ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی رضا صادقی

صفحه ها : [1] 2 3

eblis_boy1386
04-04-2009, 03:50
اگه خدا بخواد در اين تاپيك درباره اخبار رضا صادقي اهنگ ها و.. صحبت ميكنيم

eblis_boy1386
04-04-2009, 03:51
استقبال چالوسي‌ها و گردشگران از كنسرت رضا صادقي

كنسرت رضا صادقي با حضور جمعي از مسافران و چالوسي‌ها در ورزشگاه چالوس برگزار شد.

اين كنسرت پيش از ظهر امروز به همت موسسه گرافيكي و تبليغاتي ياس سوخته در چالوس و با حضور جمع بسياري از علاقمندان و مسافران در ورزشگاه 4 هزار نفري چالوس برگزار شد.
مدير اجرايي اين كنسرت در گفتگو با خبرنگار فارس در چالوس گفت: بسيار خوشحاليم كه رضا صادقي براي نخستين بار در شهرستان چالوس به اجراي كنسرت پرداخت.
مجيد ردايي از همكاري مدير كل ارشاد اسلامي استان و معاونان فرهنگي و هنري ايشان، فرماندار، امام جمعه و نماينده محترم مجلس كه در برگزاري اين كنسرت كه به منظور ايجاد فضايي شاد و تفريحي سالم براي مردم و مسافران نوروزي كمك كردند، تشكر كرد.
مدير موسسه ياس سوخته افزود: استقبال چشمگير و باور نكردني مردم هنردوست و فرهنگي چالوس و گردشگران نوروزي نشان از درك بالا و علايق هنري آنان دارد كه با همكاري نيروهاي انتظامي توانستيم در فضايي آرام و به دور از حواشي اولين روز اجراي كنسرت را در چالوس برگزار كنيم.
رضا صادقي خواننده محبوب و صاحب نام ايراني نيز در گفتگو با خبرنگار فارس گفت: مردمي كه در اين كنسرت جمع شده‌اند، براي نام رضا صادقي نيامده‌اند، بلكه علاقه آنان به موسيقي باعث حضورشان شده است.
وي با اشاره به اينكه علاقه زيادي داشته كه در شمال كشور به ويژه در چالوس به اجراي كنسرت و ديدار رو در رو با مردم بپردازد، گفت: از اينكه اين موقعيت پيش آمد خوشحالم و اميدورام شب‌هاي خاطره‌انگيزي با مردم اين خطه داشته باشيم.
كنسرت رضا صادقي در شب‌هاي دهم و يازدهم فروردين 88

eblis_boy1386
04-04-2009, 03:52
نیمه دوم فروردین 88

زمان انتشار آلبوم رضا صادقی
اعلام

شد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشا پیش از خرید CD Orginal از شما سپاس گذاریم!

eblis_boy1386
04-04-2009, 17:24
البوم ميتونيد از مراكز فرهنگي هم اكنون خريداري نماييد :10:

eblis_boy1386
04-04-2009, 17:50

آهنگ جديد و بسيار زيباي رضا صادقي با نام عشق من دل تورو زد با 3 كيفيت

128

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ogg

neverhood66
05-04-2009, 09:51
سلام خیلی خوشحالم که بلاخره این تاپیک زده شد خودم میخواستم این تاپیک رو بزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دیگه شما زحمتشو کشیدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البوم ميتونيد از مراكز فرهنگي هم اكنون خريداري نماييد :10:

در مورد این باید بگم البوم هنوز نیومده چه رسمی چه غیر رسمی خودتونو با گشتن در نت و مراکز فرهنگی خسته نکنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد این اهنگ جدید هم باید بگم که اینم لو رفته یعنی با کیفیت پایین هست و تنظیم نشده و کلا فقط خونده شده

خدا بگم اونایی که اهنگارو لو میدن چیکار کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم از ابلیس بوی عزیز تشکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eblis_boy1386
05-04-2009, 18:21
مصاحبه صوتي شنيدني با رضا صادقي حتما گوش كنيد

رضا صادقي InterView

neverhood66
08-04-2009, 11:18
دوستان منتظر برگزاری کنسرتهای رضا صادقی در شهر های کرمان، یزد، زاهدان باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Legend
08-04-2009, 16:38
نیمه دوم فروردین 88

زمان انتشار آلبوم رضا صادقی
اعلام

شد!
پیشا پیش از خرید cd orginal از شما سپاس گذاریم!
دوست عزیز تاریخ دقیقشو ندارید؟

eblis_boy1386
08-04-2009, 19:13
دوست عزیز تاریخ دقیقشو ندارید؟

خبر ما هم اطلاعاتمون نيمه دوم فروردين ميباشد .

asextor1
08-04-2009, 19:19
ببینم رفیق اینو از کجا شنیدی ؟ خدا کنه واقعیت داشته باشه

eblis_boy1386
08-04-2009, 23:47
ببینم رفیق اینو از کجا شنیدی ؟ خدا کنه واقعیت داشته باشه

از سايت خود رضاصادقي دات نت

neverhood66
09-04-2009, 23:12
رضا صادقی که 1 تا سایت رسمی بیشتر نداره
rezasadeghi.com
اگه ممکنه لینک بده
مرسی

eblis_boy1386
09-04-2009, 23:14
رضا صادقی که 2 تا سایت رسمی بیشتر نداره
rezasadeghi.com
&
onlysadeghi.net
منظور شما کدوم بوده؟
اگه ممکنه لینک بده
مرسی

دوست جان

منظور من همين رضاصادقي دات كام بود.. حضور ضهن نداشتم ...اشتباه شد.

neverhood66
11-04-2009, 20:48
کنسرتهای رضا صادقی در تاريخ ها و مكان هاي ذيل برگزار خواهند شد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زاهدان 27و 28 فروردین : سالن فرهنگ و ارشاد زاهدان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یزد 3 و 4 اردیبهشت : سالن وحدت (موسسه فرهنگی هنری نگین ایرانیان)
کرمان 7 و 8 اردیبهشت
برگزار خواهند شد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محل برگزاری کنسرت کرمان در آتی اعلام خواهد شد .

eblis_boy1386
11-04-2009, 21:27
کنسرتهای رضا صادقی در تاريخ ها و مكان هاي ذيل برگزار خواهند شد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زاهدان 27و 28 فروردین : سالن فرهنگ و ارشاد زاهدان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یزد 3 و 4 اردیبهشت : سالن وحدت (موسسه فرهنگی هنری نگین ایرانیان)
کرمان 7 و 8 اردیبهشت
برگزار خواهند شد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محل برگزاری کنسرت کرمان در آتی اعلام خواهد شد .

دوستاني كه در اين شهرها هستن حتما استقبال ميكنن:40:

asextor1
15-04-2009, 22:07
پس این آلبوم کی میخواد بیاد . مردیم از بس انتظار کشیدیم . ای خدااااااااااااا

eblis_boy1386
15-04-2009, 22:09

ما هم منتظر شما.. عجله نكنيد.. :40: فعلا موسيقي ايران در ماه april خيلي شلوغه:40:

asextor1
15-04-2009, 22:14

neverhood66
16-04-2009, 13:40
فکر نکنم تا خرداد بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم 2 ساله منتظر هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

neverhood66
20-04-2009, 08:15
مصائب آقای مشکی پوش

«هیچ آلبومی درایران مشخص نیست دقیقا چه زمانی وارد بازار می شود.»؛ این یک نظریه است از سوی رضا صادقی. البته شاید این نظریه برای خواننده ای مثل رضا صادقی به حقیقت نزدیک باشد. چرا که او هیچ موقع در ژانر خوانندگی به عنوان متغیر مستقل وارد بازار موسیقی نشده! او متغیر وابسته ای بوده که از دار و دسته زیرزمینی به جمع مجوزدارها اضافه شد؛ با همان بند و تبصره هایی که فقط برای عده ای میسر می شود و آن افراد می شوند پدرخوانده آقای خواننده. اما این نظریه رضا صادقی را با کمی بالا و پایین کردن کلمات و تغییر در لحن گویش (!) می شود به تمام آثار موزیسین ها و خواننده های پا به عرصه مجاز گذاشته هم تعمیم و بسط داد؛ این که به بازار آمدن یک آلبوم موسیقی (بخصوص از نوع پاپ) به هزار و یک دلیل مربوط و حتی نامربوط به موسیقی وابسته است. گاهی شده که وعده به بازار آمدن یک آلبوم در ماهی از یک سال داده شده و خبر رسمی آن هم منتشر شده، اما در کمال ناباوری می بینیم که تا سال بعد، همان موقع، هیچ خبری از به بازار آمدن آلبوم نیست. در این مطلب کوشیده ایم، به جز بررسی موردی آلبوم تازه رضا صادقی و حکایت ها و حواشی مربوط به منتشر نشدن آن تا به این لحظه، با ارائه مجموعه گزراش هایی از آلبوم هایی که قرار است در این فصل شروع سال 88 منتشر بشوند، به بررسی عوامل مؤثر در به تعویق افتادن انتشار آن ها بپردازیم.

تبعید خواننده ها همیشه منجر به نقل و انتقال جغرافیایی آنها نمی شود. چراکه دیگر دوره این جور کارها تمام شده و خواننده ها خوب می دانند که بازار کاسبی در خارج از ایران راکد است. اتفاقی که تجربه شده و البته جواب منفی داده. رضا صادقی هم بیش از دو سال است که از موسیقی پاپ ایران تبعید شده است. اما او گوشه استودیو را انتخاب کرده بود تا به دور از هیاهو کار موسیقایی اش را ادامه بدهد. اما سرانجام این طلسم دو سال دوری در جشنواره فجر سال گذشته شکسته شد؛ البته با چاشنی های فراوان!
فلاش بک؛ جشنواره فجر سال قبل. دومین سالی که قرار بود موسیقی پاپ در آن جایی داشته باشد.
چند روز مانده بود به شروع جشنواره و حضور خوانندگان موسیقی پاپ در جشنواره بیست وچهارم کمرنگ‌تر از سال قبل به نظر می رسید. روشن روان دلیل اصلی آن را حضور تهیه‌کنندگانی می‌دانست که به فکر سوء استفاده از خوانندگان هستند. بیان جملاتی که هیچ گاه از ذهن اهالی موسیقی فراموش نمی شود؛«هنرمندان خودشان مایلند که در جشنواره شرکت کنند، اما شرکت‌ها و تهیه‌کننده‌هایی که مثل زالو به این خواننده‌ها چسبیده‌اند، اصلاً اجازه این کار را به آن‌ها نمی‌دهند. این تهیه‌کنندگان به نوعی می‌خواهند از جشنواره یا دفتر موسیقی یا انجمن موسیقی، سوء‌استفاده کنند. مثلاً می‌گویند اگر این آقا بخواهد در جشنواره بخواند، باید قبل از جشنواره، مجوز ده شب اجرا در فلان سالن را صادر کنید تا درآمدی کسب کنند. در ‌واقع گرو‌کشی‌های عجیب و غریبی می‌کنند.»
گرو کشی ها ادامه داشت. خبرهای ضد و نقیضی شنیده می شد؛«اگر این روند برای احسان خواجه امیری و رضا صادقی ادامه داشته باشد، نه تنها مجوز کنسرت نمی گیرند، بلکه مجوز آلبوم آنها هم منتفی است.» عمر این شایعه به یک روز نرسیده بود که بابک رضایی ، دبیر اجرایی جشنواره فجر از اجرای کنسرت احسان خواجه امیری خبر داد؛« ستاد برگزاری جشنواره، جلسه‌ای با آقای خواجه‌امیری داشت و با خود آقای خواجه‌امیری قراردادی امضا شد و ایشان قطعاً در جشنواره خواهند خواند.» بعد از خواجه امیری هم نوبت رضا صادقی بود تا پای میز قرارداد بنشیند تا این دو نفر مدیربرنامه های مشترک شان را از گردونه مذاکره خارج کنند.
نزدیک به دو سال است؛ از آن روزی که آلبوم «وایسا دنیا» به بازار موسیقی راه پیدا کرد. آلبومی که با استقبال خوبی هم همراه شد. آلبوم خوب مقدمه ای است برای آماده سازی هرچه سریع تر آلبوم بعد. اما این قانون برای رضا صادقی صادق نبود. چراکه مجوز های او هیچ موقع امضا نشد. او ممنوع الفعالیت بود چون نباید کلیپ های خود را به شبکه های ماهواره ای می داد. البته توجیه شرکت طرف قرارداد او برای پخش کلیپ ها این بود که این دو کلیپ مجوز ارشاد را گرفته اند و همراه با آلبوم «وایسا دنیا» به صورت مجاز منتشر شده اند و احتمالا به دست این شبکه ها رسیده اند. اما مسوولین ارشاد هیچ گاه این توجیه را نپذیرفتند. چراکه مجوز ارشاد برای انتشار نسخه VCDاین کلیپ ها بوده اما کیفیت آن چه از شبکه های غیرمجاز پخش می شد HD بود. پس این نسخه ها چگونه به دست این شبکه ها رسیده بود؟
مشکل آقای مشکی پوش ایران به ظاهر حل شده. او بعد از اجرا در جشنواره فجر ، در روزهای آخر سال 87 هم کنسرت برگزار کرد تا این مساله را کاملا تایید کند. کنسرتی که البته بازهم به اجراهای قدیم او برمی گشت. چرا که آلبوم سوم و مجاز او راهی به بازار موسیقی پیدا نکرده بود. آلبومی که قرار بود در بهمن ماه بیاید ولی به خاطر آلبوم احسان خواجه امیری در اولویت بعدی قرار گرفت. چرا که همیشه یک شرکت آلبوم احسان خواجه امیری و رضا صادقی را به بازار فرستاده است. بالطبع اتفاق خاصی نبود؛ حتی به زعم صادقی که علت هم برای همراهی کردن با این تاخیر آورده بود:« آلبوم جدیدم با عنوان «چقدر سخته»قرار بود بهمن ماه امسال عرضه شود اما به دلیل اضافه شدن 3 قطعه جدید در فصل بهار سال آینده وارد بازار می شود.»
تاخیر عادی بود و البته علت داشت. اما این که تهیه کننده این دو نفر یکی است، برای صادقی گران تمام شد. چراکه اصلی ترین قطعه آلبوم «چقدر سخته» در هفته های آخر اسفند ماه سال گذشته لو رفت؛« چقدر سخته که عشقت روبروت باشه نتونی هم صداش باشی/ چقدر سخته که یک دنیا بها باشی، نتونی که رها باشی/ چقدر سخته که بارونی بشی هرشب، نتونی آسمون باشی/ چقدر سخته که زندونی بمونی بی در و دیوار، نتونی هم زبون باشی...» به غیر از این قطعه یک قطعه دیگر هم از رضا صادقی در سایت ها منتشر شد با نام «رویای دریا» تا قطعات اینترنتی او در سال 87 به عدد 7 برسد. اما این که چه جوری این اتفاق ها افتاده را هیچ کس پاسخ گو نیست.ولی بدون شک بی ربط به ماجراهای قبل نیست.
«هنوز تصمیم نگرفته ایم که اسم آلبوم را عوض کنیم.» این واکنش رضا صادقی بود نسبت به لو رفتن قطعه «چقدر سخته» . قطعه ای که اسم آلبوم هم بود و صادقی برای آن کلی فکر کرده بود:«موضوع این قطعه اصلا شخصی نبود.«چقدر سخته» حاوی یک فضای اجتماعی است و شعر آن گویای مسائلی است که تحمل اش برای یک انسان سخت است و گفتن این موضوعات برای من اتفاق تازه ای بود.اول می خواستم نام آلبوم را «به تو مدیونم» بگذارم، اما احساس کردم نمی تواند گویا باشد و «چقدر سخته» گویای فضایی است که ما آدم ها در روزمرگی هایمان تجربه هایی می کنیم و بعد از تحلیل آن تجربه ها به نتیجه می رسیم.اما حالا با این شرایط نمی دانم چه اتفاقی می افتد! یا همین قطعه یا قطعه ای جدید؟»
صادقی ناراحت به نظر می رسید. ترجیح می داد در این رابطه زیاد صحبت نکند و امیدوار باشد به این که آلبوم در اواسط فصل بهار منتشر شود. او که بعد از آلبوم «وایسادنیا» دوسال به تبعیدی خودخواسته از فضای رسانه ای موسیقی رفته بود، درباره این دوری می گوید:« من دو سال فقط فکر می کردم. فکر می کردم که چه کاری باید ارائه کنم. به این هم نیندیشیدم که بازار را خوشحال کنم، می خواهم مردم را خوشحال کنم.» او درباره فضای آلبوم جدید هم توضیح می دهد:«هم در نوع کلام و در نوع اجرا تغییراتی به وجود آمده، هر چند خط ملودی همان است، ولی تنظیم ، حالت خواندن و فضاها کمی تغییر کرده است.» تعداد قطعات زیاد این آلبوم هم بحث بعدی بود؛«این کار از 15 قطعه تشکیل می شود. شاید از همه قطعات استقبال نشود، اما مطمئنم که «می خوام تو رو که باشی»، «مدیونم»، «شاهزاده عشق» مورد پسند مردم واقع می شود.» صادقی با تاکید این که 90 درصد ترانه ها را خودش گفته است ادامه داد:«در این آلبوم از ترانه های «اشکان رحیمی»، «هومن البرز» و خانم «مرجان زنگنه» هم استفاده شده است.» اما او واقعا همه کاره آلبوم اش است؛« آهنگسازی تمامی قطعات را خودم انجام داده ام به جز یک آهنگ که می خواستم تجربه جدیدی را کسب کنم . می توانم ملودی فرد دیگری را بخوانم و آن احساس را بیان کنم .برای اولین بار آهنگی از «مهدی زنگنه» گرفتم و امیدوارم توانسته باشم به درستی آن را ادا کنم.»

end

eblis_boy1386
20-04-2009, 18:45
مصائب آقای مشکی پوش

«هیچ آلبومی درایران مشخص نیست دقیقا چه زمانی وارد بازار می شود.»؛ این یک نظریه است از سوی رضا صادقی. البته شاید این نظریه برای خواننده ای مثل رضا صادقی به حقیقت نزدیک باشد. چرا که او هیچ موقع در ژانر خوانندگی به عنوان متغیر مستقل وارد بازار موسیقی نشده! او متغیر وابسته ای بوده که از دار و دسته زیرزمینی به جمع مجوزدارها اضافه شد؛ با همان بند و تبصره هایی که فقط برای عده ای میسر می شود و آن افراد می شوند پدرخوانده آقای خواننده. اما این نظریه رضا صادقی را با کمی بالا و پایین کردن کلمات و تغییر در لحن گویش (!) می شود به تمام آثار موزیسین ها و خواننده های پا به عرصه مجاز گذاشته هم تعمیم و بسط داد؛ این که به بازار آمدن یک آلبوم موسیقی (بخصوص از نوع پاپ) به هزار و یک دلیل مربوط و حتی نامربوط به موسیقی وابسته است. گاهی شده که وعده به بازار آمدن یک آلبوم در ماهی از یک سال داده شده و خبر رسمی آن هم منتشر شده، اما در کمال ناباوری می بینیم که تا سال بعد، همان موقع، هیچ خبری از به بازار آمدن آلبوم نیست. در این مطلب کوشیده ایم، به جز بررسی موردی آلبوم تازه رضا صادقی و حکایت ها و حواشی مربوط به منتشر نشدن آن تا به این لحظه، با ارائه مجموعه گزراش هایی از آلبوم هایی که قرار است در این فصل شروع سال 88 منتشر بشوند، به بررسی عوامل مؤثر در به تعویق افتادن انتشار آن ها بپردازیم.

تبعید خواننده ها همیشه منجر به نقل و انتقال جغرافیایی آنها نمی شود. چراکه دیگر دوره این جور کارها تمام شده و خواننده ها خوب می دانند که بازار کاسبی در خارج از ایران راکد است. اتفاقی که تجربه شده و البته جواب منفی داده. رضا صادقی هم بیش از دو سال است که از موسیقی پاپ ایران تبعید شده است. اما او گوشه استودیو را انتخاب کرده بود تا به دور از هیاهو کار موسیقایی اش را ادامه بدهد. اما سرانجام این طلسم دو سال دوری در جشنواره فجر سال گذشته شکسته شد؛ البته با چاشنی های فراوان!
فلاش بک؛ جشنواره فجر سال قبل. دومین سالی که قرار بود موسیقی پاپ در آن جایی داشته باشد.
چند روز مانده بود به شروع جشنواره و حضور خوانندگان موسیقی پاپ در جشنواره بیست وچهارم کمرنگ‌تر از سال قبل به نظر می رسید. روشن روان دلیل اصلی آن را حضور تهیه‌کنندگانی می‌دانست که به فکر سوء استفاده از خوانندگان هستند. بیان جملاتی که هیچ گاه از ذهن اهالی موسیقی فراموش نمی شود؛«هنرمندان خودشان مایلند که در جشنواره شرکت کنند، اما شرکت‌ها و تهیه‌کننده‌هایی که مثل زالو به این خواننده‌ها چسبیده‌اند، اصلاً اجازه این کار را به آن‌ها نمی‌دهند. این تهیه‌کنندگان به نوعی می‌خواهند از جشنواره یا دفتر موسیقی یا انجمن موسیقی، سوء‌استفاده کنند. مثلاً می‌گویند اگر این آقا بخواهد در جشنواره بخواند، باید قبل از جشنواره، مجوز ده شب اجرا در فلان سالن را صادر کنید تا درآمدی کسب کنند. در ‌واقع گرو‌کشی‌های عجیب و غریبی می‌کنند.»
گرو کشی ها ادامه داشت. خبرهای ضد و نقیضی شنیده می شد؛«اگر این روند برای احسان خواجه امیری و رضا صادقی ادامه داشته باشد، نه تنها مجوز کنسرت نمی گیرند، بلکه مجوز آلبوم آنها هم منتفی است.» عمر این شایعه به یک روز نرسیده بود که بابک رضایی ، دبیر اجرایی جشنواره فجر از اجرای کنسرت احسان خواجه امیری خبر داد؛« ستاد برگزاری جشنواره، جلسه‌ای با آقای خواجه‌امیری داشت و با خود آقای خواجه‌امیری قراردادی امضا شد و ایشان قطعاً در جشنواره خواهند خواند.» بعد از خواجه امیری هم نوبت رضا صادقی بود تا پای میز قرارداد بنشیند تا این دو نفر مدیربرنامه های مشترک شان را از گردونه مذاکره خارج کنند.
نزدیک به دو سال است؛ از آن روزی که آلبوم «وایسا دنیا» به بازار موسیقی راه پیدا کرد. آلبومی که با استقبال خوبی هم همراه شد. آلبوم خوب مقدمه ای است برای آماده سازی هرچه سریع تر آلبوم بعد. اما این قانون برای رضا صادقی صادق نبود. چراکه مجوز های او هیچ موقع امضا نشد. او ممنوع الفعالیت بود چون نباید کلیپ های خود را به شبکه های ماهواره ای می داد. البته توجیه شرکت طرف قرارداد او برای پخش کلیپ ها این بود که این دو کلیپ مجوز ارشاد را گرفته اند و همراه با آلبوم «وایسا دنیا» به صورت مجاز منتشر شده اند و احتمالا به دست این شبکه ها رسیده اند. اما مسوولین ارشاد هیچ گاه این توجیه را نپذیرفتند. چراکه مجوز ارشاد برای انتشار نسخه vcdاین کلیپ ها بوده اما کیفیت آن چه از شبکه های غیرمجاز پخش می شد hd بود. پس این نسخه ها چگونه به دست این شبکه ها رسیده بود؟
مشکل آقای مشکی پوش ایران به ظاهر حل شده. او بعد از اجرا در جشنواره فجر ، در روزهای آخر سال 87 هم کنسرت برگزار کرد تا این مساله را کاملا تایید کند. کنسرتی که البته بازهم به اجراهای قدیم او برمی گشت. چرا که آلبوم سوم و مجاز او راهی به بازار موسیقی پیدا نکرده بود. آلبومی که قرار بود در بهمن ماه بیاید ولی به خاطر آلبوم احسان خواجه امیری در اولویت بعدی قرار گرفت. چرا که همیشه یک شرکت آلبوم احسان خواجه امیری و رضا صادقی را به بازار فرستاده است. بالطبع اتفاق خاصی نبود؛ حتی به زعم صادقی که علت هم برای همراهی کردن با این تاخیر آورده بود:« آلبوم جدیدم با عنوان «چقدر سخته»قرار بود بهمن ماه امسال عرضه شود اما به دلیل اضافه شدن 3 قطعه جدید در فصل بهار سال آینده وارد بازار می شود.»
تاخیر عادی بود و البته علت داشت. اما این که تهیه کننده این دو نفر یکی است، برای صادقی گران تمام شد. چراکه اصلی ترین قطعه آلبوم «چقدر سخته» در هفته های آخر اسفند ماه سال گذشته لو رفت؛« چقدر سخته که عشقت روبروت باشه نتونی هم صداش باشی/ چقدر سخته که یک دنیا بها باشی، نتونی که رها باشی/ چقدر سخته که بارونی بشی هرشب، نتونی آسمون باشی/ چقدر سخته که زندونی بمونی بی در و دیوار، نتونی هم زبون باشی...» به غیر از این قطعه یک قطعه دیگر هم از رضا صادقی در سایت ها منتشر شد با نام «رویای دریا» تا قطعات اینترنتی او در سال 87 به عدد 7 برسد. اما این که چه جوری این اتفاق ها افتاده را هیچ کس پاسخ گو نیست.ولی بدون شک بی ربط به ماجراهای قبل نیست.
«هنوز تصمیم نگرفته ایم که اسم آلبوم را عوض کنیم.» این واکنش رضا صادقی بود نسبت به لو رفتن قطعه «چقدر سخته» . قطعه ای که اسم آلبوم هم بود و صادقی برای آن کلی فکر کرده بود:«موضوع این قطعه اصلا شخصی نبود.«چقدر سخته» حاوی یک فضای اجتماعی است و شعر آن گویای مسائلی است که تحمل اش برای یک انسان سخت است و گفتن این موضوعات برای من اتفاق تازه ای بود.اول می خواستم نام آلبوم را «به تو مدیونم» بگذارم، اما احساس کردم نمی تواند گویا باشد و «چقدر سخته» گویای فضایی است که ما آدم ها در روزمرگی هایمان تجربه هایی می کنیم و بعد از تحلیل آن تجربه ها به نتیجه می رسیم.اما حالا با این شرایط نمی دانم چه اتفاقی می افتد! یا همین قطعه یا قطعه ای جدید؟»
صادقی ناراحت به نظر می رسید. ترجیح می داد در این رابطه زیاد صحبت نکند و امیدوار باشد به این که آلبوم در اواسط فصل بهار منتشر شود. او که بعد از آلبوم «وایسادنیا» دوسال به تبعیدی خودخواسته از فضای رسانه ای موسیقی رفته بود، درباره این دوری می گوید:« من دو سال فقط فکر می کردم. فکر می کردم که چه کاری باید ارائه کنم. به این هم نیندیشیدم که بازار را خوشحال کنم، می خواهم مردم را خوشحال کنم.» او درباره فضای آلبوم جدید هم توضیح می دهد:«هم در نوع کلام و در نوع اجرا تغییراتی به وجود آمده، هر چند خط ملودی همان است، ولی تنظیم ، حالت خواندن و فضاها کمی تغییر کرده است.» تعداد قطعات زیاد این آلبوم هم بحث بعدی بود؛«این کار از 15 قطعه تشکیل می شود. شاید از همه قطعات استقبال نشود، اما مطمئنم که «می خوام تو رو که باشی»، «مدیونم»، «شاهزاده عشق» مورد پسند مردم واقع می شود.» صادقی با تاکید این که 90 درصد ترانه ها را خودش گفته است ادامه داد:«در این آلبوم از ترانه های «اشکان رحیمی»، «هومن البرز» و خانم «مرجان زنگنه» هم استفاده شده است.» اما او واقعا همه کاره آلبوم اش است؛« آهنگسازی تمامی قطعات را خودم انجام داده ام به جز یک آهنگ که می خواستم تجربه جدیدی را کسب کنم . می توانم ملودی فرد دیگری را بخوانم و آن احساس را بیان کنم .برای اولین بار آهنگی از «مهدی زنگنه» گرفتم و امیدوارم توانسته باشم به درستی آن را ادا کنم.»

end

مرسي با يك جمله خيلي حال كردم

«هیچ آلبومی درایران مشخص نیست دقیقا چه زمانی وارد بازار می شود.»

asextor1
20-04-2009, 19:43
فروردین تمام شد . پس این آلبوم کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟

neverhood66
21-04-2009, 10:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آلبوم سیروان و اصحابی که بیاد این ماه بعدش نوبت رضاست فکر کنم میشه اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eblis_boy1386
21-04-2009, 17:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آلبوم سیروان و اصحابی که بیاد این ماه بعدش نوبت رضاست فکر کنم میشه اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو اين چند ماه البوم زيادي قراره بياد

نمونش علي اصحابي

بنيامين - محسن يگانه - محسن چاوشي

kevin
01-05-2009, 03:24
قصد ادامه ی این تاپیک رو ندارید . .

eblis_boy1386
01-05-2009, 04:22
قصد ادامه ی این تاپیک رو ندارید . .

تاپيك روند ادامه خودشو داره . خوب خبر خاصي و عكسي . اهنگي از رضا نيومده- تنها خبري است كه همون قضيه البومش بوده!:5:

neverhood66
01-05-2009, 11:04
به اطلاع دوستان می رسانم که وبسایت رسمی سلطان مشکی در حال به روز رسانیست .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سعی داریم اینبار وبسایت جدید و متفاوتی را ارائه دهیم که جبرانی برای غیبت چند ماهه ی وبسایت رسمی رضا صادقی باشد . سال تازه و حرف تازه . به زودی هر ماه با ماهنامه ی سلطان مشکی در :

neverhood66
01-05-2009, 11:07
*مصاحبه نوروزي با رضا صادقي:

۱-بهترين و بدترين اتفاقي كه در سال ۸۷ براي شما رخ داد،چه بود؟

۲-چهره سال موسيقي پاپ از نظر شما؟

۳-ايام عيد نوروز به كجا سفر مي كنيد؟

۴-برنامه اي كه براي سال ۸۸ داريد چيست؟

۵-يك دروغ سيزده بگوييد.

رضا صادقي:

۱-بهترين:قبول شدن دو خواهر كوچكترم در دانشگاه

بدترين:فوت يكي از عزيزاني كه خيلي دوستشان داشتم

۲-سعيد شهروز

۳-احتمالا قبل از عيد در تهران كنسرت دارم بعد بلافاصله به بندرعباس مي روم چون احتمالا در بندرعباس بعد از ۷ سال اجراي زنده خواهم داشت.

۴-مي خواهم كاري براي كساني كه در موقعيت ۵ سال پيش من هستند و خوانندگي را دوست دارند،انجام دهم و اگر بشود با كمك مسئولين اولين كنسرت پاپ نمايشي را برگزار كنم

۵-هيچ ترانه اي از من روي اينترنت نيست

*ايمان حجت نوازنده و موزيسين موسيقي پاپ و مدير استوديوي ضبط موسيقي "راگا":

آلبوم جديد رضا صادقي شرايط بسيار متفاوتي دارد و از كيفيت ميكس و مسترينگ فوق العاده اي برخوردار خواهد بود.واقعا اين نويد را مي دهم كه كيفيت و كواليتي اين آلبوم باعث مي شود كه بن بستي كه در موسيقي ما در ارتباط با ميكس و مسترينگ بوجود آمده است از بين مي رود.

eblis_boy1386
01-05-2009, 11:33
*مصاحبه نوروزي با رضا صادقي:

۱-بهترين و بدترين اتفاقي كه در سال ۸۷ براي شما رخ داد،چه بود؟

۲-چهره سال موسيقي پاپ از نظر شما؟

۳-ايام عيد نوروز به كجا سفر مي كنيد؟

۴-برنامه اي كه براي سال ۸۸ داريد چيست؟

۵-يك دروغ سيزده بگوييد.

