه ی X که ضربات پیچی می زنه.از این دکمه بیشتر برای دفاع استفاده می کنم.دکمه ی Z هم ضربات تیز می زنه، بیشتر برای حمله استفاده می کنم.برای تغییر زاویه ی دید v و برای کنترل یارت تو بازی های دو نفره Shift .
در ضمن منم Vista Sp1 دارم و درایور کارت گرافیکم ( 8600GT) آپدیته ، بازی مشکلی هم نداره.رنکینگم 77 پرو هست.
Ali.Mirzaie
19-08-2009, 12:45
دوست عزیز من توی ویستا نصب کردم و به راحتی هم اجرا می شه.بر خلاف دوستان که می گن تو XP هنگ می کنه تو ویستا به ندرت هنگ می کنه.(برای من فقط 3 بار هنگ کرده و با یه Alt+Ctrl+Delete مشکل حل شده)
ولی توی ویستا اصلاً اجرا نمیشه![/quote]
آقا کسی نیست که مهندس باشه جواب من رو بده؟! ;)
بابا من آخه چی کار کنم؟!
همش 30 دقیقه بازی کردم ، بعد چون ویندوزم رم و 3 گیگ میشناخت مجبور شدم ویستا بریزم و 64 بیتی باشه.
حالا کمممممممککککککککک!!!!
ای بابا!
MOHAMMAD2010
19-08-2009, 14:40
آره 3 تا داره. به زبان ساده می گم:
دکمه ی C که ضربات بلند می زنه تا توپ رو از روی سر حریف(اگه جلو اومده باشه) رد کنه.دکمه ی X که ضربات پیچی می زنه.از این دکمه بیشتر برای دفاع استفاده می کنم.دکمه ی Z هم ضربات تیز می زنه، بیشتر برای حمله استفاده می کنم.برای تغییر زاویه ی دید v و برای کنترل یارت تو بازی های دو نفره Shift .
در ضمن منم Vista Sp1 دارم و درایور کارت گرافیکم ( 8600GT) آپدیته ، بازی مشکلی هم نداره.رنکینگم 77 پرو هست.
مرسی دوست عزیز
در مورد سرویس زدن هم یه نفر توضیح میده ؟ با زدن کلید c فقط باید سرویس بزنم ؟ قدرتشو چه جوری تنظیم کنم ؟
ولی توی ویستا اصلاً اجرا نمیشه!
بابا من آخه چی کار کنم؟!
همش 30 دقیقه بازی کردم ، بعد چون ویندوزم رم و 3 گیگ میشناخت مجبور شدم ویستا بریزم و 64 بیتی باشه.
ای بابا![/quote]
من رو ویستا نصب کردم.
بدون هیچ مشکلی اجرا شد و دارم لذت می برم!
ویندوزت رو آپدیت کردی؟
Ali.Mirzaie
19-08-2009, 21:48
بابا من آخه چی کار کنم؟!
ای بابا!
من رو ویستا نصب کردم.
بدون هیچ مشکلی اجرا شد و دارم لذت می برم!
ویندوزت رو آپدیت کردی؟[/quote]
آره!!! چه ربطی داره!؟
این همه پروگرام های مختلف و گیم های دیگم هم هستن!
امکانش هست از کرک باشه! ولی از آپدیت نمیتونه باشه!
majid_cat
20-08-2009, 12:26
شاید به 64 بیت بودن ربط داشته باشه ! ! نمی دونم. به هر حال من vista Sp1 32 bit اجراش می کنم.درایور کارت گرافیک و ... رو نگاه بنداز.
راستی دوستانی که می گفتن بازی باعث شده صفحه ی آبی بیاد و کامپیوترشون ریست بشه، این یه ویروس جدیده.نود 32 رو آپدیت کنید تا پاک بشه.
Ali.Mirzaie
21-08-2009, 20:13
آقا ردیف شد.
