ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل عجیب ( تو لوکال سایت سالمه تو هاست کار نمیکنه )

castel_xd
04-04-2009, 01:34
یه مشکل عجیب دارم

یه پرتال با کمک دوستم نوشتیم توی ومپ سرور کاملا درست کار میکنه ولی تو هاست که اپلودش کردیم کار نمیکنه و ارور زیاد میاد.

اگه امکان داره راهنمایی کنین

Warning: require_once(includes/class/smarty/Smarty.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/gl90/public_html/123/mainfile.php on line 23 Fatal error: require_once(): Failed opening required 'includes/class/smarty/Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gl90/public_html/123/mainfile.php on line 23

eblis_boy1386
04-04-2009, 01:39
یه مشکل عجیب دارم

یه پرتال با کمک دوستم نوشتیم توی ومپ سرور کاملا درست کار میکنه ولی تو هاست که اپلودش کردیم کار نمیکنه و ارور زیاد میاد.

Warning: require_once(includes/class/smarty/Smarty.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/gl90/public_html/123/mainfile.php on line 23 Fatal error: require_once(): Failed opening required 'includes/class/smarty/Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gl90/public_html/123/mainfile.php on line 23

والله من نميدونم چه cmd يا اسكريپي ميباشد.. لطفا توضيح بديد.. .

خط هاي كه پيغام خطاميده رو احتمالان دست كاري كرديد

MAXXX
04-04-2009, 03:16
یه مشکل عجیب دارم

خب مشکل از اسمارتیه که رو سرورت نیست ظاهرا قراره که تویه این آدرسه باشه
class/smarty/Smarty.class.php
ولی نیست
قبل از اینکه سوال بعدیت رو بکنی لینکه یرو نگا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

castel_xd
04-04-2009, 12:36
تو پروژه ما از اخرین نسخه اسمارتی استفاده کردیم

سیستم عامل سرور هم لینوکس هستش.

امکان داره پی اچ پی سرور اخرین نسخه اسمارتی رو نداشته باشه و بخاطر همین این اومده باشه؟؟؟

MAXXX
04-04-2009, 17:42
تو پروژه ما از اخرین نسخه اسمارتی استفاده کردیم

سیستم عامل سرور هم لینوکس هستش.

امکان داره پی اچ پی سرور اخرین نسخه اسمارتی رو نداشته باشه و بخاطر همین این اومده باشه؟؟؟
چیزی که از این اررور میشه برداشت کرد همینه

دستوره require_once که میدونی کارش چیه ؟

شما فایل Smarty.class.php رو تویه پیجت require کردی و گفتی که از فلان آدرس بردارتش ولی این فایل تویه اون آدرس نیست