رضا صادقي:

۱-بهترين:قبول شدن دو خواهر كوچكترم در دانشگاه

بدترين:فوت يكي از عزيزاني كه خيلي دوستشان داشتم

۲-سعيد شهروز

۳-احتمالا قبل از عيد در تهران كنسرت دارم بعد بلافاصله به بندرعباس مي روم چون احتمالا در بندرعباس بعد از ۷ سال اجراي زنده خواهم داشت.

۴-مي خواهم كاري براي كساني كه در موقعيت ۵ سال پيش من هستند و خوانندگي را دوست دارند،انجام دهم و اگر بشود با كمك مسئولين اولين كنسرت پاپ نمايشي را برگزار كنم

۵-هيچ ترانه اي از من روي اينترنت نيست

*ايمان حجت نوازنده و موزيسين موسيقي پاپ و مدير استوديوي ضبط موسيقي "راگا":

آلبوم جديد رضا صادقي شرايط بسيار متفاوتي دارد و از كيفيت ميكس و مسترينگ فوق العاده اي برخوردار خواهد بود.واقعا اين نويد را مي دهم كه كيفيت و كواليتي اين آلبوم باعث مي شود كه بن بستي كه در موسيقي ما در ارتباط با ميكس و مسترينگ بوجود آمده است از بين مي رود.

جالب بود مرسي

neverhood66
07-05-2009, 10:01
یه خبرایی داره به گوش میرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مطمعا نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن البوم با نام "حلقه نو" قراره خرداد ماه بیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eblis_boy1386
07-05-2009, 19:55
یه خبرایی داره به گوش میرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مطمعا نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن البوم با نام "حلقه نو" قراره خرداد ماه بیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع ميديد

neverhood66
07-05-2009, 20:29
هنوز منبع خیلی معتبری این خبرو نداده
ولی ولی یه چیزایی داره شنده میشه

neverhood66
07-05-2009, 20:32
شاید هم شایعه باشه که
احتمالش میره.
ولی من خواستم که از همین شاید شایعات هم با خبر باشید

Amir_Ans
07-05-2009, 21:18
و انتظار ...

neverhood66
10-05-2009, 10:26
شاید هم شایعه باشه که
احتمالش میره.
ولی من خواستم که از همین شاید شایعات هم با خبر باشید

neverhood66
10-05-2009, 10:29
صبر داشته باش،صبر!!!

آلبوم "چقدر سخته" همچنان وارد بازار نشده و همه طرفداران رضا صادقي در بلاتكليفي بسر مي برند.جملات زير را بخوانيد و قضاوت با خودتون: مهرماه ۱۳۸۶:
رضا صادقی نام ((به تو مديونم)) را برای آلبوم جديدش انتخاب کرد. اين آلبوم آرام آرام توليد می شود
و قرار است حداکثر ده قطعه داشته باشد
اسفندماه ۱۳۸۶:
رضا صادقي:تاريخ دقيقی براي انتشار آلبوم مشخص نيست. اگر دست من بود ۳ روزه کل کارهايم را می خواندم و آلبوم را روانه بازار می کردم اما فعلا منتظر صدور مجوز هستم. به محض اين که اجازه دهند آلبوم را به بازار می فرستم.
خرداد ماه ۱۳۸۷:
سرانجام مشكلات مربوط به صدور مجوز رضا صادقی پايان يافت و آلبوم جديد اين خواننده محبوب به زودی منتشر خواهد شد.صادقی در اين باره می گويد:«آلبوم جديد من به احتمال فراوان تا پايان تابستان به بازار خواهد آمد.البته اسم آلبوم ديگر "به تو مديونم" نيست و هنوز نام آن را انتخاب نكرده ام.
مهرماه ۱۳۸۷:
رضا صادقی اوايل پاييز جديدترين آلبومش را روانه ی بازار موسيقی پاپ خواهد کرد. نام اين آلبوم “چقد سخته” خواهد بود.
آبان ماه ۱۳۸۷:
شركت فرهنگي- هنري «ايران گام» هر چند سعي داشت كه آلبوم جديد رضا صادقي را با عنوان « چقدر سخته »، از اوايل پاييز روانه بازار موسيقي پاپ كند، اما به خاطر حساسيت هاي زياد خود صادقي روي ريزه كاري‌هاي قطعه ها، آلبوم، با تاخيري 2 ماهه، از اوايل آذر امسال اين آلبوم را وارد بازار خواهد كرد.
۸ آبان ماه ۱۳۸۷:
پخش غير مجاز آهنگ برام دعا كن
دي ماه ۱۳۸۷:
هيچ آلبومی در ايران مشخص نيست چه زمانی دقيقا وارد بازار می شود زيرا طی شدن مراحل قانونی و اداری برای انتشار يک آلبوم در ايران قابل حدس نيست اما آلبوم جديد من با عنوان «چقدر سخته» بهمن ماه وارد بازار می شود
۱۵ بهمن ماه ۱۳۸۷:
پخش غير مجاز آهنگ خودش بود
۲ اسفند ماه:
پخش غيرمجاز آهنگ كافيه
۱۰ اسفند ماه:
پخش غير مجاز آهنگ روياي دريا
۱۱ اسفند ماه ۱۳۸۷:
پخش غير مجار آهنگ چقدر سخته
۲ فروردين ماه ۱۳۸۸:
پخش غير مجاز آلبومي جعلي با نام چقدر سخته كه تعدادي از تراك هاي آلبوم جديد با كيفيتي پايين تر از آلبوم اصلي در آن قرار داشت از جمله:به تو مديونم،نه ميتونم(شاهزاده عشق)،بيا بد شيم،ميخوام تو رو كه باشي.
۱۵ فروردين ماه ۱۳۸۸:
پخش غير مجاز آهنگ عشق من دل تو رو زد
فروردين ماه ۱۳۸۸:
چقدر سخته هم جزو آلبوم هايی بود که گفته می شد ، شب عيد نوروز روانه بازار می شود.اما اين آلبوم هم مانند آلبوم های ديگر به امسال موکول شد.با اين حال به نظر می رسد آلبوم رضا صادقی هم در فروردين منتشر نمی شود. با توجه به لو رفتن چندين تراک اين آلبوم و از جمله تراک چقدر سخته شايد نام آلبوم جديد رضا صادقی هم دچار تغيير شود و آلبوم با نام وتازه ای روانه بازار شود.
و امروز 20 ارديبهشت ماه است و همچنان منتظر آلبوم "چقدر سخته" هستيم!
پ ن۱:آهنگ هاي بيشتري در اين مدت از رضا صادقي عزيز پخش شده اند..در اينجا فقط آهنگ هاي مربوط به آلبوم چقدر سخته كه لو رفته اند درج شده.
پ ن ۲:اميدوارم شاهد پخش شدن غير مجاز آهنگ هاي ديگه آلبوم مثل:حلقه،ماهگرد حلقه هامون،نقطه سره خط و ... نباشيم

با تشکر از دوست خوبم "علی مشکی پوش کوچک"
منبع :

neverhood66
10-05-2009, 10:31
البته کاور هم جعلی هست اگه خواستین نشون میدم که جعلیه

kevin
11-05-2009, 03:20
یه چیزی که من هیچ وقت نتونستم درک کنم اینه که چرا وچه جوری ممکن اهنگ لو بره . . ؟؟

neverhood66
11-05-2009, 19:22
نمیدونم این چند وقته شایعات زیادی پیش اومده

هیچکس هم جواب قانع کننده ایی نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که چه اتفاقی برای آلبوم چقدر سخته افتاد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچنان منتظر سایت رسمی هستیم که جواب سوالات رو بدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنها سایت رسمی هم

هستش

یه نفر مثل یه نارفیق میتونه اهنگتی رضا صادقی دستش افتاده باشه بعد ...

البته از یک منبع تقریبا موثق اطلاع پیدا کردم که آقای صادقی برای

جلو گیریی از لو رفتن آهنگها روی اینترنت اقداماتی کردند که بعدا توضیح بیشتری میدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اون کسی هم که اهنگارو لو داده توسط اقای صادقی شناسایی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

neverhood66
14-05-2009, 09:46
[ فيلم "رمز شب" رضا صادقي آماده حضور در بازار "كن" ]

مستند رمز شب كه 4 سال از پشت صحنه ها ، كنسرت ها و مداحي ها و زندگي خصوصي رضا صادقي است آماده حضور در بازارجشنواره كن شد. اين روزها ساخت مستند در مورد زندگي افراد مشهور در هر عرصه اي مد شده است . چندي است صداي ساخت فيلم مستند درمورد رضا صادقي به گوش مي رسد و به اين بهانه به سراغ مصطفي منصوريار كارگردان اين كاركه ساعت هابراي اين فيلم با رضا صادقي همراه بوده، مي رويم و با او گفتگو مي كنيم....

مستند رمز شب كه 4 سال از پشت صحنه ها ، كنسرت ها و مداحي ها و زندگي خصوصي رضا صادقي است آماده حضور در بازارجشنواره كن شد. اين روزها ساخت مستند در مورد زندگي افراد مشهور در هر عرصه اي مد شده است . شايد اين مستندات است كه به صورت سي دي شده،درجايي نشان داده نمي شود و فقط درميان وسايل و فيلم هاي آرشيوي منزل مان نگهداري مي شوند. چندي است صداي ساخت فيلم مستند درمورد رضا صادقي به گوش مي رسد و به اين بهانه به سراغ مصطفي منصوريار كارگردان اين كاركه ساعت هابراي اين فيلم با رضا صادقي همراه بوده، مي رويم و با او گفتگو مي كنيم.

نام اين مستند چيست ؟ "رمز شب." اين فيلم حاصل 4 سال همراهيم با رضا صادقي است كه در آن يك سري ناگفته ها، توسط او بيان مي شود.

موضوع آن چيست؟ كه لحظه به لحظه زندگي اين خواننده ، به همراه مصاحبه و حرف هاي اوست.

اين مستند طي چه مدت فيلمبرداري شده است ؟ اين فيلم طي 4 سال گذشته فيلمبرداري شده و4 سال پي درپي بوده است ، يعني ازتمام پشت صحنه هاي كنسرت هايش هم فيلم داريم .

زمان فيلمچقدر است؟ تقريبا در 60 دقيقه آماده است .

شامل چه بخش هايي مي شود؟ بخشي به عنوان اعتراف است كه به حواشي كاري مي پردازد؛ نوحه خواني، كنسرت ها و پشت صحنه هاي كنسرت هايش .

نوحه خواني؟ بله . نوحه خواني در عاشورا توسط رضا صادقي هم در اين مستند هست .

چه كساني درساخت اين مستند به شما كمك كرده اند ؟ تمام پشت صحنه هاي كنسرت ها را به همراه مهدي قيصري تصويربرداري كردم.حميد سليميان تدوين و عارش خزايي صداگذاري آن را انجام داده است.

اين كار آماده ارائه به كدام موسسه فرهنگي است؟ اين كار را به سيما فيلم ارائه داديم و اميدواريم كه براي بازار كن فرستاده شود .

دراين مستند از موسيقي چه كساني استفاده كرديد؟ از موسيقي خودش رضا صادقي دراين كار استفاده كرديم.

فيلمبرداري ها دركجا بود؟ علاوه بر پشت صحنه كنسرت هايش در شهرهاي مختلف، در بندرعباس هم فيلمبرداري داشتيم .

چرا بندرعباس؟ قسمت هايي از زندگي رضا كه در سكانس هايي از اين فيلم، مادر او در كنار ديگي در حال پختن نذري هستند را گرفتيم .

دراين مستند از كارهاي جديد صادقي هم استفاده مي شود ؟ بله. چند تراك جديد هست كه دراين فيلم ازآن استفاده مي كنيم.

آيا فضاي اين مستند شبيه به ديگر مستنداتي است كه ديده ايم ؟ خير. بيشتر به فضاي باب ديلن و اسكورسيزي شبيه است .

شما علاوه براين، كارهاي ديگري نيز انجام داده ايد؟

بله. بيشتر كارگرداني ويديو كليپ را انجام داده ام.

با چه كساني بيشتر كاركرده ايد ؟ علاوه بركارهاي رضا، كارگرداني ويديو كليپ هاي ديگر دوستان من جمله مهدي مقدم ، بابك جهانبخش و ميلاد رحيمي را هم انجام داده ام.

doctor_apachi2
14-05-2009, 11:06
سلام. ببخشید من یه میکس از رضا صادقی و یه خواننده زن عرب یه جا شنیدم که خیلی زیبا بود اما تو نت پیداش نکرئم همین که یه جاش میگه : آخه مگه پرنده بی تو میتونه تو قفس پرواز کنه. شما دارید این آهنگ رو؟

neverhood66
14-05-2009, 11:32
نه من نشنیدم ولی میپرسم ببینم کسی داره یانه

doctor_apachi2
14-05-2009, 12:15
ممنون دوست عزیز.این آهنگ فوق العاده هست. حتما پیگیرش باشید واقعا قشنگه. اما حالا که شما هم میگید نشنیدین تعجب میکنم چون من هم هر چی تو گوگل سرچ کردم پیدا نشد که نشد

kevin
20-05-2009, 01:56
دوستان عزیز لطف کنید تاریخ کنسرت ها رو جلوتر اعلام کنید

Saman-tci
20-05-2009, 02:34
دوستان من خیلی وقته کنسرت نرفتم ....
.
اگه خدا بخواد میخوام کنسرت رضا صادقی همراه خانواده برم ... فقط مخواستم بدونم قیمت بلیطهای کنسرت ایشون چنده ..؟

neverhood66
20-05-2009, 09:14
دوستان عزیز لطف کنید تاریخ کنسرت ها رو جلوتر اعلام کنید
حتما مطمعا باش خبر میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان من خیلی وقته کنسرت نرفتم ....
.
اگه خدا بخواد میخوام کنسرت رضا صادقی همراه خانواده برم ... فقط مخواستم بدونم قیمت بلیطهای کنسرت ایشون چنده ..؟
حتما اینکارو انجام بده اخه کنسرتاش خیلی رویایی هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنج قیمتا بین 20 تا 50 هزار تومن هست البته بستگی به جاش هم داره این ماله برج میلاده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم حداقل 15 باشه

neverhood66
11-06-2009, 12:12
آنونس فیلم مستند زندگی رضا صادقی با عنوان «رمز شب»

2مگابایت
قابل اجرا در موبايل و كامپيوتر

Password :

منبع: هم آواز

neverhood66
11-06-2009, 12:13
یکی بود یکی نبود

چندی پیش آهنگ هایی که به نام چقدر سخته به صورت غیر

مجاز پخش شد و همگان بر این باور بودند که این آلبوم,آلبوم

اصلی می باشد,سلطان مشکی را بر آن داشت که طی بیانیه

ای به دوستدارانش اعلام کند هموطنان گرامی تنها,ماکتی از

چند آهنگ آلبوم را در اختیار داشتند و اسم آلبوم نه چقدر سخته

است و نه به تو مدیونم. آلبوم رضا صادقی 16 قطعه خواهد

داشت و تحت عنوان یکی بود یکی نبود نامگذاری شده است.

عکس روی آلبوم و تعمق شما

سلطان مشکی برای گرفتن عکس روی آلبوم اقدام نموده اند و

قابل ذکر است طرح عکس سی دی و کاست آلبوم جدید,

طرحی قابل تعمق می باشد که زحمت این کا رو دوست

خوبمان آقای امید سزاوار کشیده اند.

amin khan
11-06-2009, 15:22
میگم ما نفهمیدیم این آلبومی که توی بازار قلابی شد بالاخره؟؟
مگه میشه
خب خود رضا خونده دیگه
حالا اصلیش کی میاد؟
کنسرت کی؟

amin khan
11-06-2009, 15:24
مگه میشه
خب خود رضا خونده دیگه
حالا اصلیش کی میاد؟
کنسرت کی؟

Amir_Ans
11-06-2009, 18:19
مگه میشه
خب خود رضا خونده دیگه
حالا اصلیش کی میاد؟
کنسرت کی؟

توی بازار یا توی اینترنت ؟؟؟؟؟؟؟؟ پس کی میاد این آلبوم ؟

neverhood66
11-06-2009, 21:14
این البوم تنها ماکتی از چنتا از کارای البوم بوده

از 11 اهنگ لو رفته 6 تاش فقط ماله این البوم بوده و 2 تاش قدیمی بودن و 2 تاش هم که ماله این البوم نبودن و مال البوم بعدی بودن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 اهنگ هم که همون بشکن قدیمی هست که خود رضا روش برای دل خودش خونده و بعضی این اهنگ رو دزدیدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل اینکه رضا کسایی که البوم رو لو دادن شناسایی کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

neverhood66
12-06-2009, 09:41
کنسرت هم هرموقع خواست برگزار بشه همینجا اعلام میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kevin
29-06-2009, 09:29
این اهنگ بشکن رو خود رضا صادقی در ورژن جدیدش رپ خونده ؟؟؟

asextor1
30-06-2009, 11:31

بله . خود رضا خونده
پس کی این آلبوم میخواد بیاد
ای خدا مردیم از بس انتظار کشیدیم

neverhood66
01-07-2009, 22:35

اره این رو خود رضا صادقی برای دل خودش روی ورژن قبلی خوندی
یعنی این ورژن جدید نیست و از رضا صادقی دزدیده شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

neverhood66
02-07-2009, 10:30
صدرالدین حسینی مدیرعامل شركت ایران‌گام در گفت‌وگو با ایلنا ضمن تشریح روند انتشار آلبوم

موسیقی چقدر سخته با صدای رضا صادقی افزود: این آلبوم هنوز به صورت قانونی منتشر نشده است

و در تلاش هستیم تا پس از گرفتن مجوزهای لازم این آلبوم روانه بازار شود.

وی درباره نسخه بی‌كیفیت و غیرقانونی این آلبوم در بازار گفت: متاسفانه اوایل سال جاری در دوم

فروردین 88 این آلبوم به صورتی قاچاق و غیرمجاز در بازار تكثیر شد.

وی ادامه داد: پس از بررسی‌ها مشخص شد چند روز قبل از انتشار این آلبوم،

منزل رضا صادقی مورد دستبرد سارقان قرار گرفته است و این آلبوم نیز از روی كامپیوتر

وی دزدیده شده است.

حسین‌خانی ادامه داد: از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیروی انتظامی در حال پیگیری و

شناسایی مسببان عاملان هستم.

مدیرعامل ایران‌گام درباره وضعیت قاچاق موسیقی گفت: متاسفانه وضعیت فروش غیرقانونی

موسیقی از قاچاق فیلم بدتر است و افراد به راحتی در سر چهارراه‌ها و پیاده‌روها انواع موسیقی

مجاز و غیرمجاز را به فروش می‌رسانند.

منابع: هم آواز - موسیقی ما

timsar jackson
03-07-2009, 08:36
این مستند رمز شب سی دیش اومده؟ یا لینکاش تو نت واسه دانلود اومده؟

هر وقت اومد حتما خبر بدین

ممنون

neverhood66
03-07-2009, 15:29
نه هنوز نیومده

حتما اگه اومد خبر میدم

timsar jackson
03-07-2009, 15:51
راستی کنسرت زاهدان رضا صادقی هم خیلی باحال بود واقعا اصلا فکرشو نمیکردم بیاد زاهدان رضا صادقی....

MoJtaBa.R
03-07-2009, 17:55
جديدا برگزار کرده يا همون کنسرت قبليه که تقريبا 3 يا 4 سال پيش بود فک کنم اومد به بازار : قاچاقي

timsar jackson
03-07-2009, 20:12
جديدا برگزار کرده يا همون کنسرت قبليه که تقريبا 3 يا 4 سال پيش بود فک کنم اومد به بازار : قاچاقي

فروردین امسال بود

MeMri
07-07-2009, 18:04
این غم که تو صدامه،زخم شب گریه هامه،یاده یه عشق کهنه-ست که هنوز هم باهامه...

فقط می تونم بگم منتظر آلبوم جدید رضا صادقی هستم...با تمام آهنگاش خاطره دارم و زندگی کردم...امیدوارم آلبوم جدید از همه آلبوم ها قوی تر باشه...یا علی!

timsar jackson
09-07-2009, 23:56
کسی خبر دقیق از آلبوم جدید نداره که کی میاد؟

neverhood66
10-07-2009, 09:58
هنوز خبری نیست

timsar jackson
10-07-2009, 20:03
هنوز خبری نیست

نکنه به خاطر اینکه آلبوم یه مدت لو رفت دیگه نیاد......

.:HAMED:.
10-07-2009, 20:06
نکنه به خاطر اینکه آلبوم یه مدت لو رفت دیگه نیاد......
رضا صادقی دیگه
ساختن البوم جدید براش کارسختی نیس

neverhood66
13-07-2009, 08:58
سلام 2 خبر جدید
خبر اول
مديرعامل شركت نمای هنر پارسيان خبر داد؛

فيلم مستند زندگی رضا صادقی 20 مرداد وارد شبكه نمايش خانگی می‌شود

مصطفی منصوریار فیلم رمز شب را درباره زندگی رضا صادقی در طول چهار سال ساخته است/این فیلم در مدت زمان 60 دقیقه در آستانه روز تولد رضا صادقی در مردادماه و در تیراژ 800 هزار نسخه منتشر می‌شود.
فیلم مستند رمز شب درباره زندگی رضا صادقی مردادماه وارد شبكه نمایش خانگی می‌شود.
علی اسدزاده مدیرعامل شركت نمای هنر پارسیان درباره آخرین فعالیت‌های این شركت گفت: در حال آماده‌سازی انتشار مستند رمز شب به كارگردانی مصطفی منصوریار هستیم.
وی ادامه داد: فیلم رمز شب اولین بیوگرافی تصویری رضا صادقی است كه به زندگی وی می‌پردازد.
وی ادامه داد: تصویربرداری این فیلم 4 سال به طول انجامیده است و كارگردان فیلم از سال 84 تا 88 همراه با رضا صادقی بوده است و به صورت اپیزودیك مقاطع مختلف زندگی وی را به تصویر كشیده است.
مدیرعامل شركت نمای هنرپارسیان افزود: این فیلم در مدت زمان 60 دقیقه در آستانه روز تولد رضا صادقی در مردادماه و در تیر از 800 هزار نسخه منتشر می‌شود.
اسدزاده اضافه كرد: فیلم دیگری درباره رضا صادقی به نام جعبه سیاه به كارگردانی منصوریار در حال ساخت است كه پاییز امسال عرضه می‌شود.

آنونس فیلم رمز شب برای دانلود

خبر دوم

کنسرت رضا صادقی ۲۴ و ۲۵ تیرماه در کیش

timsar jackson
18-07-2009, 13:03
یه سوال که ربطی به این تاپیک نداره!

از2مرداد تا 9 مرداد توی تهران کنسرتی برگزار میشه؟

iman_s
18-07-2009, 19:05
1و 2 مرداد تو كرج كنسرت داره.
تالار شهيدان نژادفلاح

timsar jackson
18-07-2009, 19:23
1و 2 مرداد تو كرج كنسرت داره.
تالار شهيدان نژادفلاح

کی؟ رضا صادقی؟

asextor1
26-07-2009, 04:48
رضا صادقی:‌ اسم آلبوم جدیدم شد؛ «یکی بود، یکی نبود»
1 مرداد - صحبت های رضا صادقی در مورد آلبوم : «بعد از اتفاق‌هایی که برای آلبوم جدیدم افتاد، حالا تمام سعی ما بر این است که قطعا کار را تا اواخر همین ماه یا نهایتا اوایل ماه بعد وارد بازار کنیم. عنوان آلبوم جدیدم هم «یکی بود، یکی نبود» است که امیدوارم توانسته باشیم با دوستان، کار خوبی را برای شما تهیه کرده باشیم».

خبری محرمانه درباره آلبوم «یکی بود ، یکی نبود»
بعد از تمام شدن برنامه و موقعی که برای انجام گفت‌وگوی صوتی به پشت صحنه اجرای برنامه رفتیم یکی از نزدیکان صادقی در مورد آلبوم تازه رضا حرف‌های جالبی را عنوان کرد؛ «آلبوم در 16 قطعه تدارک دیده شده و بعضی از قطعه‌ها لو رفته، رضا هم با تنظیمی متفاوت آن‌ها را توی آلبوم گنجانده تا با آن‌چه در اینترنت و به صورت غیررسمی منتشر شد، یک فرق اساسی داشته باشند».

منبع : کافه مشکی پوش

Amir_Ans
26-07-2009, 08:29
امیدوارم زودتر آلبوم جدید بیاد ... من که منتظرم

26-07-2009, 10:50
حالا چه امید وار باشی یا نه آلبوم جدید میاد
واسه چی این همه ابراز امید میکنین؟
بهتره بری نذر هم بگی:خخخ

Amir_Ans
26-07-2009, 13:19
حالا چه امید وار باشی یا نه آلبوم جدید میاد
واسه چی این همه ابراز امید میکنین؟
بهتره بری نذر هم بگی:خخخ

امیدوارم زودتر بیاد .. خوب شد:31:؟؟

26-07-2009, 13:45
امیدوارم زودتر بیاد .. خوب شد؟؟
اگه بیاد نذر میکنم یه گوسفند بکشم به امیر قربونی کنم

tirdad_60
26-07-2009, 15:03
کار قبلیش که زیاد به دلم نشست از حد و اندازه رضا صادقی کمتر بود من نمیدونم چرا بیشتر هنرمندای موسیقی پاپ نمیتونند یه سیر صعودی در ارائه کاراشون داشته باشند

mf.designing
26-07-2009, 15:08
رضا صادقی:‌ اسم آلبوم جدیدم شد؛ «یکی بود، یکی نبود»
1 مرداد - صحبت های رضا صادقی در مورد آلبوم : «بعد از اتفاق‌هایی که برای آلبوم جدیدم افتاد، حالا تمام سعی ما بر این است که قطعا کار را تا اواخر همین ماه یا نهایتا اوایل ماه بعد وارد بازار کنیم. عنوان آلبوم جدیدم هم «یکی بود، یکی نبود» است که امیدوارم توانسته باشیم با دوستان، کار خوبی را برای شما تهیه کرده باشیم».

خبری محرمانه درباره آلبوم «یکی بود ، یکی نبود»
بعد از تمام شدن برنامه و موقعی که برای انجام گفت‌وگوی صوتی به پشت صحنه اجرای برنامه رفتیم یکی از نزدیکان صادقی در مورد آلبوم تازه رضا حرف‌های جالبی را عنوان کرد؛ «آلبوم در 16 قطعه تدارک دیده شده و بعضی از قطعه‌ها لو رفته، رضا هم با تنظیمی متفاوت آن‌ها را توی آلبوم گنجانده تا با آن‌چه در اینترنت و به صورت غیررسمی منتشر شد، یک فرق اساسی داشته باشند».

اين آلبوم "يكي بود يكي نبود" همون آلبوم معروف به چقدر سخته هست ؟

saeed_h1369
26-07-2009, 20:02
اره کاش زود تر بیاد مشتاق شنیدار: دی

asextor1
26-07-2009, 20:17
اين آلبوم "يكي بود يكي نبود" همون آلبوم معروف به چقدر سخته هست ؟

آره . ولی فقط 4-5 تا از آهنگ های آلبوم چقدر سخته توی این آلبوم هستند . البته با میکس و تنظیم اصلی

timsar jackson
05-08-2009, 21:14
منبع : کافه مشکی پوش

لینک کافه مشکی پوش رو میزاری؟

neverhood66
06-08-2009, 08:43
به مدیریت دوست عزیز صادق حسن دوست

timsar jackson
09-08-2009, 21:30
قرار بود مستند رمز شب 20 مرداد پخش بشه کسی خبری داره که به موقع پخش میشه یا نه؟

neverhood66
10-08-2009, 14:23
گفته میشه که 21 این ماه به مناسبت تولد رضا وارد بازار میشه

timsar jackson
11-08-2009, 01:11
گفته میشه که 21 این ماه به مناسبت تولد رضا وارد بازار میشه

چه شرکتی پخشش میکنه؟

neverhood66
11-08-2009, 17:12
نه نمیدونم

timsar jackson
12-08-2009, 11:17
21 شد رمز شب پخش شد یا نه؟

neverhood66
13-08-2009, 12:41
کنسرت بزرگ سلطان مشکی
King of Black Live in Concert
مشکی پوش موسیقی پاپ ایران برای سومین بار در تابستان 88 در جزیره کیش به هنرنمایی خواهد پرداخت.
کنسرت بزرگ رضا صادقی در روزهای 28 و 29 و همچنین 30 مردادماه، همزمان با اختتامیه دوازدهمین جشنواره تابستانی کیش در تالار شهر برگزار خواهد شد.
از ابتدای امسال این چهارمین بار است که رضا صادقی در جزیره کیش به اجرای برنامه می پردازد.
نکته قابل توجه در مورد کنسرت آتی سلطان مشکی، اجرای تعدادی از قطعات آلبوم جدید "یکی بود یکی نبود" خواهد بود که می تواند نوید بخش انتشار آلبوم در آینده ای نزدیک باشد.
منتظر طوفان مشکی باشید...
مرکز فروش بلیط کنسرت رضا صادقی
هتل پارسیان کیش
( مقابل تالار شهر )

timsar jackson
16-08-2009, 09:41
رمز شب پخش شد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

timsar jackson
16-08-2009, 09:43
«بی‌خداحافظی»؛ با بازی و صدای رضا صادقی ساخته می‌شود

محمد نشاط گفت: فیلم سینمایی «بی‌خداحافظی» درباره رضا صادقی، با بازی و خوانندگی خود او ساخته می‌شود. این تهیه‌كننده سینما اظهار داشت: فیلم‌نامه «بی‌خداحافظی» كه پیمان عباسی درحال نگارش آن است به زندگی رضا صادقی می‌پردازد.
نشاط ادامه داد: این فیلم موزیكال به‌تهیه‌گنندگی من ساخته خواهد شد اما كارگردان آن هنوز مشخص نشده است.
رضا صادقی در این فیلم علاوه بر بازیگری، خوانندگی و آهنگ‌سازی را هم برعهده دارد.

منبع: موسیقی ما

timsar jackson
18-08-2009, 12:24
هیچکی نمیدونه رمز شب پخش شده یا نه؟

neverhood66
19-08-2009, 11:32
نه هنوز پخش نشده

timsar jackson
19-08-2009, 12:00
نه هنوز پخش نشده

خبری ندارین که کی پخش میشه؟

saeed_h1369
20-08-2009, 12:23
بچه ها اسم آلبوم چی شد؟ کی میاد اصلا ؟

timsar jackson
20-08-2009, 12:47
بچه ها اسم آلبوم چی شد؟ کی میاد اصلا ؟

اسم آلبوم شد یکی بود یکی نبود..

