PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل از کجاس؟

system1000
03-04-2009, 23:43
سلام دوستان.
راستش من به تازگی یه سیستم جمع کردم به امید اینکه با خیال راحت بشینم بازی کنم.اما تقریبا توی تمام بازی ها با مشکلات عجیب و غریب روبرو میشم که هر دفعه با دفعه قبلش فرق میکنه مثلا یه بار وسط بازی صفحه سیاه میشه و کامپیوتر ری استارت میکنه یا وسط بازی هنگ میکنه و دیگه نمیشه کاریش کرد.بعضی وقتا هم don't send میده و میپره بیرون.حتی بازی های خیلی قدیمی که با سیستم قبلیم هم مشکلی نداشتن توی این سیستم جدید بعضی اوقات همین مشکلات توشون به وجود میاد.اصلا و ابدا نمیدونم مشکل از کجاس.
یکی میگفت چون ویندوزت xp sp2 هست این مشکل رو داری.اما من توی ویستا هم که امتحان کردم هیچ فرقی نکرد.یکی میگفت رمی که دارم به این کارت گرافیک نمیخوره که اونم بعید میدونم ربط داشته باشه.یکی هم میگفت پاورت کشش نداره.کارت گرافیک هم نو هست و خودم پلمپش رو باز کردم. خدا وکیلی نزدیک 2 تومن خرج جمع کردن این سیستم کردم.فقط 420 تومن پول کارت گرافیک دادم.اما نمیتونم یه یازی رو درست حسابی انجام بدم.جالبه که از همون روز اول این مشکل رو داشتم تا الان.اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
اینم مشخصات سیتمم:
ویندوز: windows xp sp2 &vista
کارت گرافیک: ati 4870 1g
رم: ocz platin 2gb SLI ready ( یکی به من گفت چون رمم SLI ready هست با کارت که ati هماهنگ نیست! )
سی پی یو: quad core q9400
پاور: green 580w
مادربورد: gigabyte ep45ds4p
خدا وکیلی موندم مشکل از کجاس.برای همین مجبور شدم اینجا پست کنم.فکر میکردم با این سیستم تا 2 سال آینده برای بازی کردن مشکلی ندارم اما حتی نمیتونم یه بازی معمولی رو بدون این مشکلات انجام بدم.اگه بتونید کمک کنید که مشکل از کجاس ممنون میشم.:11:
با تشکر.

zeus7610
11-05-2009, 10:58
رم رو تعویض کنید و تست کنید.

علي طهماسبي
11-05-2009, 17:33
سلام چون قطعات شما خيلي بالاست فكر مي كنم بايد بايوس مادر بردتو آپديت كني مطمئنا نتيجه خواهي گرفت