اینجوری که میرین توی problme reports توی کنترل پنل ، اونجا clear history رو میزنین (یا یه همچین چیزی!) بعد دوباره آن ایستال میکنین و دوباره نصب میکنین! (البته من ترجیحاً درایوی که روش بازی نصب بود رو هم عوض کردم ، چون مسیرخوانیش عوض بشه به کل) خلاصه درست شد ، روی quality 7 گذاشتم همه چیز رو هم تا بیخ بردم بالا! نه هنگی ، نه صفحه آبی! مثل روغن اجرا میشه گوش شیطون کر.
خیلی حال داد خلاصه.
majid_cat
22-08-2009, 17:10
مرسی دوست عزیز
در مورد سرویس زدن هم یه نفر توضیح میده ؟ با زدن کلید c فقط باید سرویس بزنم ؟ قدرتشو چه جوری تنظیم کنم ؟
نه عزیز.با X سرویس های پیچی و بهتری می شه زد.در ضمن موقع زدن سرویس یکم فلش رو هم نگه دار تا گوشه بزنه و حریف کارش سخت بشه.البته اگه زیاد فلش رو نگه داری می زنه بیرون.
قدرتش هم که تابلویه.اون نواری که موقع زدن سرویس پر می شه ، وقتی رسید اون بالاها دکمه ی X یا C رو دوباره بزن تا همونجا متوقف بشه.اینطوری قدرتش رو تنظیم می کنی.
majid_cat
25-08-2009, 20:34
وقتی یه کاپ رو می بریم اون مسابقات تو قسمت فروشگاه میاد که می شه خریدش!! این کار چه نتیجه ای داره؟
Spaniuly
25-08-2009, 22:16
وقتی یه کاپ رو می بریم اون مسابقات تو قسمت فروشگاه میاد که می شه خریدش!! این کار چه نتیجه ای داره؟
استادیومش برای فروش میاد انگار به درد free Match می خوره اگه بخری می تونی توی Free Match توی اون استادیوم بازی کنی
majid_cat
26-08-2009, 20:59
متوجه شدم.
دوستان مال شرکت تاکین سالمه یا کم و کسری داره؟؟؟؟؟ یا هر شرکتی باشه فرقی نداره بازی یه جور منتشر شده؟
MOHAMMAD2010
26-08-2009, 21:49
دوستان مال شرکت تاکین سالمه یا کم و کسری داره؟؟؟؟؟ یا هر شرکتی باشه فرقی نداره بازی یه جور منتشر شده؟
اونو خبر ندارم
ولی خواستی بخری یه سایت سراغ دارم هم قیمتاش خوبه هم بازیاش مشکلی ندارن
خواستی بیا پیام خصوصی بگم
:11:
majid_cat
29-08-2009, 13:50
بالاخره من هم مرد شماره ی 1 تنیس جهان شدم.وقتی رنکینگم 4 شده بود تو یه کاپ شرکت کردم(هم دونفره و هم یه نفره) و اول شدم.شیرینیش به این بود که اول رادیک رو بردم بعد نادال رو و تو فینال هم فدرر رو.خیلی حال داد.حالا منو دعوت کردن به یه کاپ دیگه!!
من دو تا از اون بازیکن های مخفی رو آزاد کردم.(دوک و کینگ) اما وقتی دوباره می رم تو اون کاپ Invite only ... باری می کنم بعد از بردن همه باز هم دوک یا کینگ میان باهام بازی می کنن و بازیکن جدیدی نمیاد تا آنلاک بشه!! اون 3 تا چطور آنلاک می شن؟
من دو تا از اون بازیکن های مخفی رو آزاد کردم.(دوک و کینگ) اما وقتی دوباره می رم تو اون کاپ Invite only ... باری می کنم بعد از بردن همه باز هم دوک یا کینگ میان باهام بازی می کنن و بازیکن جدیدی نمیاد تا آنلاک بشه!! اون 3 تا چطور آنلاک می شن؟
خودم فهمیدم.اون 3 تا اینطوری آنلاک نمی شن. اگه تو Arcade mod بازی های یک نفره و دوبل رو ببرید 2تاش آنلاک می شه (تو هر قدرتی ببرید فرقی نمی کنه Easy بزارید تا راحت ببرید)و اون یکی هم تو World Tour اگه همه ی بازی های تمرینی رو مدال بگیرید.