فکر کنم هنوز دقیقا معلوم نیست کی میاد..

timsar jackson
22-08-2009, 14:37
مصاحبه با رضا صادقی و احسان خواجه امیری

کالبد شکافی موسیقی پاپ

از مدت‌ها قبل تصميم داشتيم كه با دو تن از موفق‌ترين مردان موسيقي پاپ گفتگو كنيم تا آنان پاپ امروز ايران را كالبدشكافي كنند. قرارمان در ساعت 11 شب، دفتر دوست مشترك‌مان، عكاس خوش‌ذوق سينماي ايران، «بابك ماني» صورت گرفت. خب، اين هم از مشخصه‌هاي كار خبرنگاري است كه تا پاسي از شب بايد به دنبال سوژه‌هاي جذاب باشي، رضا صادقي يك دقيقه زودتر رسيده بود و پشت‌سر او احسان خواجه‌اميري. احسان كه به رضا رسيد، گفت: «براي تو مشكي پوشيده‌ام»، بله، هر دوي‌شان مشكي‌پوش بودند...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به دفتر بابك كه رفتيم، دقايقي صحبت از كنسرت بزرگ كيش به ميان آمد كه رضا قرار بود در هفته اول به اجرا بپردازد و احسان در هفته پنجم... بعد قرار شد عكاسي صورت بگيرد و بابك ماني هم چند دوربين غول‌پيكر خود را روبه‌روي آنان گذاشت، تا آنان با ژست‌هاي خود، براي خانواده‌سبز، عكس يادگاري بگيرند.قرار شد پس از عكاسي، ما يك موضوع را بيان كنيم و احسان و رضا درباره آن موضوع به گفتگو با يكديگر بپردازند. دقايقي از عكاسي گذشت كه ناگهان برق منطقه رفت، ساعت 12 شب بود، زمان را نمي‌توانستيم از دست بدهيم، هر دوي خوانندگان مطرح كشورمان از تمرين آمده بودند و خستگي در وجودشان موج مي‌زد. از اين رو، تصميم گرفتيم كه گفتگو را آغاز كنيم.بابك، شمع آورد و در يك فضاي شاعرانه و عارفانه، گفتگوي دوساعته ما صورت گرفت، مصاحبه كه به اتمام رسيد، ساعت 2 شب بود، اما خبري از آمدن برق نبود، اميدواريم اين گفتگو در تاريكي مورد توجه شما قرار گيرد، چرا كه احسان و رضا، رك و صريح صحبت كردند و حسابي از شرمندگي شبكه‌هاي ماهواره‌اي درآمدند.

مـرد هميشه مشكي‌پوش

رضا صادقي 25 مرداد1358 در بندرعباس به دنيا آمد و اصالتش از شهري زيبا به نام ميناب (آناميس) است. نظر به اينكه در خانواده مذهبي و مقيد چشم به جهان گشود، ابتدا خواندن را با تلاوت قرآن آغاز كرد. علاقه‌مندي او به مسائل هنري باعث شد تا فعاليتش را در زمينه موسيقي آغاز كند .

سال 1368 ابتداي راه و به نوعي اولين جرقه ذهني او بود با توجه به اينكه در آن سال‌ها بندرعباس امكانات بسيارمحدودي براي فراگيري داشت، بنابراين او با مطالعه كتاب‌هاي متفاوت در اين زمينه ساختار فكري خود را در مورد اين هنر بسيار رويايي و لطيف استحكام بخشيد. علاقه‌مندي او به موسيقي مدرن باعث شد تا نگاه موزيسين‌هاي بزرگ به او تغيير كند، او هميشه لباس مشكي بر تن مي‌كند.

فارغ‌التحصيل كامپيوتر

احسان خواجه‌اميري فرزند ایرج؛ خواننده قدیمی موسیقی سنتی ایران در ۷ آبان، 1363 متولد شد. او در رشته مهندسی کامپیوتر ادامه تحصیل داد و فرزند آخر خانواده است. احسان با ترانه «جان بابا» که همراه با ایرج، پدر خود اجرا کرده ‌بود به دنیای موسیقی شناخته ‌شد. با به بازار آمدن آلبوم «من و بابا» در تابستان 1380 و در پی آن راه‌ یافتن احسان به صدا و سیمای ایران به خواننده‌ای شناخته شده و محبوب در ایران تبدیل شد. می‌توان گفت، احسان با ترانه «برای آخرین بار» که برای تیتراژ پایانی سریالی با همین نام اجرا کرده‌‌بود به اوج محبوبیت رسید. ترانه زيباي او بر روي سريال ميوه ممنوعه در رمضان 86، او را به اوج شهرت در موسيقي پاپ رساند. احسان خواجه‌اميري، پسر خواننده قديمي كشورمان ايرج خواجه‌اميري است. او از شش سالگي دست به ساز شد و در سن 13 سالگي اولين ترانه‌اش را براي صدا و سيما ساخت كه پخش هم شد. او در 15 سالگي تصميم گرفت خواننده شود و اينگونه بود كه وارد حيطه هنر شد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چــرا دو شـب؟

از سال گذشته اگر خواننده‌اي كنسرت برگزار ‌كند، تنها دو شب اين اتفاق برايش مي‌افتد و سه شب يا بيشتر نمي‌تواند كنسرت برگزار كند چرا؟ اين پرسشي است كه صادقي و خواجه‌اميري به آن پاسخ مي‌دهند.

رضا صادقي مي‌گويد: درباره اين موضوع اين سوال براي من خواننده پيش مي‌آيد كه كنسرت گذاشتن براي من، يك پايان‌نامه دانشگاهي است و مي‌خواهم بازتاب آلبومم را ببينم... افرادي هم كه به كنسرت مي‌‌آيند به اين خاطر است كه از ما بهترين را بشنوند... اما وقتي كنسرت‌ها، در دو شب برگزار مي‌شود، تا ما خودمان را با شرايط وفق مي‌‌دهيم، كنسرت‌ها تمام مي‌شود و آن انرژي نيمه‌كاره مي‌ماند. اين براي من سوال است، كار خواننده و گروهش يك بازي صوتي است، كه اين بازي مستلزم راحتي ما با محيط است، ما شب اول كه كنسرت برگزار مي‌كنيم، كمي با هم غريبه هستيم، اما شب دوم، تازه با محيط خو مي‌گيريم اما ديگر فرصتي نيست تا انرژي‌مان را تمام و كمال در اختيار مدعوين بگذاريم. از مسئولان مي‌خواهم فكري به حال كنسرت در شب‌هاي بيشتر كنند. ببينيد، مردم عطش شنيدن موسيقي دارند پس نبايد اين عطش را از آنان بگيريم. فرصت براي شنيدن كنسرت به شكل زنده، بايد بيشتر باشد، اميدوارم اين نگاه‌ها تغيير كند.

احسان خواجه‌اميري گفته‌هاي صادقي را تائيد مي‌كند و مي‌گويد: موسيقي يك نياز براي روح افراد است. زماني كه تعداد كنسرت‌هاي يك گروه دو شب مي‌شود در يك شهر پرجمعيت مانند تهران اين فرصت از خيلي‌ها كه علاقه‌مند موسيقي هستند گرفته مي‌شود.

ضمن اينكه اين موضوع باعث مي‌شود تا قيمت بليت كنسرت به طور چشمگيري افزايش پيدا كند به خاطر اينكه مراحل آماده‌سازي يك گروه كه شامل هزينه ماه‌ها تمرين، رفت و آمد، استوديو تمرين و غيره... مي‌باشد، فقط براي دو شب كنسرت پرداخت شده و براي تهيه‌كننده توجيه اقتصادي ندارد. چون وقتي برآيند اين هزينه‌ها با هزينه تبليغات و پول سالن و پول عوامل اجرايي كنسرت و غيره جمع مي‌شود خيلي سنگين مي‌شود. مثلا هزينه سالن در تهران شبي 17 - 18 ميليون تومان است. در نتيجه تهيه‌كننده ناگزير است بليت را 50 هزار تومان بفروشد كه اين موضوع اصلا مورد رضايت من نيست!

چرا كه هنرمند متعلق به تمام جامعه است نبايد فضا به گونه‌اي شود كه فقط قشر خاصي از جامعه بتوانند از كنسرت‌ها استفاده كنند.

رضا صادقي بحث را ادامه مي‌‌دهد: يك نفر مرا در خيابان ديد و گفت: آقا رضا، شنيدم كنسرت داريد، به او گفتم ان‌شاءا... شما را خواهم ديد، در كمال ناباوري به من گفت: اي آقا ما كجا و بليت‌هاي گران‌قيمت شما كجا؟ احساس كردم اين علاقه‌مندان از من و موسيقي فاصله گرفته‌اند و من را دور مي‌بينند. به خودم گفتم براي چه مي‌خوانم و متاسفم كه همه اين مسائل دست به دست هم مي‌دهد تا مخاطبان موسيقي يك سري آدم محدود باشد.

حال بحث عوض مي‌شود ... احسان مي‌گويد: اجازه بدهيد رك صحبت كنم. من و رضا به اين نتيجه رسيديم كه عاشق كشورمان هستيم و مي‌‌خواهيم به مسئولان بگوييم كه ما بايد دست به دست هم بدهيم و موسيقي كشورمان را سربلند كنيم. ما با اينكه پتانسيل بسيار خوبي داريم، اما بايد قبول كنيم كه در دنيا، موسيقي مطرحي نداريم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه كساني پاپ را به بيراهه كشاندند؟

احسان مكث مي‌‌كند و ادامه مي‌دهد: معمولا مي‌‌شنويم كه موسيقي را جدا مي‌كنند، يعني موسيقي سنتي، پاپ و... من خودم از خانواده‌اي آمدم كه در زمينه موسيقي اصيل و سنتي فعاليت مي‌كردند، اما اين حرف را قبول ندارم كه بين سنتي و پاپ بايد تفاوت قائل شد. به نظر من، هر موسيقي كه هدف والايي داشته باشد، ارزشمند است. ممكن است در يك موسيقي اصيل و سنتي اشعاري مبتذل خوانده شود، اما از آن طرف مثلا رضا صادقي مي‌آيد، روي موسيقي پاپ قطعه پر معناي «وايسا دنيا» را مي‌خواند كه آدم را تكان مي‌دهد.

رضا صادقي وارد بحث مي‌شود و مي‌گويد: من و احسان جزو معدود خواننده‌هايي هستيم كه خيلي با هم دوستيم. احسان در خانواده‌اش پيشينه موسيقي سنتي دارد كه از پدرش به ارث رسيده و من، همان پيشينه را هم ندارم. اجازه بدهيد واضح‌تر بگويم، ما بايد خودمان از هم حمايت كنيم، يعني كسي كه موسيقي سنتي كار مي‌كند، بايد از «پاپ» هم حمايت كند. وقتي كه ما خودمان از هم حمايت كنيم، مسئولان هم به ناخواه تعمق مي‌كنند. اجازه بدهيد مثالي بزنم، «ميثم مروستي» از نوازندگان خوب سازهاي سنتي است، اما وقتي وارد پاپ مي‌شود، پاپ را محترم مي‌شمارد. هر دوي افرادي كه در اين دو حيطه كار مي‌كنند، بايد به يكديگر احترام بگذارند.

صحبت به شبكه‌هاي ماهواره‌اي كشيده مي‌شود، دو شبكه‌اي كه دائم موسيقي پخش مي‌‌كنند، آيا آنها به كمك پاپ آمدند يا نه؟! بحث را صادقي آغاز مي‌كند: «موسيقي پاپ كه از نيمه دوم دهه هفتاد جان دوباره‌اي گرفت، داشت خيلي خوب پيش مي‌رفت، تا اينكه آن دو شبكه ماهواره‌اي وارد مقوله پاپ شدند. ببخشيد، اين دو شبكه شورش را درآوردند و به پاپ خيانت كردند!» از صادقي مي‌پرسيم، واضح‌تر بگو؟ تخريب كردند يعني چه؟ مي‌گويد: «مسئولان مي‌گفتند، ما مي‌خواهيم نمونه‌اي از موسيقي پاپ ببينيم، اما هر موزيك و كليپي كه پخش مي‌شد سطح فكري پايين موسيقي ما را نشان مي‌داد و همان شد ملكه ذهن خيلي‌ها... حتي اون ور آبي‌ها هم تعجب كردند كه اين چه موسيقي است كه شما داريد؟! هي مي‌گفتيد پاپ، پاپ‌تان همين بود؟» احسان مي‌گويد: من مسئولان را مقصر نمي‌دانم، اما به كمك آنها احتياج داريم، ما بايد قبول كنيم كه موسيقي يك نياز رواني براي جامعه است. با هم صحبت كنيم، مگر الان كه ما داريم اين صحبت‌ها را مي‌گوييم، بد است؟! بايد جلسه بگذاريم و به حال اين موسيقي فكري كنيم. انصافا الان خواننده‌هاي ما آن طور در منطقه، شناخته شده نيستند، اما چند خواننده لس‌آنجلسي تورهاي بين‌المللي اجرا مي‌كنند! آنها اهدافشان با ما تفاوت دارد. بعد جالب است همان‌ها كه مي‌آيند كليپ‌هاي سطحي از اين دو شبكه را مي‌بينند، مي‌گويند: باز صد رحمت به ما... اصلا ما نبايد اجازه بدهيم آنان چنين حرفي بزنند. اين براي ما زشت است.

از هر دوي‌شان مي‌پرسيم شايد اين به بي‌ظرفيتي ما مرتبط باشد، يعني اگر فضا باز باشد، يك سري از افراد جوياي نام سوءاستفاده مي‌كنند.احسان مي‌گويد: نه، من اصلا به اين حرف‌ها اعتقاد ندارم، يعني زيرزميني و روزميني و... مثلا رضا، ابتدا ترانه‌هايش پخش شد، آن هم بدون مجوز، اما به دل نشست، مي‌دانيد چرا؟ چون هدفمند بود، داراي الگو بود. اما بايد قبول كنيم، در حال حاضر الگويي نداريم. نه براي موسيقي آرام، نه براي موسيقي تند. مگر در اين كشور كارهاي ارزشي كه الگو هم بوده، كم توليد شده؟! نكته اينجاست كه از اين نوع موسيقي‌هاي فاخر، ارزشمند و قانونمند، حمايت نمي‌كنيم.

كليــپ‌هاي بي‌معني ماهواره‌اي

از خواجه‌اميري مي‌خواهيم كه نظر خودش را در مورد كليپ و كليپ‌سازي بگويد. «من به شخصه دوست دارم، كار رضا صادقي و امثال او هر روز از تلويزيون پخش شود كه اگر جوانان علاقه‌مند مي‌خواهند به دنبال موسيقي بروند، اين نوع موسيقي را انتخاب كنند، اما وقتي در چنين شرايطي براي تبليغ خوانندگان، حتي كليپ‌سازي وجود ندارد، مشخص است كه جوان سراغ شبكه‌هاي ماهواره‌اي مي‌رود.» احسان در ادامه مي‌گويد: حالا كه صحبت به كليپ رسيد اجازه بدهيد، به نكته‌اي اشاره كنم. كليپ يك نياز است. ما امروزه موسيقي را، بيشتر در اتومبيل يا منزل مي‌شنويم، اما مهم‌ترين فاكتور براي موسيقي روز جهان، همراه بودن آن با تصوير است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي شما اين تصوير را از موسيقي بگيريد، نبايد انتظار زيادي داشته باشيد كه اثرگذاري هم داشته باشد. يعني شما هر چقدر موسيقي فاخري بسازيد، در هزاره سوم بايد به همراه تصوير در ذهن مردم رخنه كند. وقتي ما استفاده نكنيم، آنها مي‌آيند استفاده مي‌كنند! در حال حاضر اين اتفاق يكي از بزرگترين معضلات موسيقي ايران است. اين سوال بارها براي ما پيش مي‌آيد كه چرا مثلا كنسرت‌هاي صادقي، اصفهاني، عصار و... پخش نمي‌شود. واقعا چرا؟اين پرسشي است كه احسان مي‌پرسد و رضا صادقي پاسخ اين پرسش را اينگونه مي‌گويد: «يك سري حرف‌هاست كه مي‌خواهم رك بگويم، نه اينكه از گفتنش ابايي داشته باشم، اما من نمي‌توانم از طرف ديگر دوستانم صحبت كنم، چون قصه، فقط قصه من نيست، قصه موسيقي است، من از نگاه خودم مي‌گويم. موسيقي پاپ، اين روزها بي‌گناه و مظلوم در حال افتادن است اما مي‌توان كمك كرد! من و دوستانم مي‌توانيم يك فضاي تصويري محترمي فراهم كنيم، اما چرا جايي برايش نيست؟! واقعا چرا اجازه چنين فضايي داده نمي‌شود؟ اما به آن كسي كه به هنر پاپ ايران خيانت كرد، براي كانال موسيقي‌اش مجوز دادند و ديديم كه او هم نتوانست انتظارات را برآورده كند. همين امر باعث شد تا مسئولان ديگر چنين فرصتي ندهند. همين الان هم مي‌شود يك موسيقي فاخر و محترم را به شكل تصويري به مردم ارائه داد، اما آن خيانت به خاطر «شندرغاز» پول اتفاق افتاد و براي به دست آوردن اين پول همه نوع موسيقي را با تصوير پخش كردند كه باعث بي‌اعتمادي عموم شد. ضمن اينكه سليقه‌ها را هم تغيير دادند. اين مسائل درد ماست و هيچ درماني هم براي آن پيدا نمي‌شود. شما به آلبوم‌هاي موسيقي نگاه كنيد، ما كجا بايد تبليغ كنيم؟ نمي‌تواني بيلبورد بزني و در تلويزيون تبليغ كني. به قول يكي از دوستان بايد شعر و نت را چاپ كنيم و به در و ديوار بزنيم، هر كسي خوشش آمد بيايد بخرد... از طرفي مي‌بينيم كه در پمپ بنزين CD‌فروش‌ها مي‌آيند و مي‌گويند CD شاد مي‌خواهيد، طرف مي‌گويد بله... آن وقت CD را داخل ضبط مي‌گذاري و مي‌شنوي كه خواننده مي‌خواند «... بلوتوث ... نرو...» من كاري به شخص خواننده ندارم، اون هم يك جوان است كه دوست دارد كار كند، حالا او فضاي كاري‌اش را به اين شكل انتخاب كرده است. حرف من اين است، چون مردم نمي‌بينند و قدرت انتخاب ندارند، پس دم‌دست‌ترين‌ها را كه مي‌بينند انتخاب مي‌كنند. بگذاريد مثالي برايتان بزنم، آن ترانه زيباي «ميوه ممنوعه» كه توسط احسان ساخته و خوانده شد. ما مي‌توانستيم پس از پخش سريال يك كليپ زيبا براي آن بسازيم، اما بيننده، تنها به آن بسنده كرد كه در پايان سريال، يك آسمون ببيند كه اسامي عوامل در حال بالا رفتن است! بعد در كمال تعجب مي‌بينيم كه يكي به من مي‌‌گويد: كليپ احسان را مي‌خواهي برايت بلوتوث كنم؟ ديدم، همان تيتراژ پاياني را براي من فرستاده، اين يعني چي؟ چرا بايد اين طور باشد؟ آن وقت شما به راحتي يك سري كليپ‌هاي بي‌معني را از كانال‌هاي ماهواره‌اي مي‌بينيد و همين مي‌شود سطح انتخاب مردم. به قول احسان، اگر شما هر روز يك چوب كبريت را نشان دهيد، آن چوب كبريت براي خود اسم و رسمي پيدا مي‌كند، حتي اگر ارزش چنداني نداشته باشد.»

احسان مي‌گويد: اين حرف‌هايي را كه مي‌زنيم، همكارانمان به دل نگيرند، ما از دردهاي موسيقي مي‌گوييم و اين دردها زماني التيام پيدا مي‌كند كه مسئولان محترم به اين نتيجه برسند كه موسيقي يك نياز رواني براي مردم است و اگر اين موسيقي هدايت نشود مي‌تواند لطمه‌هاي جبران‌ناپذيري بزند كه هم اكنون به عينه مي‌بينيم. اگر اين الگوپذيري به همين شكل ادامه پيدا كند، ديگر نمي‌شود كاري ‌كرد. رضا صادقي ادامه بحث را دنبال مي‌كند: حرف من اين است كه چرا دوستان ما، نبايد موسيقي محترم خود را پخش كنند؟ به نظر شما نبايد احسان خواجه‌اميري را به تلويزيون دعوت كنيم كه در مورد آلبومش توضيح بدهد و آن جواني كه از تلويزيون اين برنامه را مي‌بينند، خودش را جاي احسان روي آن صندلي ببيند و به سراغ اين نوع موسيقي برود؟! اما وقتي احسان را نمي‌بيند، مي‌رود سراغ موسيقي كه تصوير آن را مي‌بيند مي‌رود سراغ «چي‌چي...‌‌ها»! اين جوان بايد هدايت شود كه روزي نام خود را بگذارد «احسان خواجه‌اميري» نه «چي‌چي...‌‌ها»! به نظر شما، برنامه شب شيشه‌اي چه ايرادي داشت؟! مرا به عنوان يك خواننده دعوت كردند تا با مردم صحبت كنم، اين چه اشكالي داشت؟ من هم حرف‌هايم را زدم. اما در عرض چند سال يك بار كافي است؟ ما بايد تريبوني داشته باشيم، تا بتوانيم حداقل در رابطه با موسيقي قابل احترام و ارزشي صحبت كنيم. ببينيد نمي‌خواهم به مطبوعات بي‌احترامي كنم، اما بايد قبول كرد كه در هزاره سوم، رسانه تصويري چيز ديگري است و آنچه مردم از تصوير مي‌بينند با آن راحت‌تر ارتباط برقرار وآن را باور مي‌كنند. اما افسوس كه حضور در تلويزيون براي ما يك آرزو شده است! ضمن اينكه ما را مسئول‌تر مي‌كند، چون با مردم صحبت مي‌كنيم و همين امر باعث مي‌شود كه سال بعد كاري بهتر ارائه بدهيم، پس خواننده مي‌داند سال بعد بايد برود جواب بدهد، پس سعي مي‌كند، كار خوبي ارائه دهد. به خاطر همان جواب پس دادن، بايد كاري خوب ارائه بدهد. در پايان بگذاريد يك مثال بزنم، برادرم كه 14 سال دارد، مدتي رفت سراغ موسيقي بي‌معني و... نمي‌خواستم او را از گوش دادن نهي كنم، پس تصميم گرفتم كه او را به يك سمت ديگر هدايت كنم، يك گيتار الكتريك برايش گرفتم، چند كنسرت خوب هم برايش تهيه كردم ببيند، خودم و چند تن از دوستانم هم برايش با گيتار، موسيقي فاخر زديم، پس از مدتي او اصلا نگاهش نسبت به موسيقي عوض شد!

بهترين فرصت را از دست داديم

در اينجا مي‌خواهيم از اين دو در رابطه با كنسرت‌ها و مشكلاتشان بپرسيم، صادقي مي‌گويد: مشكلات در كنسرت كم نيست. گاهي به تهيه‌كننده‌هايي برخورد مي‌كنيد كه تنها به فكر «صفرها» هستند! مشكلي هم كه پيش مي‌آيد، من خواننده را مي‌اندازند جلو... يعني مردم از چشم من مي‌بينند. من كنسرت نمي‌گذارم كه 2500 نفر روي صندلي ‌باشند و 2000 نفر هم سر پا در شرايطي سخت به كنسرت بيايند تا آن تهيه‌كننده به سود بيشتر فكر كند! من كنسرت مي‌گذارم تا آن 2500 نفر نشسته، در شرايط روحي خوبي به سر ببرند و موسيقي من شنيده شود! از طرفي شما بعضي مواقع با كنسرت‌گذاراني برخورد مي‌كنيد كه نه فضاي موسيقي را مي‌شناسند و نه به هيچ عنوان از موسيقي، اطلاعاتي دارند و تنها به فكر سوددهي هستند. آن دو شبكه ماهواره‌اي هم، به همين شكل عمل كردند. اين شبكه‌ها مي‌توانستند براي ما يك فرصت بزرگ باشند، اي كاش افرادي مثل مرحوم بابك بيات، دكتر چراغعلي و بزرگان ديگر متصدي مي‌شدند و موسيقي را هدايت مي‌كردند. ما مي‌توانستيم از آن دو شبكه موسيقي ارزشي پخش كنيم. اگر يادتان باشد، زماني، تعداد كنسرت‌ها زياد شد، اما به يك باره در سراشيبي سقوط افتاد، مي‌دانيد چرا؟ چون آنهايي كه كنسرت مي‌گذاشتند، نمي‌دانستند بايد چگونه كنسرت برگزار كنند و حس بي‌اعتمادي به وجود آمد. درباره شبكه‌هاي ماهواره‌اي هم همين طور، پخش كليپ‌هاي سطح پايين علاقه‌مندان به پاپ را بي‌اعتماد كرد.

صادقي كه حسابي با هيجان صحبت مي‌كند مي‌گويد: مردم ما، مردم معتقدي هستند و يك سري روحيات خاص خودشان را دارند و همين روحيات، در موسيقي آنها هم نقش‌ دارد و دوست دارند به روحيات آنان احترام گذاشته شود، اما وقتي احترام گذاشته نمي‌شود، هر سيستمي در دنيا اين‌گونه عمل مي‌كند، يعني سيستم مي‌آيد و مي‌گويد «اين» نباشد يا اگر باشد، كم باشد، در حال حاضر موسيقي ما در اين مرحله به سر مي‌برد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احسان خواجه‌اميري بحث را ادامه مي‌‌دهد و مي‌گويد: ما به آينده اميدواريم. هيچ كجاي دنيا چنين مردماني با اين پتانسيل ندارند، پس ما بايد از فرصت‌ها بهترين استفاده را بكنيم، رضا حرف خوبي گفت، ما بهترين فرصت‌ها را سوزانديم! شما هر چه را در تلويزيون نمايش دهيد مطرح مي‌شود، اي كاش از اين فرصت استفاده مي‌شد و موسيقي ارزشي ما از اين طريق مطرح مي‌شد.

ضمن اينكه در سال‌هاي اخير دسترسي به موسيقي هم آسان بود. جواني كه هيچ سابقه‌اي از موسيقي نداشت و تازه اين كار را شروع كرده بود، الگوي‌ او شد اين كانال كه به دست آوردن آن هم ساده بود! يك نرم‌افزار كامپيوتري، يك كيبورد و ساخت يك كليپ ساده. اين مسائل باعث شد موسيقي ما به سمت پوچي برود. نظر من هم اين است كه اگر از آن شبكه‌‌هاي تلويزيوني استفاده درستي مي‌شد و يك شوراي موسيقي در آن مي‌گذاشتند، مي‌توانستيم، استفاده‌هاي درستي از آن بكنيم. الان هم دير نشده، اگر يك شبكه دولتي بخواهد، كانال موسيقي راه‌اندازي كند و با دعوت از افرادي كه زحمات زيادي كشيدند، موسيقي را درست هدايت كند، فكر بدي نيست و ما مي‌توانيم دوباره به يك موسيقي پويا برسيم.

ازدواج

احسان خواجه‌اميري چندي پيش ازدواج خود را در يك جمع كوچك خانوادگي جشن گرفت، اما رضا صادقي همچنان به دنبال عروس مشكي‌پوش است! صادقي مي‌گويد: «مادرم، خيلي زياد اصرار مي‌كند كه بايد ازدواج كني، من هم به مادرم گفتم، بايد يك عروس پيدا كنم! كه لباس مشكي بپوشد، آن وقت ازدواج مي‌كنم» (همه مي‌خنديم).

بچه‌هاي رضا صادقي

شايد همين امسال ازدواج كنم، شايد هم نه! اما به دنبال يك اتفاق بزرگ هستم، در ابتداي دهه چهارم زندگي‌ام، بدم هم نمي‌آيد، تشكيل خانواده بدهم! من حتي نام بچه‌هايم را هم انتخاب كرده‌ام. چون دوست دارم دو تا دختر داشته باشم، يكي «قصه» و ديگري «عشق»، اما اگر خدا به من پسر داد دوست دارم نامش را «علي» بگذارم.

كسي را متهم نمي‌كنم

اين پرسش بارها پيش آمده كه چرا ترانه‌هاي «رضا صادقي»، اينقدر لو مي‌رود؟ صادقي به اين پرسش خيلي دقيق پاسخ مي‌دهد: «اگر اين اتفاق براي احسان مي‌افتاد، به خودم مي‌گفتم احسان دروغ مي‌گويد، خودش كارشو لو داده بيرون، مي‌گويد كار لو رفته است و مي‌خنديدم، اما متاسفانه در مورد من چنين اتفاقي افتاده كه از سوي دوستان نزديك من هم بود، البته من كسي را متهم نمي‌كنم، اين كار مثل اين است كه سوئيچ روي خودروي روشن بگذارم و دزد اتومبيل را ببرد، من نبايد اتومبيل را روشن مي‌گذاشتم. من بايد زيرك و آگاه بودم. يكي از مسئولين به من مي‌گفت تو حرفه‌ات چيه؟ گفتم: موسيقي. گفت: پس حرفه‌اي به آن نگاه كن! به همه چيزش، حتي به ضبط منزلت و... اما من اين جوري نگاه نكردم. همين لو رفتن باعث شد كه من قطعات را دوباره تنظيم كنم، جا دارد در مورد آلبوم جديدم هم بگويم كه روي دو، سه تا كارم، بايد چند اصلاحي صورت مي‌گرفت كه من با آغوش باز پذيرفتم. خوشحال مي‌شوم تا زمان تولدم اين آلبوم روانه بازار شود، يعني 25 مرداد 1388 كه من 30 ساله مي‌شوم (تاريخ تولد 30/5/1358) اما باز هم قول نمي‌دهم! گرچه تعدادي از دوستان مطبوعاتي به من تهمت دروغگويي زدند، به همين خاطر قول نمي‌دهم!»

موسيقي ارزشي

شما مي‌دانيد موسيقي ارزشي چه نوع موسيقي است؟

صادقي مي‌گويد: موسيقي ارزشي، موسيقي است كه با تفكر و فرهنگ ما همراه باشد. اگر مي‌بينيد، موسيقي اون ورآبي، در سال‌هاي اخير مطرح شده، چون تريبوني دارند به نام ماهواره... اين فرصت براي ما هم، با آن دو شبكه پيش آمد كه افسوس، آن فرصت را سوزانديم. من خبرش را دارم كه خود آنها از كارهاي خوانندگان نامي‌ چون؛ احسان، محمد اصفهاني، عليرضا عصار و...چقدر لذت مي‌برند! من هم اگر يك تريبون داشتم، مي‌آمدم از موسيقي ارزشي خودمان دفاع مي‌كردم، آن‌ وقت آنها متوجه مي‌شدند كه ما چه مي‌گوييم و مي‌فهميدند كه موسيقي ما ارزشي است و آن چيزي كه آن دو شبكه نشان مي‌دهند، تمام موسيقي‌ ما نيست. وقتي آن ور آبي‌ها، موسيقي فاخر بچه‌هاي اينجا را نمي‌بينند، فكر مي‌كنند كه موسيقي ما همان دو شبكه است.... من خودم به شخصه از همه نوع سبك موسيقي حمايت مي‌كنم، چرا؟ چون اگر همان موسيقي «رپ» دچار كلام بي‌‌‌مفهوم و دور از فرهنگ ذهني من نباشد، من گوش مي‌كنم. اما متاسفانه يك سري موسيقي بي‌ارزش باعث شده كه نگاه‌ها به پاپ طور ديگري شود. به نظر شما مگر همه كارهاي پاپ، بي‌ارزش است؟! ما نبايد به وسيله موسيقي‌هاي مبتذل با شعور مردم بازي كنيم. چون شنونده موسيقي، تفاوت موسيقي خوب و بد را متوجه مي‌شود... ما بايد آلبومي توليد كنيم، كه وقتي يك ايراني مي‌شنود، به خودش بگويد، اين آدم به تمام لحظه‌هاي من فكر كرده بعد خوانده... شعري را كه انتخاب كرده، شعري است كه من شنونده در طول روز با آن برخورد مي‌كنم. ما خودمان بايد «پاپ» را ارزشمند كنيم و با تفكر به آن نگاه كنيم. متاسفانه شنيدم كه مي‌گويند پاپ يعني «دمبولي ديمبو»... منِ رضا صادقي، احسان و... هيچ كدام به تنهايي نمي‌توانيم اين ديدگاه را تغيير دهيم... وقتي مي‌گوييم حمايت، منظورمان اين نيست كه به ما پول بدهيد، اما به عنوان يك مسئول مرا مثل برادر كوچكتر يا پسرتان بدانيد و به ما انگيزه بدهيد، بگذاريد كنسرت‌هاي بيشتري برگزار كنيم، يك تريبون به ما بدهيد تا ما جوانان را به سوي موسيقي ارزشي آن هم به شكل هدفمند سوق دهيم، ما نبايد بهانه دست لس‌آنجلسي‌ها بدهيم، من و امثال من هيچ وقت نمي‌توانيم بخوانيم، «قند و نباتي، شكلاتي و...» اصلا در تفكر ما نمي‌گنجد! اما وقتي آن دو شبكه، مي‌آيند كليپ‌هاي سطح پايين با اشعار مبتذل جواناني كه به دنبال نام هستند را پخش مي‌كنند، آن‌ور آبي‌ها، همه را به يك چشم نگاه مي‌كنند و عليه «پاپ» ما جبهه مي‌گيرند، به همين خاطر است كه مي‌گويم آن دو شبكه همه چيز را خراب كردند و پاپ را به نابودي كشاندند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احسان خواجه‌اميري نظر جالبي در اين باره دارد: «اين دو شبكه، صددرصد به ضرر موسيقي پاپ ايران عمل كردند! آغاز حضور و فعاليت اين ماهواره‌ها با شرايط عجيبي همراه بود. من و رضا و ديگران كه براساس قوانين پيش مي‌رويم به فكر موسيقي و مردم هستيم، اما آن شخص حقيقي كه مي‌آيد يك شبكه راه‌اندازي مي‌كند، به دنبال سود است. جامعه ما احتياج به يك شبكه تلويزيوني موسيقي دارد كه افراد قانونمند در اين حيطه فعاليت ‌كنند، تا بتوانند صحبت كنند و موسيقي بتواند خلوت مردم را پر كند، اما در كمال تعجب مي‌بينيم كه موسيقي‌هاي بي‌معني از شبكه‌هاي ماهواره‌اي پخش مي‌شود و هر دو طرف، صاحب شبكه و خواننده به دنبال سود هستند، اين اتفاق در سال‌هاي اخير براي موسيقي ديگر كشورها هم افتاد و موسيقي آنان را در سراشيبي قرار داد، چرا كه آنها هم از كارهاي ارزشي، فاصله گرفته بودند. در واقع موسيقي با بيزينس عجين شده و تجاري شده است.

فصل تازه

خيلي‌ها مي‌گويند «سلام آخر»، خيلي شنيدني‌تر از «فصل تازه»، آلبوم جديد احسان بود. رضا صادقي در مورد آلبوم جديد احسان مي‌گويد: من بارها گفتم اگر آلبوم جديدم وارد بازار شود، با «وايسا دنيا» تفاوت دارد! در مورد احسان هم، همين طور. «سلام آخر» او در يك برهه زماني آمد كه شديدا تب موسيقي بالا گرفته بود، اما نبايد بگويم «فصل تازه» خوب نبود. تفاوت «فصل تازه» كه اشعار و آهنگسازي زيبايي داشت، با «سلام آخر» در تفاوت نگاه بود. به نظر من «فصل تازه» ترانه‌هايي دارد كه قشرهاي مختلف سني از آهنگ‌هاي آن لذت مي‌برند. براي مثال سه قطعه آن براي من شنيدني بود، دو قطعه ديگرش براي پدرم و...

از صادقي مي‌پرسيم آيا انتقادي به احسان داري؟ او مي‌گويد: انتقاد نمي‌كنم، چرا كه اين كار يعني توهين به طرفدارانش، اما به او مي‌گويم كه احسان تو هنوز 25 سال سن داري، همه ما فرصت اشتباه داريم، اما نه خطايي كه غيرقابل بخشش باشد. از او مي‌خواهم كه كارهايش را مرور كند تا بتواند كاري خوب ارائه دهد. مرور كند كه مردم از كدام كارهاي او بيشتر خوششان آمده و از كدام خوششان نيامده مي‌دانيد چرا ما نمي‌توانيم خطا كنيم؟ در خارج از ايران، خواننده وقتي دو قطعه مي‌خواند، و وقتي متوجه مي‌شود، مردم از آن استقبال نكردند، سريعا 4 قطعه ديگر مي‌سازد، اما اگر ما در يك آلبوم اشتباه كنيم، بايد مدتي نزديك به يك سال به انتظار مجوز بمانيم تا بتوانيم كار گذشته‌مان را جبران كنيم و اين مدت خيلي زياد است.

احسان مي‌گويد: در آلبوم «فصل تازه» دلم مي‌خواست كه آن فضاي آلبوم گذشته را بشكنم و البته از اطرافيان هم نظرخواهي كردم، كه كار جديدم را چگونه روانه بازار كنم كه حاصل آن شد «فصل تازه»...

رضا هم در مورد آلبوم جديدش مي‌گويد: از بس گفتم فلان روز مي‌آيد، اما نشد، راستش خودم ديگر خجالت مي‌كشم! اما تمام كارهايش به پايان رسيده، البته يه مقدار به خاطر مجوز به مشكل برخوردم و اين مسائل باعث شد از آخرين آلبومم دو سال بگذرد، آلبوم جديدم تفاوت‌هاي زيادي با آلبوم «وايسا دنيا» دارد، نام آلبوم جديدم «يكي بود، يكي نبود» است.

منبع:خانواده سبز

timsar jackson
25-08-2009, 15:04
تازه‌ترين آلبوم رضا صادقی عيد فطر در بازار رسمی موسيقی کشور؛
«يکی‌بود، يکی‌نبود» عيد فطر می‌آيد

آلبوم «يکی‌بود، يکی‌نبود»، تازه‌ترين اثر رضا صادقی همزمان با عيد سعيد فطر به بازار رسمی موسيقی کشور می‌آيد.

خواننده مشكی‌پوش ایران (رضا صادقی) كه درروزهای (29-30 مرداد) در جشنواره كیش به اجرای كنسرت‌هایی موفق پرداخت طی گفت‌وگوی كوتاهی با موسيقی ما در‌رابطه با تاخیر انتشار آلبوم‌اش می‌گويد؛ «بنا‌بر دلایلی این آلبوم به اصلاحیه خورد و در حال حاضر سخت مشغول كار بر‌روی همين آلبوم هستیم كه به احتمال زیاد عید فطر آن‌را منتشر خواهیم كرد».
او در ادامه گفت: «فیلم مستند «رمز شب» را هم آماده انتشار داریم كه سیاست بر‌این اساس است تا آن‌را بلافاصله بعد از آلبوم وارد بازار کنيم».

منبع:موسیقی ما

amin khan
25-08-2009, 16:38
خبر خوبی بود
ممنون

کنسرت کیش هم تعجب میکنم چطور بلیتش 15 تومنه
توی تهران بلیتا زیر 50 تومن نمیاد....

timsar jackson
25-08-2009, 17:25
خبر خوبی بود
ممنون

کنسرت کیش هم تعجب میکنم چطور بلیتش 15 تومنه
توی تهران بلیتا زیر 50 تومن نمیاد.... شاید به خاطر اینه که این سومین کنسرتی بود که امسال رضا صادقی توی کیش اجرا کرد!

a1000a
26-08-2009, 00:40
بچه ها
آهنگ بشکن صادقی رو گوش کردین؟
چرا اولش سبک رپ میخونه؟

timsar jackson
26-08-2009, 01:31
بچه ها
آهنگ بشکن صادقی رو گوش کردین؟
چرا اولش سبک رپ میخونه؟

من یه آهنگ بشکن ازش گوش کردم خیلی قدیمیه رپ نمیخونه توش...

همون که میگه زورکی نخند عزیزم..میدونم اومدی بازی...

a1000a
26-08-2009, 13:20
من یه آهنگ بشکن ازش گوش کردم خیلی قدیمیه رپ نمیخونه توش...

همون که میگه زورکی نخند عزیزم..میدونم اومدی بازی...
اره همونه
اولش اینو میگه(شایدهم رپ نباشه)
بازم من تک و تنها میون غمها
روی این صندلی رفتم به فکر فردا
تو روبرومی یه قصه تازه
نگاه میکنی و ب خودت میگی می بازه
و......
مال شما اولش اینو میگه؟

AmiIin
26-08-2009, 13:27
اگه اشتباه نکنم این اهنگ بشکن رضا صادقی اولین بار که پخش شد اون قسمت رپ رو نداشت اما ابن جدیده بله . قسمت اولشو یه جورایی رپ میخونه .... .

timsar jackson
26-08-2009, 15:17
اره همونه
اولش اینو میگه(شایدهم رپ نباشه)
بازم من تک و تنها میون غمها
روی این صندلی رفتم به فکر فردا
تو روبرومی یه قصه تازه
نگاه میکنی و ب خودت میگی می بازه
و......
مال شما اولش اینو میگه؟ نه مال من اولش اینو نمیگه

شاید شما اون آهنگیو دارین که چند وقت پیش تو سایتا اومد که گفتن اولش رپ میخونه من اون آهنگو چون میدونستم دزدیه و بدون

اجازه ی رضا صادقی پخش شده دانلودش نکردم..

a1000a
26-08-2009, 15:51
نه مال من اولش اینو نمیگه

شاید شما اون آهنگیو دارین که چند وقت پیش تو سایتا اومد که گفتن اولش رپ میخونه من اون آهنگو چون میدونستم دزدیه و بدون

اجازه ی رضا صادقی پخش شده دانلودش نکردم..
ایول
خوشم اومد
ولی دانلود کن خیلی قشنگ شده

neverhood66
27-08-2009, 11:09
این اهنگ حدود 5-6 سال پیش خونده شده و اصلا داخلش رپ نیست
خیلی وقت پیش شنیده بودم قراره ای اهنگ ورژن جدیدش بیاد که البته اینم گفته بودن کاملا از اول خیونده میشه و دوباره میکس میشه ولی وقتی البوم لو رفت دیدم اهنگ بشکن هم توش هست برای همین دانلود کردم و انتظار داشتم چیز جدیدی باشه ولی دیدم دقیقا رو همون اهنگ رپ خونده شده بعد یه نکته ای نظر منو جلب کرد این بود که این اهنگ جدید حجمش 5.469 هستش در حالی که ورژن قدیمی هم دقیقا همینقدر حجم داشت
از یکی از کسایی که با رضا رابطه داشت پرسیدم گفت که رضا این اهنگو برای دل خودش خونده و هیچ وقت نمی خواسته ای اهنگ پخش بشه و از اون دزدیده شده
همین...

amin khan
29-08-2009, 04:25
عکسهای کنسرت رضا صادقی در کیش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).jpg

iman_abi
29-08-2009, 14:06
سلام کسی این آهنگ بشکن رو داره؟!؟!

a1000a
30-08-2009, 21:52
سلام
من آهنگ بشکن بدون رپ رو میخوام
کسی داره؟

timsar jackson
31-08-2009, 14:52
رضا صادقی در يک فيلم سينمایی متفاوت در نقش اول ظاهر می‌شود

رضا صادقی در يک فيلم سينمایی، بعنوان نقش اول بازی می‌کند.

به‌زودی تصویر‌برداری فیلمی متفاوت، با عنوان «بی خداحافظی» با بازی رضا صادقی به‌عنوان نقش اول شروع خواهد شد.
پیمان عباسی در حال نگارش فیلم‌نامه اين فيلم متفاوت است و محمد نشاط تهیه‌كنندگی آن را بر‌عهده دارد، اما هنوز نامی از كارگردان این فیلم و بازیگران ديگر آن فاش نشده است.
لازم به ذكر است كه خواننده پاپ مشكی‌پوش ایران- رضا صادقی- در این فیلم بخصوص، خوانندگی و آهنگ‌سازی را هم انجام داده است.

منبع:موسیقی ما

asextor1
07-09-2009, 21:09
فرزاد حسنی، نیما مسیحا، محمد علیزاده و عاطفه نوری میهمانان ویژه آخرین شب اجرای رضا صادقی بودند.
کنسرت ٣٠ مرداد در جزیره کیش، آخرین اجرای آلبوم "وایسا دنیا" بود.
آلبوم "یکی بود و یکی نبود" روز عید سعید فطر منتشر خواهد شد.
بر خلاف وعده قبلی سلطان مشکی، هیچ کدام از آهنگ های آلبوم جدید در کنسرت اجرا نشد!
احتمالا" هیچ کدام از آهنگ های آلبوم لو رفته "چقدر سخته" در آلبوم "یکی بود یکی نبود" قرار نخواهند گرفت.
آلبوم جدید سلطان مشکی پوش پاپ ایران دارای ١۶ قطعه خواهد بود.

منبع: فریاد مشکی

asextor1
07-09-2009, 21:18
فایل صوتی ترانه فراموش اجرا شده در کنسرت مرداد ماه 88 ( با کیفیت اورجینال )

تشکل اینترنتی حمایت از رضا صادقی و آلبوم یکی بود یکی نبود

@R3Z
07-09-2009, 22:54
لینکت محدودیت 10 بار دانلودش تموم شده...اگه میشه یه جای دیگه آپ کن
ممنون

neverhood66
09-09-2009, 12:06
فایل صوتی ترانه فراموش اجرا شده در کنسرت مرداد ماه 88 ( با کیفیت اورجینال )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتشکل اینترنتی حمایت از رضا صادقی و آلبوم یکی بود یکی نبود

من هم هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم اگه میشه یه لینک دیگه بدید راپید نباشه لطفا

Amir_Ans
09-09-2009, 13:19
این آهنگ همون آهنگه که دانلود نمیشه ؟

Amir_Ans
09-09-2009, 13:40
اینم یه لینکه دیگه

iman_abi
10-09-2009, 22:06
این آهنگ همون آهنگه که دانلود نمیشه ؟

مرسی من عاشق این آهنگم! این لینکی که شما دادین اون قدیمیست یا اونیه که اخیرا خونده؟!؟

mf.designing
10-09-2009, 22:23
دوستان یه سوال دارم ، اکثر ما کلیپ ناقصی موسوم به "دریا" (دریا ، اولین عشق مرا بردی ...) رو شنیدیم ، آیا این آهنگ کاملش موجود هست ؟

Amir_Ans
11-09-2009, 01:32
:31:
دوستان یه سوال دارم ، اکثر ما کلیپ ناقصی موسوم به "دریا" (دریا ، اولین عشق مرا بردی ...) رو شنیدیم ، آیا این آهنگ کاملش موجود هست ؟

این سواله شما چه ربطی به صادقی داره ؟ مگه این آهنگو صاقی هم خونده ؟

من اینو از هر کسی شنیدم ولی نمیدونم اصل ماله کیه

MAJ€€D
11-09-2009, 15:01

" نیما چهرازی دریا " سرچ کن تو گوگل

asextor1
13-09-2009, 18:21
6 روز مونده تا انتشار آلبوم "یکی بود یکی نبود"
(خدا کنه ایندفعه تاریخ انتشار عوض نشه)

Amir_Ans
13-09-2009, 23:15
6 روز مونده تا انتشار آلبوم "یکی بود یکی نبود"
(خدا کنه ایندفعه تاریخ انتشار عوض نشه)

خدا کنه همین باشه دیگه خسته شدیم از بس عقب افتاد ... :20:

neverhood66
14-09-2009, 10:12
چه تو قصه چه حقیقت یکی بود یکی نبوده

این چرایی های مبهم کار دنیای حسوده

وقتی که قصه تلخو هیچکسی باور نداره

بزار تا ماتم دنیا رو سر و تنت بباره

5 روزه دیگه مونده

amin khan
17-09-2009, 12:00
دوستان یه مقدار بریم تو کار آهنگهای قدیمی...
آهنگ مشکی رنگ عشقه و خنده های زورکی رو هر کی داره لطفا بده تا دو روز دیگه که آلبوم میاد...

Amir_Ans
17-09-2009, 12:14
من خندهای زورکی را دارم ولی یا این سرعتم یه نصف روز طولمیکشه تا آپ بشه ولی اگه لینکو پیدا کردم میزارم

mf.designing
17-09-2009, 12:19
بچه ها چه کمپانی منتشر میکنه آلبوم رو ؟ به شهرستان ها کی میرسه ؟

این سواله شما چه ربطی به صادقی داره ؟ مگه این آهنگو صاقی هم خونده ؟

من اینو از هر کسی شنیدم ولی نمیدونم اصل ماله کیه

" نیما چهرازی دریا " سرچ کن تو گوگل

اینی که من میگم ، مطمئنم که ماله رضا صادقی هست ...

neverhood66
17-09-2009, 12:41
دوستان یه مقدار بریم تو کار آهنگهای قدیمی...
آهنگ مشکی رنگ عشقه و خنده های زورکی رو هر کی داره لطفا بده تا دو روز دیگه که آلبوم میاد...

سلام
بفرما این مشکی رنگه عشقه

بچه ها چه کمپانی منتشر میکنه آلبوم رو ؟ به شهرستان ها کی میرسه ؟

شرکت ایران گام منتشر میکنه
ولی نمیدونم که کی میاد شهرستان

asextor1
17-09-2009, 16:36
2 روز مونده تا انتشار آلبوم "یکی بود یکی نبود"

به احترام کعبه
به عشق رنگ شب ها
به نام عاشقای
یه رنگ و پاک و تنها
یه مرد با صلابت
یه روز یه ادعا کرد
نوشت که مشکی عشقه
بد جوری سر صدا کرد !

asextor1
18-09-2009, 16:16
فقط 1 روز مونده تا انتشار آلبوم "یکی بود یکی نبود"

اون حلقه که تو دستته طناب اعدام منه
ستاره غرق به خون تو سفره شام منه
تو اونجا غرق زندگي من اينجا غرق مردنم
مثل يه ديوونه دارم اشک ميريزم جون ميکنم
از خونه بيرون ميزنم طاقت موندن ندارم
بايد بيام ببينمت يه هديه اي برات دارم
چقدر شلوغه کوچتون ببين چه شور و حاليه
اما تو سفره عقدتون جاي يه چيزي خاليه
مگه ميشه نبينمت تو اين لباس روياي من
فقط بذار نگات کنم چيزي نگو حرفي نزن
بي دعوت اومدم ببخش مهمون ناخونده منم
خواستم کنار تو باشم لحظه پرپر زدنم
چيزي برام نمونده که وصلم کنه به اين زمين
غير يه رگ که بعد تو پاره ميشه فقط همين
چشماتو روي من نبند نترس دارم تموم ميشم
تو سفره عقدت ميخوام گلاي قرمز بپاشم
اين دم آخر بذار تا نگات کنم يه عالمه
عزيزکم ببخش اگه چشم روشنيم برات کمه

tirdad_60
18-09-2009, 18:09

رضا صادقی تور تابستانی‌اش را به‌پایان می‌رساند
رضا صادقی تور تابستانی‌اش را در بندر انزلی به پایان خواهد رساند

موسیقی ما- مینا آتشی: رضا صادقی، خواننده‌ى پاپ، تور کنسرت‌های تابستانی خود را از جزیره‌ى کیش در تیرماه آغاز کرد و سرانجام آن‌را در بندر انزلی به پایان خواهد رساند.

رضا صادقی با اعلام این خبر به سایت موسیقی ما گفت: «در تاریخ‌های 29و30 شهریور در سالن میرصدیق واقع در بندر انزلی به‌روی سن خواهیم رفت و در 2 سئانس به اجرای کنسرت خواهیم پرداخت.»
بر‌اساس همین گزارش، به این‌ترتیب، رضا صادقی تور کنسرت‌های تابستانی خود را به پایان خواهد رساند. لازم به ذکر است که چندی پیش مجتبی شکاری دوست و عضو گروه ارکستر رضا صادقی برای همیشه از گروه ارکستر صادقی کناره گرفت.

asextor1
19-09-2009, 14:47
ای بابا این آلبوم که نیومد
شاید پیش بینی ما غلط بوده
همچنان منتظریم ......

asextor1
20-09-2009, 04:46
خدا کنه امروز دیگه آلبوم بیاد .
خیلی دوست دارم سی دیش رو بخرم ولی حیف که توی شهر ما به این زودی ها خبری از سی دی نمیشه
مجبورم دانلود کنم آلبومو
آقا رضا منو ببخش (ولی پولش رو میزارم به حساب اینکه اینهمه منتظرمون گذاشتی !!!)

مشکي تر از آنيم که بيرنگ بميريم
از شيشه نبوديم که با سنگ بميريم
تقصير کسي نيست که اينگونه غريبيم
شايد که خدا خواست که دلتنگ بميريم

neverhood66
20-09-2009, 06:03
asextor1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز خوب من هم شهرستانم ولی چونکه مث شما طاقت ندارم دانلود میکنم ولی هرموقع سیدی اومد یکی هم میخرم

asextor1
20-09-2009, 15:02
آلبوم نیومد ؟

Amir_Ans
20-09-2009, 15:25
یعنی اصفهانم دیر میاد ؟؟؟ فقط تهرانه که منتشر میشه ؟

neverhood66
20-09-2009, 15:58
اصلا ایران گام هیچ خبری نداده
برای البو سیروان و احسان خواجه امیری و...
از 1 ماه قبل خبر انتشار رو میذاشت و یکیدو هفته قبل از انتشار میگفت دقیقا کی وارد بازار میشه و همیشه هم شهرستان ها 2 روز قبل از تهران پخش میشد
ولی الان اصلا خبری نیست

neverhood66
20-09-2009, 15:58
درحالی‌که قرار بود رضا صادقی در بندر انزلی تور تابستانی‌اش را به‌پايان برساند؛
کنسرت بندرانزلی رضا صادقی لغو شد!

موسیقی ما- مینا آتشی: قرار بود رضا صادقی، خواننده‌ی پاپ تور کنسرت‌های تابستانی‌اش را در بندر انزلی به‌پايان برساند.

رضا صادقی روز پنج‌شنبه‌ی هفته‌ای که گذشت با اعلام این خبر به سایت موسیقی ما گفت: «در تاریخ‌های 29و30 شهریور در سالن میرصدیق واقع در بندر انزلی به‌روی سن خواهیم رفت و در 2 سئانس به اجرای کنسرت خواهیم پرداخت.»
اما امروز مطلع شديم که بنابر دلايلی نامعلوم، اين کنسرت لغو شده‌ است.
ناگفته نماند که رضا صادقی نيمه‌ی دوم ماه مهر در تهران و در سالن برج ميلاد کنسرتی خواهد داشت.
بر‌اساس همین گزارش، به این‌ترتیب، رضا صادقی تور کنسرت‌های تابستانی خود را به پایان خواهد رساند. لازم به ذکر است که چندی پیش مجتبی شکاری دوست و عضو گروه ارکستر رضا صادقی برای همیشه از گروه ارکستر صادقی کناره گرفت.

mf.designing
20-09-2009, 16:23
بابا پس این آلبومه چی شد ؟!

asextor1
20-09-2009, 19:01
بابا پس این آلبومه چی شد ؟!

احتمالا فردا (دوشنبه) آلبوم میاد

neverhood66
20-09-2009, 19:18
احتمالا فردا (دوشنبه) آلبوم میاد

تایید میشه
فکر کنم چون امروز تعطیل بود پخش نشد

:19:تا فردا منتظر میمانیم:19:

mr.reza
20-09-2009, 19:40
امیدوارم بعد از این همه انتظار شاهد یه آلبوم فوق العاده باشیم

asextor1
20-09-2009, 21:20
امیدوارم بعد از این همه انتظار شاهد یه آلبوم فوق العاده باشیم

خدا کنه آلبوم جذابی باشه چون رضا گفته توی سبک کاریش یه مقدار تغییر ایجاد کرده
مثل آلبوم فصل تازه ی احسان که با آلبوم فبلیش خیلی فرق داشت و طرفداراش رو راضی نکرده بود

mojtaba182003
21-09-2009, 00:31
من كه فكر نكنم هيچكدوم از آلبومايي كه گفته بودن بياد

neverhood66
21-09-2009, 11:23
هنوز خبری نشد؟

mr.reza
21-09-2009, 18:00
نا امید شدیم :دی

asextor1
21-09-2009, 18:16
رضا صادقی الهی .......
بابا خسته شدیم از بس انتظار کشیدیم
ای خداااااااااااااا

asextor1
21-09-2009, 18:20
بنابر اعلام شرکت ایران گام؛

٢٠ مهر زمان انتشار "یکی بود یکی نبود"

عده ای از دوستان عزیز این تاخیر و بدقولی رو به حساب رضا صادقی گذاشتن. اما طبق صحبت هایی که با شرکت "ایران گام" انجام شده، علت این تاخیر اون ها هستند و وعده دادند که آلبوم تا روز بیستم مهر منتشر بشه. ان شاالله!
پس...شکیبا باشید؛

منبع : وبلاگ فریاد مشکی

mr.reza
22-09-2009, 01:28
بنابر اعلام شرکت ایران گام؛

٢٠ مهر زمان انتشار "یکی بود یکی نبود"

عده ای از دوستان عزیز این تاخیر و بدقولی رو به حساب رضا صادقی گذاشتن. اما طبق صحبت هایی که با شرکت "ایران گام" انجام شده، علت این تاخیر اون ها هستند و وعده دادند که آلبوم تا روز بیستم مهر منتشر بشه. ان شاالله!
پس...شکیبا باشید؛

باز دستت درد نکنه گفتی ! خسته شدیم از بس جستجو کردیم ! (تو مغازه و نت :31:)

Manuchehrr
22-09-2009, 18:17
"یکی بود یکی نبود" ترانه هاش فرق میکنن با اون آلبومی که اومده بود ؟! ( به تو مدیونم و بشکن و حبیبی و..)

asextor1
23-09-2009, 02:06
"یکی بود یکی نبود" ترانه هاش فرق میکنن با اون آلبومی که اومده بود ؟! ( به تو مدیونم و بشکن و حبیبی و..)

توی آلبوم یکی بود یکی نبود تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط آهنگ های "به تو مدیونم ، نه میتونم (شاهزاده عشق) ، چقدر سخته ، میخوام تورو" از اون آلبوم جعلی قرار دارن که البته تنظیم اونها توی آلبوم جدید خیلی فرق کرده و بهتر شده
آهنگهای "به چه قیمتی ، یکی بود یکی نبود ، نقطه سر خط ، ماه گرد حلقه " و چند تا آهنگ دیگه هم توی آلبوم هستن که جمعا میشه 16 تا اهنگ و احتمالا 20 مهر هم آلبوم میاد

neverhood66
23-09-2009, 05:32
به چه قیمتی رو دیگه تو البوم قرار نمیدن (البته به احتمال خیلی زیاد )

چون این شعر رو اسی هم داخل البوم جدیدش گذاشت نمیشه که یه اهنگ داخل 2 تا البوم قرلر داشته باشه در حالی که خیلی وقت پیش هم لو رفته

Lamanta
23-09-2009, 07:14
چرا اين آلبومش اينقدر طول كشيد !
اه !
حالا تا 20 مهر كي صبر مي كنه ؟!

asextor1
23-09-2009, 16:24
به چه قیمتی رو دیگه تو البوم قرار نمیدن (البته به احتمال خیلی زیاد )

چون این شعر رو اسی هم داخل البوم جدیدش گذاشت نمیشه که یه اهنگ داخل 2 تا البوم قرلر داشته باشه در حالی که خیلی وقت پیش هم لو رفته

من هم خیلی مطمئن نیستم که به چه قیمتی رو بزارن ولی اولا که اسی رو کسی آدم حساب نمیکنه تازه مگه چقدر سخته هم لو نرفت ولی توی آلبوم هستش .
من الان که فکرشو میکنم آلبوم نباید خیلی جالب باشه
چون معمولا توی آلبوم های رضا اون آهنگی که زیباتر و جذابتر باشه رو به عنوان اسم آلبوم انتخاب میکنن
به نظر من نه "به تو مدیونم " و نه "چقدر سخته" جذاب نبودن . چند تا از آهنگ های اصلی رو هم که شنیدیم پس البوم به نظر من اونقدرا هم آش دهن سوزی نیستش . فقط خدا کنه ارزش این همه انتظار رو داشته باشه

asextor1
26-09-2009, 20:33

رضا صادقی نیاز به معرفی ندارد. همین که نامش می آید، قطاری از آهنگ ها و خاطرات ما با آهنگ هایش از جلوی چشممان می گذرد. قرار است تا هفته آینده آلبومی تازه از او منتشر شود به نام "یکی بود یکی نبود". قرار گفت و گو در دفتر کارش در قیطریه گذاشته شد و مثل همیشه گفت و گویش را با خنده شروع کرد و با خنده هم تمام کرد. گفت و گوی زیر خود گویای همه چیز است؛

بخش اول

- شاید موضوع قدیمی باشد، اما مربوط به آلبوم جدید شماست. اگر مایل باشید قبل از این که به بحث در مورد آلبوم جدیدتان بپردازیم، کمی در مورد ماجرای لو رفتن چند آهنگی که قرار است در آلبوم جدیدتان هم باشند، توضیح دهید.

ماجرای خاصی نداشت. نه می گویم اشتباه کردم، نه می گویم تقصیر کسی است و نه... از قدیم گغته اند مالتو سفت بچسب، همسایتو دزد نکن. یک سری از آن آهنگ هایی که متاسفانه برای خیلی ها معقول نیست و خنده دار هم هست که به یکی بگویم آقا آهنگ هایم لو رفت، ولی لو رفت. همه می گویند چی آقا، یعنی چی؟ دو سه ماه قبل از انتشار آلبوم ، چند تا از آهنگ هایت بیرون می آید و حالا می گویند لو رفت؟

- چطور شد مثل "وایسا دنیا" آهنگ ها را تا روز انتشار آلبوم حفظ نکردید؟ البته به جز یک آهنگ که آهنگ "نرو" بود.

در این آلبوم هم آهنگ های جدیدم را خیلی خوب حفظ کردم اما دو سه ماه اخیر رسید به اسباب کشی و اعتماد بیش از حد ما و شاید بچگانه به بعضی از دوستان نزدیکم باعث شد این اتفاق بیفتد و به قول شما آهنگ ها لو برود. هرچند آن ها این کار را برای ضرر زدن به من نکردند و برای خودشان کپی کرده بودند که داشته باشند و گوش کنند. (با خنده) اما بعدش می دانید که هر کس سه تا محرم دارد و هر سه تا محرم 300 تا و... و اینترنت هم که 30 میلیارد تا! از آن سه تا محرم یکی شان بلد است اینترنت برود و آپلود کند، اما باعث و بانی این ها کسی نیست جز خود من. در نهایت تلاش همه ما بر این است که کارها به گوش مردم برسد، که اصل ماجراست. اما خب قانون مند بودن ماجرا خیلی مهم است.