من فقط سه تا رو نتونستم برم. Underarm Serv و 2Drop Shot و Lob . کسی می تونه راهنمایی بکنه اینا رو چطور طلا بگیرم؟
poyanian
02-09-2009, 13:45
سلام دوستان .من وقتی روی شورکات بازی tennis 2009 کلیک میکنم میاد که اجرا بشه صفحه سیاه میشه بعد میپره بیرون بدون هیچ اروری.خیلی دوست دارم اجراش کنم .مشکل از کجاست .لطفا منو راهنمایی کنید.خیلی ممنونم
majid_cat
03-09-2009, 13:18
بالاخره من همه ی بازیکن های مخفی رو هم باز کردم.تو قسمت Training فکر نکنم نیاز باشه همه رو طلا بگیریم تا بازیکن باز بشه.آخه من هنوز یه برنز داشتم ولی بازیکن آزاد شد!!
راجع به Underarm Serv که خیلی ها مشکل دارن ====> فلش پایین + C بزنید ببینید یه سرویس ساده می زنه.به این می گن Underarm Serv، خودم کشف کردم.البته فلش پایین رو زیاد نگه ندارین چون می خوره به تور.
Lob هم یعنی با دکمه ی C توپ رو قوس دار بزنید و به امتیاز تبدیل کنید.
Drop shot هم فلش پایین+یکی از جهت های چپ یا راست + X رو بزنید طوری که توپ تو مربع های جلوی زمین فرود بیاد.
خوش باشید.
Behnam_o2
05-09-2009, 01:20
دوستان عزیز میشه یکی که رنکینگ 1 یا دوم سوم رو کسب کرده فایل سیوش رو آپلود کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ حجمش فقط 97kb هست.
majid_cat
05-09-2009, 22:32
دوستان عزیز میشه یکی که رنکینگ 1 یا دوم سوم رو کسب کرده فایل سیوش رو آپلود کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ حجمش فقط 97kb هست.
بفرما دوست عزیز.البته با اجازه از آقای عیسی اقدامی دوست عزیز بنده. پسورد فایل هم اینه : issaeghdami.blogfa.com
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Behnam_o2
06-09-2009, 11:21
مرسی دوست عزیز, اصلآ حال نداشتم این همه رو برم
hosseincode2008
07-09-2009, 14:26
سه ساعته داريم خودمون رو ... ميكنيم بعدش موقع گرفتن جام از بازي ميپره بيرون . بين چند تا بازي تاپ تو سيستم وقتي هم كه براي اين بازي وقت جور ميكنم اينطوري ميشه و ديگه انگيزه اي واسه دفعه ي بعد نميمونه .
اونم وسط پرو :(
Behnam_o2
07-09-2009, 19:01
آقا این تنیس رو با ویندوز قبلیم میتونستم بازی میکردم ولی حالا که ویندوزمو عوض کردم دانت سند میده! هم ویندوز قبلیم سرویس پک3 بود هم اینی که جدید نصب کردم. گیم فور ویندوز و نت فرام ورک3.5 و دایرکت ایکس 10 هم نصبه. کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MOHAMMAD2010
07-09-2009, 21:34
آقا این رنکینگ مال همه این جوریه !
بعد این همه بازی تازه شدم 80 آماتورا
چرا اینقد کم کم میره جلو ؟
Behnam_o2
07-09-2009, 22:10
آره همینه دهنه آدم صاف میشه
majid_cat
07-09-2009, 22:31
اگه دوبل هم بازی کنی سریعتر می ره جلو.بعضی جاها 5 تا 5تا می ره ولی اکثرا 4 تایی می ره.اگه خیلی واستون سخته پروفایلی که تو صفحه پیش گذاشتم رو دانلود کنید حالشو ببرید.