در آلبوم جدید سعی کرده ام تنظیم ها و کیفیت را خیلی بالا ببرم و می توانم بگویم آهنگ هایی که لو رفته در آلبوم جدید به صورتی تنظیم شده اند که اصلا" یک چیز دیگرند.

- یعنی آهنگ هایی که الان می شنویم خام کارهای آلبوم جدیدتان است؟

کاملا". این هایی که الان می شنوید 10 درصد ماجرا است و یک چیز کاملا" خنده دار است. و در کل خوشایند نبود و دوست داشتم باز هم مثل "وایسا دنیا" سورپرایز باشد و بیشتر هم نمی خواهم توضیح بدهم. چون هر چقدر بیشتر توضیح دهم، بقیه فکر می کنند دارم توجیه می کنم.

- کدامیک از 9 یا 10 قطعه ای که الان در بازار است در آلبوم جدیدتان هم حضور خواهد داشت؟

آلبوم من 16 آهنگ دارد که متاسفانه پنج تای آن ها لو رفت و خیلی ها آن را شنیده اند.

- اسم آن پنج آهنگ را می گویید؟

چقدر سخته، به تو مدیونم، شاهزاده، رویای دریا، آغوش تو.

- در آهنگ های جدیدتان آهنگ "زورکی نخند عزیزم" را که از آهنگ های قدیمی شماست، با تنظیم جدید و سبک رپ پاپ اجرا کردید. کمی در مورد این آهنگ و اینکه در آلبوم جدیدتان حضور خواهد داشت یا نه توضیح می دهید؟

"زورکی نخند عزیزم" یا "بشکن" یکی از آهنگ های قدیمی من است. فکر می کنم حدود سه سال پیش بود که یک روز من و چند تا از دوستان در منزلم بودیم و با هم در مورد سبک های مختلف موسیقی صحبت می کردیم که می شود روی همه سبک ها کلام محترم گذاشت و گفتند مثلا" روی رپ چطور می شود؟ من هم یکی از آهنگ های قدیمی خودم را که همان "زورکی نخند عزیزم" بود، برای آن ها اجرا کردم و گفتم که می شود این کلام را روی آن گذاشت:

"به زور می خندی واسه پر کردن لحظه..."

و آن را ضبط کردم. به اضافه یک قطعه کوتاه عربی که آن را هم همان روز ضبط کردیم. (با خنده) اما خب بزرگواری که وارد هاد کامپیوترم می شود، دیگر نمی تواند جلوی خودش را بگیرد و همه آهنگ ها را کپی می کند. ای کاش می گذاشت آهنگ ها کامل شود و بعد آن ها را از جانب خودش منتشر می کرد.

- یکی از کارهای شما را هم آقای "یاس" از خوانندگان رپ، خوانده. میکس این کار با اجازه خود شما بوده؟

یاس یک بار من را در فرودگاه دید، به من گفت می خواهد چنین کاری کند که من هم پذیرفتم و خیلی هم از او ممنونم. نه به خاطر کاری که کرد بلکه به خاطر این که با فهم و شعور آمد و این موضوع را با من هماهنگ کرد. کمتر کسی این کار را می کند.

- چطور شد قطعه عربی را اجرا کردید، به اصطلاح فلسفه اش چه بود؟

با دکتر چراغعلی تصمیم داشتیم روی زبان های مختلف کار کنیم و آهنگ بسازیم. من هم از آنجایی که به زبان عربی تسلط داشتم، یک روز شعری را نوشتم و اجرا کردیم. وقتی آهنگ را گوش می کنید کاملا" مشخص است، جنبه آزمایشی دارد. نه اینترو دارد و نه... یک دفعه شروع می شود و یک دفعه هم تمام می شود.

- برگردیم به قطعه قبلی که اشاره کردید، در آن از سبک رپ استفاده شده و خودتان هم آن را اجرا کردید. چطور شد با توجه به مخالفت شما با سبک "رپ" و "رپ – پاپ" برای اولین بار آهنگ "رپ – پاپ" خواندید؟

من مخالف رپ نیستم و همه موسیقی ها مثل رپ، راک و... برای من قابل احترام اند. اما من از آن ها در کارهایم استفاده نمی کنم و همانطور که گفتم آن آهنگ را بصورت کاملا" اتفاقی و تستی خواندم. اگر قرار باشد روزی این کار را انجام دهم، با یک موزیک جدید و فکر جدید خواهد بود. مثلا" کارهای "سروش هیچکس" از کارهای بسیار خوب رپ است که خیلی کارهایش را دوست دارم. تکست هایش خیلی زیبا و با مفهوم است، ولی در توانایی های خودم نمی بینم که بخواهم رپ بخوانم. من در پاپ یک نیمچه قدرتی دارم که ترجیح می دهم به همین صورت از آن استفاده کنم. در مورد آن آهنگی که اشاره کردیم، دقیقا" عین همین جمله را به بچه ها گفتم که ببینید اینطوری هم می شود اجرا کرد. آن را خواندم و ضبط کردم. از آنجایی که همه کارهایم حتی، ببخشید، مسخره ترین و ساده لوح نرین کارهایم را در آرشیوم نگهداری می کنم، همانطور که گفتم، بزرگواری وارد آرشیو یا همان هارد کامپیوترم شد و هرچه داشتیم مورد عنایت قرار داد.

- اعضای گروه شما در این آلبوم از اعضایی هستند که قبلا" با آنها همکاری داشتید، یا از آهنگسازان جدیدی استفاده کردید؟

ممنون از شما که اینقدر مهربون!! به این قضیه نگاه کرده اید. معمولا" همیشه دوستانتان از خود خواننده، بابت آلبومش می پرسند. اول این را بگویم آلبوم من "وایسا دنیا" نیست.

- قطعا". کمی بیشتر توضیح می دهید؟

یعنی هیچ کس توقع نداشته باشد آلبوم جدید مثل "وایسا دنیا" و به عبارت دیگر تکرار "وایسا دنیا" باشد. نه می گویم خیلی خوب و نه می گویم خیلی بد است. یک جاده خاکی دیگر را در این آلبوم می خواهم آسفالت کنم که با زیبایی ها و معایب خودش همراه است. اما بی تعارف بگویم در پیمودن این راه شریک جرم هایم را زیاد کردم که همان تیمم است(!) حالا بگذریم از اینکه بعضی از دوستان در آلبوم قبلی جوانی کردند و این ور و آن ور یک حرف هایی زدند.

- منظورتان سیروان است؟

حالا... خدا حفظش کند. آن هم زحمت کشید. در آلبوم قبلم سیروان، پوریا نیکپور، مهدی زنگنه، مهران خالصی و خیلی از دوستان زحمت کشیدند و مرا یاری کردند. دیدم کارهایشان خیلی خوب است و کارهایی مثل "خداحافظ" و "وایسا دنیا" که مردم خیلی از آنها استقبال کردند و به اصطلاح خودمان برو داشت، از همین حربه استفاده کردم و گفتم حالا که اینطوری کارها خوب پیش می رود باز هم از دوستانم استفاده کنم، اما یک مقدار بیشتر. چون هرچقدر تنظیم دوستانی که در کنار من هستند قوی تر می شود، من هم باید همان قدر بدوم و تلاش کنم تا به آن ها نزدیک بشوم. همانطور که گفتم در این آلبوم شریک جرم های زیادی جمع کردم، چون لازم دیدم از تجربیات آنها استفاده کنم. مثلا" این دفعه سه تا از کارهایم را به مهران خالصی دادم که فوق العاده زیباست. نه اینکه چون من آن را می خوانم تعریف کنم. اگر یادتان باشد مهران یک آهنگ را با نام "خداحافظ همین حالا" با شعر فرزاد حسنی ساخته بود که واقعا" زیبا بود. من در مهران خالصی یک ستاره می بینم که جزء معدود نوازنده ها و تنظیم کننده هایی است که در برنامه های غیر ایرانی هم می تواند حضور داشته باشد. در این آلبوم من با توجه به آهنگ های مهران که آهسته با تم های خیلی آرامی است، ریسکی کردم و آهنگ "شاهزاده" را به عهده مهران گذاشتم که چیز متفاوتی نسبت به کارهای قبلی اوست. مهدی زنگنه و دکتر چراغعلی از دوستان جدیدی هستند که در آلبوم مرا یاری کردند. مهدی زنگنه ملودی "نقطه سر خط" را که یک روز پیشش بودم، برایم گذاشت و دیدم چقدر این ملودی به روحیات و ذهنیات من نزدیک است و از او خواستم آن ملودی را در اختیارم بگذارد.

ادامه دارد...

neverhood66
26-09-2009, 22:16
من الان که فکرشو میکنم آلبوم نباید خیلی جالب باشه
چون معمولا توی آلبوم های رضا اون آهنگی که زیباتر و جذابتر باشه رو به عنوان اسم آلبوم انتخاب میکنن
به نظر من نه "به تو مدیونم " و نه "چقدر سخته" جذاب نبودن . چند تا از آهنگ های اصلی رو هم که شنیدیم پس البوم به نظر من اونقدرا هم آش دهن سوزی نیستش . فقط خدا کنه ارزش این همه انتظار رو داشته باشه

راستش وقتی اینو گفتی یه مقدار نا امید شدم

ولی الا که مصاحبه رو خوندم یقین پیدا کردم که یه کار فوق الاده میشه فقط 16 روز مونده

neverhood66
28-09-2009, 12:22
بخش دوم

- دکتر چراغعلی چطور به اعضای آلبومتان اضافه شد؟
من یک کاری را با نام "یکی بود یکی نبود" برای تنظیم به ایشان داده بودم و باز هم مثل آهنگ مهدی زنگنه یک ملودی و شعر فوق العاده به من معرفی کردند که آنقدر عمیق و با احساس بود که تصمیم گرفتیم تنظیمش در ساده ترین وجه باشد. یک ساز چلو و ویولنسل و یک پیانو که آقای چراغعلی اجرا کردند. یک کار هم با ملودی و شعر خودم تنظیم کردند. یکی دیگر از دوستان عزیزی که من را در این آلبوم یاری کرد آقای اسماعیل حسینی است که جوانی ساکت و آرام و در عین حال بسیار پر و با معلومات است. در در آلبومم، آهنگ ها طوری است که کاملا" با آلبوم های قبلی متفاوت است. مثل "پیرهن مشکی" نیست که اکثرا" فانک باشند و یکی دوتا را اسلو و "شش و هشت". در این آلبوم سعی کردم از ریتم های متفاوتی استفاده کنم و یکی از کارهای قدیمی ام را با نام "جادو" اجرا کردم که مربوط به دوران جوانی ام است. فکر کنم با یک کیبورد 510 یاماها آن را ساختم. خیلی آن را دوست دارم چون مربوط به زمان عاشقی ام است. دوست داشتم آن را دوباره زنده کنم. (با خنده) اما یک ترسی از این کار داشتم که اگر یادت باشد یک بار این کار را در آلبوم "پیرهن مشکی" کردم و آهنگ "دلم برات تنگ شده جونم" را که یکی از آهنگ های قدیمی ام بود، بازسازی کردم و خواندم که اصلا" مرا راضی نکرد. خیلی ها هم که این آهنگ را دوست داشتند از این کار خوششان نیامد و ورژن اول آهنگ را بیشتر دوست داشتند. خلاصه همانطور که گفتم این ترسی را در من ایجاد کرده بود که در آلبوم جدید هم همچنان از این کار می ترسیدم. با اسماعیل حسینی مشورت کردم و گفتم این آهنگ را می خواهم دوباره بخوانم و ترسی هم از گذشته دارم. باورتان نمی شود یکی از نقطه های عطف من همین آهنگ قدیمی من است که اسماعیل آن را فوق العاده تنظیم کرده است. دلیلش هم فکر می کنم این است که فضای صمیمانه ای بین من و اسماعیل حسینی و تمام بچه ها وجود داشت. چون فضای بین ما اینطور نبود که بگویم مثلا" چقدر می گیری تنظیم کنی و... وقتی اسماعیل حسینی مجددا" آهنگ را تنظیم کرد، باور نمی کردم این آهنگ بتواند دوباره متولد شود. به این ترتیب اسماعیل حسینی هم (باخنده) به باند مجرمان این آلبوم اضافه شد. یکی دیگر از آهنگ های آلبومم، آهنگ فولکلوریک بندری است که شعرش از سرورم آقای محمدعلی قویدل است. (که معلم دوران دبیرستان و معلم تمام زندگی من است.) زحمت تنظیم این آهنگ را آقای معین راهبر کشیده اند.

- اسماعیل حسینی و معین راهبر برای اولین بار است با شما همکاری می کنند؟
برای اولین بار است که افتخار همکاری با اسماعیل حسینی را دارم. قبل از من کار "رو در و دیوار این شهر" و چندین کار دیگر را در آلبوم محمد زارع ساخته بود. با آقای چراغعلی هم اولین بار است که کار می کنم. معین راهبر هم از شاگردان خودم است و شنیده بودم معمولا" شاگرد از استاد بهتر می شود ولی باورم نمی شد، اما الان واقعا" باورم شده، به طوری که جرات نمی کنم اسم تنظیم را جلوی او بیاورم. اعتراف می کنم خیلی قدرتمند شده است. او هم وارد تیم ما شد. بعد از مدتی که دیدم شرایط همه چیز و حال همه چیز خوب است، گفتم از بقیه دوستان هم دعوت کنم که اگر آلبوم بد شد، بگوییم آقا کار این ها بوده و فقط کار من نبوده. (می خندد) علی ثابت از دیگر دوستان من در این آلبوم است که رهبر ارکستر در کارهای قبلی ام بود و تا به حال تنظیمی از او به جز تنظیم آهنگ ها در ارکسترم نشنیده بودم. جالب اینجاست تنظیمی که در این آلبوم انجام داده کاملا" با کارهای ارکسترم در کنسرت های گذشته متفاوت است. او بیشتر در فضاهای آرام و به اصطلاح اسلو کار می کند. خلاصه بعد تصمیم گرفتم یکی از آهنگ هایم را به نام "ماه گرد حلقه ها" برای تنظیم به علی ثابت بدهم. به او گفتم این کار برای من مثل کار "ممنونم" در "وایسا دنیا" عزیز است، لطفا" به همان اندازه برای تنظیم آن احساس در نظر بگیر!

- گویا اولین آهنگ آلبوم جدیدتان آرام است. چطور شد تصمیم گرفتید در آلبوم "یکی بود یکی نبود" برخلاف "وایسا دنیا" و اکثر آلبوم های امروز، با یک آهنگ آرام شروع کنید؟
خب، آلبوم "وایسا دنیا" را با یک آهنگ ترنس و پر تحرک شروع کردم. برای اینکه تصور بدی در ذهن مردم ایجاد نشود که مثلا" رضا صادقی یک آهنگ ترنس خواند و گرفت، حالا دیگر ول کن قضیه نیست و مدام روی این تیپ آهنگ ها مانور می دهد، اولین آهنگ را یک کار کاملا" آرام انتخاب کردم. به عبارتی قاعده شکنی کردم. (باخنده) چون اکثر آلبوم هایی که الان منتشر می شوند اولین آهنگشان بکوب بکوب و داد و بیداد است. میلاد ترابی از دیگر دوستانی است که برای تنظیم "به تو مدیونم" او را انتخاب کردم، نه به خاطر اتفاقات خوبی که برای کارهایش می افتد و ذهنیت و سلیقه و...

- نه به خاطر اسمش؟
به قول شما نه به خاطر اسمش. شاید خنده دار باشد و بگویید چه معیار مسخره یی، اما من میلاد ترابی را فقط به خاطر خودش و روابط صمیمانه مان انتخاب کردم. به نظر من انرژی یک موزیسین توی کارش می آید و شاید برای من هم این اتفاق افتاد. هرچند من موزیسین نیستم و روزی که وارد موسیقی شدم احساسم را گرو گذاشتم و جواب داد و این همه آدم خوب مرا با تمام بدی ها پذیرفتند. میلاد ترابی هم که بچه فوق العاده مهربان و با ادب و با احساسی است. اگر می گویم بچه، چون مثل برادر کوچکم دوستش دارم و اکثرا" وقتی همدیگر را می بینیم اصلا" در مورد موسیقی صحبت نمی کنیم. با خودم گفتم این همه احترام و احساسی که میلاد ترابی برای من قائل است می تواند در ملودی "به تو مدیونم" موثر باشد و زحمت تنظیم آنرا به عهده میلاد ترابی گذاشتم. موقعی که می خواست آنرا تنظیم کند، به او گفتم با چشم ترنس به آن نگاه کن. نمی خواهم از سبک خودت فاصله بگیری، اما ملودی را فراموش نکن. او هم صمیمانه این مطلب را پذیرفت. معمولا" وقتی به تنظیم کننده جماعت، می گویی این کار را بکن و آن کار را نکن، ناراحت می شوند و به اصطلاح بهشان بر می خورد. اما خدا را شکر دوستان من در این آلبوم اصلا" اینطوری نبودند و در کمال دوستی با هم کار می کردیم.

- "آغوش تو" هم از کارهای ترنس آلبوم شماست. کمی در مورد این قطعه توضیح می دهید؟
داستان "آغوش تو" خیلی جالب است. یک روز با ایمان حجت، که خیلی به من لطف دارد، در مورد قطعه "چقدر سخته" صحبت می کردیم. متوجه شدیم آهنگ در یک جاهایی که با گیتار الکتریک است، فضای خوبی ندارد. بعد امید حجت آمد و گفت که می خواهم این یک تکه آهنگ را برایت بزنم تا از من کادو داشته باشی. این بزرگی یک آدم را نشان می دهد و دیدم امید و ایمان حجت با یک نگاه استادانه و مهربان قطعات من را بررسی می کنند. بعد ایمان گفت برای قطعه "آغوش تو" فضایی در ذهنم است که می خواهم روی آن اجرا کنم. من هم گفتم باشد و خوب است نگاه تازه تری به آن کنیم و خیلی از آن لذت بردم. چون فضا، فضای کاملا" ترنسی نیست. من تا به حال در استودیو تحت تاثیر کارهای خودم قرار نگرفته ام. شاید در خلوت خودم چون با آنها زندگی می کنم تحت تاثیر قرار بگیرم، اما در استودیو نه. اما وقتی این قطعه را در استودیو شنیدم گریه کردم و اشکم را در آورد. احساس کردم چقدر خوب است. به نظر من بعضی چیزها خوب است، بعضی چیزها حالشان خوب است. دیدم حال این تنظیم خوب شده است.

ادامه دارد...

neverhood66
28-09-2009, 12:25
منبع هم یادم رفت که از وبلاگ فریاد مشکی هست

این موریک اغوش تو همون اغوش تو نیست که میگه توی اغوش تو ارامش محضه ؟

asextor1
29-09-2009, 17:44
منبع هم یادم رفت که از وبلاگ فریاد مشکی هست

این موریک اغوش تو همون اغوش تو نیست که میگه توی اغوش تو ارامش محضه ؟

آره همونه
از اینکه میبینم توی آلبوم آهنگهای آروم بیشتر از قبل هستن خیلی خوشحالم
من فقط با اینجور آهنگا حال میکنم

asextor1
30-09-2009, 14:58
جعبه ی سیاه

مصطفی منصوریار، کارگردان ویدئوکلیپ‌ساز و مستندساز که پیش از این، مستند «رمز شب» را در طول چهار سال زندگی رضا صادقی در مدت زمان 60 دقیقه و در تیراژ 800 هزار نسخه ساخته و قرار است در آستانه‌ی انتشار آلبوم جدید رضا صادقی «یکی بود، یکی نبود» آن‌را توسط شرکت هنرنمای پارسیان به شبکه‌های ویدئوی خانگی عرضه کند، این روزها سخت مشغول ساخت مستند دیگری درباره‌ی رضا صادقی است.
مستند تازه‌ی منصوریار «جعبه‌ی سیاه» نام دارد که قرار است تا اواخر امسال آن‌را نیز وارد بازار نماید. مضمون این فیلم مستند برخلاف «رمز شب»، به توصیف ویژگی‌های اخلاقی- رفتاری و... رضا صادقی توسط روزنامه‌نگاران و منتقدان‌اش در عرصه‌ی مطبوعات موسیقی و...می‌پردازد و به گونه‌ای رضا در این فیلم بر‌روی صندلی داغ خواهد نشست و دیگران حتی مردم عادی در‌باره‌ی او حرف می‌زنند.

نکته‌ی جالب توجه در این فیلم این است که رضا صادقی توی این مستند برای اولین‌بار با لباسی به‌رنگ سفید مقابل دوربین قرار گرفته‌است. حالا باید منتظر نشست و دید که آیا این خواننده‌ی مشکی‌پوش بعد از این‌که توانسته «دنیا را نگه‌دارد»(!) این‌طور سفید‌پوش شده‌است؟!

برگرفته از: موسیقی ما

asextor1
01-10-2009, 13:05
بخش آخر

سازبندی وکارها هم نسبت به کارهای قبلی تان در آلبوم جدید متفاوت است؟
بله من این آلبومم جزآلبوم هایی است که فضای ارکستری دارد و بیشترین سازها را در آن استفاده کردم. چون احساس می‌کنم دیگر سن وسالم دارد بالا می‌رود. مردادماه وارد 30 سالگی شدم. آدمی هم که وارد 30 سالگی می‌شود دیگر نمی‌تواند مثل گذشته تنظیم کند. هر چقدر آدم سنش بالا می‌رود باید نگاهش هم بر اساس سنش جلو برود. یعنی من باید یک چیزی بخوانم که نگاه محترم داشته باشد، حتی برای آن بچه 15ساله‌ای که آهنگ را گوش می‌دهد. دیگر نباید کارهایم با سیتی سایزر و استفاده از سازهای سمپل به طور فاحش باشد که یک جوری از آن طرف بام بیفتیم. در این آلبوم تمام سازها مثل کلارنیت و ساکسیفون، چلو و... را به صورت زنده استفاده کردم. اگر فکر محترم باشد، این اشتباه محض است که بگوئیم آلبوم را با سمپل بزنم، مردم هم دو روز گوش می‌کنند و تمام. اما مردم آن را به عنوان سابقه و مرجع از تو می‌دانند و ورق می‌زنند.
فوق‌العاده‌ترین کاری که با سمپل می‌شد انجام داد، آلبوم «اسکناس» شاهکار بینش پژوه بود. اما شما ببینید، وقتی می‌گویند سازهای آکوستیک، همه، مرحوم بیات را به عنوان مرجع می‌شناسند. من احساس می‌کنم به سنی رسیده‌ام که دیگرباید مرجع شوم.

یعنی یک سبک و امضاء مشخصی داشته باشید.
احسنت. یک چیزی را داخل پرانتز بگویم. از این جمله که: یک آلبوم بزنیم که بترکونیم خیلی بدم می‌آید. این حرف ها مال کسی است که اولین آلبومش را می‌خواهد بدهد.

یا کسی که یک دفعه تصمیم می‌گیرد خواننده شود.
این هم حرفی است. من نزدیک 200 تا 300 آهنگ دارم و به خوب و بدش کار ندارم و عمرم را برای آنها گذرانده‌ام. فکر می‌کنم این وسط یک امضایی دارم که نسبت به این 30 سال خیلی کمرنگ است و یواش یواش باید آن را پررنگ‌تر کنم که برادر و خواهر و دوست من بگوید کارهای رضا صادقی امضایی در موسیقی مملکت ما بود؛ نه اینکه امروز چیزی بخوانم و فردا ببینم فلانی چه می‌خواند و من هم دنبالش بروم و عین آن بخوانم. چون نه می‌توانم مثل او بخوانم نه بر می‌گردم به حالت خودم. پس دوست دارم امضای خودم را نگه دارم.همان‌طور که گفتم در این آلبوم از سازهای زیادی استفاده کرده‌ام و بعضی از قطعات را در چند استودیوی مختلف تهران و بندرعباس ضبط کردم. می‌خواستم کارهای میکس و مسترینگ را دوبی انجام دهم و مدام غصه این را داشتم چطور بروم دوبی و 2 ماه آنجا سرکنم و کی حال داره بره و...
بعضی وقت ها برای کار می‌روم و خیلی بمانم یک هفته آنجا هستم. یک روز احسان خواجه‌امیری که خیلی دوست داشتنی است (حالا به حرف‌هایی که بعضی از وقتها در مجلات می‌زند توجه نکنید و جدی نگیرید) به من زنگ زد و گفت ایمان حجت، استودیش را تجهیز کرده و سیستم پوروتولز را آورده است. گفتم: «کور از خدا چی می‌خواد؟ دو چشم بینا». گفتم: اگر واقعا خوب باشد مشقت سفر را از من بر می‌دارد. خلاصه من و احسان رفتیم و استودیو را دیدیم و در وهله اول رفتار حرفه‌ای و متشخص ایمان حجت بود که من را جذب کرد.
بعد از اینکه استودیو را دیدم دیگر کوالیتی و کیفیت کار برایم در وهله دوم قرار گرفت. به او گفتم: اینجا کارها خوب می‌شود. چون راحت بودم. واقعا می‌گویم تا به حال ندیده‌ام کسی برای میکس و مسترینگ اینقدر با طمأنینه و با دقت کامل وقت بگذارد. هر چند برای ایمان هم، نه این کار بلکه هر کاری که میکس و مسترینگ می‌کند جزو شناسنامه‌ کاری‌اش محسوب می‌شود.
یک خاطره‌ای از ایمان حجت از کار نقطه سرخط بگویم جالب است. وقتی که کار «نقطه سرخط» را ضبط می‌کردیم خیلی آن را تغییر می‌دادم و آن‌‌طوری نمی‌شد که دلم می‌خواست. ایمان حجت گفت: می‌دانی چرا نمی‌شود؟ گفتم: چرا؟ گفت: چون می‌خواهی ادای خواننده‌ها را در بیاوری. راحت باش.
و گفتم بریم آقا، قطع هم نکن. می‌خواهم به اصطلاح یه تک بخوانم. انگار که کنسرت دارم و چقدر خوب درآمد. به طور کلی ایمان در کارهایم خیلی وقت گذاشت. در آلبومم خواهید دید که اگر از لحاظ فنی کار من عیب داشته باشد، مطمئن باشید، از لحاظ کوالیتی و کیفیت و میکس و مسترینگ چیزی کم نخواهد داشت. به جرأت می‌توانم بگویم با کارهای خارجی می‌تواند رقابت کند.

آلبوم‌هایی که در چند سال اخیر از طرف خوانندگان پاپ منتشر می‌شوند برای اینکه قدرت خرید مخاطبان برسد و CD های ارجینال را بخرند، معمولا پک‌های با کیفیتی تولید نمی شو. شما برای پک آلبومتان فکری کرده‌اید یا آلبوم شما هم به همین صورت منتشر خواهد شد؟
من کلا در آلبوم‌هایم روی عکس و این‌طور مسائل فکر نمی‌کنم.

منظورم فقط عکس نیست. اینکه فقط یک تکه کاغذ است خیلی کم از عوامل آلبوم ونوازندگان دیده می‌شود.
خب متأسفانه مسئله هزینه پک‌ها به عهده شرکت تولیدکننده است ودو نوع پک شیشه‌ای و کاغذی است که «وایسا دنیا» جزو اولین پک‌های کاغذی بود. اما قبول داشته باشید که فضای کپی‌رایت به طوری است که برای تهیه‌کننده‌ها مقرون به صرفه نیست و نمی‌توانند هزینه فوق‌العاده‌ای برای این قسمت کار بگذارند.

دلیل دیگرش هم برای این است که قیمت CD ها پائین باشد ومردم توانایی خرید آن را داشته باشند.
بله. از قدیم گفتند: ارزونی بی‌دلیل نیست و هر گرانی بی‌حکمت نیست. این ارزان بودن یک چیزهایی از کار را می‌زند. اما این دفعه فکری کردیم و گفتیم: پک کاغذی باشد و برخلاف همیشه، به عکس آلبوم توجهی نکردم. چون معتقدم رضا صادقی با چهره‌اش اصلا مهم نیست. شاید فردا روی صورتم اسید بپاشند یا بسوزد. چیزی که در کار مهم است، صدایم است و مردم می‌خواهند صدایم را بشنوند. یکی از دوستان گفت: این فضای ذهنی توست و مردم دوست دارند از تو عکس خوبی در آلبوم داشته باشند. با دوست عزیزم امیر سزاوار که کار جلد گروه سون و آقای سیروان خسروی را اخیرا انجام داد، تصمیم گرفتیم پک، همان کاغذی بماند ولی با یک نگاه متفاوت. اولش هم به او گفتم: من نه اهل فشن‌بازی‌ام نه اهل موسیخ کردنم. موهایم را هم سیخ کنم اما ریش‌هایم اجازه نمی‌دهد تو کاری بکنی.
در این آلبوم تصمیم گرفتیم در پک آلبوم برای هر آهنگ تصویری انتخاب کنیم که به ذهنیت شعر و آهنگ نزدیک باشد تا اینکه بیایم شعرهایم را در ٣ برگ بنویسم که به نظر کار جالبی نمی آید.

شعرهای آلبوم که از خودتان است؟
90٪ شعرها ازمن است. 10٪ دیگر ازشاعرانی مثل خانم زنگنه است. خانم زنگنه از شاعران بزرگی است که مطمئنم اگر روزی بتواند کتاب شعر منتشر کند، کتاب خوبی منتشر خواهد کرد.

قصد ساختن ویدئو کلیپ ندارید؟
نه، نه.

توبه کردید؟
(می‌خندد). راستش را بخواهید گفتم دیگر بالاغیرتا کلیپ را بی‌خیال شوید. اگر یادتان باشد زمانی که کلیپ «چاره‌ای ندارم» را ساختیم اولین باری بود که با کلی روابط و صحبت و محبت دوستان کلیپ را در شهرک سینمایی ضبط کردیم که بعدها باب شد خیلی‌ها در آنجا کلیپ دادند. اما راستش را بخواهید، امسال دیگر قصد ساخت کلیپ ندارم. بیشتر قصد دارم در 2 یا 3 سالی که حداقل قرار است کار کنم، فرصت ارایه کار داشته باشم.

یعنی تا فقط 3 سال دیگر می‌خواهید ادامه بدهید؟
فکر می‌کنم تا 3 سال دیگر ادامه بدهم.

شما گفتید که قصد دارید که سبک و امضای مشخصی برای کارهایتان مشخص کنید. این امضا برای کارهای جدیدتان است یا اینکه با این امضا می خواهید پرونده کارهایتان را ببندید؟
من تا سال 90 وقت دارم نهایت آن چیزی را که دارم ارائه کنم. بعد از آن باید روندم را بررسی کنم. یک روز امیرحسین مدرس در تلویزیون یک حرفی زد که خیلی لذت بردم. گفت: ذوق آدم ها مثل یک چاه آب است. اگر یک بار از آن آب کشیدی وآب نداشت دیگر ادامه ندهید و بگذارید تا چاه پر شود.

به صطلاح در اوج می‌خواهید خداحافظی کنید؟
بله، اما خدا را چه دیدی شاید هم تا 90 سالگی اگر کارهایم خوب بود ادامه دادم.

یعنی تا 3 سال دیگر کارهایتان را تضمین می‌کنید؟ مثل خیلی‌ها که مثلا می‌گویند ما تا2 یا3 آلبوم دیگر را به مردم تضمین می‌دهیم؟
دم آنها گرم. ولی من تضمین نمی‌کنم. چون من حرف برای گفتن دارم و این حرف قرار نیست راکد شود. باید هر روز پرتر و پرتر شود. مثلا در این آلبومم یک کاری به نام «ماه گرد حلقه‌ها» دارم که در این کار آنقدر به سادگی رسیده‌ام که در یک جا می‌گویم: «می‌دونم لجباز و غدّم، گاهی هم بی‌حس و چوبی، اما اینو هم می‌دونم با تمام این بدی ها که چقدر عزیز و خوبی.» و در اینجا اعتراف کردم و به این باور رسیدم که هرچه که دارم و ندارم بگویم.
همیشه گفته‌ام و باز هم می‌گویم این رضا صادقی نیست که قرار است پرداخت شود. فکر رضا صادقی است که باید پرداخت شود. شاید من بدترین آدم روی زمین باشم، اما دوست دارم حرف های خوب بزنم. این حرف خوب زدن فکر می‌کنم چیز خوبی باشد و به طور کلی تا سال 90 یک زمانی را برای خودم مشخص کرده‌ام که اگر دیدم رهاتر از قبل و بهتر از قبل شده‌ام باز هم ادامه می‌دهم. اگر هم نه اصرار ندارم که ادامه بدهم.

باز برگردیم به آلبوم جدیدتان و اینکه آیا از شعرهای اجتماعی و معناگرا در آلبوم جدیدتان استفاده کرده‌اید؟
بله. یک شعر اجتماعی به نام «بیا بد شیم» است که خیلی‌ها با آن موافق نیستند و گفته اند: این آهنگ را در آلبوم نگذار. «بیا بد شیم» فضایی از ذهنیت «مشکی رنگ عشقه» است چون از آنجایی که همه می‌گفتند مشکی رنگ بدی است و رنگ غم و غصه است ولی من گفتم نیست. «بیا بد شیم» هم به همین صورت است و می‌گوید حالا که خوبی در بدی هاست، بیا با هم بد بشویم. اما روند کل شعرها در آلبوم ساده‌تر از گذشته است و به اصطلاح روزنامه‌ای‌تر شده. یک بچه 15 ساله آن را می‌فهمد و یک آدم 70 ساله هم اگر لطف داشته باشد و گوش کند، تقدیر می کند.

منظورتان ازاینکه فکر رضا صادقی پرداخت شود چیست؟
متأسفانه جامعه ما به گونه‌ای است که مثلا وقتی در مورد کار کسی می‌خواهند نظر بدهند بر اساس اخلاق و شخصیتش نظر می‌دهند. مثلا می‌گویند: رضا صادقی؟؟؟ بعد آن یکی می‌گوید بابا رضا صادقی آدم بداخلاقی است. می‌خندد. نمی‌خندد. خودش را می‌گیرد و از این حرف ها. به نظر من اینها اصلا مهم نیست. چون فکر من مهم است و فکر من باید پرداخت شود. برای من مهم نیست بزرگواری که الگوی من است چه طور آدمی است. یا مثلا فلانی مافیای سینماست. اما آیا در هر فیلمی که دست دارد آن فیلم مثل بمب صدا نمی‌کند؟ مگر نه اینکه آچار فرانسه سینماست؟ مهم فکر آن است.

چند کار سفارشی برای صدا وسیما ساختید. آیا این کار برای بهبود روابط با صدا وسیما ومسائل مالی بود.
هیچکدام. اگر دنبال روابط بودم ٣ سال پشت مجوز نمی‌ماندم. شاید شرایط ایجاب می‌کرد و می‌خواستم یک کار خوبی انجام دهم. در ابتدا گفتند دستتان باز است، اما بعد که شروع کردیم هر روز مشکلی پیش آمد و گفتند این نمی‌شود و آن نمی‌شود و از این‌ طور مسائل که کار ما را دشوار می‌کرد. تنها کاری که توانستم در آن خودم باشم، موسیقی سریال «ارث بابام» به اسم «نرو» بود که جواد رضویان دستم را بازگذاشت، اما اسمم را در تیتر نزد. ولی در آینده اگر بخواهم کاری با تلویزیون انجام دهم، تو رودرواسی وسط کار نمی‌مانم. همان وسط می‌گویم ما را به خیر و شما را به سلامت.

در حال حاضر چند خواننده خوب پاپ در کشور خودمان می‌شناسید؟
اگر پاپ به معنای عامه‌پسند باشد باید براساس قشر سنی طبقه‌بندی کرد. اما خدا را شکر خواننده خوب زیاد داریم. مثلا یکی از کسانی که امسال از آلبوم آن لذت بردم و آن را به خاطر نگاهش به موسیقی تحسین می‌کنم، آلبوم سعید شهروز به نام «بی‌خوابی» است. قبل از آمدن سر مصاحبه هم داشتم آن را در ماشینم گوش می‌دادم. کار احسان هم قشنگ بود. البته دروغ نگویم کار قبلیش را خیلی بیشتر دوست داشتم.

خیلی‌ها این نظر را دارند که «سلام» آخر احسان خواجه امیری بهتر از فصل تازه است.
نمی‌شود گفت بهتراست. وقتی یک نفر را با یک نگاه قبلی می‌شناسی، خیلی سخت است آن را با یک نگاه جدید بپذیری.

ممکن است در آلبوم شما هم این اتفاق بیفتد؟
امیدوارم که این طور نشود. اما اگر هم بشود بد نیست. نمی‌دانم چرا ما ایرانی‌ها فرصت اشتباه را به کسی نمی‌دهیم. همیشه فکر می‌کنیم کسی که درست است باید همیشه درست باشد. هرکسی می‌تواند این اشتباه را مرتکب شود اما این اشتباه از روی این نیست که طرف تعمدا دارد این کار را می‌کند. او می‌خواهد دریچه دیگری را امتحان کند. اما چون سیستم پخش در کشور ما به گونه‌ای است که فرصت اینکه زود به زود این پنجره‌ها و دریچه‌ها را باز کنیم و تا پنجره بعدی زمان زیادی است، مثلا ٢سال طول می‌کشد تا کاری منتشر شود. در دنیا مثلا طرف ۶-٧ ماه یک آلبوم می‌دهد. مثلا یکی از خواننده‌های بزرگ اروپا یک آلبومی داد که بدترین کارش شد و ٢ ماه بعد یک آلبوم داد و آلبوم خوبی از آب درآمد. اما متأسفانه ما این فرصت را به خاطر کارهای اداری و مسیرهایی که باید طی کنیم نداریم.
اما در مورد خوانندگان امروز بگویم: سعید شهروز، احسان خواجه امیری، سمیروان خسروی، محسن یگانه، بالاخص چون تا آنجایی که می‌شناسم دل پاکی دارد، حمید حامی برای قشر خودش و محسن چاوشی که آن کار «گوشی رو بردار» خیلی برایم جالب بود.
بعضی وقت‌ها می‌شنوم آن طرفی‌ها (لوس آنجلسی‌ها) می‌گویند در ایران خبری نیست، دیگر خبر بیشتر از این چه می‌خواهید باشد؟!

یک ادعایی هم دارند که فرصت ارتباط با 70 میلیون ایرانی را نداریم.
کی گفته. چطور قبل از اینکه پاپ ایران جان بگیرد و رشد بکند با مردم تماس داشتند؟ به هر حال وقتی یک حرفی می‌زنند باید یک جوری توجیح کنند. آلبوم بچه‌های ما اینجا بدون کلیپ، بدون تبلیغات و بدون امکانات فراگیر می‌شود. در ایران و اروپا و آمریکا و آسیا پخش می‌شود و مردم با آنها ارتباط خوبی برقرار می‌کنند.
از بچه‌هایی که در سایت‌ها آلبوم‌ها را تبلیغ می‌کنند تشکر می‌کنم. اما‌ ای کاش فورا 2 روز بعد از انتشار آلبوم، آهنگ‌ها را روی سایت نگذارند و یک فرصت 1 یا 2 ماهه به ما بدهند. شاید نمی‌دانند چه کار می‌کنند. قرار است به زودی جلسه‌ای با بچه‌هایی که سایت موسیقی دارند برگزار کنیم. نباید منکر این باشیم این دوستان باعث پخش آثار من و دیگر دوستان خواننده در دنیا هستند. بارها در یوتیوپ دیده‌ام که با آهنگ‌های من یک سری کلیپ با عکس‌ ساخته‌اند که واقعا از آنها ممنونم و دستشان را می‌بوسم. طرف آمده یک عکسی را پیدا کرده که به شعر من ربط داشته باشد و خیلی زحمت کشیده‌ است. واقعا نمی‌شود به سادگی از این محبت‌ها گذشت. نمی‌شود نگاه کنی و بگویی خب حال کردیم، مائیم دیگه. نه آقا. ما هیچی نیستیم. آن دوست عزیز که آن کلیپ‌ها را درست کرد. می‌تواند روی آهنگ‌های نمی‌دانم چیچی جانکن آهنگ بگذارد.

ساسی مانکن؟
نمی‌دانم.

دلیل این اختلاف نظرشما با ساسی مانکن و اینکه قبل از عید در یکی از مجله‌ها گفته بودید که یکی از آهنگ‌های او از بدترین آهنگ‌هایی است که شنیده‌اید چیست؟
من با خود شخص مشکلی ندارم. منظورم کلام و شعر آن آهنگ بود. یک نفر در آمریکا صدایش در حد قژقژ است اما موسیقی‌اش یک موسیقی راک و قدرتمند است و مردمش هم لذت می‌برند چون آنها فرهنگ کلام ندارند. ما تاریخ فرهنگی و کلامی داریم. کاری به حافظ و مولانا ندارم که اصلا اسطوره‌اند. بابا در عصر معاصر خودمان احمد شاملو و سهراب سپهری و نیمایوشیج و اخوان ثالث داشته‌ایم.

خب روی آن سبک آهنگ‌ها که نمی‌توان از شعرهای بزرگان استفاده کرد.
مگر مجبور است که چنین آهنگی بسازد.

یعنی ما آهنگ شاد در موسیقی‌مان نداشته باشیم.
داشته باشیم اما حتما باید: «دل و بلوتوث کن، نرو...» باشه؟

آهنگ شاد از نظرشما چه آهنگی است؟
آقا، از «کفتر کاکل به سر» بدتر که هر وقت می‌شنیدیم می‌خندیدیم و می‌گفتیم اه چه آهنگی است، بهتر؟ بعد «دل و بلوتوث کن نرو» خوب است. آهنگ‌های شادی در گذشته داریم که جوانان و پدر و مادر ما همه از آن لذت می‌بردند.

خب الان خواننده‌ای که تازه می‌خواهد شروع کند شعری را انتخاب می‌کند که متفاوت باشد و بقیه مردم مخصوصا جوانان آنان را بپسندند.
حرف شما کاملا منطقی است اما منطق حال دارد، منطق کلی ندارد. ما می‌گوییم مردم ما دوست دارند. مردم ما اگر چیز بهتری دم دستشان باشد هیچ وقت کار بد را انتخاب نمی‌کنند. شما وقتی دوست داری یک مسیری را بروی و3 تا ماشین پیکان، بنز و بی‌ام دبلیو داری کدام را انتخاب می‌کنی؟ اما وقتی فقط پیکان باشد چون دوست داری بروی مجبوری با پیکان بروی.
مردم دوست دارند شادی کنند. جوانان ما باید شاد باشند ولی وقتی آهنگ شاد درستی دم دستشان نیست با نیناش و ناناش سر می‌کنند.
بابا آهنگ‌های کاباره‌ای قدیم از این‌ها بهتر بود. از خود آدم انتقاد نمی‌کنم. هر کس ذهنیت خودش را دارد. در موسیقی رپ یکی مثل «هیچکس» تکست‌هایش را که گوش می‌دهی لذت می‌بری و یکی هم در آهنگش فحش ناموسی می‌دهد. واقعا نمی‌توانم بپذیرم برای خانواده خودم که سر سفره نوروز که قرآن و دیوان حافظ است، وقتی که می‌خواهم بروم برای روبوسی و عید دیدنی اهل فامیل، تو ماشینم آهنگ نیناش ناش گوش کنم و شاد باشم. ما هستیم که می‌توانیم ذهنیت شاد بودن را در مردم القا کنیم. اگر این طوری است چرا کارهای جواد یساری ومشابه آن را دیگر نمی‌خوانند؟

شاید فکر می‌کنند چون به روز نیست و کلاس ندارد.
بستگی دارد به روز را در چه ببینی. ما همه جای دنیا که می‌رویم هر کسی که گوشواره دارد و زیرلبش از این نشانه‌ها می‌گذارد، می‌گویند این آدم مشکل دارد، اما اینجا می‌گویند مدرن است. واقعا نمی‌دانم. در فیلم‌های خارجی ببینید سوپراستار همیشه با کراوات و کت و شلوار است، وقتی می‌خواهد دعوا کند لخت می‌شود. اما اینجا طرف وقتی با حال است لخت است. وقتی که این‌ها را کنار هم می‌گذارم با هم جور در نمی‌آید. به طور کلی انتقاد من از نوع کلام و بیان است.

این ضعف ما در موسیقی شاد از کجا آمده است؟
ما وقتی می‌گوییم موسیقی شاد فکر می‌کنیم موسیقی شاد یعنی یک تم ریتمیک و 6 و 8 و برو تا آخر. 6 و 8 بد نیست. دوستش داریم. مال خود ماست، اما نوع نگاه شما به شادی مهم است. خود من بعضی وقت‌ها یک آهنگ آرام می‌شنوم شاد می‌شود یکی دیگر هم ممکن است با شنیدن آن آهنگ یا بدهکاری هایش بیفتد.

این خلاء و ضعف در کار ما و شعرها از کجا وارد موسیقی ما شد.
از زمانی که یک سری مسائل مثل کانال‌های ماهواره‌ای irammusic و MITV و... به وجود آمدند. موسیقی ما از قبل دچار مشکل بود و یک سری‌ها در مورد اینکه پاپ باشد یا نه اصلا مشکل داشتند. ماهواره و... که آمدند دیگر کارها روبه سطحی رفت. یک عمر ما آن وری‌ها را مسخره می‌کردیم حالا آنها ما را مسخره می‌کنند.
البته این هایی که گفتم قسمتی از ماجراست و منظورم همه جامعه نیست. ما متاسفانه می‌گوییم تا جامعه شنوا، فکر می‌کنند منظورمان آنهایی است که فقط در ماشین آهنگ دوبس دوبس گوش می‌کنند. اما خیلی ها در خانه و کار آهنگ گوش می‌کنند و به نظر من جوان ما خیلی با شعور است و این خواننده است که باید به شعور او احترام بگذارد. من احساس می‌کنم اگر یک روز یک شعری مثل نیناش یا ... را بخوانم به همه مخاطبانم توهین کرده‌ام و به او می‌گویم فهم تو همین قدر است. به قیمت لبخند چه چیزی را دارم به او هدیه می‌کنم و به نظر من درست نیست بگوییم جوانان از این تیپ آهنگ‌ها استقبال می‌کنند.

یعنی تفننی هم نباید آنها را گوش داد.
باید آنها را از موسیقی جدا کرد. ضمن اینکه تنظیم های آنها خیلی خوب است و نباید منکر این مسئله شد. اما در کل مشکلم با کلام آنهاست. مثلا یک آهنگی را گوش می‌دادم یاد هم نیست دقیقا احتمالا...

دارم عاشقت می‌شم؟
آره. خیلی بامزه بود. که می‌گفت دارم عادت می‌کنم دور و برم ببینمت و... اما همین دوستی که «دل و بلوتوث کن نرو» را خوانده است، حتما برسد به سن 30 سالگی به نوع شعری که خوانده می‌خندد مگر اینکه خودشان را مثل خیلی‌هایی که بعد از 70 سال تازه یادشان می افتد زیر ابرو بردارند گول بزنند.

در کار جدیدتان آقای اصفهانی هم هست؟
من قابل نبودم که با ایشان همکاری کنم و شرایط کاری ایشان هم اجازه این کار را نمی‌داد.

علی لهراسبی چطور؟
برای علی در آلبوم خودش یک کاری را با نام مرگ برگ ساخته‌ام که آقای صفاریان تنظیم کرده‌اند.

asextor1
01-10-2009, 13:07
درد دل یه مشکی پوش

وایسا رضا من می خوام پیاده شم!

اول بگم که این حرفارو فقط و فقط به رضا میزنم و روی سخنم به عنوان یه هوادار فقط شخص آقای صادقی است:

3 سال از خریدن آلبومت وایسا دنیا می گذره.سه سال زیاد نیست چون میدونستم داری یه شاهکار دیگه درست می کنی.منتظر موندم هی منتظر موندم.اومدی گفتی آلبوم قبل از عید نوروز.هی نزدیک شدیم به عید.گفتم تو عید امسال چی بشه با آلبومت رضا.عید شد خبری نشد.یهو روز دوم فروردین آلبومی اومد روی سایتا که یک ملیونیوم آلبوم وایسا دنیات نبود.کاری ندارم چطوری ولی واقعا این آلبومو می خواستی منتشر کنی؟.منتظر توضیحت شدم.یه بیانیه یه چیزی آخه.چند ماه منتظر توضیح رسمی خواننده مورد علاقم موندم.اما دریغ دریغ...

بعد از چند ماه مدیر غیر حرفه ای شرکتی که باهاش کار میکنی اومد گفت آلبومتو از خونت دزدیده بودن.خندم گرفت اول به خاطر... بعد بخاطر خواب بودن جناب مدیر.

بیست مردادم تموم شد تولدتم گذشت بازم بد قولیت تکرار شد و آلبوم رفت تا عید فطر.عید فطر هم که گذشته حالا.حسابشو داری چند روز گذشته آقای سلطان!؟

من اگه مجذوب صدا گرمت شدم بخاطر منش و طرز فکرت بود که تو عمق ترانه هات جریان داشت.نگاهی که سالها بود تو این مملکت کم بود.ولی این رفتار غیر قابل توجیهت هیچ بهانه ای رو باور پذیر نمی کنه.هیچ بهانه ای.متاسفم رضا.تنها و تنها خودت مقصری و بس.تو مغرور شدی.دیگه مشکیت یه رنگ نیست.تو به یه رنگی رنگ پرچمت می نازیدی اما توهم داخل بازی های مادی شدی. توهم انگار افکارتو همسنگ پول کردی.آسون مردم زیر پرچم دولت عشقتو به بازی میگیری.آسون با احساساتشون بازی می کنی.آسون بهشون دروغ میگی.راحت بدقولی میکنی رفیق.متاسفم فقط همین.متاسفم برات.

برای تمام بی احترامی که به شعور و احساسات منه هوادارت کردی من هرگز نمی بخشمت ولی این پیراهن مشکی رو هرگز از تن بیرون نمی کنم نه به این خاطر که تو خرابش کردی نه. به امید روزی که دوباره داخل این وانفسای خالی از عشق دوباره طلوع کنی وموسیقی به ورطه سقوط افتاده ما رو بازم با یه رنگی گم شده اش احیا کنی.به امید طلوع دوبارت سلطان مشکی واقعی نه مادی.

منبع : وبلاگ وایسا رضا

asextor1
03-10-2009, 13:24
کنسرت باشکوه سلطان مشکی در روزهای ٢٣ و ٢۴ مهرماه ١٣٨٨ در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.

ساعت اجرا

سانس اول: ساعت ١٨:٠٠

سانس دوم: ساعت ٢١:٣٠

قیمت بلیط

٢٠٠٠٠ ، ٢۵٠٠٠ ، ٣۵٠٠٠ ، ۴٠٠٠٠ و ۵٠٠٠٠ تومان

هماهنگی و تهیه بلیط

٢٢٧٢٨٠٠٧ ٠٢١

٢٢٧٣٨٠٠٧ ٠٢١

اطلاعات تکمیلی متعاقبا" اعلام خواهد شد.

این خبر می تونه پایانی باشه بر همه ی انتظار ها و دلخوری ها. چون رضا صادقی تو کنسرت کیش اعلام کرد که این کنسرت ( کنسرت کیش )، آخرین اجرای آلبوم "وایسا دنیا" خواهد بود و این یعنی در کنسرت تهران، قطعات آلبوم جدید اجرا می شه. بنابراین قبل از کنسرت، آلبوم "یکی بود یکی نبود" منتشر می شه!

به همه هوادارها و عاشقان سلطان مشکی تبریک می گم و بابت صبر و همراهیشون ممنونم.

به امید طوفان مشکی...

یا علی، مشکی بمونید

-------------------

البته به نظر من احتمال این هست که این کنسرت کنسل بشه و آلبوم هم منتشر نشه
به هر حال من هم خوشحال میشم که آلبوم بیاد ولی خوب نباید زیادی امیدوار باشیم (تجربه بهمون ثابت کرده)

asextor1
08-10-2009, 16:54
طبق اعلام شرکت ایران گام؛

آلبوم جدید رضا صادقی آبـان مـاه منتشر خواهد شد!!!

به همه مشکی پوشای عزیز تسلیت می گم...

Lamanta
11-10-2009, 14:46
حالا چرا رضا آلبومش رو داده به اين ايران گام !؟

neverhood66
14-10-2009, 11:20
لحظاتی پیش آلبوم جدید رضا صادقی، ( یکی بود یکی نبود ) مجوز انتشار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را اخذ نمود.
صدرالدین حسین خانی مدیرعامل شرکت ایران گام، ضمن تشریح روند انتشار آلبوم افزودند: مجوز انتشار آلبوم امروز 2١/7/88 از وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ گردید و تا چند هفته آینده وارد بازار موسیقی پاپ می گردد. وی همچنین در مورد کنسرت های آخر هفته رضا صادقی در سالن همایش های برج میلاد افزود : حدود 4 قطعه از آلبوم جدید ( یکی بود یکی نبود ) در این کنسرت ها برای اولین بار اجرا خواهد شد.

neverhood66
14-10-2009, 11:21
یک هفته مانده به برگزاری کنسرت رضا صادقی، تمامی بلیط ها فرخته شد !

Davood_titan
14-10-2009, 11:45
من یه آهنگ جدیدی که قبلن امده برام میزارین:46:

Amir_Ans
15-10-2009, 21:34
تازه مجوز گرفت ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی همین طوری می خواستن آلبوم را 20 بدن بیرون ابنا که می دونستن به این راحتی نمی تونن مجوز بگیرن فقط برا بازار گرمی شلوغش کردن من با اینکه از هوادارهای رضا هستم ولی فکر کنم این آلبوم زیاد به دلمون نشینه

a1000a
15-10-2009, 21:52
من یه آهنگ جدیدی که قبلن امده برام میزارین:46:

شما آهنگ میخواین؟؟؟؟
درخواست ملودی و کلیپ

MaSoOd
15-10-2009, 23:21
بالاخره البوم آقا رضای ما کی میاد ؟ 

reza_021
16-10-2009, 02:17
بالاخره البوم آقا رضای ما کی میاد ؟ 

رضا صادقي امشب تو كنسرت خودش اعلام كرد كه آلبومش 15 آبان مياد

neverhood66
16-10-2009, 10:23
اینجا کسی رفته کنسرت؟

کی میدونه کدوم تراکها خونده شدن؟

neverhood66
17-10-2009, 09:27
اوکی خودم فهمیدم

فقط به تو مدیونم اجرا شد

رضا هم داخل کنسرت گفته که البوم 15 آبان
-------------------------------------------------------------

ویرایش شد واقعا شرمنده

Amir_Ans
17-10-2009, 09:31
رضا هم داخل کنسرت گفته که البوم 15 اسفند

:18::18::18::18::18: 15 اسفند یا آبان ؟؟؟؟؟

mf.designing
17-10-2009, 09:33
چه خبره ؟!! ...
یکی میگه 15 اسفند ، یکی میگه 15 آبان ، یکی میگه ساله بعد !!! بابا واقعا کیه ؟

neverhood66
17-10-2009, 12:46
اخ ببخشید من استباه نوشتم اصلان حواسم جای دیگه بود

شرمنده همون آبانه

neverhood66
17-10-2009, 17:39
زمان قطعی انتشار آلبوم جدید

BehzadKiNG
17-10-2009, 17:57
این ویدئوی جدیدش چقدر بد ساخته شده !
از صادقی بعید بود . . .

neverhood66
18-10-2009, 08:26
این ویدئوی جدیدش چقدر بد ساخته شده !
از صادقی بعید بود . . .

کدوم ویدئو ؟
رضا صدقی ویدئوی جدید نساخته ؟

کدوم اهنگ خونده میشه؟

tirdad_60
18-10-2009, 23:34
گزارش موسيقی ما از حاشيه‌های جذاب کنسرت رضا صادقی
صادقی: «به‌خاطر کهولت سن عينک زده‌ام»!

موسيقی ما- مينا آتشی: سالن همایش‌های برج میلاد از آن‌دسته سالن‌های کنسرتی است که موسیقی پاپ ما به‌شدت به آن محتاج است چون دارای سالنی بزرگ با ظرفیتی زیاد برای برگزاری کنسرت است. در ماه‌های اخیر کنسرت‌های افراد مشهوری مثل بهنام ابطحی، فرزاد فرزین، گروه «سون» و... در این مکان برگزار شد و اما در روزهای گذشته یعنی در تاریخ 23 و 24 مهر همين امسال، رضا صادقی در دو سانس به‌روی سن رفت و حسابی با اجرای زیبا و منحصر به فردش سنگ تمام گذاشت:

همه‌ی حاشيه‌های این کنسرت:
1. برنامه قرار بود در ساعت 18 انجام شود اما مطابق معمول با 15 دقیقه تأخير و در ساعت 18:15 شروع شد.
2. رضا صادقی برای اولین‌بار با ظاهری متفاوت جلوی همگان ظاهر شد؛ یک کلاه مشکی‌رنگ بر سر گذاشته بود وعینکی طبی بر چشم داشت!
3. کنجکاوی بیش از حد جماعت داخل سالن به‌خاطر کلاه و عينک رضا به‌قدری زیاد شد که صادقی مجبور شد اعلام کند که این کلاه هدیه‌ی برادر کوچک‌ترش، محمد رضا، بوده و ازطرفی کهولت سن او را وادار کرده تا از عینک استفاده کند! و خلاصه با گفتن این حرف‌ها مردم خیال‌شان راحت شد و برنامه از سر گرفته شد البته ما هم به این نتیجه رسیدیم که کنجکاوی بیش از حد تنها مختص ما جماعت «خبرنگار» نیست.
4. بهنام ابطحی، سرپرستی گروه ارکستر رضا صادقی را به‌عهده داشت.
5. رضا صادقی طبق عادت با همان گروه ارکستر سابق مشکی‌پوش خود به‌روی سن آمد.
6. جمعیت به صورت مداوم صادقی را مورد لطف خود قرار می‌دادند و دست از تشویق بر نمی‌داشتند.
7. صادقی به اجرای کامل قطعات آلبوم «وایسا دنیا» و «پیرهن مشکی»، توی‌اين کنسرت‌اش پرداخت.
8. رضا صادقی برای هواداران‌اش قطعه‌ى ویژه‌ای نيز درنظر گرفته بود و آن هم اجرای 2 قطعه از آلبوم تازه‌اش- «یکی بود یکی نبود» بود.
9. در این میان اجرای قطعه‌ی «وایسا دنیا» باعث شد تا جمعیت داخل سالن به‌وجد بیایند.
10. در اواسط برنامه، رضا به اجرای قطعه‌ی «به تو مدیونم» از آلبوم جدیدش پرداخت که مردم حسابی غافل‌گیر شدند و با تشویق‌های مکرر خود گروه را خوشحال کردند.
11. در میان برنامه، رضا صادقی یادی هم از هنرمندان فقید کشور مثل؛ ناصر عبداللهی، خسرو شکیبایی و بابک بیات کرد و از آن‌ها و هنرشان سخن گفت.
12. در انتهای برنامه رضا صادقی با بیان نقل قولی از دوست و هم‌راه هميشگی‌اش، بهنام ابطحی موج انفجار را به سالن هدیه کرد او گفت: «بهنام مدتی پیش به من گفت من با هر هنرمند جنوبی‌ای که کار می‌کنم، خیلی زود دار فانی را وداع می‌کند من نمی‌دونم کی نوبت تو می رسه؟» (با خنده)
13. در هر دو سانس سالن از جمعیت پر بود و هیچ صندلی خالی‌ای باقی نمانده بود.
14. اين اجرای صادقی، بالاخره با کلی دست و کف و سوت مردم در ساعت 21 به پایان رسید و همگی با خاطره‌ای خوش سالن را ترک کردند.

نیکی پناهتان:40:

Lamanta
20-10-2009, 21:42
آقا هيچ عكسي يا گزارش ديگه اي در مورد كنسرت نيست ؟!

neverhood66
20-10-2009, 22:30

neverhood66
20-10-2009, 22:49

neverhood66
20-10-2009, 23:00
من فقط یک یادگاری ام و فقط میخوام یک یادگاری بمونم و خوشحالم که مردمی دارم به اندازه یادگاری ها .
آلبوم یکی بود یکی نبود 15 آبان منتشر می شود

کنسرت رضا صادقی با رهبری ارکستر بهنام ابطهی در دو سانس 18 و 21 در سالن میلاد اجرا گردید . البته سانس اول حدود ساعت 18:30 و سانس دوم آن ساعت 22 ؛ با حدود یک ساعت تاخیر آغاز شد . قطعاتی از دو آلبوم قبل و دو ریمیکس جدید و 2 آهنگ جدید از آلبوم یکی بود یکی نبود در این کنسرت توسط رضا صادقی اجرا گردید .
از جمله از مهمانان این کنسرت میتوان به پوریا پورسرخ , شبنم قلی خانی ، علی انصاریان ، مهدی بی باک اشاره نمود

در ادامه مصاحبه از رضا صادقی دقایقی بعد از خروج وی از استیج در سانس اول گرفته شد .
رضا صادقی در این مصابه به مسائلی چون :
مستند رمز شب صحبت میکنده
البوم جدید
اجرا تور کنسرت رضا صادقی در کانادا . آلمان و انگلیس
کنسرت بزرگ در کاخ سعد اباد با فروش بلیط به قیمت خیلی معمولی برای استفاده تمامی مردم
و در مورد دل و بلوتوث کن نرو و خوانندش ( این فقط یک مثال بوده و من به تمام جوانان ایرانی احترام میزارم )
و هدیه ویژه برای مخاطبان سایت اخبار موسیقی ایران

آقای صدقی کنسرت چه جوری بود ؟

کنسرت عالی بود .بچه های ما فوق العاده بودنند، فوق العاده که میگم چون وقط زیاد گزاشته بودنند برای موزیک همین طور برای کنسرت گذاشتن. ادعا نمی کنند که نوازنده هستند مدعی موزیسین بودن هستند و همه بچه های ارکست من خدا رو شکر همشون از بچه های باسوادی اند همشون تحصیل موسیقیایی دارند و خوشحالم که رهبر ارکستر ما آقای بهنام ابطهی یکی از بهترین های این کار و این مدتی که با هم بودیم بهترین بازدهی رو داشته.مردم هم که فکر کنم خیلی عالی تر از کنسرت قبل ترم بود همه اینها دست به دست هم دادند.توی این کنسرت صدا که آقای اردستانی بود که واقعا تاثیر زیادی داشت صدایی که باید و شاید رو به مردم برسونه.همه دست به دست هم دادو مردم انقدر با انرژی بودنند که من موندم این که چی بگم وبیشر از همیشه شرمندشونم.