MOHAMMAD2010
08-09-2009, 15:30
من از قیافه اینی که طراحی کردم خسته شدم دیگه ، راهی نیست عوضش کنم ؟ بدون از بین رفتن سیوم .
DOB چیه که کنار همه بازیکنه نوشته ؟
hosseincode2008
08-09-2009, 16:27
من از قیافه اینی که طراحی کردم خسته شدم دیگه ، راهی نیست عوضش کنم ؟ بدون از بین رفتن سیوم .
DOB چیه که کنار همه بازیکنه نوشته ؟ قيافش رو نميشه تغيير داد ولي ميتوني لباس هاش رو تغيير بدي كه تنوع خوبي هم دارن .
DOB مخفف Date of Birth به معناي تاريخ تولد هست .
hosseincode2008
08-09-2009, 21:53
راستي دوستان من فكر ميكردم كسي از ايران بين بازيكن ها نباشه ولي يكي رو ديدم با نام محمد نوري كه تو قسمت پرو ها هم هست . رنكش نزديك رنك من هست و احتمالا تو تورنمنت بعدي از من شكست ميخوره !
majid_cat
10-09-2009, 12:47
قیافه هم می شه تغییر داد عزیز.تو فروشگاه تو همون صفحه ی اولش یه گزینه اون پایین هست به نام Makeover .می تونی همه چیز رو عوض کنی.
hosseincode2008
10-09-2009, 13:22
قیافه هم می شه تغییر داد عزیز.تو فروشگاه تو همون صفحه ی اولش یه گزینه اون پایین هست به نام Makeover .می تونی همه چیز رو عوض کنی.
پس من سوتي دادم ! :دي
خوب شد گفتي منم دوست داشتم شخصيتمو يكم هيكلي ترش كنم .
Mohammad_Joulaei
10-10-2009, 17:44
مشکل من که با disable کردن unimodem برطرف شد:8:
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه میشه راجببا disable کردن unimodem یه توضیح مفصل بدید چون من اصلا پیداش نکردم.
lordspeed
22-11-2009, 16:08
كساني كه با بالا اومدن بازي مشكل دارن فقط درايو مودم remove كنن مشكلشون حل ميشه
يه جورايي اين بازي با مودم مشكل داره
lordspeed
01-12-2009, 12:45
سرویس underarm فلش پایین رو نگه میداری و دکمه c رو می زنی اگه از دسته استفاده میکنی دکمه 4 (توپ بلند ) بعد از دو ثانیه دکمه ها رو رها میکنی که به تور نخوره
farshad_4017
04-12-2009, 16:31
چند ماه پیش کرک این بازی مشکل داشت !
بازی اجرا نمی شد ! مشکلش رفع شد ؟ کرک جدید اومد براش ؟
havas_1980
04-12-2009, 17:01
چند ماه پیش کرک این بازی مشکل داشت !
بازی اجرا نمی شد ! مشکلش رفع شد ؟ کرک جدید اومد براش ؟
اگه مشکلی وجود داشت حتما کرک دیگه ای میومد. هنوزم همون قبلیه است.