ریکشن مردم نسبت به کودم آهنگت بیشتر بود؟

من راستش رو بخواید ریکشن مردم نسبت به تمام آهنگ ها حد اقل خودم دوست دارم خوب ببینم .نمیگم خوبه ولی خودم دوست دارم خوب ببینم ولی فکر میکنم بیشتر به آهنگ (( توبامنی )) و(( خدا رو دوست دارم)) و ((وایستا دنیا )) فکر می کنم نزدیک باشه و خیلی بیشتر باشه و بقیه هاحالا هستن کم و بیش .

یکی از خبرگزاری ها خارجی در مورد این که رمز شب در کنسرت رضا صادقی فاش میشود رو در موردش نوشته بود . این مربوط به چه موضوعی می شه ؟

نمی دونم ، چون من اصلا من مصاحبه ای نداشتم و لی رمز شب یک فیلم مستند (( مستند زندگی من نمی شه گفت هست . بعضی ها فکر می کنند مستند زندگی منه . مستند بخشی از زندگی کاری منه که توی بندر عباس بوده که چجوری مثلا بیشتر باساختن یک فیلم که کارگردانش آقای مصطفی منصور یار البته من اولش راضی نبودم واقعا چون میگفتم کاری نکردم واقعا ولی خب اصرار داشتن که خیلی ها بدونند که خواننده ها چه جوری به اون جایی میرسند که مردم ایقدر محبت دارن نسبت بهشون . من برای اینکه نشون بدم تصویری و مستند به اینکه هدیه تولدم خوانندگیم رو نگرفتم از بابام ، بابام هم بچه وزیر نبودند که الان بخوام کادوی ولن تاین بگه بیا کاست بزن . زحمت کشیدم و خواستم که کنار مردم باشم . این فیلم حکایت آن است بیشتر ولی حالا نمیدونند چرا امشب گفتنند فاش میشه ( خنده رضا صادقی )

برنامه ریزی های خاصی داری برای کنسرت های خارج از گشور ؟

100 درصد یک صحبت های خاصی هست برای کنسرت های خارج از کشور که مهمترین مساله ای که هست من دوست ندارم با بند کوچکی برم برای خارج از کشور بحث اجرای خارج از کشور بحثی نیست که چون حالا خارج از ایرانه زود تصمیم گرفت و باید بریم . اتفاقا چون خارج از ایران باید نماینده مردمم باشم . به خاطر همین یه کم مشکل داشتم با بعضی از تهیه کننده ها که می گن مثلا 3 تا نوازنده باید باشه . من این رو نمی تونم . حد اقل نوازنده ای رو که من باید داشته باشم باید 6 نفر باید باشه که خدارو شکر یکی د وتا ازتهیه کنند های خوب پذیرفتند و فکر میکنم که از کانادا شروع میشه و آلمان ، انگلیس و .. هست

حالا اینجا فکر میکنم که جای خوبیه که صحبت کنیم از آلبوم جدید که الان 2 روز که مجوز انتشارش هم صادر شده .

این آلبوم که چند تا از آهنگ هاش رو رفت که به دلایلی نمیخوام زیاد گیر بدم به اون ماجرا سعی کردم یه آلبوم دیگه ای تهیه کنم و حتی آهنگ هایی که شنیده می شه یک مقدار با نگاه جدید تری تنظیم بشه و یک فضای بهتری داشته باشه و اسم آلبوم که این یکی بود یکی نبود به دلیل این انتخاب کردم که مثل یک موج که گفتم نباشم ولی باشم . شما هیچ وقط موجی رو ندیدیید که باشه ولی همیشه هست . رضا صادقی بود ولی نبود یعنی ایده هاش تفکرش تعقلش کنار مردم کنار احسای مردم بود و امیدوارم که بمونه . قرار که به امید خدا 15 آبان ماه میاد به بازار از شرکت ایران گام و امیدوارم که یکاری باشه چون زیاد حقیقتش رو بخواهید من بلد نیستم آهنگ های افسانه ای بخونم یا مثلا دلو بلتوث کن نرو رو بلد نیستم یه مقدار فضا رو سعی کردم که موسیقیایی کنم که به کمک دوستان دیگم ، و امیدوارم که این فضای موسیقیایی بتونه یه جایی داشته باشه تو لحظات مردم .

این که گفتم بلوتث و اینا یه وقت بی ادبی نباشه به خوانندش چون همه خواننده ها قابل احترام هستند.

این رو بگم که من این رو گفتم نه اینکه با اون آدم مشکل دارم و اینا , نه ، اون هم جوانه و جویای نامه اون هم دوست داره مطرح باشه اما احساس میکنم یک مقدار فضای فکریش با فضای فکری من جور در نمیاد ولی اصلا این رو بگم چون مصاحبه صوتی دارم میگم من به همه جونای ایرانی احترام میزارم چون زحمت میکشن.همون آدم وقتی استدیو می گیره همون آدم هزینه میده تو استدیو همون آدم وقتی به تنظیم کننده پول میده و وو .. خیلی کارهایی که می کنه . اما من احساس می کنم که فضای فکری من و ایشون یک مقدار متفاوت هست حالا اون بحث جدایی داره .

یک نوع مخاطب های خیلی خاصی داری حالا خیلی چون خیلی دور هستند به جاهایی که کنسرت اجرا میکنی چه تهران و چه شهرستانها ی حالا بعضی ها از نظر مالی نمیتونند به این کنسرت ها بیایند شاید از طریق حالا درواقع

این مصاحبه رو از طریق سایت بشنوند. حرف خاصی داری ؟

من یک عضر خواهی بدهکارم من خودم واقعا می گم شرمنده همه مردم هستم اونایی که نتونستن بیان به حجت اینکه بلیط ها گرونه واقعا همینه من حق میدم بهشون من خودم چقدر باید یکی رو دوست داشته باشم که پنجاه هزارتومان بدم و برم موسیقی شو بشنوم و چقدر در واقع باید موسیقیشو دوست داشته باشم .اینهایی که اومدن منت سر من گذاشتن ولی اونایی که میخواستن بیان و دوست داشتن و حالا یه جورایی نتونستن بیان بلا به هر دلیلی من عضر خواهی میکنم .

این برای من افتخار نیست که کسی که من رو دوست داره نمیتونه به کنسرت من بیاد اصلا افتخار نیست

یک چیز و هم توضیح بدم : تهیه کننده وقتی هزینه های جانبیش رو میبینه هزینه سالن اینجا فکر میکنم مثلا حدود 18 تا 20 میلیون تومان هست شبی ، حالا این یک سالن هست و هزینه های دیگه . خوب قاعدتا این فضای مالی رو تامین میده به چیزای دیگه و اینها باعث میشه که هزینه ها بره بالا و متاسفانه نداشتن یک سالن بزرگ تعداد تماشا چی هارو کم میکنه این تعداد تماشاچی کم تهیه کننده دوست داره از همون تعداد کم بلاخره تمام مخارجش در بیاد نه اینکه بگه اون بد باشه با خوب باشه .ولی من عضر خواهی میکنم از طرف خودم بخاطر شرایطی که دست من نسیت ولی دعا میکنم که یک روزی البته صحبتش هست ما بتونم توی سعد آباد با یک فضای خیلی بزرگ تر اجرا داشته باشیم و بلیط ها طوری باشه که معمولی باشه . خود من بتون اگه یک کنسرت با خانوادم مثلا خواهرم برایدم پدرم مادم بخوایم چهار پنج نفری برم اونجا یک میلیون پول ندم برم اون کنسرت رو ببینم هرچند موسیقی ایران بیش از این می ارزه ها حرفی توش نیست ولی کاش فرصت برای شنیدن بیشتر بود برای مردم .

این کنسرت رو خوب یه جورایی سایت اخبار موسیقی ایران داره از همون اوایلش شروع کرده به پوشش خبریش .هدیه خاصی برای بارید کنندگان سایت اخبار موسیقی داری ؟هدیده ای که برای همه دوستان خوبم دارم اون انرژی که با اشک با خستگی با لبخندم توی آلبوم جاری کردم . فقط یه چیزی میتونم به دوستان خوبم بگم اینکه :

توی چشماتون میشه گم شد وقتی که توفکر فراری

سوسو شب لب دریا از شما مونده یادگاری

من فقط یک یادگاری ام و فقط میخوام یک یادگاری بمونم و خوشحالم که مردمی دارم به اندازه یادگاری ها

مرسی
قربونت برم ......

=======================================

لینک فایل تصویری از کنسرت که تو با منی اجرا میشه و خیلی قشنگه حتما دانلود کنید

حجم 10 مگابایت

neverhood66
21-10-2009, 10:28
سلام دوستان عزیز؛
همونطوری که مستحضر هستید، آلبوم جدید رضا صادقی به نام "یکی بود یکی نبود" قراره که به زودی و به صورت رسمی منتشر بشه.
با توجه به فضای فرهنگی کشور، نبود نظارت کافی بر اینترنت و همچنین عدم وجود قانون کپی رایت، به احتمال خیلی زیاد این آلبوم هم گرفتار انتشار غیر قانونی و اینترنتی خواهد شد.
به همین علت تصمیم به ایجاد یه تشکل اینترنتی برای حمایت از رضا صادقی و آلبوم جدیدش گرفتم و امیدوارم که دوستان گرامی و مدیران سایت ها و وبلاگ ها از این حرکت حمایت کنن و شاهد انتشار موفق و بدون حاشیه ی آلبوم جدید سلطان مشکی باشیم.
با توجه به تجربه خیلی خوب و موفق آلبوم آخر محسن چاووشی به نام "یه شاخه نیلوفر" و همکاری اکثر سایت ها و وبلاگ ها در عدم انتشار غیر قانونی آلبوم، ان شاالله این حرکت هم مورد استقبال قرار بگیره و بتونیم تا حد زیادی فرهنگ موسیقی کشورمون رو بالا ببریم.
پس...
از تمامی دوست داران و علاقه مندان موسیقی تقاضا می کنم که آلبوم رو حتما" به صورت اورجینال تهیه کنن تا هم از کیفیت خوب نسخه اصل لذت ببرن و هم قدمی برای حمایت از هنرمندان کشورمون بردارن.
از مدیران محترم سایت ها و وبلاگ ها هم خواهش می کنم که از گذاشتن آلبوم روی سایت و وبلاگشون برای دانلود خودداری کرده و به نوعی از موسیقی پاپ کشورمون حمایت کنن.
به امید روزی که موسیقی پاپ به جایگاه واقعی خودش در عالم موسیقی ایران برسه.
یا علی مدد
مشکی بمونید

Manuchehrr
23-10-2009, 16:35
انصاريان در گفت‌وگو با فارس:
آهنگ مشتركم با رضا صادقي يك ماه ديگر روانه بازار مي‌شود

علي انصاريان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در شانزدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها، اظهار داشت: چند پيشنهاد اوايل فصل از 3 تيم ليگ برتري داشتيم كه يكي از آنها تهراني بود؛ اما به دليل مسائلي قسمت نشد در اين فصل در تيمي بازي كنيم.
وي ادامه داد: هم اكنون از چند تيم پيشنهاد دارم كه با فكر كردن روي آنها و مذاكراتي كه خواهيم داشت به يكي از اين تيم‌ها پاسخ مثبت مي‌دهم تا دوباره به فوتبال بازگردم.
انصاريان در مورد فعاليت‌هاي فرهنگي‌اش نيز گفت: در چند سريال قرار شد بازي كنم؛ اما قصد ندارم ديگر در سريال‌هاي تلويزيوني به بازي بپردازم.
وي در مورد فعاليت ديگرش در حوزه خوانندگي تاكيد كرد: آهنگي را با رضا صادقي به طور مشترك تهيه كرده‌ايم كه تا يك ماه ديگر به بازار عرضه مي‌شود؛ كه اميدوارم مورد توجه علاقه‌مندان به موسيقي قرار بگيرد.
----- ------

Lamanta
25-10-2009, 21:02
انصاريان
حيف صداي رضا صادقي واقعا !

Lamanta
26-10-2009, 12:02
كنسرت رضا صادقي با رهبري اركستر بهنام ابطحي در دو سانس 18 و 21 در سالن ميلاد اجرا گرديد. البته سانس اول حدود ساعت 18:30 و سانس دوم آن ساعت 22 با حدود يك ساعت تاخير آغاز شد. قطعاتي از دو آلبوم قبل و دو ريميكس جديد و 2 آهنگ جديد از آلبوم يكي بود يكي نبود در اين كنسرت توسط رضا صادقي اجرا گرديد.

از جمله از مهمانان اين كنسرت مي‌توان به پوريا پورسرخ، شبنم قلي خاني، علي انصاريان، مهدي بي‌باك اشاره نمود.

tirdad_60
26-10-2009, 23:03
حيف صداي رضا صادقي واقعا !

رضا صادقی کلا آدمیه که دنبال تجربه های نو هست
این کارش هم پیرو همین طرز تفکر هست
این خصلت هم خیلی خوبه و نشان از وسعت درون این هنرمند داره
هم در خیلی موارد باعث ناراحتی افراد دیگه میشه

نیکی پناهتان:40:

Lamanta
27-10-2009, 23:24
رضا صادقی کلا آدمیه که دنبال تجربه های نو هست
این کارش هم پیرو همین طرز تفکر هست
این خصلت هم خیلی خوبه و نشان از وسعت درون این هنرمند داره
هم در خیلی موارد باعث ناراحتی افراد دیگه میشه
اره اينو كاملا قبول دارم .
مثلا به ياس اجازه داد كه آهنگش رو Edit كنه يا با اميد حاجيلي خوند و......

neverhood66
28-10-2009, 10:55
..:: گزارش ویژه کنسرت بزرگ رضا صادقی ::.

ورودی از پارکینگ تا طبقه ی 4 که محوطه ی قبل از لابی و سالن اجراست شلوغ است . آسانسورها جواب این جمعیت را نمی دهد . عده ای از پله ها راهی شده اند . موج مشکی دوستان هر لحظه سنگین تر می شود . از پله ها که کم هم نیستند بالا می روم . به محوطه که می رسم نسیم خنک شبانگاهی نفس های به شماره افتاده ام را تجدید می کند . عده ی به تماشای منظره ی تهران در شب چشم دوخته اند و عده ی به سمت درب های لابی سالن می روند . دو صف جداگانه در دو طرف برای کنترل بلیط وجود دارد . صف خانم ها و آقایان ! بعد از کنترل بلیط وارد لابی می شوم . شلوغ است . ساعت 8:45 دقیقه است .
درب های سالن باز می شود و هواداران سلطان مشکی وارد سالن می شوند . صندلیم را که پیدا کردنش سخت هم نیست ، پیدا می کنم . روی صندلی یک پاکت مشکی قرار دارد . پاکت را بر می دارم و می نشینم . یک کارت پستال با عکسی از رضا صادقی که روی آن نوشته شده است : کنسرت رضا صادقی . مهر ماه 88 ، تهران ، برج میلاد
درون کارت هم عکسی است از رضا صادقی و دل نوشته ای به لطافت حرف های شنیدنیش با دست خط خود سلطان مشکی :
نمی دونم چی میشه گفت کنار گفتنی های نگاه مهربونتون
فقط می تونم مدیون باشم و بمونم و تمنای حضور گرمتون داشته باشم و لبخند خدا رو برای لحظه های احساستون آرزو کنم ...
می خونم که بمونم و می دونم که می دونید دوست دارم بمونید
رضا صادقی فقط یک صدا ،
همین

هیچ اثری از اعضای گروه نیست و صندلی های ردیف اول تقریبا خالی است . ساعت 9:20 دقیقه است .
ال سی دی بالای استیج روشن می شود و عکسی از آقای مشکی پوش روی آن می افتد که صدای تشویق هواداران را در می آورد .
سالن تقریبا در حال پر شدن است . یک تیزر تبلیغاتی در مورد برج میلاد پخش می شود . صدای همهمه ی مردم می آید . چند دقیقه از موعد شروع کنسرت می گذرد اما خبری نیست . یک سبد گل می آورند و گوشه ی استیج می گذارند . از طرف علی انصاریان است اما علی انصاریان هنوز در سالن نیست .
الناز شاکر دوست وارد سالن می شود و می نشیند . هوادارانش که زیاد هم نیستند برایش دست می زنند . حالا نوبت احسان خواجه امیری است و همسرش . سالن به وجد می آید از صدای سوت و تشویق های مردم . علی انصاریان هم می آید . بعد هم نیوشا ضیغمی . و در آخر علی لهراسبی . و به مناسبت ورود تک تک این هنرمندان ، طرفدارانشان تشویقشان می کنند . همه آمده اند اما رضا صادقی نه ! ساعت 9:50 دقیقه است .

سالن پر از دود می شود . چراغ ها خاموش می شود . افراد گروه به سرعت سر جاهای خود قرار می گیرند . بله رضا صادقی بالاخره دارد می آید اما ... !!! این بار مردم چهره ای از رضا صادقی را می بینند که تا به حال ندیده بودند . سالن از صدای تشویق ها منفجر می شود . همه فریاد می کشند . بعضی جیغ می زنند . بعضی به دست زدن اکتفا می کنند . بعضی حتی اشک از چشم هایشان جاری می شود . رضا صادقی با استایل جدید می آید . یک کلاه مشکی دارد . عینک روی چشم هایش است . همه ی این ها دوست داشتنی تر جلوه اش می دهد . مثل همیشه لبخند می زند . و داستان تازه از اینجا شروع می شود .
ساعت 10:05 دقیقه است .
سلام و احوالپرسی می کند . می گوید دلم تنگ شده بود . می گوید می خواهم زیاد حرف بزنم . می گوید خیلی ها جان دادند که ما جان بگیریم . مثل شهدا و جانبازان و مثل هنرمندانی چون ناصر عبداللهی . خسرو شکیبایی که در کار موسیقی نبود اما صدایش به یاد ماندنی است . و ...
اولین آهنگ ، وایسا دنیاست . تنظیمش جدید است و حسش تازه . می خواند و همه هم صدا با او می خوانند . بعد از اجرا ، از قضیه ی کلاه می گوید . از اینکه برادرش به او هدیه داده اما زیاد به آن عادت ندارد و از سرش بر می دارد . از مادر و ژدره می گوید و احترامی که برای آن ها قائل است . این بار هم مثل همه ی اجرا ها می خواهد که باستیم و ۱۰ ثانیه به احترام مادر و پدر ها دست بزنیم . در ای فرصت خودش هم می نشیند . کار دوم عشق تازه است . بوی خستگی می دهد این اجرا . نمی دانم چرا اما انگار سلطان مشکی کمی خسته است .
حالا نوبت به اجرای آهنگ بعدی است . نوازندگان می نوازند اما کسی نمی داند این آهنگ جدید چیست ؟ حالا ریتم کم کم همان ریتم خاطره انگیزی می شود که همیشه در ابتدای اجراهای رضا صادقی می شنیدیم . داشتم فراموشت می کردم اما ... رنگ و بوی خستگی کم کم از صدای سلطان مشکی رخت بر می بندد . سالن به وجد می آید و من هم ...
ساعت 10:30 دقیقه است .
ریه هام پر شده از تو بی تو هر لحظه عذابه
حتی با فکر نبودت شب و روز حالم خرابه
بغض معصوم و نجیبت منو قانع کرد کمت شم
ممنونم اجازه دادی با تو درگیر غمت شم
...
ممنونم را اینگونه آغاز می کند . آنقدر با احساس می خواند که اشکم در می آید و طبیعتا اشک خیلی های دیگر ... مثل الناز شاکر دوست که گوشه ی چشم هایش را در حین اجرا پاک می کند
بعد از ممنونم می گوید کارهای بندری و جنوبی را خوب است که یک جنوبی تنظیم کند و بهنام ابطحی هم جنوبی است . باز هم از ناصر عبداللهی یاد می کند . تنظیم زنده باد عشق جدید است و خوب . وصلش می کند به آسمان چه رنگه . سالن سراسر شادی است و شور . این یکی از محاسن آهنگ ها و ریتم بندری است ! ساعت 11 است .
رضا صادقی در حین اجراهایش از هنرمندان حاضر در کنسرت تشکر می کند و مردم هم تشویقشان می کنند .
حالا نوبت بی خداحافظ است . می خواند و سکوت زیبای سالن احساس خوبی را ایجاد می کند و البته اجرای بی نقص گروه مشکی پوشان و رضا صادقی . بعد از اجرا می پرسد کیا استقلالی هستند و ما که تعدادمان کم است تشویق می کنیم و من جیغ می کشم که تعدادمان بیشتر به نظر برسد . احسان خواجه امیری که دو صندلی با من فاصله دارد ، از ته دل دست می زند . حالا می پرسد کیا پرسپولیسی هستند ؟ کارش نمی شود کرد تعدادشان زیاد است . می خندد و راضی است از اینکه اغلب هوادارانش مثل خودش پرسپولیسی هستند . این بار می پرسد کیا مشکی هستند و همه ی سالن یک پارچه تشویق می کنند . می گوید خدا رو شکر . لبخند می زند و پیرهن مشکی و مشکی رنگ عشقه را به صورت میکس اجرا می کند . چون آهنگ مورد علاقه و خاطره انگیزی است همه می خوانند . و چه زیباست این که همه هم صدا باشند . و چه زیباست آهنگی که رضا صادقی را متمایز از همه ی خوانندگان کرد .
می گوید می خواهد کاری را از آلبوم جدید اجرا کند و آلبوم قرار است روز 15 آبان منتشر شود . همه به وجد می آیند و من بیشتر چون هم آلبوم قرار است بیاید و هم اینکه در حوالی روز تولد من قرار است این اتفاق بیفتد ! به تو مدیونم را اجرا می کند و اجرا هم فوق العاده است .
ساعت 11:15 دقیقه است .
دلم برات تنگ شده دارم دیوونه می شم
تا وقتی که نبینمت آروم نمی شم
بین ما هر دیواری باشه بر می دارم
فاصله عمرم که باشه کم نمی آرم
بغض ترانه و دلم هر دو شکسته
چشام به در منتظر نگات نشسته
باور نمی کنم فراموشت شدم من
گواه دلتنگی من ترانه هامن
دلم برات تنگ شده جونم را اجرا می کند . به همان پر احساسی روز اولی که شنیده بودم . به همان خاطره انگیزی . به همان زیبایی . اصلا نمی شود در موردش حرف زد .
نمی تونم ببخشمت و قدرمو می دونی یه روز کار بعدیست که تنظیمشان هم عالیست . احسان خواجه امیری را می بینم که با ریتم ضرب گرفته است و سرش را به علامت رضایت تکان می دهد و زیر لب زمزمه می کند . الحق نمی توان از کنار نمی تونم ببخشمت به سادگی گذشت . بعد از تشویق بی پایان هوادارانش ، رضا صادقی از استاد ایرج خواجه امیری که از بزرگان و پیشکسوتان موسیقی ایران است یاد می کند و بعد از حضار می خواهد که هر کس گوشی اش نور دارد بالا بگیردش چون نوبت به آهنگ زیبای فردا به ماست رسیده است . آهنگی که حال و هوای قدیم را دارد . چه منظره ی زیبایی در تاریکی سالن ایجاد می شود وقتی تقریبا همه گوشی هایشان را با ریتم این موزیک زیبا حرکت می دهند . انگار شهاب باران است . هنرمندان بر می گردند و به منظره ی زیبا نگاه می کنند . دقیقه های لذت بخشی است . اجرا هم عالیست
ساعت 11:30 دقیقه است .
اجرا که تمام می شود آقای مشکی پوش می گوید می خواهد در همین لحظه که لبخند خدا جاریست با همان لبخندمان برای بیماران دعا کنیم . سکوت می کند و بعد می خواند : خدا رو می خوام نه واسه این که ازش چیزی بخوام ... می خواند و بعد از یکی دو دقیقه در میانه ی همان آهنگ می خواهد : تو با منی .... من که از خوشحالی جیغ می کشم چون عاشق این آهنگ هستم . کار به آن جا می رسد که : نم نم بارون چشام گواه عشق پاکمه ، هم نفس قسمت من دوست دارم یه عالمه ... موزیک قطع می شود و آقای مشکی پوش می خواهد همه هم صدا با هم بخوانند و می خوانیم : تو با منی هر جا برم .... و به نم نم باورن چشام که می رسد چهار دفعه تکرارش می کنیم و همه می خوانند و مطمئن هستم اگر تا صبح هم ادامه داشت همه می خواندند چون تو با منی بی نظیر است و به تعبیر من بمب احساس ! نوبت به معرفی گروه می رسد و بعد از آن رضا صادقی می ایستد . واضح است که کنسرت در حال اتمام است . رضا صادقی از بهنام ابطحی می خواهد یک قطعه سولو بنوازد و می نوازد و همه ی سالن تشویق می کنند و تشویق چون عالی می نوازد . تمام که می شود نوبت به مرتضی کریمی است که سولو بنوازد و این بار هم صدای تشویق ها بالا می رود . رضا صادقی دو کار بندری هیچ جا بندر نابو و خانه را اجرا می کند . دوباره وایسا دنیا نواخته می شود و بعد از اجرای قسمت اولش ، سلطان مشکی از همه تشکر می کند و با هم سفر های همیشگی اش سالن را آرام آرام ترک می کند . هنرمندان هم زودتر از خروجی اختصاصی خودشان می روند و پرونده ی کنسرت بزرگ ۲۴ مهر 88 رضا صادقی هم بسته می شود . با صدایی گرفته و گلویی که به شدت درد می کند از سالن خارج می شوم و خوشحالم که این بار هم همانی بودم که هستم . . .
ساعت11:50 دقیقه است .

----------------------------------------
منبع : پیوند مشکی پوش عزیز

neverhood66
30-10-2009, 07:43
فکر کنم دیگه همه چیز واضحه ........
به احتمال خیلی زیاد آلبوم "یکی بود یکی نبود" همزمان با این کنسرت منتشر خواهد شد.
انتظارها به پایان رسید. سلطان مشکی آمد...

منبع

neverhood66
30-10-2009, 11:17
:: میلاد باسعادت حضرت امام رضا (ع) خجسته باد ::

طبق خبری که قبلا" اعلام کرده بودیم، آلبوم مشترک هنرمندان کشورمان در وصف امام رضا (ع) با نام "هشت" در روز ٨/٨/٨٨ منتشر خواهد شد.
این آلبوم شامل هشت قطعه از هشت خواننده سرشناس می باشد؛
رضا صادقی، حامی، علی اصحابی، محسن چاووشی، بابک جهانبخش، رضا یزدانی، امین رستمی و علیرضا شهاب.
مطمئنا" آلبوم شنیدنی و زیبایی خواهد شد. لازم به ذکر است که تهیه کننده این آلبوم، "مصطفی منصوریار" می باشد و توسط موسسه "هنرنمای پارسیان" توزیع خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

neverhood66
31-10-2009, 08:42
رضا صادقی برای فیلم تلویزیونی «مهر بی‌پایان» به کارگردانی محسن منشی‌زاده موسیقی متن می‌سازد.

بنابراین گزارش، غلامرضا صادقی تدوین این پروژه را به پایان رسانده و حمید حامی در تیتراژ آن با موسیقی رضا صادقی آواز می‌خواند.
در «مهر بی‌پایان» حمیدرضا پگاه، روناک یونسی، فرناز رهنما، سیروس کهوری‌نژاد و محمود بهرامی بازی می‌کنند.

فیلم با مضمون دفاع مقدس به تهیه‌کنندگی سعید پورفرج برای پخش از شبکه تهران تولید می‌شود و عوامل آن عبارتند از: سعید جلالی (نویسنده)، حسین کریمی (تصویربردار)، امیر ابراهیم‌زاده (صدابردار)، آزاده قوام (طراح صحنه و لباس)، فاطمه سنجرانی (طراح گریم)، مهدی صحرایی (دستیار کارگردان) و ناصر ریحان‌صفت (مدیر تولید).

neverhood66
31-10-2009, 08:45

همزمان با میلاد امام رضا (ع)، آلبوم «هشت» شامل هشت قطعه‌ از هشت خواننده عرضه می‌شود. این هشت قطعه توسط علی اصحابی، بابك جهانبخش، محسن چاووشی، حامی، امین رستمی، رضا صادقی، علیرضا شهاب و رضا یزدانی اجرا شده است كه جمعه (هشت آبان‌ماه) توسط موسسه‌ ویدیو رسانه «هنرنمای پارسیان» در سراسر كشور توزیع خواهد شد.

این آلبوم توسط مصطفی منصور‌یار تهیه‌ شده است و خوانندگان در آن به سبك‌های مختلف به اجرای قطعات پرداخته‌اند.
-----------------------------------------------------------
مثل اینکه امروز منتشر میشه

asextor1
31-10-2009, 13:38

همزمان با میلاد امام رضا (ع)، آلبوم «هشت» شامل هشت قطعه‌ از هشت خواننده عرضه می‌شود. این هشت قطعه توسط علی اصحابی، بابك جهانبخش، محسن چاووشی، حامی، امین رستمی، رضا صادقی، علیرضا شهاب و رضا یزدانی اجرا شده است كه جمعه (هشت آبان‌ماه) توسط موسسه‌ ویدیو رسانه «هنرنمای پارسیان» در سراسر كشور توزیع خواهد شد.

این آلبوم توسط مصطفی منصور‌یار تهیه‌ شده است و خوانندگان در آن به سبك‌های مختلف به اجرای قطعات پرداخته‌اند.
-----------------------------------------------------------
مثل اینکه امروز منتشر میشه

عمرا اگه منتشر بشه

neverhood66
31-10-2009, 17:50
موسیقی ما :
انتشار آلبوم «هشت» به فردا (يک‌شنبه دهم آبان) موکول شد

Lamanta
02-11-2009, 13:42
ديگه حوصله ي صبر كردن ندارم !
شبا هم خواب آلبوم رضا صادقي رو مي بينم !