VAHID321
17-12-2009, 17:10
سری 3 این بازی به نظر من خیلی باحالتر بود
*RESIDENT EVIL*
16-02-2010, 15:01
سلام
من یه مشکلی در اجرای این بازی داشتم خواهشآ راهنماییم کنید
بازی من بعد از نصب و بعد از کپی کراک این پیغامو هنگام اجرا شدن میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجبور شدم بازی رو ببندم.مشکل هم از کراک نیست.(4.1 mb). خیلی دوست دارم این بازی رو انجام بدم.لطفا راهنمایی کنید.یک دنیا ممنون:40:
*RESIDENT EVIL*
17-02-2010, 14:17
کسی نیست جواب منو بده؟:19:
Spaniuly
17-02-2010, 22:08
سری 3 این بازی به نظر من خیلی باحالتر بود
کاملا مخالفم چون ورژن قبلی این بازی جدیدش نه از لحاظ گیم پلی متفاوت بود نه گرافیک فقط نسخه جدید یه حالت گسترده داشت و شما اختیاراتتون توی انجام بعضی کارها بیشتر شده بود حالا کجای ورژن قبلی می تونه برتر از نسخه جدید باشه من نمی دونم. ساده بگم حتی بازی جدید می تونست یک پچ واسه قبلی بیاد. چون اصلا ورژن جدید ویرایش شده پرژه نسخه قبل بود و این ویرایش نه شامل حال موتور گرافیکی می شد نه گیم
پلی
سلام
من یه مشکلی در اجرای این بازی داشتم خواهشآ راهنماییم کنید
بازی من بعد از نصب و بعد از کپی کراک این پیغامو هنگام اجرا شدن میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجبور شدم بازی رو ببندم.مشکل هم از کراک نیست.(4.1 mb). خیلی دوست دارم این بازی رو انجام بدم.لطفا راهنمایی کنید.یک دنیا ممنون:40:
کسی نیست جواب منو بده؟:19:
خوب اولین نفری نیستی که در راه اجرا کردن این بازی مشکل داره ولی حتی اونایی که اجرا کردن هم بیخیال شدن ظاهرا کرک این بازی خیلی درست نیست. حتی برای خودم موقع بازی صفحه مرگ آبی رنگ هم ظاهر شد و من سریعا پرونده این بازی رو بستم حتی از خیر تموم کردنش هم گذشتم. خیلی هم نچسبید بهم بعد مدتی به قدری سخت می شه Career که کلی وقت گیر و دردسر ساز میشه که ارزش نداره آدم برای بردن ضجه بزنه یا سعی کنه حرفه ای تر بشه
businessmanint
03-07-2010, 20:04
دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه فورهند و بک هندهای خیلی سریع و با شتاب بالا رو چطوری می شه زد؟ (چه با گیم پد چه با کیبور)
در کل سایر ریزه کاری ها و تکنیک هارو بگین با چه دکمه هایی می شه اجرا کرد؟
ممنون
popowoody
05-07-2010, 21:42
یکی سیو کامل بازی ( world tour ) رو می ذاره.ولی اول شده باشید!
سیو بازی در :
C:\Documents and Settings\kmcc\My Documents\VirtuaTennis2009
فایلی که اون تو هست رو فشرده کنه بذاره
سری 2010 و 2011 رو کسی بازی نکرده بدونه بهتر شده یا نه؟
K.N.I.G.H.T
02-07-2011, 11:15
سلام
این بازی با Virtua Tennis 4 فرق میکنه؟
برای Virtua Tennis 4 تاپیک جداگانه ای زده شده یا نه ؟
Kamyar_AnathemA
02-07-2011, 11:28
من که چند وقت پیش اینو دانلود کردم و بازی کردم هیچ مشکلی نداشت کرکشم سالم بود
فقط بوریس بکر رو آزاد کردم دیگه سخت شد بازی نکردم
MOHAMMAD2010
03-07-2011, 15:02
سلام
این بازی با Virtua Tennis 4 فرق میکنه؟
برای Virtua Tennis 4 تاپیک جداگانه ای زده شده یا نه ؟
آره فرق میکنه
این واسه 2009 هست ولی تنیس 4 واسه 2011
تاپیک جدا هم نداره اون
شما اگه میخوای زحمتشو خودت بکش
بچه ها
شنیدم Top Spin قوی تره از این
آره؟
ورژن 2010 Virtua هم اومده؟اوضاعش چطوریاست؟
alone_boy
12-07-2011, 09:48
بچه ها
شنیدم Top Spin قوی تره از این
آره؟
ورژن 2010 Virtua هم اومده؟اوضاعش چطوریاست؟
بله Top Spin از VT قویتره
جدیدترین نسخه ش هم واسه پی سی نیومد.فقط واسه ایکس باکس بود!
VT 4 که مال سال 2011 هم هست یه هفته ای میشه که اومده
اینم تاپیکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همین مشکل رو دارم به لودینگ که می رسه میپره بیرون و گزینه UNIMODEMهم ندارم چکار کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.