Lamanta
03-11-2009, 13:51
آلبوم هشت (8)چهارشنبه 13 آبان منتشر میشود

صدرالدین حسین خانی در گفت و گویی با اخبار موسیقی ایران گفت : آلبوم هشت (8) که به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع) از طرف شرکتایران گام تهیه شده است که شامل هشت قطعه‌ از هشت خواننده ؛ محسن چاوشی ،رضا صادقی ، بنیامین بهادری ،حمید حامی ، رضا یزدانی ، بابک جهانبخش ، امین رستمی ، علی اصحابی ؛ تهیه گردیده است و به دليل مشكلات چاپ سي دي از طرف كارخانه به روز چهارشنبه 13 آبان موكول گرديد .
وي همچنين در مورد حضوربنيامين در اين آلبوم گفت در مورد پاره اي از برنامه ها با بنيامين بهادري به توافقاتي نرسيده ايم و احتمال حضور بنيامين در اين مجموعه كم رنگ شده است .
وي همچنين در مورد سوال خبر نگار اخبار موسيقي ايران در مورد تصوير اينسرت آلبوم 8 عدم درج تصوير محسن چاوشي و بنيامين افزود: اين آلبوم به صورت كامل از شركت هنرهاي پارسيان خريده شده و تمامي حقوق اين اثر متعلق به شركت ايران گام مي باشد . همچنين شكل و فرم طراحي آلبوم تغيير كرده است .
احتمال دارد مذاكرات با بنيامين جهت همكاري در اين آلبوم تعين كننده نهايي زمان و يا نوع پخش اين البوم باشد

تمامی قطعات آلبوم هشت برای اولین بار و به صورت اختصاصی منتشر میگردد.
گفتنی است در یکی از قطعات این آلبوم که متعلق به محسن چاوشی می باشد هم برای اولین بار منتشر خواهد شد و ارتباطی با قطعه وی که به صورت اینرنتی پخش شده است ندارد.
منبع : اخبار موسیقی ایران

Lamanta
03-11-2009, 13:53
رضا صادقی درفیلم بی خداحافظی بازی میکند

به گزارش اخبار موسیقی ایران: رضا صادقی قرار داد خود را با پروژه فیلم سینمایی (( بی خداحافظی )) بسته شده اعلام کرد.
محمد نشاط، تهیه‌كننده سینمایی ( بی خدا حافظی ) در مصاحبه ای گفته بود : ایده اصلی این داستان از خود رضا صادقی و بر اساس وقایع زندگی اوست. قرار است پس از مطالعه سیناپس توسط صادقی، دكتر محمد حبیبی (سرمایه گذار فیلم و تهیه كننده مشترك) و من، در جلسه‌ای با پیمان عباسی و پس از انتقال نظرات‌مان به او تا هفته آینده نگارش فیلمنامه آغاز می‌شود كه احتمالا پس از یك‌ماه به پایان می‌رسد و تا دو ماه دیگر «بی‌خداحافظی» جلوی دوربین می‌رود.
البته این درحالی است که فیلم مستند رمز شب به گارگردانی منصوریان در 21 آبان ماه توسط شرکت ایران گام منتشر خواهد شد.
هرچند که رضا صادقی در مصاحبه ای که چندی پیش با اخبار موسیقی ایران داشت ، از عمل کرد فیلم رمز شب راضی نبود و این فیلم را جزئی از نمایش زندگی خود می داند ولی به نظر میرسد که این فیلم جزو پرفروش ترین آثار مستند موسیقیایی داخل کشور خواهد بود.
منبع : اخبار موسیقی ایران

neverhood66
04-11-2009, 12:00
شرکت ایران گام: آلبوم "یکی بود یکی نبود" ٢٠ آبان به بعد منتشر خواهد شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تا قبل از ماه آذر ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

asextor1
04-11-2009, 12:04
من که میگم نه آلبوم هشت میاد و نه آلبوم یکی بود یکی نبود
الکی از یکسال و نیم پیش منتظر آلبوم بودیم
هر چند مطمئن هستم که آلبوم فوق العاده ای هست ولی این امروز و فرداها منو دلسرد کرده

Lamanta
04-11-2009, 12:39
شرکت ایران گام: آلبوم "یکی بود یکی نبود" ٢٠ آبان به بعد منتشر خواهد شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تا قبل از ماه آذر ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين شرکت ایران گام رو من ببينمش مي --- ش !

S0R3N4
05-11-2009, 11:41
دوستان
آلبوم رضا صادقی به صورت مجاز کی پخش میشه؟

Lamanta
05-11-2009, 13:58
دوستان
آلبوم رضا صادقی به صورت مجاز کی پخش میشه؟
بفرمائيد :

اما...

neverhood66
05-11-2009, 14:00
یادداشت اختصاصی رضا صادقی برای مجله ایران دخت/ شماره 34
رضا صادقی امسال برای امامی که نامش را از او گرفته، آهنگی اجرا کرده که به گواه آنهایی که کار را
شنیده اند، حس و حال عجیبی دارد. صادقی به ما لطف کرد و درباره ساخت این قطعه و حال و هوایش با
امام رضا مطلبی را برایمان نگاشت.
نمی خواهم حرف های قلمبه سلمبه بزنم. می خواهم خیلی ساده و راحت درباره این قطعه ای که برای
امام رضا خوانده ام، صحبت کنم. من ارادت خاصی به ائمه اطهار دارم و اعتقاد دارم که نباید به اسم
مبارک ایشان، نان خورد. همین کرامت و محبت شان که بر ما هست، جای سپاسگذاری از خدا دارد.
گستاخی و جسارت است که بخواهیم با اسم شان به مسائل تجاری فکر کنیم. مصطفی منصوریار که
برادر کوچک من است از من خواست قطعه ای را که انتخاب شده بود، بخوانم. می گفت : " دوست
دارم این قطعه را تو بخوانی. دلم می گوید تو باید این کار را اجرا کنی." اما بی تعارف بگویم نمی دانم
چرا یک چیزی وارد نمی شد که ملودی را شروع کنم. به هر حال از مصطفی خواستم تا چند شعر را برایم
بیاورد تا یکی را انتخاب کنم و رویش کارک کنم. قطعه ای از ساخته های دوست عزیزم بنیامین را به من
دادند که ملودی بسیار قشنگی داشت اما احساس می کردم با صدای من جور در نمی آید. این لطف و
محبت بنیامین بود که این قطعه را برای من ساخته بود. همچنان نمی توانستم پای کار بنشینم. یک
شعر زیبا هم به من رسید که خیلی دوستش داشتم. این شعر یکی دو. ماه دست من بود. با خودم می
گفتم یا کار را خوب انجام بده یا اگر قرار است بد انجام شود، اصلا سراغش نرو. یک شب پشت پیانو
نشسته بودم و مشغول فکر روی همین قطعه بودم که آقای پورحسینی از دوستان بسیار خوبم دو سه
بار با من تماس گرفت. من عموما وقتی مشغول کارم، پاسخ تلفن را نمی دهم. مشغول پیانو زدن بودم
که یک چیزی برای کار دربیاید، دیدم یک اس ام اس هم از طرف آقای پورحسینی آمد. گفتم لابد کار
مهمی دارد که اس ام اس هم زده. آن را خواندم. به خداوندی خدا، جمله ای را که می گویم، در این اس
ام اس آمده بود: " من همراه با یکی از همشهریانت جلوی در حرم امام رضا هستم و نمی دانم چطور به
یادم آمدی که زنگ زدم." نمی دانم چه سری بود در این ماجرا. آیا یک پس گردنی از خدا بود یا محبت؟
احساس طلبیدن آقا را باور کردم، این قدر برایم جالب بود که تصمیم گرفتم همان شب، کار را تمام کنم.
بخضی از ترانه این کار را بسیار دوست دارم. جایی که می گوید :
" بلکه پای ما رو که پابندتیم/ رو به آسمون هشتم واکُنی"
ترتیب کلمات پا و آسمون هشتم در این بیت برای من که با عصا راه می روم، حال ویيه ای داشت. انگار
باید این شعر را من می خواندم.اصلا مال من بود.
وقتی مشغول کار روی این قطعه بودم، مصطفی به من می گفت که دوست داری کار بقیه بچه ها را
بشنوی. من قبول نمی کردم. دوست داشتم فقط کار خودم را انجام بدهم.واقعیت این است که وقتی
اولین بار به ساخت چنین قطعه ای فکر کردم، اصلا بحث این آلبوم مطرح نشده بود. کار بسیار خاصی
شده است که رضایت مرا به شدت جلب کرده است.
اسم من رضاست و اسم خواهرم معصومه. هردوی این اسامی را هم پدربزرگم انتخاب کرده. همان زمان
کودکی هم با پدربزرگم به مشهد مقدس رفته ام؛ در سن دو سالگی. احساس می کنموقتی باید به
حرم امام رضا بروم که چیزی نخواهم. زمانی که دل پرواز کند. دوست دارم وقتی که حرم این بزرگوار را می
بینم، نگویم این را می خواهم، آن را می خواهم. شان این بزرگ، آن قدر بالاست که خواستن این
چیزهای کوچکف خنده دار است. دوست دارم برای تشکر از بودن ها به حرم امام رضا بروم. من با لبخند
خدا و محبت این بزرگان به این جایگاه امروز رسیده ام که مردم مرا در خلوت هایشان پذیرفته اند و به
همین دلیل همیشه سپاسگذارشان خواهم بود.
تو کدوم حقیقتی که هر دلی.......... حستو ندیده باور می کنه
لحظه ای تصور خیال تو ................. حال عاشقاتو بدتر می کنه

پ ن : فیلم مستند رمز شب به کارگردانی مصطفی منصوریار در 21 آبان ماه توسط شرکت ایران گام منتشر خواهد شد.

neverhood66
06-11-2009, 08:51
من (بهمن بابا زاده) ، رضا صادقی و همشهری جوان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بیشتر از آن چیزی که فکرش را می کردیم و دیده بودیم و سراغ داشتیم ، صمیمی و خاکی به نظر می رسید .
من کلا عادت ندارم که در قبال کسانی که با آنها مصاحبه داشته ام ، تعریف الکی بکنم ولی «رضا صادقی » چیز دیگری بود .
شاید واژه های مناسبی هنوز کشف نشده اند که بشود صداقت و نازنینی این هنرمند را با آنها بیان کرد .

ماجرا از آنجائی شروع شد که «هدی » پیشنهاد مصاحبه رودر روی «بهنام صفوی » با رضا را برای «همشهری جوان » داد و من هم به هر دری زدم تا این اتفاق برای اولین بار در همین «همشهری جوان » خودمان بیفتد و در روزگاری که این مجله به روزهای اوج اش دوباره برگشته و جزء معدود حاضرین روی دکه هاست که هنوز هم آدم ها را غافلگیر می کند ، بتوانیم یک بار دیگر این برق ذوق زدگی را در چشم های مخاطب مان شعله ور کنیم .
بالاخره همه چیز طبق برنامه پیش رفت و رضا و بهنام هر دو ok دادند . رضا با علاقمندی خاصی قبول کرد ولی بهنام با دودلی و اکراهی خاص .
روز قرار بود و من نمی دانم چرا از همان صبح روز قرار استرس داشتم و به اجرائی شدن ماجرا چندان خوش بین نبودم .
حدود ساعت 12 ظهر بود که رضا sms زد و من آن را نخوانده با خودم فکر کردم که :«آبروم پیش همه بچه های همشهری رفت و قرار تعطیل شد !» :
«سلام
با عرض پوزش اگه مقدوره قرارمونو بندازیم جلو ممنون میشم . کار واجبی برام پیش اومده . انشالله جبران می کنم و یا علی »
نفس راحتی کشیدم و زود زنگ زدم به هدی و هماهنگ کردم که زودتر سر قرارمان در خانه رضا حاضر شود .
به بهنام زنگ زدم و در حین اینکه در حال صحبت و هماهنگ کردن بودم برای دو دقیقه پشت خط رفتم و بعد از اینکه بهنام دوباره به این طرف خط آمد گفت که تحت هیچ شرایطی حاضر به اجرائی کردن این پروژه نیست و مدیر برنامه هایش او را از این مصاحبه منع کرده است .
تا جلوی ساختمان رضا مشغول سر و کله زدن با جناب مدیر برنامه بودم ولی او تحت هیچ شرایطی حاضر به همکاری نشد بدون آنکه دلیل واضحی را برای ما بیاورد . هدی هم نتوانست این معما را حل کند و ایشان به بدترین شکل ممکن به هدی هم بی احترامی کرد و آنچه نبایست را نثارش کرده بود .
پله های برج را که بالا می رفتیم به این فکر می کردم که واقعا رضا چقدر بزرگوار بود که از پیشنهاد ما به این صورت استقبال کرده بود و آن وقت این آقا..........

بعد از سلام و احوالپرسی رضا سراغ بهنام را گرفت و من هم نامردی نکردم و همه ماجرا را برایش گفتم . فقط سری تکان داد و بعد مصاحبه را شروع کردیم . یک مصاحبه طوفانی که امروز به روی دکه آمده و هنوز هیچی نشده کلی سر و صدا به پا کرده است .
حوالی ظهر بود که جناب مدیر برنامه زنگ زدند و با الفاظی که بیشتر منتسب به خود و اهل بیت گرامی شان بود ، تهدید به شکایت و 110 و این بحث ها را به میان آورد و بعد از ملاحظه بی توجهی ما ، قطع کرد و خدا می داند که چه نقشه های شومی را در خفا برای ما در حال طراحی است .
بعد به رضا زنگ زدم تا در جریان باشد و حرفهای او دلگرمی عجیب و غریبی را برایم در پی داشت :
« من کاره ای نیستم ولی همه جوره پشت ات هستم و هواتو دارم .....»
و من به این فکر کردم که واقعا هنرمندان ما تا چه حدی به حدود و جایگاهشان در عالم هنر واقف هستند و دچار جو گیری های مقطعی نمی شوند ؟

neverhood66
06-11-2009, 11:07
اقا بفرما تونستم این مصاحبه رو پیدا کنم دانلود کنید و بخونید

Lamanta
07-11-2009, 13:57
تاريخ دقيق آلبوم مشخص نشده ؟!
آلبوم 8 اومد ؟

neverhood66
07-11-2009, 15:43
شنیدم البوم 8 - 19 ام میاد

رمز شب 21 ام

البوم 20 ام به بعد

asextor1
07-11-2009, 19:47
مصاحبه همشهری جوان با رضا صادقی
(توی PDF صفحه اول نبود)

-----------------------------------------------------------------------

عکس های کنسرت 15 آبان برج میلاد

-----------------------------------------------------------------------

رضا صادقی در کنسرت شب گذشته خود اعلام کرد؛

تا آخر این هفته آلبوم "یکی بود یکی نبود" منتشر خواهد شد:31:

---------------------------------------------------------------------
من یکی که چشمم آب نمیخوره که آلبوم این هفته بیاد:41:

C0OPeR
07-11-2009, 19:55
من یکی که چشمم آب نمیخوره که آلبوم این هفته بیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیرتر بیاد مشکلی نداره فقط یه چیز درست حسابی تحویل بده .
البته از رضا صادقی بعیده آلبوم بد باشه ولی امسال هر آلبومی از هر خواننده ای اومد بیرون چنگی به دل نزد .

Lamanta
07-11-2009, 22:17
از كنسرت همون يه ويدئو هست تو وب ؟!
كلش نيست بخواي بخري ؟!

asextor1
07-11-2009, 22:20
دیرتر بیاد مشکلی نداره فقط یه چیز درست حسابی تحویل بده .
البته از رضا صادقی بعیده آلبوم بد باشه ولی امسال هر آلبومی از هر خواننده ای اومد بیرون چنگی به دل نزد .

در مورد آلبوم که من مطمئنم آلبوم فوق العاده ایه
مشکل فقط زمان بیرون اومدن آلبومه

----------------------------------------------------------

من امروز یه سری به صفحه اول تاپیک زدم . واقعا برام جالب بود که از اول سال چقدر پیگیر آلبوم بودیم
ولی چقدر انتظار کشیدیم به امید اینکه مثلا سلطان گفته آلبوم فلان روز میاد ولی نیومده و دلسرد شدیم
اما هنوز منتظریم آلبوم بیاد ....

Lamanta
07-11-2009, 22:35
بچه ها كسي ويدئويي ديگه از اين كنسرت ها داره ؟!
اگه نه
مال قبلش رو چي دارين ؟!

asextor1
07-11-2009, 22:36
از كنسرت همون يه ويدئو هست تو وب ؟!
كلش نيست بخواي بخري ؟!

منظورت کدوم کنسرته ؟ کجا و کی ؟
نه کنسرت رضا رو جایی نمیفروشن . فقط از بعضی کنسرت هاش یه چند دقیقه ای رو بعضی سایتها میزارن

Lamanta
07-11-2009, 22:43
آخرين كنسرت هاش به غير از اون ويدئوي نم نم بارونه چشات
اگه نبود از قبلي هاش هم بود بزاريد .

asextor1
07-11-2009, 22:52
آخرين كنسرت هاش به غير از اون ويدئوي نم نم بارونه چشات
اگه نبود از قبلي هاش هم بود بزاريد .

کلیپ ممنونم . اجرا شده در کنسرت کیش امسال

کلیپ کنسرت کرج . اسفند 87

neverhood66
08-11-2009, 07:56
رضا صادقی در کنسرت شب گذشته خود اعلام کرد؛

تا آخر این هفته آلبوم "یکی بود یکی نبود" منتشر خواهد شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا بدجور به دلم افتاده که میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه بیاد چی بشه خود رضا که ازش راضیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lamanta
08-11-2009, 14:11
اقا بدجور به دلم افتاده که میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه بیاد چی بشه خود رضا که ازش راضیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست بالايي يه اسپمه در حد تيم ملي اسپانيا با رائول گنزالس !!!! :31::27:
منم به دلم افتاده كه تا آخر آبان مياد ولي توي شهرستان ها كي مياد خدا ميدونه !
به همدان كي ميرسه !؟

آقا من نتونستم هيچ كدوم از اون ويدئو ها رو دانلود كنم .
ميشه يه جاي ديگه آپش كنيد ؟!

اينجا چر اينقدر سوت و كور شد !؟
كجائيد پس !؟
نكنه آلبوم اومده و من خبر ندارم !؟

neverhood66
10-11-2009, 21:34
فعلا اینو داشته باشین

مصاحبه رضا با همشهری خانواده

Amin.Senator
10-11-2009, 22:00
پست بالايي يه اسپمه در حد تيم ملي اسپانيا با رائول گنزالس !!!! :31::27:
منم به دلم افتاده كه تا آخر آبان مياد ولي توي شهرستان ها كي مياد خدا ميدونه !
به همدان كي ميرسه !؟

ايران گام سرش خيلي شلوغه علي اصحاي محمد رضا عيوضي رضا صادقي...:5:

اگر تا اخر ابان اومد من اسممو ميذارم غضنفر:27:

C0OPeR
10-11-2009, 22:07
ايران گام سرش خيلي شلوغه علي اصحاي محمد رضا عيوضي رضا صادقي...:5:

اگر تا اخر ابان اومد من اسممو ميذارم غضنفر:27:

چطوری غضنفر :10: یه لینک دانلود دمو پیدا کردم :31: (شوخی بید) فکر نکنم به این زودیا بیاد

Lamanta
11-11-2009, 13:24
مصاحبه رضا با همشهری خانواده
مجلشو دارم بابا ! :31:

Amin.Senator
11-11-2009, 20:35
چطوری غضنفر :10: یه لینک دانلود دمو پیدا کردم :31: (شوخی بید) فکر نکنم به این زودیا بیاد

دمو كه دليل بر زود اومدنش نميشه:5:

4 5 روز پيش ايران گام دموي البوم دل خوش سيري چند رو بيرون داد اما خدا ميدونه اصلش كي بياد:19:

Lamanta
11-11-2009, 22:07
كو دمو ؟ :9:
خالي نبستي كه ؟! :3:

C0OPeR
11-11-2009, 22:12
مثل اینکه قسمت دوم پست رو ندیدین :دی
تازه اینقدر گروه و تشکل حمایت از آلبوم روی نت برپا کردن که فکر کنم اگه یه لینک از آلبوم بذاری ترور میشی :دی

Amir_Ans
11-11-2009, 23:04
هممون سره کاریم ...

Lamanta
12-11-2009, 00:50
مثل اینکه قسمت دوم پست رو ندیدین :دی
تازه اینقدر گروه و تشکل حمایت از آلبوم روی نت برپا کردن که فکر کنم اگه یه لینک از آلبوم بذاری ترور میشی :دی

بايدم اينجوري باشه !
اگه يكي لينك بزاره اولين نفر كه ترورش ميكنه حاجيته ! :27:

asextor1
12-11-2009, 01:32
رضا صادقی :

خدایا با توام ...

سلام خوب همیشه !

مدتی درگیر و دار کودکی، کودکانه! از تو دور بودم می دانم دلخوری، اما به دل خسته ام ببخش.

پس آشتی ! باشه ؟

گاهی به آهی، راهی طولانی می شود و آن قدر در این آه راه نور غرق می شویم که گویی نمی دانیم چرا آغازش کردیم.

عزیزم با تو فقط می توان گفت، ناگفته های عمری که دیگران از او گریزانند. از خستگی هایم نمی گویم چون می دانی، پس بشنو از بی تو بودنم !

هرگز آهم را نمی بخشم که این گونه دورم کرد. گویی از خویش و تو نبودم . آوارگی روحم را چه جوابی است جز هزاران سوال بی جواب.

تو از دور می دیدی اما من از نزدیک بریدم. دستان یارگونه ات را بر سرم بنواز. «آخه قربون نگاهت، من که جز تو کسی رو ندارم » .

دلم برای خنده هایت تنگ شده، دوست دارم با تو باز هم به باغ تو برویم و بگوییم و بخندیم. ممنونم که دلت برایم سوخت و نگذاشتی بسوزم. راستش سوختم اما خاکستر نشدم. سوختم و ساختی من را ...

راستی از آن بالا چه خبر؟ خیلی وقت است دعوتم نکردی می دانم در حد ضیافتتت نبودم.

حق داری گلم، اما من بی دعوت می آیم تا باز هم بیشتر و بیشتر دلت برایم بسوزد. زنجیر ابلهانه تفکرات بچگانه ام زشتم کرد اما ...

قول می دهم خوشدل شوم. رهایم نمی کنی می دانم، چون می دانی دوستت دارم، دوستت دارم چون در گذر هر لحظه من جاری می شوی.

عاشقانه هایم، شاعرانه های همه و همه بی تو، نگاتیو سوخته ای است که تصویری از آن را بر پرده قلبی نخواهم دید. بگذار کنارت بمانم، بگذار با تو فخر فروشی کنم. تنهاترین لحظه، پرترین حضور تو بود که من نفهمیدم.

من را ببخش.

خوب همیشه من را ببخش.

داستان همیشگی رفتن و ماندن و بودن پر از خستگی را می خواهم بشکنم. می خواهم از شعری، نتی و شاید حتی سکوتی، از این حلقه تنگ و نفس گیر رهایی یابم.

کمک می کنی ؟

شک نمی کنم، بی تردید

«تو ا منی هر جا برم

خدایا با توام ...»

asextor1
12-11-2009, 01:43
..:: درد دل خانم مشکی پوش ::..

با توام ! تویی که همه ی حواس خدا به توئه اما خودت حواست نیست . گوش کن !

نمی دونم از کجا باید شروع کنم ؟ از اون شبی که واسه بار اول صداتو شنیدم و از تعجب داشتم شاخ در می آوردم ؟ اون شبی که احساس کردم که چقدر ترانه هات شبیه منن . یا از بار اولی که دیدمت ؟ داشتم از طبقه ی سوم هتل نگاه می کردم که از ماشین پیاده شدی و دیگه اشکام اجازه نمی داد که ببینم .
یا از اون روزایی که توی دانشگاه همه خانوم مشکی صدام می کردن و هر کسی هر خبری از تو می خواست بدونه سراغ من می اومد و جوری شد که هر دوست و آشنایی بعد از شنیدن آهنگ های تو بهم زنگ می زد و می گفت که یاد من افتاده . حالا حتی جوری شده که هر کس شعرامو می خونه می گه این همونه که رضا صادقی خونده یا به سبک همونه ؟ و من باید کلی توضیح بدم که نه و من نه تقلید می کنم نه الهام می گیرم ، اما این شباهت جنس ترانه های ما منو اینجا موندگار کرده و حالا دیگه من ، پیوند ، خواسته یا ناخواسته پشت سایه ی روشنی به اسم رضا صادقی کم رنگ و پر رنگ موندم .
الان چند سال از اون روزا می گذره و من هنوز هم هستم . اصلا حواست هست ؟

آقای مشکی پوش اومدم بگم که تو این مدت ، خیلی از خیلیایی که رنگ هزار رنگشونو پشت رنگ پرچمی که تو اسم عشق و یک رنگی رو روش گذاشتی پنهون می کنن خیلی چیزا شنیدم . برام مهم نیست . اصلا نیومدم بگم که شاکی هستم یا گله دارم . نه ! اینا رو نوشتم چون حرفای ناگفته هم گفتنی می شه اگه دل نتونه سنگینی حجمشونو تحمل کنه . نمی گم ناراضی هستم . توقعی هم ندارم . فکر کنم این دیگه نه به تو ، که به همه ثابت شده . اومدم و خواستم بمونم و می مونم همونجوری که باید . تو هم خواستی که باشی و اومدی و موندی . حواس من و خیلی هایی که با شنیدنت احساس جدیدی تو وجودشون جرقه زد رو مال خودت کردی . حواس خدا رو هم حتی . حواست باشه ! پس حالا همون حسی که نه تنها به من ، بلکه به همه ی اونایی که لحظه های خالی و پر التهابشون رو با احساس ناب تو آروم می کنن دادی رو زنده نگه دار . موندی اما موندنی بمون . نذار که کم رنگ بشه رنگ یک رنگ احساست . خیلی نشونه های بی نشون اینجاست خوب نگاه کن . خدا با توئه ، حواست کجاست ؟!

پیوند مشکی پوش

Lamanta
12-11-2009, 21:35
نيومــــــــد ؟!

mf.designing
12-11-2009, 21:38
بچه ها من امروز از بچه های دانشکده شنیدم که رضاصادقی فردا تو تبریز کنسرت داره ! درسته ؟! کی ؟ کجا ؟ ...

Lamanta
14-11-2009, 15:42
بچه ها توروخدا يكي يه خبري بده از اين آلبوم
جون به لب شديم ! :37:

Manuchehrr
14-11-2009, 18:42
20 آبان هم که پـــــ ــــر!
از سلطان مشکی با اینهمه طرفدار , کارها و سبک حرفه ای اینکه اینقدر دوستدارانش رو تو انتظار بذاره بعیده و اصلا نمیتونه جالب باشه.. :13:

C0OPeR
14-11-2009, 18:51
به نشانه اعتراض کسی آلبوم رو نخره و همه دانلود کنن :31: :27:

asextor1
14-11-2009, 19:07
مشکل از رضا نیست
مشکل از ایرانگام هست که هی امروز فردا میکنه
10 روز تا پایان آبان مونده . اگه ایرانگام توی این مدت آلبوم رو نده بیرون عمرا کسی دیگه آلبومو بخره
خبر زیر رو داشته باشید
----------------------------------------
کنسرت سيروان لغو شد!

موسيقی ما- سيروان خسروی: با عرض پوزش از تمامی طرفداران و حامیان همیشگی موسیقی پاپ، درپی کنسل شدن کنسرت اینجانب در تاریخ 28 و 29 آبان لازم می‌دانم توضیحاتی را جهت اطلاع هواداران موسیقی پاپ عرض نمایم.
این کنسرت علی‌رغم 4 ماه تمرین بی‌وقفه گروه سیروان و با وجود هم‌کاری‌های دوستانه و فوق‌العاده موثر وزارت محترم ارشاد که در چند ماه اخیر بستر مناسبی را برای موسیقی پاپ مهیا کرده‌اند، متاسفانه به‌دلیل کارشکنی‌های کاملا عمدی از جانب مدیریت شرکت ایران‌گام، صدرالدین حسین‌خانی لغو شد.
نکته جالب و تاسف‌بار ماجرا اینجاست که حسین‌خانی علی‌رغم تاکید به برگزاری عالی این کنسرت و اعلام آن در خبرگزاری‌ها حتی پرونده درخواست مجوز برای تاریخ مذکور را به وزارت ارشاد ارائه نداده بود که این قضیه نیز با پی‌گیری شخصی اینجانب و مراجعه به وزارت ارشاد روشن گردید.
البته این‌گونه رفتارها و اهانت‌ها به هواداران بار اولی نیست که از سوی این شرکت سرمی‌زند و کارشکنی در مورد کنسرت اینجانب و فرزاد فرزین، بدقولی در مورد آلبوم‌های محمد علیزاده و «هشت» و... گواهی بر این مدعاست.
امیدوارم صدرالدین حسین‌خانی بتواند جواب‌گوی این رفتار اهانت‌آمیز خود نسبت به هنرمندان و مخاطبان موسیقی باشد.

سیروان خسروی 20 آبان 1388

Lamanta
14-11-2009, 20:14
مجوزش جور نشده !

من اين ايران گام رو ببينم .................. :37::45:
بجاش دارم بهنام صفوي گوش ميدم فكر مي كنم رضا صادقيه ! مخصوصا آهنگ غرورش ! :27:

Amin.Senator
14-11-2009, 22:02
دوستان مجوز البوم 21 مهر گرفته شده با توجه به اينكه ايرانگام و اون حسين خاني ... پخش البوم 8 رو هم به عهده گرفتن پس قيد البوم رضا صادقي رو بايد توي ابان زد(يك ماه پيش زنگ زدم ايران گام گفتن 15 آبان):5:
توي تبريزم كنسرت منسرت نيست فعلا شايعه انداختن كنسرت بمونه بعداز البوم انشالله:13:

asextor1
15-11-2009, 01:54
موزیک ویدئو فوق العاده زیبا از کنسرت اخیر رضا صادقی در سالن برج میلاد با کیفیت بالا
دانلود با حجم 47.216 مگابایت

برگرفته از سایت

3Dmajid
15-11-2009, 10:35
من تازه آلبوم 10 ثانیه رو گوش دادم ... آخرین آلبوم رضا صادقی همینه دیگه ؟
یکی به من بگه تنظیم این کار رو کی به عهده داشته که اینقدر مزخرف و آماتور تنظیم کرده ؟
واقعا مسخره س !!
چرا اینجوری میخونه !!

asextor1
15-11-2009, 10:52
من تازه آلبوم 10 ثانیه رو گوش دادم ... آخرین آلبوم رضا صادقی همینه دیگه ؟
یکی به من بگه تنظیم این کار رو کی به عهده داشته که اینقدر مزخرف و آماتور تنظیم کرده ؟
واقعا مسخره س !!
چرا اینجوری میخونه !!

منظورت کدوم آلبومه ؟
اگه منظورت 10 ثانیه هست که این آلبوم مال تقریبا 10 سال پیشه و تنظیمش رو خود رضا انجام داده

3Dmajid
15-11-2009, 11:20
منظورت کدوم آلبومه ؟
اگه منظورت 10 ثانیه هست که این آلبوم مال تقریبا 10 سال پیشه و تنظیمش رو خود رضا انجام داده

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :18:

راست میگیو ... منو نگا اصلا قاطی کردم حواسم نبود !! :27:

رفتم تو یه سایت آلبوم آخرش رو دانلود کنم بر عکس شد آلبوم اولش رو دانلود کردم.

آخه از بالا اومده بود پایین منم فکر میکردم بالاترین آلبومه جدیدترینه :31:

3Dmajid
15-11-2009, 11:22
آخرین آلبومش یه تک سواره ؟ :31:

asextor1
15-11-2009, 11:36
آخرین آلبومش یه تک سواره ؟ :31:

اصلا آلبوم تک سوار نداره :31:
آخرین آلبومش وایسا دنیا هست
آلبوم یکی بود یکی نبود هم قراره تا آخرین این ماه بیاد

C0OPeR
15-11-2009, 11:53
موزیک ویدئو فوق العاده زیبا از کنسرت اخیر رضا صادقی در سالن برج میلاد با کیفیت بالا
این همونیه که یه تیکه رو هی تکرار میکنه ؟ (نم نم بارونه چشات ... )

neverhood66
15-11-2009, 12:08
نه این ویدیو به تو مدیونم هست که تو کنسرت اجرا شده

3Dmajid
15-11-2009, 12:20
اصلا آلبوم تک سوار نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین آلبومش وایسا دنیا هست
آلبوم یکی بود یکی نبود هم قراره تا آخرین این ماه بیاد

مطمئنی ؟
مگه بعد از وایسا دنیا یه آلبوم دیگه نداد که ملت گفتن از آلبوم قبلی ضعیف تر کار کرده ؟

Amin.Senator
15-11-2009, 12:21
ايران گام امروز آلبوم مهيار كاووسي رو بيرون داد واقعا كه:13:

بجاي اين البوماي چرت آلبوم رضا صادقي و علي اصحابي رو منتشر كنه:19: